OliaTax 2,868 Report post Posted April 2, 2015 Φωτογραφίες από βασιλιτσα απι τον Στέλιο Διαμαντιδη με nick name REConAIR. Φυσικά με την άδεια του. Κ ότι χρειαστούμε θέλει να βοηθήσει κ έχει υλικό κ είναι φίλος του Κυριάκου. REConAIR#aerial_video_and_photograthy 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted April 2, 2015 (edited) Κ κάποιες δικές μου από Καρπενήσι Edited April 2, 2015 by OliaTax 11 Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted April 2, 2015 (edited) Σου εκλεψα την τελευταια φωτο !!! Καταπληκτικες!!! Το μπλε του ουρανου με το φως του ηλιου και το ασπρο του χιονιου ...ολα τα λεφτα !!! Edited April 2, 2015 by leonidastria 1 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted June 15, 2015 up Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted June 15, 2015 Σήμερα έπεσα πάνω στο ωραίο αυτό topic & στην πολύ καλή ιδέα. Μακάρι να υλοποιηθεί. Μπορεί ο Χελμός, όπως έγραψε και ο Μικάλης, να έχει καλυφθεί μέσα από τα video μελών του Συλλόγου μας, επικουρικά προσθέτω κάποιες φωτογραφίες μου. Αν κάποιος μου ζήταγε να του δώσω να καταλάβει τι είναι χιονοδρομικά ο Χελμός, μέσα από 2, το πολύ, φωτογραφίες μου σίγουρα θα διάλεγα αυτή: και κάποια από τον «Χάρο», σαν και αυτή: Αν όντως θέλετε να χρησιμοποιηθούν στο project, θα συνεννοηθούμε για να σας τις δώσω με τις σωστές προδιαγραφές Υ.Γ.: η πρώτη φωτογραφία είχε μπει και σε γερμανικό περιοδικό πρόπερσι... 5 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted June 15, 2015 Δες το σχετικό στην ΟΕ Μαρκετινγκ Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites