Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
Anton

Αγορα Εξοπλισμού

Recommended Posts

Καλησπερα,

Οπως γραφω και παραπανω με ενδιαφερει να αγορασω εξοπλισμό. Το case έχει ως εξής:

Επίπεδο: Ειμαι σχετικα αρχαριος, κανω σκι περιπου 5 χρονια (4-5 φορες καθε χειμωνα), εχω κανει και μερικα μαθηματα (τα οποια κατα καιρούς επαναλαμβανω - 1 ωρα στην αρχη της χρονιας πχ για να στρωνω). Γενικώς το παλευω με παραλληλο και carving, αν και με προβληματα ακομα στην τεχνικη.

Πριν απο 2 βδομαδες πηγα στο bansko με δικα μου πεδιλα κατι blizzard δεκαετιας που δεν τους εχω κανει ποτε σερβις. Με παγωμενο χιονι κατα βάση και λίγο φρεσκο που είχε ριξει απο πανω το πρωι (2-3 εκατοστα) ζοριστηκα αρκετα την πρωτη μερα ακομα και σε καποια σημεια στις μπλε πιστες - τα μαχαιρια δεν επιαναν πουθενα στον παγο ιδιως το πρωι, αργοτερα καπως μαλακωσε το χιονι.

Δευτερη μερα εκανα μια ωριτσα μαθημα για να στρωσω λίγο και δοκιμασα και αυτα τα πεδιλα

http://www.head.com/ski/products/skis/performance/isupershape-rally/5988/?region=us

... και ηταν σαν να οδηγησα φεραρι...

Κατεβηκα πχ την κοκκινη 6 (αρχη της tomba) πολυ γρηγορα και πολυ καλυτερα τεχνικα ακομη και με το χιονι αρκετα παγωμενο.

Ελπιζω να σας περιεγραψα καπως τι σκι παλυεω να κανω...

Τα παραπανω πεδιλα της Head νομιζω οτι ειναι αρκετα ακριβα για καποιον στο επιπεδο μου. Ωστοσο θα ηθελα ιδανικα, αν ειναι να αγορασω κατι, να μπορω να το κρατησω μερικα χρονια και να με βοηθησει να παω και πιο πανω σε επιπεδο ... επίσης μπορω να δωσω μεχρι 250 - 300 ευρω με τις δεστρες...

Ειμαι 1.84, 80-81 κιλα

Ο,τι tip (διαστασεις, συγκεκριμενα μοντελα, τιμες, μαγαζια, online stores) ευπροσδεκτο!

Ευχαριστώ πολύ

Χρονια πολλα! Καλως ηρθες στην παρεα. Τα πεδιλα αυτα δεν κανουν για σενα .Σαφως εκανες καλυτερο σκι γιατι τα πεδιλα που εχεις μπορουν να σου χρησιμευσουν ετσι οπως ειναι μονο για διακοσμητικους σκοπους εκτος εαν τα κανεις σερβις. Παρ'ολα αυτα ομως θα ηταν προτιμοτερο να αγορασεις καινουργια μιας και η τεχνολογια εχει προχωρησει πολυ.Ενα πεδιλο τουριστικο για σκιερ intermediate θα ηταν οτι πρεπει για σενα ,το οποιο θα το προσεχεις και θα το κανεις σερβις οποτε χρειαζεται για να ειναι οι ακμες του σωστες ,σε συνδιασμο με το μαθημα θα σε βοηθησει πολυ γρηγορα να ανεβεις επιπεδο.Σε οποιο επιπεδο κι αν ειναι καποιος ,αν θελει να γινει καλυτερος θεωρω οτι μια στο τοσο πρεπει να κανει καποιο μαθημα.Σε αυτα τα λεφτα μπορεις να βρεις ενα καλο ζευγαρι που να σου ταιριαζει.Καλως ηρθες.

Edited by leonidastria

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Καλησπερα,

Οπως γραφω και παραπανω με ενδιαφερει να αγορασω εξοπλισμό. Το case έχει ως εξής:

Επίπεδο: Ειμαι σχετικα αρχαριος, κανω σκι περιπου 5 χρονια (4-5 φορες καθε χειμωνα), εχω κανει και μερικα μαθηματα (τα οποια κατα καιρούς επαναλαμβανω - 1 ωρα στην αρχη της χρονιας πχ για να στρωνω). Γενικώς το παλευω με παραλληλο και carving, αν και με προβληματα ακομα στην τεχνικη.

Πριν απο 2 βδομαδες πηγα στο bansko με δικα μου πεδιλα κατι blizzard δεκαετιας που δεν τους εχω κανει ποτε σερβις. Με παγωμενο χιονι κατα βάση και λίγο φρεσκο που είχε ριξει απο πανω το πρωι (2-3 εκατοστα) ζοριστηκα αρκετα την πρωτη μερα ακομα και σε καποια σημεια στις μπλε πιστες - τα μαχαιρια δεν επιαναν πουθενα στον παγο ιδιως το πρωι, αργοτερα καπως μαλακωσε το χιονι.

Δευτερη μερα εκανα μια ωριτσα μαθημα για να στρωσω λίγο και δοκιμασα και αυτα τα πεδιλα

http://www.head.com/ski/products/skis/performance/isupershape-rally/5988/?region=us

... και ηταν σαν να οδηγησα φεραρι...

Κατεβηκα πχ την κοκκινη 6 (αρχη της tomba) πολυ γρηγορα και πολυ καλυτερα τεχνικα ακομη και με το χιονι αρκετα παγωμενο.

Ελπιζω να σας περιεγραψα καπως τι σκι παλυεω να κανω...

Τα παραπανω πεδιλα της Head νομιζω οτι ειναι αρκετα ακριβα για καποιον στο επιπεδο μου. Ωστοσο θα ηθελα ιδανικα, αν ειναι να αγορασω κατι, να μπορω να το κρατησω μερικα χρονια και να με βοηθησει να παω και πιο πανω σε επιπεδο ... επίσης μπορω να δωσω μεχρι 250 - 300 ευρω με τις δεστρες...

Ειμαι 1.84, 80-81 κιλα

Ο,τι tip (διαστασεις, συγκεκριμενα μοντελα, τιμες, μαγαζια, online stores) ευπροσδεκτο!

Ευχαριστώ πολύ

Καλε μου φιλε γεια σου και πάλι.

Οπως σου απάντησα με link στο αρχικό σου post, εισαι για κατι τελείως διαφορετικό, ακομα και εαν ειχες τη δυνατότητα να διαθέσεις τα χρήματα του συγκεκριμένου, το οποίο ειναι Ferrari.

Τα συγκεκριμένα ειναι πολυ καλα, για ανθρώπους που κατέχουν για τα καλα το άθλημα.

Οταν θα βελτιώσεις και αλλο την τεχνική σου και εισαι σε θεση να νιώσεις το rebound που προσφερουν, τότε θα εχεις προβλημα με τις πολυ πολυ άμεσες αντιδράσεις τους.

Αληθεια, ποια blizzard εχεις; Και σε τι διαστάσεις;

Ισως με ενα ξεγυρισμενο service σε εναν καλο τεχνίτη να κανεις μια χαρά τη δουλεια σου.

Παρεπιπτοντως ο αντιπρόσωπος της head ειναι στο Διστομο (link στην κάθετη δεξιά στήλη του forum)bμε service σε αυτόματο μηχανημα, υπαρχουν ομως και μερικά κομμάτια στο escape στο Μαρούσι, ο οποιος κανει και μερακληδικο service στο χερι.

Edit: αν εχεις κανενα βίντεο να σκιαρεις, μη διςτασεις να το ανεβάσεις

Edited by GiGi

Βρε ούστ. Δικός μας είναι αυτός όπου τον πετυχετε βαράτε τον. Η σύζυγός του έχει κάνει το ιδρυτικό καταστατικό του Συλλόγου.

Αντώνη πέρνα και από τα νέα μέλη να μας συστηθείς και παρακαλώ εκτενέστατη αναφορά στην φανατική χιονοδρόμο ιδανική σύζυγό σου να ζηλέψει ο κόσμος που τρώει παντόφλες όταν πάει για σκι.

Ρίξε πάντως διάβασμα έχουν γίνει 5-6 συζητήσεις με συμβουλές μόνο φέτος σε παιδιά που ψάχνουν πολύ παρόμοιο τύπο και κατηγορία με σένα.

Επίσης σαν δικηγόρος οφείλεις να μπεις στις συζητήσεις του Παρνασσού και να προσφέρεις με τις γνώσεις και κυρίως τις ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ σου μπας κάνουμε κάνα σοβαρό σκι στον Παρνασσό του χρόνου.

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε