Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
georgetok

Μιλάνο -Ενοικίαση Αυτοκινήτου

Recommended Posts

Οποιαδήποτε εμπειρία σας από ενοικίαση αυτοκινήτου από Μιλάνο( Malpensa) θα ήταν χρήσιμη!

Με μία πόχειρη ματιά είδα ότι υπάρχουν κάποιες λιγότερο γνωστές αλλά αρκετά φτηνές εταιρείες όπως Goldcar,maggiore,siccily..

Επίσης αν γνωρίζει κανείς κάποιο site διαμεσολαβητή με προσφορές..

Το παραπάνω post είναι υπεραναλυτικό. Έχω χρησιμοποιήσει την atlaschoice.com, τη rhino's car και το autoeurope. Αξίζουν τον κόπο. Χρειάζεσαι πιστωτική γαι εγγυήση. Τα υπολοιπά στο post!

carpe diem

Πασχα 2015 αφιξη στο αεροδρομιο malpensa μπεργκαμο μιλανο. Αυτοκινητο fiat panda κλεισμενο και πληρωμενο 200€ μεσω Hertz. Καθετη αρνηση απο μερους της hertz να μας παραδωσει το αυτοκινητο λογω μη υπαρξης πιστωτικης(ειχαμε τρεις χρεωστικες γεματες χρηματα). Μας ενημερωσαν οτι θα κτρατησουν 45€ και τα υπολοιπα θα επιστραφουν στον λογαριασμο μου. Με βαλιτσες ανα χειρας εξω απο το αεροδρομιο στα λυομενα γραφεια των εταιρειων ενοικιασης. Μετα απο συντομο αλλα εναγωνιο ψαξιμο κλεισαμε με maggiore lancia y 460$+200$ εγγυηση (επιστραφηκε αργοτερα). Τελικη απωλεια 260+45 :305€.

Συμπερασμα πιστωτικη καρτα απαραιτητη!!!

Ελπιζω να βοηθησα λιγο.

Iefs με μπέρδεψες μόνο λίγο με την τιμή της maggiore..τι περιελάμβανε.. Με ασφάλεια και καύσιμα τι ισψυείσχυε για maggiore? Ευχαριστώ

παντα πιστωτικη

παντα να το γυρνας γεματο το ντεποζιτο .... γιατι το χρεωνουν 100-150 ευρω αναλογα το αμαξι

Να γινω και εγω πιο συγκεκριμενος.

Αυτοκινητο+ ασφαλεια+ χιονολαστιχα 460€ για επτα μερες.

Αμαξι ολοκαινουργιο 22.000χλμ 1200cc αψογα χιονολαστιχα.

Το παραλαμβανεις με γεματο ντεποζιτο και το επιστρεφεις γεματο διαφορετικα οτι ειπε ο προλαλησας.

Τα επιπλεον 200€ ηταν εγγυηση επειδη δεν ειχα πιστωτικη . μου τα επεστρεψαν μετα την επιστροφη του αυτοκινητου.

Η πληρωμη εγινε με χρηση χρεωστικης καρτας

Ο υπαλληλος στην παραλαβη του αμαξιου μου ζητησε να υπογραψω χωρις να τσεκαρει οτι δεν ειχε φθορες και αναγκαστηκα να του το επισημανω.

Να γινω και εγω πιο συγκεκριμενος.

Αυτοκινητο+ ασφαλεια+ χιονολαστιχα 460€ για επτα μερες.

Αμαξι ολοκαινουργιο 22.000χλμ 1200cc αψογα χιονολαστιχα.

Το παραλαμβανεις με γεματο ντεποζιτο και το επιστρεφεις γεματο διαφορετικα οτι ειπε ο προλαλησας.

Τα επιπλεον 200€ ηταν εγγυηση επειδη δεν ειχα πιστωτικη . μου τα επεστρεψαν μετα την επιστροφη του αυτοκινητου.

Η πληρωμη εγινε με χρηση χρεωστικης καρτας

Ο υπαλληλος στην παραλαβη του αμαξιου μου ζητησε να υπογραψω χωρις να τσεκαρει οτι δεν ειχε φθορες και αναγκαστηκα να του το επισημανω.

Τελικα η maggiore ηταν σαφως πιο ακριβη απο hertz αλλα αισθανομαι ευγνωμων γιατι

1)μου εδωσε λυση τη στιγμη που η hertz ηταν ανενδοτη και μου τιναζε ολη την εκδρομη στον αερα σηκωνοντας τους ωμους αδιαφορα.

2)ηταν κατα πολυ φθηνοτερη απο αλλες εταιριες avis κλπ που ζητουσαν 600€!!! για τις ιδιες παροχες.

3)το αμαξι ηταν πολυ καλυτερο απο αυτο της αρχικης μου συμφωνιας.(ειχα κλεισει μεσω ryian)