vangelis_k 4,473 Report post Posted September 19, 2015 Λίγο-πολύ ένα service κάθε χρόνο συνήθως στην αρχή της σεζόν το κάνουμε όλοι μας......... Τι θα λέγατε λοιπόν να δηλώσουμε εδώ πόσοι ενδιαφερόμαστε....... κάτι σαν ομαδική αγορά........ να μαζέψουμε κάμποσα ski & snowboard και σαν σύλλογος να απευθυνθούμε σε 2-3-5 καταστήματα που κάνουν αποδεδειγμένα καλό service, να μας δώσουν μία προσφορά ????????? 7 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted September 19, 2015 Εξαιρετικό! Κάποιοι σαν και του λόγου μου κανουν με το που τελειώνει η σαιζον αλλα δεν αποκλείεται να ειναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted September 19, 2015 Εγώ το θέλω ένα service!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted September 20, 2015 Το καλώ σέρβις γινετε στο χερι,δεν νομιζω ,αν μαζέψουμε καμια δεκαριά πέδιλα (ζευγαρια) να βρουμε καπιος να μας τα κανει στο χερι!!!! Το μιχανιμα κανει πολυ καλο τρίψιμο τις βάσης ,μετα απο το γέμισμα,αλλα τα μαχερια τα πέρνει πολυ και τα λεπτύνει αρκετα,αν το κανεις συχνα το σέρβις δεν ειναι προτιμότερο το μιχανιμα!!!! Αυτη ειναι η γνομη μου!!!! 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted September 20, 2015 Έχει δίκιο ο Pepe ! Το ερώτημα είναι ποιος έχει τις γνώσεις , τον χρόνο, τον χώρο και ... το βασικότερο ... το feeling ; Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted September 20, 2015 και τα εργαλεια !!! 1 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted September 20, 2015 Κοιτάξτε να δείτε και εγώ κάνω service στα πέδημα μου...... γεμίζω κερώνω φτιάχνω ακμές...... (και μάλιστα αξιοπρεπέστατα) αλλά δεν νομίζω ότι πλησιάζω το γέμισμα και κέρωμα που κάνει το μηχάνημα και δεν λέω κάθε εβδομάδα στο μηχάνημα αλλά τουλάχιστον μία την σεζόν για εμένα επιβάλεται...... επαναφέρει τα πέδηλα σε εργοστασιακή κατάσταση......... 1 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted September 20, 2015 Το γέμισμα δεν ειναι και το σιμαντεκοτερο ,οι ακμές ειναι ,το γέμισμα δεν ειναι και το τοσο δησκολο,οσο οι ακμές (αν κανεις λαθος στο γέμισμα,δεν τρεχει και τιποτα,ενω στης ακμές το λαθος ειναι σχεδον μιρεο 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted September 20, 2015 Εγω εχω τα εργαλια,αν κανονισουμε ποτε και που να κανουμε σέρβις στα πέδιλα τον παιδιών απο το κλαμπ ,ερχωμε να βοιτισω, 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted September 20, 2015 Εγώ το θέλω ένα service!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk εσυ φιλε θέλεις γενικό και απόσυρση... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted September 21, 2015 (edited) Και φυσικα προυποθετει να ξερει κανεις τις μοιρες απο τα πεδιλα του .Αλλες εχει η Atomic κι αλλες η Κ2 πχ. Υπαρχει φυσικα μηχανακι που μετραει τις μοιρες βασης και ακμης αλλα ειναι σπανιο φαινομενο η κατοχη του και αμφιβολου ακριβειας το αποτελεσμα , αν το χερι δεν ειναι καλα εκπαιδευμενο .Ακομα και αυτα τα μηχανακια που ρυθμιζουν τις μοιρες των ακμων πχ 88 η΄87 δεν ειναι ακριβειας .Τα καλυτερα ειναι αυτα που εχουν προκαθορισμενες μοιρες .Θα μου πειτε σιγα τωρα το δεκατο της μοιρας ...αγωνες θα τρεξουμε ,ουτε θα καταλαβει κανεις διαφορα !Δεν το λεω γι αυτο ομως το λεω οτι αναλογα με το αν θα ειναι λιγοτερο η περισσοτερο κοντα στις μοιρες που ηδη ειχε το πεδιλο τοσο και λιγοτερη φθορα θα εχουν οι ακμες..Θα φαγωθει δηλ. λιγοτερο υλικο μεχρι να ερθει εκει που πρεπει ,οποτε η ζωη των ακμων ειναι μεγαλυτερη. Edited September 21, 2015 by leonidastria 2 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted September 21, 2015 ... Υπαρχει φυσικα μηχανακι που μετραει τις μοιρες βασης και ακμης αλλα ειναι σπανιο φαινομενο η κατοχη του και αμφιβολου ακριβειας το αποτελεσμα , αν το χερι δεν ειναι καλα εκπαιδευμενο .Ακομα και αυτα τα μηχανακια που ρυθμιζουν τις μοιρες των ακμων πχ 88 η΄87 δεν ειναι ακριβειας ... αυτό λέγεται feeling... Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted September 21, 2015 Ρε παιδιά με συγχωρείτε αλλά ασχολούμαστε τόσο πολύ με την απώλεια υλικού από τις ακμές λες και έχουμε ακούσει πολλούς να έχουν καταφέρει να τις λιώσουν από το πολύ τρίψιμο.................. ήμαρτον................... Και πάρτε το απόφαση με το χειρότερο μηχάνημα κάνεις καλύτερες ακμές απο ότι με το καλύτερο χέρι. Το χέρι ίσως βοηθάει στο τελικό φινίρισμα (όταν πλέον έχει γίνει η ομαλοποίηση της ακμής) και μόνον σε περιπτώσεις αθλητών.............. 2 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,729 Report post Posted September 22, 2015 (edited) εκτος απο τον Παρνας ποιος αλλος εχει μηχανημα για πληρες αυτοματο service? Edited September 22, 2015 by gatz Quote Share this post Link to post Share on other sites
mammut 126 Report post Posted September 22, 2015 Και πάρτε το απόφαση με το χειρότερο μηχάνημα κάνεις καλύτερες ακμές απο ότι με το καλύτερο χέρι. Το χέρι ίσως βοηθάει στο τελικό φινίρισμα (όταν πλέον έχει γίνει η ομαλοποίηση της ακμής) και μόνον σε περιπτώσεις αθλητών.............. για πες μας και πως έχεις βγάλει αυτό το συμπέρασμα ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted September 22, 2015 εκτος απο τον Παρνας ποιος αλλος εχει μηχανημα για πληρες αυτοματο service? Κώστα, δεν ξέρω άν έχει και κάποιος άλλος αυτόματο service αλλά μην φανταστείς ότι και οι υπόλοιποι τρίβουν με τα χέρια ................ Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites