T-DRIVER 27 Report post Posted September 21, 2015 Πωλούνται τα εν λόγω πέδιλα, Atomic Metron 11 B5 Μοντ. /08 σε άριστη κατάσταση και καλοσυντηρημένα.Δεν έχει πάθει ποτέ ζημιά ο πάτος και είναι από πρόσφατο service, (κέρωμα-λείανση ακμων-λίπανση σημείων δέστρας) έτοιμο για χρήση. Το κερί είναι ακόμα επάνω για συντήρηση.Είναι allmountain σκι , σκληρό πέδιλο, το οποίο επιτρέπει τη βέλτιστη κατανομή των δυνάμεων, άριστη πρόσφυση στις ακμές, δυναμική και ευχάριστη θέση για κάθε έδαφος. Εγώ προσωπικά το καταευχαριστήθηκα αλλά θέλω να πάω σε κάτι διαφορετικό. Διαστάσεις 126/78/123Ύψος πεδίλου 1,70 Τιμή 180 euro φώτο εδώ http://www.car.gr/classifieds/snowsports/view/6934903/ Γιώργος p.m. ή στο 6946507283 ski is talking to god!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,398 Report post Posted September 21, 2015 Πεδιλάρα. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted September 22, 2015 ναι Λαππακο ? ρε σ ειναι αυτα που ειχα πουλησει ολοκαινουργια ? Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
T-DRIVER 27 Report post Posted September 23, 2015 Ναι Ηλία, είναι αυτά που είχα πάρει από σένα και πράγματι είναι πεδιλάρα!! Γενικά η σειρά Metron της Atomic ήταν πετυχημένη (βλ. Metron 9, Metron 10 κτλ.) Είναι πέδιλο που με βοήθησε παααρα πολύ στο να βελτιωθώ. 1 ski is talking to god!! Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted September 23, 2015 + 1 στο πεδηλάρα τα έχω ακόμη και φέτος λέω να τα ξαναλανσάρω........... όμως πολύ απαιτητικό πέδηλο πρέπει να το έχεις αλλιώς..................... άστο www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,398 Report post Posted September 23, 2015 Εγώ μετανιώνω που τα πούλησα σε έναν αλjήτη στο forum , αλλά τι να σου κάνω που δεν είχα λεφτά για να τα κρατήσω! Από τα πιο καλά all around πέδιλα πάντως και μεγάλο σχολείο. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,735 Report post Posted September 23, 2015 Έχασα κάτι;;;;;;; 1 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,398 Report post Posted September 23, 2015 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted September 28, 2015 Το πέδιλο αυτό το είχα για 2 χρόνια και το κατα-ευχαριστήθηκα. Είναι εξαιρετικά σταθερό στην πίστα (έχει σχεδόν μηδενικές εγκάρσιες στρεβλώσεις) αλλά δεν είναι πολύ γρήγορο στις αλλαγές. Το έχω κρατήσει για πετροσκι και έτσι το απολαμβάνω ακόμα. Φιλικά 7ψυχος ΥΓ. Θα διαφωνήσω με τον Βαγγέλη στον χαρακτηρισμό : απαιτητικό όντως είναι αλλά όχι πολύ απαιτητικό. Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
T-DRIVER 27 Report post Posted October 13, 2015 up!! Νέα τιμή 160 euro και μαζί στην τιμή αυτή δίνω για όποιον θέλει (έτσι κι αλλιώς δεν τα χρησιμοποιώ πλέον!!) και ένα ζευγάρι μποτες Salomon Performa 2 custom fit σε καλή κατάσταση και ένα σετ μπατόν Rossignol ski is talking to god!! Share this post Link to post Share on other sites
T-DRIVER 27 Report post Posted October 31, 2015 up!! Νέα τιμή 150 euro. ski is talking to god!! Share this post Link to post Share on other sites
T-DRIVER 27 Report post Posted November 7, 2015 τα πέδιλα πουλήθηκαν, καλοφόρετα και καλοτάξιδα!! 2 ski is talking to god!! Share this post Link to post Share on other sites