george_eleftheriou 422 Report post Posted January 19, 2016 αυτό θα πει πούδρα!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 19, 2016 Οι πιστες καλα στρωμενες με σκληρο σκληρο χιονι. Ελαχιστοι καρβαριζαν ολοι ηταν εκτος. Πολλα νεα παιδια!! Βρισκονταν παντου εκτος σε δυο ωρες δεν εβρισκες ουτε διαδρομο απειραχτο. Ευτυχως η εμπειρια σωζει, πλαγια προς διστρατο απλα χωρις λογια!!! Ευτυχως!!! Δυο κατεβασιες μονο φτανουν... καλα ηταν εκει τασο αλλα οχι τοσο βαθεια....με τον χρηστο μ πηγαμε εκει τελευταια κατεβασια...θπηρχε μια καλητερη πλαγια αλλα δεν ξερω να βαζω φωτο εδω να σου δειξω... 1 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
iefs 568 Report post Posted January 19, 2016 Χρηστο ειμαι σιγουρος οτι βρηκατε και καλυτερα.εγω δηστυχως εφτασα εφτασα αργα και δεν ειχα πολλες επιλογες. Share this post Link to post Share on other sites
iefs 568 Report post Posted January 19, 2016 Θελω να βαλω αλλη μια φωτο ετσι γιατι περασα τελεια. 11 Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted January 19, 2016 (edited) Φτάνει ρε παιδιά, εγκεφαλικό θα πάθουμε. Edited January 19, 2016 by fANis 6 Share this post Link to post Share on other sites
kpapageo 58 Report post Posted January 20, 2016 Θα είναι κανείς αύριο πάνω? Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 20, 2016 ειναι ο vanzel στο βουνο...αυριο θ ανεβει απ οτι καταλαβα και ο χρηστος μ και θα ειναι κ η αφεντια μου... 2 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
altri 25 Report post Posted January 20, 2016 Αύριο λογικά θα ανέβω και γω για πρώτη φορά για φέτος... μια ερώτηση θα θελα απλα να κάνω...για να μειώσω λιγο τα κόστη, σκεφτόμουν μήπως ανεβώ με το κουπερακι, το οποίο έχει ολοκαινουργια λάστιχα μεν ...αλλά καλοκαιρινά.. Πιστεύετε θα χω θέμα? Εκεί στις στροφές της Σμιξης το φοβάμαι κυρίως... Αν βέβαια βρεθεί και κανένας άλλος που ενδιαφέρεται απο Θεσ/νικη και μοιραστούν λίγο οι βενζίνες, παιρνω το οικογενειακό (χιονολαστιχα & τετρακίνηση) και είμαστε ανετοι... Share this post Link to post Share on other sites
kpapageo 58 Report post Posted January 20, 2016 Αύριο λογικά θα ανέβω και γω για πρώτη φορά για φέτος... μια ερώτηση θα θελα απλα να κάνω...για να μειώσω λιγο τα κόστη, σκεφτόμουν μήπως ανεβώ με το κουπερακι, το οποίο έχει ολοκαινουργια λάστιχα μεν ...αλλά καλοκαιρινά.. Πιστεύετε θα χω θέμα? Εκεί στις στροφές της Σμιξης το φοβάμαι κυρίως... Αν βέβαια βρεθεί και κανένας άλλος που ενδιαφέρεται απο Θεσ/νικη και μοιραστούν λίγο οι βενζίνες, παιρνω το οικογενειακό (χιονολαστιχα & τετρακίνηση) και είμαστε ανετοι... Από Θεσ/νίκη μάλλον θα ανέβω και εγώ αλλά με το explosivo. Δεν έρχεσαι να πάμε μαζί με το λεωφορείο? 23€ με μεταφορά και κάρτα είναι μόνο... Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 20, 2016 κ ο χρηστος μ απο θεσνικη ερχεται....γιατι δενμπαινετε σ ενα αμαξι ολοι μαζι.... 1 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 20, 2016 Αύριο λογικά θα ανέβω και γω για πρώτη φορά για φέτος... μια ερώτηση θα θελα απλα να κάνω...για να μειώσω λιγο τα κόστη, σκεφτόμουν μήπως ανεβώ με το κουπερακι, το οποίο έχει ολοκαινουργια λάστιχα μεν ...αλλά καλοκαιρινά.. Πιστεύετε θα χω θέμα? Εκεί στις στροφές της Σμιξης το φοβάμαι κυρίως... Αν βέβαια βρεθεί και κανένας άλλος που ενδιαφέρεται απο Θεσ/νικη και μοιραστούν λίγο οι βενζίνες, παιρνω το οικογενειακό (χιονολαστιχα & τετρακίνηση) και είμαστε ανετοι... για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο καλητερα με χιονολαστιχα...χθες ο δρομος ηταν πεντακαθαρος εκτως απο 2 σημεια...που θα ειχες θεμα και στο ανεβασμα αλλα και στο κατεβασμα... 1 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
altri 25 Report post Posted January 20, 2016 Από Θεσ/νίκη μάλλον θα ανέβω και εγώ αλλά με το explosivo. Δεν έρχεσαι να πάμε μαζί με το λεωφορείο? 23€ με μεταφορά και κάρτα είναι μόνο... Πέρσι κάτι κουφές καθημερινές πήγα με explosivo... το γνωρίζω...Κρατάω κατι τελευταίες ελπίδες απλά, μήπως μέχρι το βράδυ πείσω και κανέναν απο την παρέα...αλλιώς αν είμαι μόνος θα το δω.. Πάντως αν δεν έχεις πληρώσει ήδη δεν έχω κανένα πρόβλημα να ανεβούμε με το δικό μου... Share this post Link to post Share on other sites
kpapageo 58 Report post Posted January 20, 2016 Το έχω κλείσει το λεωφορείο.. Αν τελικά ψηθείς για explosivo στείλε να κανονίσουμε. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted January 20, 2016 Αν είσα μέλος του ΕΣΤΟΥΧ έχεις έκπτωση 3 ευρώ! Το Σάββατο έκελισα και εγώ!!!!! Χρήστο ανέβα να σου δώσω τα λουκάνικα!!!!! 1 carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 20, 2016 θ ανεβω εγω σιγουρα!!! 1 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
kpapageo 58 Report post Posted January 20, 2016 (edited) Τελικά μιας και βλέπω ότι αρκετοί από εδώ ανεβαίνουν μόνοι τους ποιος ψήνεται να βρεθούμε αύριο πάνω για παρεϊστικο τσούλημα? Εγώ θα είμαι με snowboard, άσπρο μπουφάν, μαύρο παντελόνι και full face! Edited January 20, 2016 by kpapageo Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 21, 2016 ανεβαινω και εγω αυριο για το πρωταθλημα ορειβατικου σκι αυριο δεν θα προλαβω να κανω σκι, το Σα ειναι ο μεγαλος αγωνας. ισως την Κυ, μετα τον μικρο αγωνα να προλαβω να κανω λιγο πιστα και να σας δω 3 "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 21, 2016 Θα παίζω κυρίως Ελιμεια. Χρήστο ξερω , θα σε βρω στα άγνωστα! People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
altri 25 Report post Posted January 21, 2016 Απίστευτη μερα σήμερα!!! Είχα παρα πολυ καιρό να κάνω 6 ώρες ασταμάτητο σκι...στο κατέβασμα δεν μπορούσα να συμπλεκταρω, έτρεμαν τα πόδια μου!! Οι πίστες σε φοβερή κατάσταση (και από πάτημα, και από ποιότητα, και απο κάλυψη) Εκτός το βουνό έχει οργωθεί πλήρως...τα μόνα απάτητα που πρόλαβα ήταν στο μιγδανη και αυτό μέχρι τις 10μιση..τυχεροί όσοι προλάβουν αύριο την πρώτη ώρα στο άνοιγμα της γομαρας.. Γενικά πιστεύω το πσκ θα βγει κομπλε απο θέμα χιονιού..και με 7/7 λεω να ανεβω και Σάββατο. Έψαχνα μήπως και πετύχω και κανέναν από δω, αλλά μάλλον ήταν λάθος το ταϊμινγκ στις αλλαγές, από πλαγιά σε πλαγιά! 6 Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 21, 2016 πολυ καλη μερα σημερα οντως...στα εκτως περα του οτι ηταν οργωμενο, η ομιχλη χθες το βαρυνε πολυ...αλλου κολλουσε, αλλου ηταν ξυρισμενο...καμια σχεση με το προχθεσινο υπερθεαμα...παρολαυτα φχαριστηθηκαμε σκι στη πιστα που οπως λεει ο αλτρι ποιο πανω ηταν φοβερο!!! 5 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
stjarna 1,255 Report post Posted January 21, 2016 Βασιλίτσα, Πέμπτη 21-1-2016, ώρα 18:30. Η Διοίκηση του Ε.Χ.Κ.Β. σας ανακοινώνει τα ακόλουθα: Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή (22,23 & 24 Γενάρη) το Χ/Κ θα είναι σε πλήρη λειτουργία, ήτοι όλοι οι αναβατήρες (7/7) καθώς και όλες οι πίστες του Χ/Κ θα είναι σε λειτουργία. To Σάββατο θα πραγματοποιηθεί το 6ο νυχτερινό σκι στις 6μ.μ. με 8μ.μ. στον Συρόμενο αναβατήρα «ΕΛΙΜΕΙΑ». Τιμή εισιτηρίου νυχτερινού σκι 5ευρώ για όλους (δεν ισχύουν οι ετήσιες κάρτες) To Σάββατο θα γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ορειβατικού σκι και την Κυριακή το Κύπελλο καθώς και ο OPEN ατομικός αγώνας. Οι αγώνες ορειβατικού σκι δεν επηρεάζουν τη λειτουργία του Χ/Κ. Η ποιότητα του χιονιού είναι άριστη. Ο δρόμος είναι ανοιχτός, χωρίς χρήση αλυσίδων, οι οποίες όμως θα πρέπει υποχρεωτικά να βρίσκονται στο όχημά σας.για την Επιτροπή Διοίκησηςο ΠρόεδροςΘωμάς Καραγιάννης 1 Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted January 21, 2016 7/7 ....... Νυχτερινό σκι......άψογη ενημέρωση! Τι έγινε ρε παιδιά φέτος; Πρόεδρο μόνο άλλαξε ή και όλους τους εργαζόμενους :-))) πάντα τέτοια, να χαιρεστε όσο δε πάει, την βουναρα. Φέτος μάλλον θα ξανατσουλησω πάλι κατά κει μετά από αρκετά χρόνια. 2 Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 21, 2016 πραγματικα γρηγορη φετος ειναι αλλο βουνο...απο εξυπηρετηση θες, απο πατημα, απο λειτουργεια, απο ενημερωση...αψογα ολα!!!να χαμε και κανα 2 μετρα χιονι επιπλεον να μπορουμε να ξανοιχτουμε περισσοτερο... 2 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
crs 477 Report post Posted January 22, 2016 μήπως έχει κάποιος άποψη για το ποιά σχολή σκι να προτιμήσουμε για ένα μαθηματάκι αύριο (θα είμαστε πάνω ΣΚ); θεωρώ ότι είμαστε μέσου επιπέδου αν και δε νομίζω πως παίζει κάποιο ρόλο. Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 22, 2016 To Σάββατο θα γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ορειβατικού σκι και την Κυριακή το Κύπελλο καθώς και ο OPEN ατομικός αγώνας. Οι αγώνες ορειβατικού σκι δεν επηρεάζουν τη λειτουργία του Χ/Κ. ναι, μας στελνουν στα εκτος. ξερει κανεις να μου πει τι επικρατει στην κορυφη? εχει αρκετο χιονι? η ποιοτητα? 1 "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites