Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Kyriakoschar

Χ.κ. Βασιλίτσας 2015-2016

Recommended Posts

Έβαλε μάλλον 'μέσο' κ ανοίξανε παρά τον αέρα κ την ομίχλη....έτσι την κρατάει τη θέση.

Υγ. Σε είδαμε το πρωί πάνω αλλά είπαμε να μην σε....'κράξουμε' μπροστά στη φαμίλια. Εξάλλου καλό καφεδάκι ήπιαμε (σήμερα, γιατί χθες κάτω ήτανε χειρότερος κ από καραβίσιο), χθες κάναμε σούπερ σκι, η σεζόν μόλις ξεκίνησε, άρα τα λέμε το τριημεράκι στην Τυμφαία (υπεραισιόδοξη?).

• Like 1

Μπαίνοντας δεξιά καθόσασταν ε?εισασταν οι μόνοι που δεν ήξερα :P

Καλά δεν μας είδατε που φυγαμε όλοι μαζί..αδειασε το μαγαζί...

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Το καταλάβαμε αλλά ήταν ήδη αργάμιση για ν ανέβουμε αφού είχαμε κ την επιστροφή

Άσε που με τον αέρα κ την ομίχλη που βλέπαμε plus την αύξηση θερμ. η αλήθεια είναι πως πιστεύαμε θα ξανάκλεινε.

Ρε crs τι μούσι ειν αυτό :):P

Ρε crs τι μούσι ειν αυτό :):P

αφού γέλαγε και η κόρη σας μαζί του. αν δεν τρώει το φαί της πες μου να σου στείλω φωτό.

ελπίζουμε να τα πούμε τελικά την άλλη βδομάδα αφού οι μετεωρολόγοι μας το δίνουν.

Χαχαχχαχαχαχ άντε να ρίξει κανα μετρο να σμίξουμε!!!!Κυριακή των αποκτιων έχει ωραία πράματα στη βουναρα!!!

• Like 2

Κυριακή των αποκτιων έχει ωραία πράματα στη βουναρα!!!

Να έρθουμε δηλαδή .... !!!!

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 1

αφού γέλαγε και η κόρη σας μαζί του. αν δεν τρώει το φαί της πες μου να σου στείλω φωτό.

ελπίζουμε να τα πούμε τελικά την άλλη βδομάδα αφού οι μετεωρολόγοι μας το δίνουν.

Το τρώει όλο το φαΐ της το πουλάκι μου!!!δεν έχει θέμα...απο περιεργια τη κάρτα ποσο την ειχανε?

Ελευθεριου αν φορτώσει χιόνι μη το σκέφτεσαι καν!!!

Edited by miscelano
  • Like 1

Το τρώει όλο το φαΐ της το πουλάκι μου!!!δεν έχει θέμα...απο περιεργια τη κάρτα ποσο την ειχανε?

Ελευθεριου αν φορτώσει χιόνι μη το σκέφτεσαι καν!!!

Εντάξει τότε,αλλά αν την χρειαστείς για οπουδήποτε αλλού εδώ είμαστε!!!! :santa:

Για την κάρτα δεν ξέρω γιατί έχουμε ετήσια

• Like 1

Απλή ομίχλη είναι Χρήστο με αέρα.Κανένας χαμός.

πριν χιονηζε ρε...δεν ειμαι τρελος... ή ηταν το χιονι που σηκωνε ο αερας...

Βλέπε ταυτόχρονα και το τριπλό για να έχεις άποψη που έχει καλύτερη κάμερα.

Μια από τις δύο κάμερες δεν πάει καλά.

Η κάτω δείχνει να μην συμβαίνει τπτ κ η πάνω χαμό. Ή η πάνω κόλλησε κ δείχνει το ίδιο, ή αντίστροφα (θα θέλαμε...)

αν εχει χιονι παρασκευη παίζει να κατεβω βασιλίτσα απο Λάρισα μπορώ να πάρω μέχρι 2 άτομα απο Λάρισα η απο τα χωρια που περνάω πρός Μπορεί αν φάω ακυρο απο κάτι παιδια να είμαι και μόνος στο αμάξι οποτε να πάρω και 3 άτομα οποιος θέλει πμ.

Edited by mastoras007

Μας τρολάρει κάποιος ρε παιδια?

εδώ και τόσες μέρες βλέπω χιωνοπτώσεις στης προβλέψεις αλλα στην πραγματικότητα τίποτα... wtf εκτός αν δέν δουλευει η κάμερα..

Μπα σε γενικές γραμμές πέτσες έδινε δυο τρεις μέρεν πριν σταθερά και σωστά. Τώρα άμα βλέπεις το snowforecast για 5-6 μέρες μπροστά από 06 και 18Ζ τρεξίματα δεν σου φταίει κανείς...

Επιεδή ρωτάτε: Ναι θα ξεκίναγα για Βασίλο αλλά παρόλο που μπορώ δεν θα ξεκινήσω. Καθαρά από θέμα χρημάτων και ταλαιπωρίας και μιας και έχω γράψει πουδρομέρες θα πάω πάσο. Όποιος έχει κάψα για σκι, τα έχει στο μπάτζετ τα χρήματα και δεν τον πονάει η μέση του τόσες ώρες στο δρόμο ή μένει 2-3 ώρες απόσταση βεβαίως και να πάει όμως.

Ίσως όμως είναι το καλύτερο στοίχημα για σκι μαζί με το Πισοδέρι επειδή στα δέντρα κάτι θα κάνεις. Πιστεύω θα γεμίσει πολύ χιόνι ψηλά (προφανώς στη βάση του τριπλού θα βρίσκεις απ΄κατ μέχρι τη Δευτέρα, μετά θα βάλει κι άλλο και νομίζω θα είναι κομπλέ κομπλέ. To πρόβλημα είναι ότι θα γεμίσει προς το βράδυ του Σαββάτου και Κυριακή πρωί οπότε το Σάββατο είναι οριακό πετροσκι και αν. Από Κυριακή απλά δεν βλέπω καλό καιρό να χαρείς και να δεις όλο το βουνό στάνταρ. Έχετε πολλές ελπίδες για τρύπα με ανοίγματα στον καιρό και Κυριακή και Δευτέρα αλλά αν δεν δείτε ποτέ γαλάζιο από πάνω μην εκπλαγείτε.

Ειδικά τον καιρό της Δευτέρας από σήμερα δεν τον βγάζεις...

Θα ανέβαινα Σάββατο απόγευμα ή Κυριακή πρωί πρωί και θα καθόμουν για κάνα δεκαήμερο εκεί. Από αέρα το λοκάλι (να πέσει έξω)

Edited by ΜΙΚ
  • Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μπα σε γενικές γραμμές πέτσες έδινε δυο τρεις μέρεν πριν σταθερά και σωστά. Τώρα άμα βλέπεις το snowforecast για 5-6 μέρες μπροστά από 06 και 18Ζ τρεξίματα δεν σου φταίει κανείς...

Επιεδή ρωτάτε: Ναι θα ξεκίναγα για Βασίλο αλλά παρόλο που μπορώ δεν θα ξεκινήσω. Καθαρά από θέμα χρημάτων και ταλαιπωρίας και μιας και έχω γράψει πουδρομέρες θα πάω πάσο. Όποιος έχει κάψα για σκι, τα έχει στο μπάτζετ τα χρήματα και δεν τον πονάει η μέση του τόσες ώρες στο δρόμο ή μένει 2-3 ώρες απόσταση βεβαίως και να πάει όμως.

Ίσως όμως είναι το καλύτερο στοίχημα για σκι μαζί με το Πισοδέρι επειδή στα δέντρα κάτι θα κάνεις. Πιστεύω θα γεμίσει πολύ χιόνι ψηλά (προφανώς στη βάση του τριπλού θα βρίσκεις απ΄κατ μέχρι τη Δευτέρα, μετά θα βάλει κι άλλο και νομίζω θα είναι κομπλέ κομπλέ. To πρόβλημα είναι ότι θα γεμίσει προς το βράδυ του Σαββάτου και Κυριακή πρωί οπότε το Σάββατο είναι οριακό πετροσκι και αν. Από Κυριακή απλά δεν βλέπω καλό καιρό να χαρείς και να δεις όλο το βουνό στάνταρ. Έχετε πολλές ελπίδες για τρύπα με ανοίγματα στον καιρό και Κυριακή και Δευτέρα αλλά αν δεν δείτε ποτέ γαλάζιο από πάνω μην εκπλαγείτε.

Ειδικά τον καιρό της Δευτέρας από σήμερα δεν τον βγάζεις...

Θα ανέβαινα Σάββατο απόγευμα ή Κυριακή πρωί πρωί και θα καθόμουν για κάνα δεκαήμερο εκεί. Από αέρα το λοκάλι (να πέσει έξω)

Όταν και αν ανοίξουν τα πιατάκια (Ελιμεία, Μιγδ, Τυμφ), δεν νομίζω ότι έχουν ιδιαιτερο πρόβλημα με τον αέρα.

Αγαπητά λοκάλια (σλουρπ, σλουρπ), μια βοήθεια και πάλι, αν μπορείτε να μάθετε αν στο διπλό έχει βάλει κάτι τις ώστε να ανοίξει αύριο Σάββατο;

πασπαλα εριξε....αντε να βαλε και 5 cm αλλα επεσε με αερα...

Ξεκίνησαν τα πολύ καλά. Καλό σκι!

Δεν ξεκινήσαμε τελικά, αλλά την άλλη εβδομάδα και για 10 μερούλες θα είμαστε στα βόρεια. Εύχομαι να κρατήσουν. Καλή σεζόν να έχουμε!

• Like 1

Α. Συγχαρητήρια στο ΧΚΒ για την αμεσότατη ενημέρωση για το τι λειτουργεί (σε αντίθεση με το ΧΚΠ που πληροφόρηση δίνεται μόνο ωρες λειτουργιας του χιονοδρομικού)

Β. Αυτό που ρίχνει (8.43 μμ) στο 3πλο είναι βροχή ή χιονάκι;;;;;;;; ελιμεία χιονάκι παντως, ε;

• Like 1

Καλησπέρα

Αύριο θα ανέβω αλλά το σανίδι μου είναι χάλια από κάτω και δεν πρόλαβα να το κερωσω. .μπορώ να το κάνω επιτόπου?

Ξέρει κάποιος αν κερωνουν στη βασιλιτσα και πόσο πάει το μαλλί?

Επίσης πόση ώρα κάνει περίπου?παίζει να μου δώσουν κάνα σανίδι μέχρι να κερωσουν το δικό μου? ??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

No members to show

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,167
    • Total Posts
      460,958
  • Member Statistics

• Total Members
      8,766
    • Most Online
      8,897