Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
surmas

Rossignol Sin / Soul 7 !

Recommended Posts

5 χρονια νοικιάζεις???3 soul και 5 sin αγοραζες!!!ασυμφορος είσαι...καλυτερα να σε ντύνουν παρα να σε ταΐζουν χαχαχαχαχ

• Like 5

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Φιλε παρε αυτα που εσενα σου γεμίζουν το ματι και σε ευχαριστούν !!

Παρ'τα μεταχειρισμένα γιατι σε περιπτωση που δεν σου κανου (αρεσουν ) να θα δόσεις και παμε για αλλα!!!

• Like 1

Φίλε surmas,

να προσθέσω 2-3 παρατηρήσεις για να σε βοηθήσω (ελπίζω).

1) κατά την προσωπική μου γνώμη, η αγορά ενός πέδιλου από 100 μέση και πάνω δικαιολογείται μόνο ως δεύτερο πέδιλο για ειδικές συνθήκες.

2) πριν από 5 χρόνια ελάχιστα μοντέλα είχαν μέση 100+. Σήμερα έχουμε φθάσει στο σημείο τα μισά μη πιστιάρικα πέδιλα να είναι πάνω από 100 μέση. Το ότι τα βγάζουν δεν σημαίνει ότι τα χρειαζόμαστε.

3) Ο spider που φοράει συνέχεια τα soul και σου έγραψε παραπάνω, έχει πάντα μέσα στο αυτοκίνητο και ένα rictor K2 για την περίπτωση που δεν βγει σκι εκτός πίστας ή βγει με σκληρά χιόνια.

Φιλικά

7ψυχος

ΥΓ. Αν δεις έναν expert να κάνει σκι με ένα midfat (80 έως 90 μέση) μέτριας σκληρότητας και μετά δεις τον ίδιο σκιέρ να κάνει σκι με τα soul θα πείς: "τι έγινε και ξέχασε αυτός το σκι που ήξερε?"

Το παραπάνω δεν ισχύει μόνον στην περίπτωση βαθιάς (πραγματικής) πούδρας.

• Like 6

Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν.

Δημήτρη

100+ μέση πας για Freeride

80-90 μέση πας για πάρκο

90-100 μέση πας για All Terain, All mountain , λίγο παρκο, λιγο απολα αλλά παντου

Δες που θες να τα χρησοποιησεις και αποφασισε!

90-100 προτέινω για αυτα που περιεγραψες!

101277.jpg

Πραγματικά τα λόγια όλων σας με έχουν προβληματίσει αρκετά. Όταν γυρίσω σπίτι από τη δουλειά, θα σας παραθέσω τις 4-5 επιλογές μου για περαιτέρω συζήτηση!!

Pepe, ελπιζω να αστειευεσε με αυτο που γραφεις, εαν οχι ελπιζω ο φιλος μας να μην παρει τις μετρητοις τα γραφωμενα σου....

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Λοιπον στον λιγο χρονο που ειχα διαθεσιμο αυτες τις μερες ειδα λιγα πραγματα.Οι παρακατω ειναι καποιες βασικες επιλογες μου.

Rossignol sin 7 1.80cm

Head Strong Instict Ti 1.70cm

Line Sick Day 95 1.72cm

Line Tiger Snake 1.71

Γενικα οτι μοντελο εχετε να προτινεται εδω εμαι εγω!! :thumbup::thumbup::thumbup:

Ξεχασα να αναφερω οι μποτες που εχω ειναι οι Rossignol All track 90 2016.

Edited by surmas

ρε σουρμα κανα βιντεακι που να κανεις σκι δεν εχεις????αν βαλεις να δουμε τι σκι κανεις θα σου πουμε ακριβως ποιο πεδιλο να παρεις με σιγουρια...απο αυτα που εβαλες εγω απορω με τη διαφορα που εχουν ολα στο μηκος ενω ουσιατικα ειναι τα ιδια πανω κατω πεδιλα...γιατι τα σικντει τα εχεις σε 1.72 και τα σιν σε 1.80???

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Πάντος τα Head είναι πραγματικό all around. Το Line Tiger Snake δεν κάνει καθόλου για ταχύτητες είναι πολύ μαλακό και τα άλλα δυο δεν είναι για να τα έχεις μόνα τους. Εκτός αν συνεχίσεις να νοικιάζεις κάποιες μέρες.

Ελπίζω να βοήθησα. Όποια και να πάρεις να τα χαρείς!!!!

• Like 1

ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg

Από αυτά που έβαλες, με κλειστά μάτια το

Head Strong Instict Ti 1.70cm

Δεν το έχω δει από κοντά, αλλά δείχνει ένα τίμιο all mountain πέδιλο. Και με ακτίνα 14μ θα μπορείς να κάνεις και καλό σκί στην πίστα.

Τα παρκάδικα άφησέ τα στην άκρη.

Φιλικά

7ψυχος

• Like 2

Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν.

ρε σουρμα κανα βιντεακι που να κανεις σκι δεν εχεις????αν βαλεις να δουμε τι σκι κανεις θα σου πουμε ακριβως ποιο πεδιλο να παρεις με σιγουρια...απο αυτα που εβαλες εγω απορω με τη διαφορα που εχουν ολα στο μηκος ενω ουσιατικα ειναι τα ιδια πανω κατω πεδιλα...γιατι τα σικντει τα εχεις σε 1.72 και τα σιν σε 1.80???

1.79 ηθελα να βαλω τα sickday.βιντεο πρεπει να εχω 1-2 πρεπει να ρωτησω την παρεα γιατι το δικο μου pc καηκε και μαζι οτι ειχα.λογικα θα υπαρχει κατι που θα φενομαι καλα αλλα θα ειναι λιγο παλιο

Τα Head τα έχω καβαλήσει και μου έχουν αφήσει πάρα πολύ καλή αίσθηση. Πέδιλο για όλη την ημέρα που σε πάει παντού, εκτός από πάρκο... Για τα υπόλοιπα πέδιλα πρέπει να πάρεις πιο ψηλά

tumblr_inline_mjj4qpOaJK1qz4rgp.gif

Που τα βρήκες Γιάννη?

(τα θυμάμαι μόνο στο σκι-τεστ στο Παρνασσό που από την μουχλαντάρα δεν βλέπαμε τα φτυάρια μας)

Εντος των ημερων παραλαμβανω τα K2 Shreditor 92!!!θα ηθελα να ακουσω την αποψη σας.

• Like 1

Αυτό με τη σταθερότητα σου μπορεί να με στείλει.

Πέραν της πλάκας μια χαρά all mountain ειναι. Να τα χαρείς στο βουνό.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by KonKan
  • Like 1

ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg

Καηκε το κεφαλι μου μεχρι να το αποφασισω!!ελπιζω να ειναι οπως ακριβως το φανταζομαι,αλλιως θα παρω ακομα ενα ζευγαρι!!

Εντος των ημερων παραλαμβανω τα K2 Shreditor 92!!!θα ηθελα να ακουσω την αποψη σας.

Kαλοφορετο..εχω το 102 του 2015 ..Δεν ειναι πολυ σκληρο,,,στη πουδρα,μαλακο χιονι,bumps απιστευτο πεδιλο..εντος Πιστας σε σκληρο χιονι μπορει να καρβαρει αλλα προφανως και αγκαζεσαι να συμβιβαστεις...Και στις μεγαλες ταχυτητες παιζουν λιγο...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το σκι που θα σε βοηθησει να βελτιωθεις στη τεχνικη αλλα ειναι απιστευτα διασκεδαστικο και νομιζω αυτη ειναι η ουσια........

Edited by giannis3011
  • Like 1

Εδω τα specs:http://www.evo.com/skis/k2-shreditor-92.aspx

Αυτη ειναι καλύτερη επιλογη απο το sin soul, απο αποψη waist size !

Για να μην τα ξαναγραφω διάβασε εδω την αποψη μου για ποιο λογο το waist ειναι το βασικοτερο κρητηριο:

https://m.facebook.com/notes/matthaiopoulos-xristos/freeride-ski-τι-μονδέλο-να-πάρω-μάθε-τέχνη-κι-άστηνε-και-αμα-θέλεις-ξαναπιάστηνε/10153835007328969/?ref=bookmarks

Καλοταξιδα....εκανες καλύτερη επιλογη.

• Like 5

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff