Kyriakoschar 6,029 Report post Posted January 6, 2016 Την άνοιξη έρχεται η Nikon KeyMission 360° 4K. Δεν έχει ανακοινωθεί τιμή. Μάλλον οι εταιρείες προσανατολίζονται στο 360 στις action για το μέλλον Πηγή 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
bolinari 6 Report post Posted January 9, 2016 2 φακοί 180°. Η προοπτική της εικόνας θα είναι πολύ ευρυγώνια - ξένη προς την οπτική του ματιού μας. Καλύτερα να βάλουν 4 φακούς των 90° Quote Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος-Κορινθος 747 Report post Posted January 9, 2016 Συγνώμη για το άσχετο πόστ, αλλά αυτόν τον μ@λ@κ@ που δίνει 800€ κουπόνι για σούπερ μάρκετ μόνο εγώ το βλέπω; Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted January 9, 2016 Συγνώμη για το άσχετο πόστ, αλλά αυτόν τον μ@λ@κ@ που δίνει 800€ κουπόνι για σούπερ μάρκετ μόνο εγώ το βλέπω; Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το tapatalk έχει βάλει διαφημίσεις ανάμεσα από τα posts. Είναι της εφαρμογής και όχι του snowclub 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος-Κορινθος 747 Report post Posted January 10, 2016 Σ' ευχαριστώ για την πληροφορία Κυριάκο! Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites