Alexx_Vls 128 Report post Posted August 3, 2015 Να το νέο λιφτ!!! 2 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted August 3, 2015 Το νέο λιφτ θα ειναι στην θεση του δυπλου ( το πιο παλιο λιφτ στο μπανσκο) που ξεκινα απο το σαλέ bla-bla και ανεββενει τοδορκα!!! Εξαπλο και πολυ γρήγορο ! Και αυτο για να φευγει ο κοσμος στο βουνό και να μην γινετε σινοστιζμος στα κεντρικά σημια ,αφου οι εκολογοι μποϊκοτάρουν την νεα καμπίνα !!! 4 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted August 3, 2015 Σορι οχι δυπλο,αλλα τριπλό ειναι αυτο που θα αλλάξουν !! 4 Share this post Link to post Share on other sites
Alexx_Vls 128 Report post Posted August 5, 2015 φωτογραφια απο τις εργασιες! 7 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted August 5, 2015 Μιαζει με της εργασίες του Παρνασσό 1 Share this post Link to post Share on other sites
Alexx_Vls 128 Report post Posted September 1, 2015 (edited) Μερικές καρέκλες έχουν φτάσει μπροστά απτό μπλα μπλα Edited September 1, 2015 by Alexx_Vls 2 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted September 2, 2015 Alexx_Vls εκει θα εισαι την αλλη εβδομαδα ,εγω το Σ.Κ θα ειμαι εκει ,θα μπορούσαμε να γνωριστούμε !!! Share this post Link to post Share on other sites
Alexx_Vls 128 Report post Posted September 2, 2015 Δυστυχώς δεν γίνεται γιατί μένω Θεσσαλονίκη χαχα, τον χειμώνα αν θέλεις Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted September 2, 2015 Το χιμονα ,συγκουρα !!! Απλα βλεπω οτι εισαι μεγαλος φαν και νομιζα οτι εισαι συχνα εκει 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted September 3, 2015 Pepe, έχεις εικόνα για ενοικιαση μικρού διαμερίσματος με τη σεζόν; Μη μου δώσεις τα γνωστά σάιτ, τα έχω δει, απλά ρωτάω αν έχεις κάποιον φίλο ή γνωστό; carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted September 3, 2015 Εχω φιλο με μεσιτικό που μπορει να βοηθήσει !!! Ξερω οτι σε καλο σημιο ,διαμέρισμα για το σεζόν ειναι γυρο στα 200 ευρο το μηνα,απο δεκεμβρι μεχρι και τον απριλι!! Αν θελεις το τηλ μου το εχουν τα παιδια απο τα βοριά ,παρε με ,εγω θα ειμαι την κυριακη εκει Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,187 Report post Posted September 3, 2015 Εχω φιλο με μεσιτικό που μπορει να βοηθήσει !!! Ξερω οτι σε καλο σημιο ,διαμέρισμα για το σεζόν ειναι γυρο στα 200 ευρο το μηνα,απο δεκεμβρι μεχρι και τον απριλι!! Αν θελεις το τηλ μου το εχουν τα παιδια απο τα βοριά ,παρε με ,εγω θα ειμαι την κυριακη εκει ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΠΕΠΕ!! ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted September 3, 2015 Που ειναι; Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,187 Report post Posted September 3, 2015 Που ειναι; ΧΑΧΑ!! λαθος ορολογια πεπε .. το κλεισαμε παει στο που περιπου ειναι να το κλεισουμε 4 ατομα ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted September 3, 2015 Βρε πρόεδρε επιδι ειμαι βουλγαρος και δεν μπορω να σε καταλαβω, παρε με τηλ 6936894263 Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,187 Report post Posted September 3, 2015 Βρε πρόεδρε επιδι ειμαι βουλγαρος και δεν μπορω να σε καταλαβω, παρε με τηλ 6936894263 καλα αν και ελληνας στην ορθογραφία δεν απέχουμε και πολλη τηλ αυριο πεπε 1 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted September 3, 2015 Οκ 1 Share this post Link to post Share on other sites
manosAR 72 Report post Posted September 3, 2015 Καλησπέρα σε όλους, σκεφτομαι φέτος να το δοκιμάσω το Μπανσκο μαλλον απο 1/1 εώς 6/1... Εσείς οι πιο έμπειροι μερικές συμβουλές, για ξενοδοχείο φτηνό και καλό ;;; Επισης περίπου ποτε ειναι καλυτερα να κανω τις κρατήσεις απο τωρα ;;; Ή βγαίνουν τίποτα πακέτα πιο μετα ;; Ευχαριστω Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted September 3, 2015 Ααα εκει θα ειμαι!!!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
giannis3011 101 Report post Posted September 4, 2015 (edited) Καλησπέρα σε όλους, σκεφτομαι φέτος να το δοκιμάσω το Μπανσκο μαλλον απο 1/1 εώς 6/1... Εσείς οι πιο έμπειροι μερικές συμβουλές, για ξενοδοχείο φτηνό και καλό ;;; Επισης περίπου ποτε ειναι καλυτερα να κανω τις κρατήσεις απο τωρα ;;; Ή βγαίνουν τίποτα πακέτα πιο μετα ;; Ευχαριστω Nα περιμενεις.....οσες φορες πηγα μπανσκο τις τελευταιες μερες εκλεινα μεσω booking σε τιμες μισες απο αυτες που δινουν τωρα... Edited September 4, 2015 by giannis3011 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted September 4, 2015 ManosAR ,εχω εναν φιλο με ξενοδοχειο ,πολυ κοντα στο λιφτ,αν θελεις να σου δόσω τηλ να τον παρεις και να τον ρωτησεις για τιμές !!! Απο οσο θιμαμε δίκλινο δοματιο εκει στης γιορτές ηταν στα 50 ευρο Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted September 6, 2015 Οι εργασίες τωρα 1 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted September 6, 2015 Και η τομπα το καλοκαιρι 2 Share this post Link to post Share on other sites
Alexx_Vls 128 Report post Posted October 1, 2015 (edited) Τα έργα συνεχίζονται κανονικά Edited October 1, 2015 by Alexx_Vls Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted October 2, 2015 Βρε φιλε ,θα μας τρελανεις ,εκει εισαι; Εγω απο αυριο θα ειμαι :) 2 Share this post Link to post Share on other sites