Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Αν δε φαει τις βροχες που προβλεπει το δελτιο...ισως, και μονο πρωινο ski. Πολυ πρωινο!

• Like 1

Αν δε φαει τις βροχες που προβλεπει το δελτιο...ισως, και μονο πρωινο ski. Πολυ πρωινο!

Άρα από Αθήνα δεν...μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση ότι τέλος για φέτος! :crybaby:

• Like 1

Ναι παιδια δε παει αλλο ...την πηρα την αποφαση! Υγεια να χουμε και του χρονου παλι εδω ειμαστε! Μαλλον θα εχουμε τον Pepe ολη την σαιζον επανω οποτε η ανταποκριση απο πρωτο χερι για το club!

• Like 8

Κάπου πήρε το μάτι μου πως μπορει να βγει ανακοίνωση για το αν ανοίξει καμία πίστα το Σάββατο...καμία banderitza λέω εγώ τωρα :)

Στο σάιτ τους δεν λεει τιποτα,πριν δυο μερες μιλισα με φιλο που δουλευει στα λιφτ ,μου ειπε οτι κλείσανε αλλα η γοντολα θα δουλέψει του ΣΚ του Πάσχα

• Like 1

Πάντως έχει φρέσκο χιόνι πάνω...ποσό μάλλον που σήμερα το έστρωσε στο χωριό

Μπήκα μόλις τωρα στη κάμερα της κορυφής και η πίστα ειναι...πατημένη χαλί!!!!!

Η γοντολα θα δουλευει απο 29/05-08/05 απο 8.00 -16.30 αλλα για πιο πανο δεν κεει τιποτα. Θα σας πω σημερα ,εδω μαζι μου ειναι φιλοι μου που έχων μαγαζια στο μπανσκο θα ροτισω και θα σας πω!!!

Περιμενα ειναι ,κατε χρονω οταν κλίνει ,κανουν προπονιση ετνικες ομαδες μεχρι και 20-25 Μάι !!

• Like 2

Ειδαν οτι θα εχει χαμηλες Τ ολη η επομενη βδομαδα και βαρανε.....και αν τους κατσουν χαμηλες Τ για την συνεχεια και καμια προωρη μικρουλα χιονοπτωση να ομορφυνει συνολικα το τοπιο.....θα μας τρελανουν , αν οχι θα ξοδεψουν μερικα βατ τσαμπα, αλλα να παιρνεις ενα μικρο επιχειρηματικο ρισκο, για ενα πιθανο μεγαλο κυριως διαφημιστικο κερδος , ειναι η διαφορα τιυ μεγαλου απο το μετριο χκ. Μπραβο στο bansko , ελπιζω να του-μας κατσει να χαρουμε μερικες σουπερ καταβασεις στις τελειες πισταρες του, πριν τις γιορτες.....σχεδιν πριβε. Πριν μερθκα χρονια ηταν δεδομενο, τα τελευταια 2 , με το ζορι ανοιγουν μερικως για τις γιορτες. Ευχομαι φετος να αλλαξει η τυχη μας-τους!

• Like 3

Τωρα γιρισα ,η τεχνίτη ειχε ξεκινησει απο την προ προηγουμενη ευδομαδα αλλα την πεμτη χιόνισε πολυ πανο ενω κατο το ποτάμι πηγε να ξεχειλίσει ,εχτές έριξε παλυ αρκετό πανω ,κανει και κρυο και δουλεύουν τα κανόνια !!

17 Δεκεμβρίου επισιμα έναρξη !!

• Like 2

1-12-2007 Έχει ξαναανοίξει νωρίτερα από εκείνει την χρονιά?? ή το κρατάει για φέτος ??

post-22-0-84529800-1479063239_thumb.jpg

post-22-0-63722300-1479063260_thumb.jpg

post-22-0-30591500-1479063275_thumb.jpg

• Like 3

www.zermatt.ch

17 δεκεμβρίου επίσημη έναρξη όπως είπε και ο πέπε αλλά ανεπίσημα μπορεί να ανοίξει και νωρίτερα καιρού επιτρέποντος...

Στάλθηκε από το κινητό μου...

1162895.jpg

Θα ανοίξει ,11-12 Δεκεμβρίου εχει άγονες βουλγαρικό προτατλιμα

• Like 3

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...