pepe karaivanov 3,503 Report post Posted October 20, 2015 έκλεισα 6/1-10/1 στο vihren palace απέναντι στη γόνδολα με 60Ε και δωρεάν υπόγειο παρκινγκ άλλος κανείς ίδιες ημερομηνίες? Ειναι καλο ξενοδοχειο και οντος απεναντι απο το λιφτ,αν θε νοικιάσεις εξοπλισμό ,μεσα στο ξενοδοχειο ειναι ο φιλος μου ο Μιχάλης (βουλγαρος ) αν πρεπει πες μου να τον παρω τηλ να σε προσέξει !!! 2 Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted October 21, 2015 Θα ανέβουμε τρεις νοματέοι από Αθήνα για Bansko ή Borovets αναλόγως συνθηκών χιονόπτωσης από 27/12-30/12. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Alexx_Vls 128 Report post Posted October 22, 2015 (edited) Τα έργα τελειώνουν σε λίγο καιρό, το μόνο που έμεινε είναι το πάρκινγκ για τις καρέκλες και να περαστεί το συρματόσχοινο!!! (Πάντως έτσι πως το κόβω δεν θα αργήσει και πολύ να μπει δεύτερη γόνδολα) Edited October 22, 2015 by Alexx_Vls 10 Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 22, 2015 ΕΛΑ μορτες να βλεπω εξόρμηση για μπανσκο φετος θα ακολουθήσω και εγω οποτε κανονίστε ημερομηνίες κλπ πεπε θα κανονίσει δωμάτια και βανκος τα υπόλοιπά !! 4 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted October 22, 2015 ΕΛΑ μορτες να βλεπω εξόρμηση για μπανσκο φετος θα ακολουθήσω και εγω οποτε κανονίστε ημερομηνίες κλπ πεπε θα κανονίσει δωμάτια και βανκος τα υπόλοιπά !! Δεν θα πάμε Borovets δηλαδή.? 1 Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 22, 2015 και βεβαια θα παμε ολια ! το μπανσκο το κανουμε και ενα απλο σκ ενώ το μποροβετς το παμε 4 μερο 4 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted October 22, 2015 Ανακοινωσαν επιτελους και το νεο 4θεσιο lift στο Pamporovo,οποτε παληκαρια θα βγουν τρελα γουστα φετος!!! 8 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted October 22, 2015 Μου φενετε θα μετακομίσω εκι σε εσας ,στα βοριά 9 Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted October 23, 2015 Μου φενετε θα μετακομίσω εκι σε εσας ,στα βοριά Πριν από λίγο γύρισα από την δουλειά και αυτό είναι ίσως το καλύτερο πράγμα που διαβάζω σήμερα. Άιντε!!!!!!!!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted October 24, 2015 Ανακοινωσαν επιτελους και το νεο 4θεσιο lift στο Pamporovo,οποτε παληκαρια θα βγουν τρελα γουστα φετος!!!Εννοεις αυτό που ήταν έτοιμο και δεν τους δινανεν αδεια ,να το λειτουργήσουν? Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted October 24, 2015 Ναι , 2 χρονια ηταν στημενο - ετοιμο.Βασικα εγινε ανακοινωση σε καποιο σαιτ οπως και η νεα εξαθεσια του Bansko.Θα παρει μεγαλες ανασες το Pamporovo με αυτο το lift το γνωριζεις και συ αλλωστε γιατι βρισκετε σε πολυ κομβικη θεση.Με λιγα λογια θα εχει τρεις επιλογες καποιος για να φυγει κορυφη απ οπου ξεκεινουν τα παντα. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Alexx_Vls 128 Report post Posted November 11, 2015 Το συρματόσχοινο και οι καρέκλες έχουν περαστεί και γίνονται ήδη οι απαραίτητες δοκιμές, αν και το πάρκινγκ για τις καρέκλες δεν είναι ακόμα έτοιμο τα έργα υπολογίζονται να τελειώσουν τέλη Νοεμβρίου-αρχές Δεκεμβρίου!!! 7 Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted November 12, 2015 11 Δεκεμβρίου έναρξη!!!!! 3 carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted November 15, 2015 Σύντομα καλά νεα για τα μέλη μας αναφορικά με τη διαμονή μας εκεί carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
THANOSJ3 72 Report post Posted November 15, 2015 10-13 Δεκέμβρη θα είμαι πάνω με αυτοκίνητο..Υπάρχει καμία πιθανότητα λέτε να δούμε καμία άσπρη μέρα? Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted November 15, 2015 10-13 Δεκέμβρη θα είμαι πάνω με αυτοκίνητο..Υπάρχει καμία πιθανότητα λέτε να δούμε καμία άσπρη μέρα? Θάνο 10 τι θα κάνεις πάνω? αφού 11 ανοίγει Αν έχει χιονίσει, 13 Κυριακή ίσως ανέβω κ γώ αν θα έχω παρέα. Θα ξαναμιλήσουμε εδώ, ή (έχω ανοιχτό μόνιμα στο 8/20 το PMR) Κάτι φαίνεται πάντως στον ορίζοντα να κατεβαίνει ένα ψύχος από τον σιβηρικο αρχες Δεκέμβρη. 1 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted November 15, 2015 Bansko θα ανοίξει 1/12 ,αλλα επισιμα 12/12 Το καινούργιο λιφτ ειναι έτοιμο και 30/11 ξεκιναει πρόβες Θα κανει την διαδρομή 2300 μ. απο τα 1700 στα 2400 σε 6 λεπτα 9 Share this post Link to post Share on other sites
THANOSJ3 72 Report post Posted November 16, 2015 (edited) Θάνο 10 τι θα κάνεις πάνω? αφού 11 ανοίγει Αν έχει χιονίσει, 13 Κυριακή ίσως ανέβω κ γώ αν θα έχω παρέα. Θα ξαναμιλήσουμε εδώ, ή (έχω ανοιχτό μόνιμα στο 8/20 το PMR) Κάτι φαίνεται πάντως στον ορίζοντα να κατεβαίνει ένα ψύχος από τον σιβηρικο αρχες Δεκέμβρη. Είπα για να μην πετύχω κίνηση την παρασκευή από εκδρομικά και μην έχω βαβούρα το πρωί..θα ξεκινήσω μεσημεράκι Πέμπτης (10) και να είμαι απόγευμα προς βράδυ πάνω για να έχω 2 μέρες γεμάτες αν θυμηθεί και ρίξει χιόνι και για ψώνια Σόφια η Σαντάνσκι Edited November 16, 2015 by THANOSJ3 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted November 17, 2015 Η επίσημη έναρξη θα γηνει 12/12 με μεγαλο σόου ,θα ειναι εκει ο marc girardelli,ο μονος έξι φορες πανκοσμιος προτατλιτης,ο Πεταρ Ποπανγελοβ ,και ο καλεσμένος Markus Wasmeier 4 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted November 17, 2015 Sorry ,πέντε φορες ο mark girardelli οχι έξι 1 Share this post Link to post Share on other sites
ecm 45 Report post Posted November 17, 2015 Το άτομο ή το δωμάτιο; Άργησα λίγο. Η τιμή είναι για το δωμάτιο (2 κλινο) με πρωινό. Έχουμε κλείσει σύνολο πεντε! δωματια 11 άτομα!! Share this post Link to post Share on other sites
oxydo.dd 37 Report post Posted November 26, 2015 Καλησπερα στην παρεα.. σκεφτομαι να παω bansko ena 10ημερο (27/12-6/1). εχω βρει καποια δωματια, σε αρκετα καλες τιμες θα ελεγα (γυρω στα 400) απο booking. να περιμενω να κλεισω τελευταια στιγμη για καλυτερες τιμες η θα φαω καμια φολα λετε και δεν θα βρισκω λογω γιορτων? παρολλο που θα εχουμε αυτοκινητο θα προτιμουσα να ειναι μεσα στο bansko και οχι εξω. Addicted to snow... Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted November 26, 2015 Καλησπέρα, 40 ευρώ καλή τιμή είναι,αλλα κ τι περιλαμβάνει. εννοείται μέσα κ όσο πιο κεντρικά γίνεται,αν δεν έχετε ξανά παει. Και τα ταξιδιωτικά γραφεία έχουν καλές τιμές. Εγώ έχω κλείσει με γραφείο που κάνει εκδρομές για Μπανσκο για τα Φώτα 3 νύχτες 140 με ημιδιατροφή κ μεταφορά. Αλλά άμα θες βγάζεις τι μεταφορά. Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted November 27, 2015 παρολλο που θα εχουμε αυτοκινητο θα προτιμουσα να ειναι μεσα στο bansko και οχι εξω. Ωραία ταβέρνα στο Razlog σε καλές τιμές: http://goo.gl/HxQIYG 1 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted November 27, 2015 Έχει πολυ καλες ταβέρνες και στο χωριο Μπάνια ,που ειναι στα 3 χλμ απο το μπανσκο ,με πολυ καλες τιμές ! Στο Δομπρινιστε,στα 4 χλμ ,φοβερές ταβέρνες ,καλο φαγιτο και φτινα ! Το προβλημα ειναι οτι εκει ολο και κανενα τσίπουρο θα καταναλώσεις και η αστινομια παραμονεύει Με ενα ποτηράκι κατι γινετε, με δυο την εχεις βάψει 2 Share this post Link to post Share on other sites