Jump to content

Recommended Posts

Τα Χριστούγεννα που ημουν πανω χαμηλα ειχε περισσοτερο χιονι απο οτι ψηλα. Ο αερας το ειχε ξυρισει

• Like 1

Μια εγκυκλοπαιδική ερώτηση προς αυτούς που γύρισαν πρόσφατα.

Το site του χιονοδρομικού δίνει τις δυο πίστες του Plato κλειστές. Το ίδιο κλειστό δίνει και το λιφτ ανάμεσά τους.

Ισχύει και το χιονοδρομικό είναι χωρισμένο στα δύο, ή απλώς έχουν εγκαταλείψει την ενημέρωση του site;

Μου κάνει εντύπωση με τόσο χιόνι ακόμη και στους δρόμους, με ανοιχτές τις χαμηλές πίστες και το δρόμο για το χωριό, να υπάρχουν κλειστές πίστες τόσο ψηλά.

Έτσι ακριβώς είναι!

Το Plato κλειστό και η banderitza 2. Το χιονοδρομικό δεν ειναι κομμενο,απλά χαμηλότερο.

Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ευχαριστω πολυ παιδιά για την ενημέρωση.Φθάσανε όλα καλά.Όλη η ελληνική διαδρομή από Πατρα Ιόνια Εγναντια Σέρρες προμαχωνα πεντακάθαρα.Πεντακάθαρος και ο δρόμος μετά στη Βουλγαρία και στο στρίψιμο για bansko.Μόνο μέσα στο χωριό θέλει αλυσίδες όποιος δεν έχει χιονολαστιχα.Το χρωστάνε σε εσάς δεν θα ξεκιναγανε Μ αυτα που βλέπανε στις Ειδήσεις.Πολύτιμο το φορουμ.Μπραβο συλλογε!

• Like 12

..θα ανέβω με λεωφορείο απο Αθήνα την Πέμπτη το βράδυ με επιστροφή Κυριακή...θα ανέβει κανείς ;

καλησπερα σε ολους! σε 1,5μηνα θα παμε με τη γυναικα μου μπανσκο.

εχω κλεισει σε 2 ξενοδοχεια με δυνατοτητα ακυρωσης και θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας αν εχετε μεινει σε αυτα. στο πρωτο ειχα μεινει το 2012 και μου ειχε αφησει καλες εντυπωσεις.

1) https://www.booking.com/hotel/bg/club-martin.el.html?aid=304142;label=gen173nr-1DCAEoggJCAlhYSDNiBW5vcmVmaFyIAQGYAQi4AQbIAQzYAQPoAQGoAgM;sid=737e0320e106c53ffc854b8cfd1c3cb9

2) https://www.booking.com/hotel/bg/mountain-paradise-by-the-walnut-trees.el.html?aid=304142;label=gen173nr-1BCAEoggJCAlhYSDNiBW5vcmVmaFyIAQGYAQi4AQbIAQzYAQHoAQGoAgM;sid=737e0320e106c53ffc854b8cfd1c3cb9

στα σχολια διαβαζω σχετικα καλα λογια για το σπα και το πρωινο και στα 2. απλα το πρωτο που ειχα μεινει εχει μικρες εγκαταστασεις.

επισης ειδα για αγορα βουλγαρικης σιμ οπως αυτη εδω http://www.telenor.bg/en/private/internet/list/internet_prepaid

ξερουμε απο που μπορουμε να την προμηθευτουμε? εχει στο μπανσκο καταστημα που να πουλαει?

ευχαριστω!!

Edited by johni41

IPB Image

για αγορα βουλγαρικης σιμ οπως αυτη εδω http://www.telenor.bg/en/private/internet/list/internet_prepaid

ξερουμε απο που μπορουμε να την προμηθευτουμε? εχει στο μπανσκο καταστημα που να πουλαει?

ευχαριστω!!

43 Tsar Simeon Str.
Bansko
Bulgaria
07495/9022
Mon:9:00-18:30

Tue:9:00-18:30

Wed:9:00-18:30

Thu:9:00-18:30

Fri:9:00-18:30

Sat:10:00-17:00

Πάντως οι χρεώσεις περιαγωγής έχουν πέσει απίστευτα. Με Vodafone Red 1 δεν πλήρωσα τίποτα και κατανάλωσα το χρόνο ομιλίας μου και το ιντερνετ του προγραμματος μου. Ειχα 4G όταν συνδεόμουν με Vivacom αν και το site της Vodafone αναφέρει μόνο 3G. Με καρτοκινητά από όσο ξέρω έχει πολύ μικρή επιβάρυνση η ομιλία. Για ίντερνετ δε γνωρίζω...
Edited by TeoNOKIA
  • Like 2

Καλησπέρα σε όλους! Σκεφτόμαστε για Μπάνσκο απόκριες. Από την εμπειρία σας πως είναι από θέμα κόσμου και συνωστισμού επάνω στο χιονοδρομικό? Είμαστε αρχάριοι σχετικά και θέλουμε το χώρο μας....Στη γόνδολα από ότι έχω καταλάβει πάντα έχει ουρές αν δεν πας νωρίς.

Πράγματι έχει ουρές και γόνδολα καλό είναι να πάρεις νωρίς. Εναλλακτικά μπορείς με αυτοκίνητο για το πάνω πάρκινγκ.

Πέρυσι απόκριες ο κόσμος δεν ήταν πολύς αλλά οι απόκριες ήταν αργά, έτσι αυτοί που πήγαν ήταν Ελληνες. Αμέσως μετά ξεκίνησε η χαμηλή σεζόν.

Εφέτος φαντάζομαι θα έχει περισσότερο κόσμο. Ελπίζω να μην έχει και μπλόκα...

fischer_.thumb.jpg.2c5aa5c9b61225a07022516ca51a11b1.jpg.8916ffee410b0447bdf5e07ed36fdbb2.jpg

Πράγματι έχει ουρές και γόνδολα καλό είναι να πάρεις νωρίς. Εναλλακτικά μπορείς με αυτοκίνητο για το πάνω πάρκινγκ.

Πέρυσι απόκριες ο κόσμος δεν ήταν πολύς αλλά οι απόκριες ήταν αργά, έτσι αυτοί που πήγαν ήταν Ελληνες. Αμέσως μετά ξεκίνησε η χαμηλή σεζόν.

Εφέτος φαντάζομαι θα έχει περισσότερο κόσμο. Ελπίζω να μην έχει και μπλόκα...

Στις πιστες εχει συνωστισμο?

Υπηρεσία Διάσωσης επιμένουν πρεσβείες στην Ελλάδα και την Τουρκία στη χώρα για να προειδοποιήσουν τους πολίτες της σχετικά με τους κανόνες σε περιοχές για σκι, όπως Τούρκοι και Έλληνες τουρίστες είναι συστηματική παραβίαση των κανόνων και να λάβει επικίνδυνες καταβάσεις που απειλούν τη ζωή τους.

Αυτη ειναι η ακριβή μετάφραση απο βουλγαρικό σάιτ ,μετα απο παρά λιγο τραγούδια με τούρκος σνουμπορντερ στο μπανσκο!

Βγήκαν εκτός και χάθηκαν ,τους βρήκαν μεθα της 1 τη νύχτα και δεν είχαν ασφάλεια ατιχιματος βουνού ,αναγκάστηκαν να πλιροσουν τα έξοδα της διαδόσεις

• Like 3

https://m.facebook.com/funbansko/?__nodl&_rdr#!/story.php?story_fbid=10155022790426940&id=193429496939&__tn__=%2As

το πάτημα του πλατό(σουπερ) και δωσιμο στο κοινο

δε μαρεσε και τοσο το πατημα σημερα σε γενικες γραμμες. ειχε ανισοπεδες τις ρατρακιες. ανεβηκα απο τους πρωτους. ειδικα βαλκανιάδα αλλα και στις κατω τις μπλε

Στάλθηκε από το κινητό μου...

• Like 1

1162895.jpg

Αυτη ειναι η ακριβή μετάφραση απο βουλγαρικό σάιτ ,μετα απο παρά λιγο τραγούδια με τούρκος σνουμπορντερ στο μπανσκο!

Βγήκαν εκτός και χάθηκαν ,τους βρήκαν μεθα της 1 τη νύχτα και δεν είχαν ασφάλεια ατιχιματος βουνού ,αναγκάστηκαν να πλιροσουν τα έξοδα της διαδόσεις

Το διαβασα Pepe. Οι πιο απειθαρχοι Ελληνες και Τουρκοι. Αυτο εγραψαν οι διασωστες.Ειχα γραψει περυσι κατι παρομοιο και με πηραν με τις πετρες εδω μεσα.Μονο ρατσιστη δε με αποκαλεσαν.Για τους Τουρκους ειχα γραψει.Την αλλη εβδομαδα και για 15 μερες για οποιον θελει να ξανακανει ski απαγορευεται η επισκεψη στο Pamporovo.Αυτη την περιοδο καθε χρονο ερχονται περιπου 5000 Τουρκοι και θα χυθει παλι αρκετο αιμα στις πιστες!

• Like 1

Το διαβασα Pepe. Οι πιο απειθαρχοι Ελληνες και Τουρκοι. Αυτο εγραψαν οι διασωστες.Ειχα γραψει περυσι κατι παρομοιο και με πηραν με τις πετρες εδω μεσα.Μονο ρατσιστη δε με αποκαλεσαν.Για τους Τουρκους ειχα γραψει.Την αλλη εβδομαδα και για 15 μερες για οποιον θελει να ξανακανει ski απαγορευεται η επισκεψη στο Pamporovo.Αυτη την περιοδο καθε χρονο ερχονται περιπου 5000 Τουρκοι και θα χυθει παλι αρκετο αιμα στις πιστες!

Εννοεις οτι βγαινουν εκτος μονο οποτε κινδυνευουν ή οτι δεν προσεχουν και δεν χιονοδρομουν σωστα και κινδυνευει κανεις και στις πιστες?

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Όχι,είναι επικίνδυνοι παντού ,το ότι βγενουν εκτός,δεν με πολύ ενδιαφέρει,αλλά στην πίστα μπορεί να σακατεψουν κόσμο ,και πάνε παντού σε όλες τοις πίστες χορεις να ξέρουν σκι η μπορδ ,απλά πάνε και οποίος πάρει ο χάρος !!!

Χρήστο ,5000 και λίγους λες!!!

• Like 2

ψαχνοντας για πρωτη φορα για Ξενοδοχειο στο Μπανσκο (λεω να παωτελος Φεβρουαριου) συνειδητοποιησα πως τα ξενοδοχεια - παρόλο που εμφανιζονται ως 4στερα ας πουμε στο Booking - εμφανιζουν σημαντικα προβλήματα οπως αυτο με την Θερμανση - Ζεστό Νερό , κατασκευης κλπ (απο τα σχόλια των προηγουμενων το βλεπω αυτο) .. οποτε ηθελα να ρωτησω αν θα μπορουσαν καποιοι που ειχαν παει να προτεινουν καποια ξενοδοχεια που εχουν μεινει αλλα δεν αντιμετωπισαν σημαντικα προβληματα (και σε βολικη τοποθεσια προφανως). Ευχαριστω!

Αναφερω καποια για να βοηθησω :
-Apartment Complex Dream
-
Terra Complex
-
Green Wood Hotel & Spa

-

Edited by taskoum

fischer-progressor-f18-2016-17.png

ψαχνοντας για πρωτη φορα για Ξενοδοχειο στο Μπανσκο (λεω να παωτελος Φεβρουαριου) συνειδητοποιησα πως τα ξενοδοχεια - παρόλο που εμφανιζονται ως 4στερα ας πουμε στο Booking - εμφανιζουν σημαντικα προβλήματα οπως αυτο με την Θερμανση - Ζεστό Νερό , κατασκευης κλπ (απο τα σχόλια των προηγουμενων το βλεπω αυτο) .. οποτε ηθελα να ρωτησω αν θα μπορουσαν καποιοι που ειχαν παει να προτεινουν καποια ξενοδοχεια που εχουν μεινει αλλα δεν αντιμετωπισαν σημαντικα προβληματα (και σε βολικη τοποθεσια προφανως). Ευχαριστω!

Αναφερω καποια για να βοηθησω :

-Apartment Complex Dream

-Terra Complex

-Green Wood Hotel & Spa

-

Νομίζω πολύ συχνά οφείλονται σε κακοτεχνίες και δεν αφορούν απαραίτητα τη διαχείριση του ξενοδοχείου....μου έτυχε παλιά το φως του μπάνιου να ανάβει κάθε φορά από διαφορετικό διακόπτη!!!!!

Πάντως να αναφέρω 2 που ήταν ΟΚ. Valentina Heights 700 μέτρα από Γόνδολα( θες αυτοκίνητο) και 4 seasons club Hotel 1,5km (έχει δικό του λεωφορειάκι για τη γόνδολα)

fischer_.thumb.jpg.2c5aa5c9b61225a07022516ca51a11b1.jpg.8916ffee410b0447bdf5e07ed36fdbb2.jpg

δε μαρεσε και τοσο το πατημα σημερα σε γενικες γραμμες. ειχε ανισοπεδες τις ρατρακιες. ανεβηκα απο τους πρωτους. ειδικα βαλκανιάδα αλλα και στις κατω τις μπλε

Στάλθηκε από το κινητό μου...

Μου κανείς πλάκα...Είσαι εκεί κεγω τα βλέπω από κάμερες και Facebook...??

• Like 2

Όχι,είναι επικίνδυνοι παντού ,το ότι βγενουν εκτός,δεν με πολύ ενδιαφέρει,αλλά στην πίστα μπορεί να σακατεψουν κόσμο ,και πάνε παντού σε όλες τοις πίστες χορεις να ξέρουν σκι η μπορδ ,απλά πάνε και οποίος πάρει ο χάρος !!!

Χρήστο ,5000 και λίγους λες!!!

Πεπε και στο Bansko ειναι ετσι τα πραγματα ?Borovets και Pamporovo ?

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Guest
This topic is now closed to further replies.

• advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • Ανοιξιατικα !!! και αγωνες πολυ ωραια μερα 
    • Η τιμες  γενικα σε ολα  στο καφε του χκεντρου ειναι ανώτερες και απο τον αλπεων  Ποιο σεν μορις και ποια  βαλ ντιζερ  Τους εχουμε ξεπερασει προ πολλού   4.5 ο μονος  καφες 7 ο διπλός🤒
    • Οταν τα ονειρα τον παππούδων ..γινούνε πραγματικοτητα
    • Αυτό είναι ζωή, αυτό είναι ευτυχία. Τα ζω και εγώ με τις κόρες μου. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.  Πάντα τέτοια!
    • ( ...πολλά παιδιά έχουν άρνηση , είχα και εγώ την πρώτη φορά που μου έβαλαν μπότες , είχα βάλει τα κλάματα.  Μου άρεσε μόνο να παίζω με το χιόνι, kids stuff. Την επόμενη σαιζόν μου ξαναεβαλαν μπότες του σκι και αυτήν την φορά για κάποια χρόνια έβαλαν τα κλάματα οι γονείς μέχρι να με ξεφορτωθούν και να πηγαίνω πλέον μόνος μου στο βουνό .....) ( ..το σκι είναι εθιστικό , προσοχή ) 
  • Upcoming Events

No upcoming events found
  • Today's Birthdays

1. a40ntistos
      a40ntistos
      (42 years old)
    2. mirotis
      mirotis
      (42 years old)
    3. pkapsala
      pkapsala
      (57 years old)