pierre7 691 Report post Posted November 14, 2016 Σκεφτομαι να ανεβω στις γιορτες,για μια βδομαδα σκι. Τη βδομάδα των Χριστουγέννων. Θα ανέβει κανεις που θελει να κλεισουμε δωματιο? Στο booking υπαρχουν καλες προσφορες ειδα.. 2 "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
johni41 4 Report post Posted November 14, 2016 Καλησπέρα σε όλους! Αν και πολύ νωρίς, σκεφτόμαστε να πάμε με τη γυναίκα μαζί για το τριήμερο της καθαρας Δευτέρας 27/2. Είναι η μοναδική ημερομηνία που θα μπορούμε να πάμε μαζί έστω και για 3 μέρες. Θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε εμπειρία από προηγούμενα έτη για τέλη Φλεβάρη , παίζει να έχει ικανοποιητικό χιόνι; βέβαια κάνεις δεν ξέρει πως θα είναι ο χειμώνας αλλά έστω μια προσωπική άποψη αν έχετε; Εγώ πιστεύω ότι κάτι θα έχει αλλά έχω να πάω από το 2012. Ευχαριστώ παιδιά! Share this post Link to post Share on other sites
jimakos 1,095 Report post Posted November 14, 2016 Καλησπέρα σε όλους! Αν και πολύ νωρίς, σκεφτόμαστε να πάμε με τη γυναίκα μαζί για το τριήμερο της καθαρας Δευτέρας 27/2. Είναι η μοναδική ημερομηνία που θα μπορούμε να πάμε μαζί έστω και για 3 μέρες. Θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε εμπειρία από προηγούμενα έτη για τέλη Φλεβάρη , παίζει να έχει ικανοποιητικό χιόνι; βέβαια κάνεις δεν ξέρει πως θα είναι ο χειμώνας αλλά έστω μια προσωπική άποψη αν έχετε; Εγώ πιστεύω ότι κάτι θα έχει αλλά έχω να πάω από το 2012. Ευχαριστώ παιδιά! Θα είναι τέλεια! Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτε για εκείνη την περίοδο. Ακόμη και χιόνι να μην έχει, που αποκλείεται, τα κανόνια θα κάνουν δουλεια! Κλείσε στο Kempinski να το καραευχαριστηθείτε! Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted November 14, 2016 Αν δεν έχει και τότε είμαστε να αλλάζουμε άθλημα!! Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
johni41 4 Report post Posted November 15, 2016 κι εγω αυτο σκεφτομαι παιδια, ξερω οτι εχει και τα κανονια και το 12 που ειχα παει εδω ειχε πετρες και εκει πηγαιναμε και εκτος ανετα. καλο χειμωνα να εχουμε! ελπιζω να κανουμε και στην ελλαδα λιγο σκι φετος 2 Share this post Link to post Share on other sites
manosAR 72 Report post Posted November 29, 2016 Θα βρίσκομαι 4-7 Ιανουαρίου Μπάνσκο με την γυναίκα, όποιος θέλει παρέα ας μου στείλει μήνυμα. Η γυναίκα κάνει snowboard, και λογικά 1-2 ώρες κάθε μέρα θα είναι με δάσκαλο... 1 Share this post Link to post Share on other sites
mastoras007 209 Report post Posted November 29, 2016 Έχουμε καμιά πληροφορία για το τι γίνεται πάνω? Επήσης πότε ξεκινάει και αν υπάρχει skibus που να περναει απο λάρισα? Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted November 29, 2016 ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ μεχρι και στο χωριό. πιστευω μισαωρο και πενταποντο. δεν ξερουμε αν θα ανοιξει μολις μαθουμε θα ειδοποιησουμε. τα κανονια ριχνουν απο το πρωι Στάλθηκε από το κινητό μου... 6 Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted November 29, 2016 Έχουμε καμιά πληροφορία για το τι γίνεται πάνω? Επήσης πότε ξεκινάει και αν υπάρχει skibus που να περναει απο λάρισα? Από Λάρισα έχει κάποια λεωφορεία ,που είναι για διήμερο κ πάρα πάνω μέρες για Bansko Share this post Link to post Share on other sites
mastoras007 209 Report post Posted November 29, 2016 Ωραια θα μεινω συντονισμένος εδώ στο θέμα, γενικά βασικά οτι λεοφορείο βγεί για οπουδήποτε.. Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted November 29, 2016 Στο μπανσκο κατο (990 μ) εχει 10 ποντους ,τα κανόνια δουλεύουν ,το βράδι θα πατήσουν !! Μπορει να ανοίξει την δευτερα ,αλλα μονο η αγγιρα (πίστα ulen) Οταν ξερουν ποτε θα ανοιξουν ,θα με παρουν τηλ!!!! Αντεεε ξεκιναμεεε 9 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted November 29, 2016 Κατο στην γοντολα 3 Share this post Link to post Share on other sites
mastoras007 209 Report post Posted November 29, 2016 Κράτα μας ενήμερους! Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted November 29, 2016 Θα ειμαστε σε σηχνη επαφή παντός το χιονοδρομικο μας μέλλον προβλέπεται λαμπρό 2 Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted November 29, 2016 Και το Boro φαίνεται να πηγαίνει καλά!!!!!! www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted November 29, 2016 ναι οντως βαγγέλη Στάλθηκε από το κινητό μου... Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted November 29, 2016 Τωρα με πήραν απο εκει ,πανω σε ενα καταφύγιο εχει 65 cm 2 Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted November 29, 2016 omg Στάλθηκε από το κινητό μου... 2 Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted November 30, 2016 (edited) Στο μπανσκο κατο (990 μ) εχει 10 ποντους ,τα κανόνια δουλεύουν ,το βράδι θα πατήσουν !! Μπορει να ανοίξει την δευτερα ,αλλα μονο η αγγιρα (πίστα ulen) Οταν ξερουν ποτε θα ανοιξουν ,θα με παρουν τηλ!!!! Αντεεε ξεκιναμεεε Αν με το χιονι που εριξε και αυτο που ριχνουν με τα κανονια, δεν ανοιξουν το ΣΚ με σοβαρες πιστες , θα ειναι πολυ μακακες......και το παμποροβο καραδοκει :-)) ΥΓ πεπε με το τσεπελαρε, τι γινετε; το σιτε τους δεν δουλευει.....φαληρισανε; θα δουλεψει φετος; Edited November 30, 2016 by ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted November 30, 2016 Και εμείς εδώ αυτό συζητάμε Γρηγόρη. Δεν έχουν λόγο να μην ανοίξουν το σκ Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted November 30, 2016 Μόλις μάθαμε σε αποκλειστικότητα ότι: Ανοίγει το Bansko Σάββατο 3/12/2016, οπότε και Κυριακή θα είναι ανοιχτό. Κερώστε Για τι λιφτ κτλ θα είναι ανοιχτά μείνετε συντονισμένοι 5 Share this post Link to post Share on other sites
mastoras007 209 Report post Posted November 30, 2016 Καλό! Θα ειναι σε πλήρη λειτουργία? Αξιζει να ανέβω η να περιμένω μέχρι το επόμενο σκ? Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted November 30, 2016 Σε πλήρη λειτουργία δεν θα είναι σίγουρα. Κανείς δεν ξέρει ακόμα ποια λιφτ θα ανοίξουν. Αξιζει να ανέβω η να περιμένω μέχρι το επόμενο σκ? Εξαρτάται τι κάψες έχει ο καθένας 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted November 30, 2016 ski pass: 30 Leva μέχρι την επίσημη έναρξη (19/12/2016). Μετά ανεβαίνει 2 Share this post Link to post Share on other sites
kosttis 166 Report post Posted November 30, 2016 Παιδιά σκεφτόμαστε να ανέβουμε 6 με 10 Γενάρη επάνω , το ΣΚ των Φώτων . Έχω βρει ένα ξενοδοχείο (hotel tofana) που όπως λέει ειναι 50 μέτρα απο το mid station της γόνδολας όποτε θα μπορούμε να παίρνουμε τη γόνδολα κατευθείαν το πρωί απο το mid station χωρίς τις αναμονές της βάσης . Μην ξεχνάμε ότι θα ειναι τριήμερο καλό. Πως σας ακούγεται όσοι ξέρετε το μέρος; Αξίζει; Ή θα ανεβαίνει η γόνδολα γεμάτη και άντε να βρεις τρύπα να μπεις για επανω; Πείτε καμμία ιδέα. Ευχαριστώ Sent from my iPad using Tapatalk Pro Share this post Link to post Share on other sites