Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
jorge_ver

Χ.κ. Σελίου

Recommended Posts

Κάντε ένα νέο thread pls (2016-2017) διότι την άλλη εβδομάδα το χκ ανοιγει

• Like 5

Λες Δημήτρη;;;

Πολύ ωραίες εικόνες. Και ενθαρυντικές.

Edited by Koumparos

Αύριο θα είμαστε πάνω έτοιμοι να λιώσουμε στην πούδρα

Edited by fANis

Εντάξει ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ μέρα. Αρκετός κόσμος χωρίς καθόλου αναμονή και πολύ πολύ χιόνι. Σαν το Σελάκι δεν έχει!

Ένα μπράβο στο προσωπικό σους αναβατήρες που βοηθούσαν τους πάντες!

Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 5

Μετά από ένα πανέμορφο Σ/Κ στο Σέλι και επειδή πέρσι δεν το χαρήκαμε καθόλου, μου ξαναήρθαν στο μυαλό οι λόγοι που όταν δουλεύει πλήρως το θεωρώ μαζί με τη Βασιλίτσα τα καλύτερα ελληνικά ΧΚ της Βόρειας Ελλάδας (Νότια δεν έχω πάει και δεν έχω άποψη)

1) Λόγω προσανατολισμού όλες οι πίστες είναι ηλιόλουστες όλη μέρα. Φτάνοντας το πρωί στο πάρκινγκ είχε -9 βαθμούς αλλά μετά τις 10 αρκούσε ένα ισοθερμικό και ένα μπουφανάκι

2) Ελάχιστος χρόνος αναμονής - όσο κόσμο και να έχει μοιράζεται στα λιφτ (μεγάλο + το ότι τα δύο βασικά lift έχουν διπλό αναβατήρα για τις ώρες αιχμής)

3) Κλίσεις πιστών για όλα τα γούστα (μέχρι το κόκκινο) και ιδανικό για αυτούς που είναι στα πρώτα βήματα τους (το Σ/Κ που μας πέρασε είχε 7-8 ακαδημίες με πιτσιρίκια)

4) Μεγάλο φάρδος πιστών με ελάχιστα δέντρα (τα οποία βέβαια ομορφαίνουν το τοπίο αλλά εγκυμονούν και κινδύνους) πέριξ αυτών γεγονός που στους μη πολύ εξοικειωμένους κυρίως δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας

5) Πυρήνας προσωπικού που δουλεύει χρόνια, γνωρίζει και αγαπάει το βουνό

Φέτος τα παραπάνω συνδυάζονται με σοβαρή διοίκηση και μπόλικο χιόνι - όλα δείχνουν ότι θα είναι μια εξαιρετική χρονιά

ΥΓ το μόνο που έχω να προσάψω στη μέχρι στιγμής φετινή λειτουργία είναι το σύστημα με τις κάρτες. Ουσιαστικά οι παλιές που έχουμε και είναι προσωπικές δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ενώ αυτές που δίνουν φέτος μπαίνουν στην τσέπη και πρέπει να τις βγάλεις για να τις δουν οι ελεγκτές στα lift. Είναι λίγο παράδοξο (δεν μπορεί να είναι θέμα κόστους) να μην έχει έστω ένα σχοινάκι για να τις δένουμε στο μπουφάν

• Like 6

το διαβάσαμε και αυτό!

Ανακοίνωση προς οδηγούς – 23/1/2017

Ε ναι...λογικό

Να έρχεσαι στις 12 και να μη θες να περπατήσεις 50μ παραπάνω

Είπαμε...η βλακεια είναι...ανικητη

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

• Like 1

Ανέβηκε κανένας σήμερα;;;

Ανέβηκε κανένας σήμερα;;;

Μήπως ανέβηκες εσύ και μας τρολάρεις? :P

• Like 1

1162895.jpg

Μήπως ανέβηκες εσύ και μας τρολάρεις? :P

Όχι δεν ανέβηκα, ήθελα να μου πει κάποιος ότι ήταν μάπα επειδή για λίγο δεν ανέβηκα [emoji14]
  • Like 1

Ομίχλη φουλ....

Και δούλευε μόνο η καρέκλα...

Ούτε εγώ πήγα...χάλια θα ήταν

• Like 4

Ομίχλη φουλ....

Και δούλευε μόνο η καρέκλα...

Ούτε εγώ πήγα...χάλια θα ήταν

Μ'αρέσεις [emoji23] [emoji23] [emoji23]
  • Like 1

Αύριο θα είμαι πάνω. Θ'ανέβει κανένας;

Ακόμα μία επική μέρα στο αγαπημένο Σελάκι με ατελείωτη πουδροφαγία :)

Δυστυχώς δε θα βάλουμε ποτέ μυαλό και θα εξηγήσω γιατί. Έχουμε φτάσει στα ταμεία και ρωτάμε τι έχει ανοίξει. Φυσικά και είχε ανοίξει μόνο η καρέκλα. Ρωτάμε αν τυχόν αργότερα ανοίξει και πίσω κάποιο συρόμενο και η απάντηση που πήραμε ήταν "αν είστε 50 άτομα ρε παιδιά σιγά μην ανοίξουμε κι άλλον αναβατήρα" από τον Πρόεδρο παρακαλώ. Συνεχίζουμε πάντα ευγενικά και του λέμε μήπως αν δοκιμαστικά για μια βδομάδα άνοιγε το μισό βουνό έστω τραβούσε κόσμο με αποτέλεσμα να υπάρχει αυξημένη κίνηση στο βουνό. Η απάντηση ήταν "αυτό είναι παιδιά και άμα σας αρέσει, αν δεν σας αρέσει να πάτε αλλού". Εννοείται ότι απλά δεν ασχοληθήκαμε παραπάνω και φύγαμε. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Edited by fANis
  • Like 1

Θα συμφωνήσω με τον Fanis

Σε ερώτηση που έκανα και εγώ για το αν θα πατήσουν κεντρική η το αρσουμπασι ... άμεση απάντηση αν δεν σας αρέσει πηγαίνετε αλλού... του είπα αν ενημερώνετε το site για τις πατημένος πίστες και τα λιφτ σε λειτουργία δ3ν θα ερχόμασταν. Επίσης σε ευγενικες ερωτήσεις απαντάς ευγενικά...κανόνας!!

Το οτι δούλευε μόνο η καρέκλα γνωστό ήταν.

Βέβαια οι φράσεις "αυτό είναι κι άμα θέλετε " μόνο διωχνουν κόσμο...

Κρίμα...

Είχα διαφορετική εικόνα για τη φετινή διοίκηση

Edited by jorge_ver

Μα το γνωρίζαμε ότι δούλευε μόνο η καρέκλα απλά είπαμε να ρωτήσουμε μήπως έδιναν και κάτι ακόμα και πάντα ευγενικά και με καλή διάθεση. Αν δε θέλαμε δε θα πηγαίναμε άλλωστε ;)

Απαράδεκτη συμπεριφορά και ήταν προς όλους, όχι μόνο σε μένα και τον φίλο από πάνω.

Δε γυρνάς και λες "σιγά μη σας ανοίξω πίσω για 50 άτομα να καίω δεη". Επί λέξη και χωρίς ίχνος υπερβολής ακριβώς αυτά ήταν τα λόγια του.

Πραγματιμά κρίμα για το Σέλι αν απάντησε έτσι.

Στάλθηκε από το κινητό μου...

• Like 1

1162895.jpg

πολύ ωραία μέρα και σήμερα

καθόλου κρύο, πολλές ομάδες με πιτσιρίκια πουθενά ουρά εκτός απο τον Άρη στην ώρα αιχμής (11-12) όπου ήθελες κάνα 5λεπτο

πάντως παρά την αίσθηση ότι το βουνό έχει πολύ χιόνι, υπάρχουν πέτρες και στην κεντρική και στο λούκι, ακόμα και στον Άρη στα γνωστά σημεία

Δυστυχώς οι περισσότερες δεν φαίνονται - εκτός από χαρακιές κληρονόμησα και 2 ωραιότατες τρυπούλες στα πέδιλα :dizzy::crybaby:

bonus στις 12.30 που άνοιξαν το συνδετικό για αυτούς που ήθελαν να αποφύγουν την καρέκλα για την επιστροφή μπροστά

έτσι τολμήσαμε την ανατολική και ανταμειφθήκαμε αφού είχε μόνο ένα διάδρομο από το ρατράκ (με πολύ πέτρα όμως) και κατεβαίνοντας δεξιά μέχρι την ένωση με το λούκι ήταν εντελώς απάτητο

• Like 1

Γιωργο οταν λες τρυπουλες τι εννοεις?

Με τοσο χιονι που εριξε και στο Σελι και στα πηγαδια να εχουμε πετρες...Μου φαινεται θα υπαρξει προβλημα πολυ συντομα και θ αρχισουμε να κλαιμε οπως περσυ. Κριμα ..

Edited by leonidastria

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Xιονι πολυ δεν εριξε γι αυτο εχει πετρες. Της πλακας χιονι. Με 80ποντους συνολο φετεινο δεν πας πουθενα.. Κι εγω στα πηγαδια επαθα ζημια που δεν εχω παθει εδω και 7 χρονια

Edited by katzik

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...