jorge_ver 261 Report post Posted February 26, 2018 Εγώ πάντως δεν αποκόμισα κάποια κακή εικόνα από τη λειτουργία του χιονοδρομικού. Πως θα μπορούσα άλλωστε με μια φορά που πήγα. Τα αρνητικά μου σχόλια αφορούσαν μόνο την οργάνωση του αγώνα θεώρησα ότι η φράση "τελικά υπάρχει χειρότερο χιονοδρομικό από τον Παρνασσό;" ήταν ειρωνική - προφανώς έκανα λάθος - sorry Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted February 26, 2018 Pka γιατι απο φετος γινονται 4 run GS και τρεχετε απο παρασκευη; <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
pka 1,173 Report post Posted February 26, 2018 θεώρησα ότι η φράση "τελικά υπάρχει χειρότερο χιονοδρομικό από τον Παρνασσό;" ήταν ειρωνική - προφανώς έκανα λάθος - sorry Ξέχασες να διαβάσεις το ερωτηματικό. Το Σέλι που είδα εγώ, σε καμμία περίπτωση δεν είναι χειρότερο από τον Παρνασσό. Pka γιατι απο φετος γινονται 4 run GS και τρεχετε απο παρασκευη; Ούτε κατάλαβα τι είναι αυτό που με ρωτάς. Εγώ είμαι από τους πατεράδες που μόλις άκουσα ότι έρχονται τα ανοιχτήρια, περίμενα ότι θα μας κεράσουν μπύρες, Πήγαμε στο Σέλι από Παρασκευή για να εξοικειωθούν τα παιδιά με το χώρο πριν τους αγώνες του ΣΚ. Το ίδιο έκαναν και οι άλλες ομάδες από διάφορα μέρη της Ελλάδας 4 Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted February 26, 2018 πριν αρκετά χρονια κάπου 2006 με 2012 το σέλι ήταν για μένα το καλύτερο στην B.Ελλάδα...μετά άρχισε το χιόνι με το σταγονόμετρο βεβαια παρόλα αυτά έκανα καλύτερα ski στο arsoumpasi σε 25 εκ πατημένου χιονιού από ότι σε αλλα XK με 1,5 metro χιόνι k πιστες σαν χωράφια... Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted February 26, 2018 Οταν ημουνα απανω τον περασμενο αιωνα κατηγορουσαν την πτολεμαιδα... Ειχαν, κατα καποιο τροπο βεβαια, δικιο..... <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted February 26, 2018 για το χιόνι? δεν έχω ιδέα...ίσος... Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted February 26, 2018 (edited) Οχι δεν νομιζω οτι εχει αμεση σχεση. Αλλα αν βαζεις τα αερια του θερμοκηπιου και την αυξηση της θερμοκρασιας... εμμεσως.... Παντως και τα παλια επικαιρα που κοιταω απο το 50 δεν βλεπω και πολυ χιονι παραπανω. Βεβαια τοτε δεν υπηρχε το πανω μερος... Ναναι καλα ο panpanou που τα ανεβασε στο γιουτουμπι. Edited February 26, 2018 by vro 2 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted February 26, 2018 Και μετα ηρθε η αναπτυξη... Ηδη λειτουργει ο πρωτος ατμοηλεκτρικος. Στα κα ιλαρια (λασπες) Το ξερουμε ως πτολεμαιδα. 2 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted February 26, 2018 Και ενα τελευταιο. Θελει υπομονη γιατι ειναι ασχημη βιντεοσκοπηση απο κινηματογραφικη προβολη 16mm , μπoρει και super 8..... Διχνει το ποσο εχει και...δεν εχει αλλαξει το αθλημα. Αν λαβει κανεις υπ οψη οτι ο τερματισμος ειναι αναμεσα στα 2 σαλε ναι το 1980 εχει αρκετο χιονι. <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted February 28, 2018 7 BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted February 28, 2018 Βρε γιαννη αυτα τα δυχτια που χρησιμευουν; Πρεπει ναχει χρονια να δει τοσο χιονι το σελι...... <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted February 28, 2018 Βρε γιαννη αυτα τα δυχτια που χρησιμευουν; Πρεπει ναχει χρονια να δει τοσο χιονι το σελι...... Είχα να επισκεφτώ το Σέλι απ΄το 2012 στην καλύτερη, μπορεί και από πιο παλιά. Ναι τα τελευταία χρόνια απ΄ότι θυμάμαι είχε θέμα με την χιονοκάλυψη. BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted March 12, 2018 Σημαντικοτατη οριστικη δικαστικη αποφαση. 73ΦΨ469ΗΦΡ-43Δ.pdf 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted March 16, 2018 (edited) . Edited March 16, 2018 by detox Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 16, 2018 Οι αγγονες ξαναακιροτικαν κρίμα !!! Μαλον θα γίνουν 1 Απριλίου στο Καϊμακ ,δεν θα μπορώ να πάω γλίτωσαν ,η προτη θέση είναι available 3 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted March 22, 2018 Ποσα παιρνει ενας μονιμος στο εθνικο γυμναστηριο; Περιπου 1500 καθαρα. Ψ2Ι9469ΗΦΡ-ΖΗΞ.pdf <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted March 30, 2018 Εχει μονιμους. Εχει εκτακτους. Εχει με μπλοκακια. Πληρωνει υπερωριες Πληρωνει νυχτερινο. Ποσες ωρες δουλεψε φετος; Πρεπει ναχει το υψηλωτερο ωριαιο κοστος απο ολα τα χιονοδρομικα. 7ΘΦΤ469ΗΦΡ-ΝΜ9.pdf 72Τ3469ΗΦΡ-8Υ1.pdf ΩΝ96469ΗΦΡ-Κ3Κ.pdf <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted April 19, 2018 Θυμάστε εκεινο τον διαγωνισμο για αγορα ρατρακ που πανω στο κοπυ παστε που λεει και ο...γνωστος, των προδιαγραφων ξεχαστηκε η λεξη...εβερεστ; Ε, πληρωθηκε ο εθνικος μας χιονοδρομικος προμηθευτης. 64ΒΓ469ΗΦΡ-6Ε4.pdf <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted November 20, 2018 (edited) Καλό χειμώνα! Καιρός για νέο θέμα 2018-19. Καλά τα πήγε το Σελακι μας στα πρώτα χιόνια. Από διαίσθηση (και μόνο) πιστεύω θα τα πάει πολύ καλά εφέτος. Βλέπω όρεξη και διάθεση. Από τώρα έτοιμος ο τιμοκατάλογοςhttps://www.seli-ski.gr/τιμοκαταλογοσ//URL] Αν και θα βρέχει Τετάρτη ανακοίνωσαν έναρξη λειτουργίας με τα baby lift. Αλλά όπως και να είναι δείχνει ετοιμότητα. Υγ Vro σου ξέφυγε ότι ψάχνουν 18 μόνιμους με κινητικότητα. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 20, 2018 by Dolomites 4 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted November 21, 2018 Δέν ασχολιεμαι. εκλογες. <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted December 31, 2018 ειναι αποριας αξιο αυτο το ΝΠΔΔ (εθνικο γυμναστηριο) με τους μονιμους υπαλληλους με τους επιδοτουμενους συμβασιουχους του οαεδ με τους εργολαβους μιλαμε καμμια 50αρια ατομα και ομως ρατρακ, λιφτ, πιστερ ειναι ολοι με μπλοκακι...εξτρα απο τους 50.... 9ΛΑΘ469ΗΦΡ-9ΣΡ.pdf <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted January 6, 2019 Πριν από λίγο γύρισα. Αρκετός κόσμος, αναμενόμενο φυσικά τέτοια μέρα. Το βουνό είναι ανοιχτό, αλλά θέλει και άλλο χιόνι. Στην κορυφή των πιστών με τα πιατάκια πχ. αρσούμπασι το χιόνι το έχει πάρει ο αέρας, φαίνεται ολοκάθαρα. Από την μέση και κάτω οι πίστες είναι εντάξει. Πολλές όμως πέτρες στο λούκι. Πολύ χρατς-χρουτς ακούγοταν κάτω από τα πέδιλα και τα σανίδια. Με το επόμενο χιόνι θα διορθωθεί η κατάσταση αρκετά πιστεύω. 2 Share this post Link to post Share on other sites
jorge_ver 261 Report post Posted January 6, 2019 εγώ έκανα το λάθος και πήγα χτες που είχαν δώσει μόνο το (πετρο)λούκι αναθεμα την ώρα που φόρεσα τα rossi exp 88 (ήθελα να πάιξω στο φρέσκο τρομάρα μου) - μετά από δύο καταβάσεις έτρεχα για cofix δεν ξέρω αν φταίει μόνο ο αέρας πάντως παρά τη σημαντική χιονόπτωση το βουνό θέλει κι άλλο χιόνι οπωσδήποτε Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted January 6, 2019 Έκανα like Γιώργο, αλλά μόλις το έβγαλα. Αυτό με τα exp και το cofix, μόνο για like δεν είναι. Θέλει κάμποσο χιόνι κιόλας για να πεις ότι όλο το βουνό είναι εντάξει. 1 Share this post Link to post Share on other sites
jorge_ver 261 Report post Posted January 6, 2019 Έκανα like Γιώργο, αλλά μόλις το έβγαλα. Αυτό με τα exp και το cofix, μόνο για like δεν είναι. Θέλει κάμποσο χιόνι κιόλας για να πεις ότι όλο το βουνό είναι εντάξει. για να μην παρεξηγηθώ, δε λέω ότι φταίνε οι υπεύθυνοι του χκ - μίλησα και με κάποιους και είχαν κι αυτοί τα δίκια τους δεν ξέρω τι φταίει αλλά είναι άτυχο ρε γμτ το βουνό ... τόσο χιόνι έπεσε αλλά δεν έφτασε και δυστυχώς δεν βλέπω να φτάνει και αυτό της Τετάρτης 1 Share this post Link to post Share on other sites