Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
Shrek

Καλησπέρα Σας.

Recommended Posts

Βρήκα το συγκεκριμένο forum πριν περίπου 2 μήνες και σας ακολουθώ στενά. Μπήκα στην διαδικασία να φτιάξω λογαριασμό γιατί έχω αρχίσει και σκέφτομαι να ξεκινήσω snowboard (φοβάμαι το σκι μην μου φύγει κανά πόδι στην ανατολή το άλλο δύση και ψάχνομαι). Και εγώ αλλα και η αρραβωνιαστικιά μου θέλουμε να ξεκινήσουμε παρέα και τα ΣΚ να έχουμε όμορφες εξορμύσεις, άλλωστε είμαστε απο χαλκίδα και ο Παρνασσός είναι σχετικά κοντά. Αυτό που θέλω να με διαφωτίσεται είναι στο πόσο θα μου πάρει να μπορώ να κατέβω μια πίστα χωρίς να μετράω τα παϊδια μου και πόσο θα κοστίσουν τα μαθήματα ? Επίσης θα ήθελα να ξέρω το κόστος του αρχικού εξοπλισμού δηλαδή σανίδα,δέστρες,μπότες,κράνος,μάσκα ?? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας.

• Like 2

Καλώς ήρθες φίλε.

Ωραίο nickname!!!! :thumbup:

Από σνόουμπορντ δεν ξέρω τίποτα, αλλά σίγουρα θα σε ενημερώσουν οι κατέχοντες γνώση.

Καλως ηρθες ! Κανενος ποδι δεν εχει ταξιδεψει ετσι οπως το λες ...Το σκι ειναι πιο ευκολο και πιο γρηγορα θα αρχισετε να απολαμβανετε τις εξορμησεις σας.

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Καλως ηρθες φοβισμενε φιλε! Διωξε τις φοβιες με ο,τι και να αποφασισεις να ασχοληθεις, παρε την παρεα σου, πηγαινε στο πιο κοντινο χιονοδρομικο, παρτε εναν δασκαλο και ειστε ασφαλεστατοι.
Για αρχικο κοστος μπορω να σου πω οτι δεν χρειαζεσαι απολυτως τιποτα. Ακομα και ρουχα νοικιαζονται. Επειδη ομως δεν θα σου αρέσει η ιδεα, πηγαίνετε να παρετε. Αν δεν ειστε σιγουροι οτι θελετε να ασχοληθειτε, οικονομικα σε μια απο τις μεγαλες αλυσιδες η σε καποιο καταστημα με τετοια ειδη. Ενδεικτικα δες στα banner τον Δημητριαδη η Κλαουδάτο. Ολα τ αλλα δεν χρειαζονται πολυ αμεσα, για snowboard θα σου πουν οι αλλοι φίλοι κοστη.
Edit: αν ειστε αποφασισμενοι οτι σας αρεσει και θα ασχοληθειτε, στραφειτε σε λιγο πιο ποιοτικα ρουχα, αναλογως με το ποσο αντεχετε οικονομικα. Δεν θα ειναι πεταμενα λεφτα, ειναι βεβαιο.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by GiGi
  • Like 4

Μάλιστα-μάλιστα....... Χαλκιδαίος και υποψήφιος σανιδάς, μάλιστα......... πότε θα συναντηθούμε να σου αλλάξω γνώμη :evil: :evil: :evil:

με ότι και αν ασχοληθείτε είναι σίγουρο ότι θα το λατρέψετε.... για αρχή δεν χρειάζετε να επενδύσετε τίποτα τρελά νούμερα........ και οποσδήποτε δάσκαλο :yes :yes :yes

• Like 3

www.zermatt.ch

Τι με οτι ..κι αν ασχοληθειτε ...Ο ανθρωπος σκι θελει να μαθει !

• Like 1

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Δεν είμαι προκατειλημμένος με το σκι έναντι του snowboard απλά μου φαίνεται εμένα πιο ευκολο χωρίς όμως να έχω την παραμικρή ιδέα και για τα δύο. Ισα ισα που η αρραβωνιαστικιά μου θέλει για σκι διότι είναι γυμνάστρια και τα έχει κάνει στο τεφά (σκι) και μου λέει ότι είναι πιο ευκολο αλλά δεν ξέρω γιατι στο μάτι μου φαίνεται το σανίδι όπως λετε και εσείς πιο γοητευτικό. Από κόστη και τα δυο σε αρχικό εξοπλισμό είναι παρόμοια ?? Επίσης εννοείται οτι θα ασχοληθούμε γιατι δεν πρόκειται να μάθουμε κάτι απλά και μόνο για να το κάνουμε μια φορα τον χρόνο. Θέλουμε μια κοινή ασχολία σαν και αυτή για να συνδιάσουμε της όμορφες εξορμύσεις στο βουνό μαζί με δραστηριότητες + να δημιουργήσουμε όμορφες αναμνήσεις.

• Like 1

Να τις ακούς τις γυναίκες κάτι ξέρουν..... :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Αρχικό εξοπλισμό θεωρώ μόνο τα ρούχα, σανίδι ή σκί στα πρώτα μαθήματα θα νοικιάσεις (το σανίδι λίγο ακριβώτερο) και εαν δεις ότι τελικά σε ενδιαφέρει ΄τοτε επενδύεις και σε αυτά :yes :yes

• Like 4

www.zermatt.ch

Καλωσήλθες! Εγώ θα σου έλεγα να διαλέξεις ένα ΣΚ και την μια μέρα να κάνεις σκι και την άλλη sb και να δεις τι σου αρέσει περισσότερο.

Οπωσδήποτε μαθήματα τις πρώτες 2-3 φορές! Είναι μαγεία η χιονοδρομία...

Make Parnassos Great Again!

Καλωσήρθες. ότι και να επιλεξεις σου ευχομαι καλη διασκεδαση χωρις τραυματισμους!

Στάλθηκε από το κινητό μου...

1162895.jpg

Καλωσήλθες! Εγώ θα σου έλεγα να διαλέξεις ένα ΣΚ και την μια μέρα να κάνεις σκι και την άλλη sb και να δεις τι σου αρέσει περισσότερο.

Οπωσδήποτε μαθήματα τις πρώτες 2-3 φορές! Είναι μαγεία η χιονοδρομία...

Ξέρει τι του αρέσει, απλά δεν το έχει καταλάβει ακόμα...χε χε χε