Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
JohNi

Stop επιτελους...

Recommended Posts

Σαν μελη του Συλλογου Ελληνικης Τουριστικης Χιονοδρομιας πρεπει να σταματησουμε επιτελους να αναφερομαστε στα χιονοδρομικα των γειτονικων χωρων!!!Και καλα κανουν αν λειτουργουν πληρη η οχι...μην το αναφερουμε εδω!Κανει περισσοτερο κακο παρα καλο!!!

Φιλε Γιαννη, απ οσο γνωριζω, ο συλλογος διοργανωνει εκδρομη αρχες Μαρτιου σε χιονοδρομικο γειτονικης χωρας...

Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with...

Το ειδα που να μην το 'βλεπα...βαζουμε τα χερια μας να βγαλουμε τα ματια μας...

Φίλε μου είσαι εντελώς λάθος. Μακάρι να δίνονταν στους Έλληνες χιονοδρόμους όλα τα ερίσματα να κάνουν ski σε οργανωμένα resort στην Ελλάδα. Απο τη στιγμή που δεν γίνεται αυτό, τότε είναι καλο να αφυπνίζουμε τους καρεκλοκένταυρους με όποιο τρόπο μπορούμε ..(αυτό σημαίνει και ευγενής ανταγωνισμός). Όταν οι δικοί μας θα λάβουν τα μέτρα τους και θα προάγουν την χιονοδρομία δεν θα υπάρχει καν λόγος να το συζητάμε αρνητικά το θέμα. Τώρα πως συμπεραίνεις οτι βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας δεν το καταλαβαίνω.

Απο το Euroski club υπάρχει προσφορά St Johann στην Αυστρία 8 ημέρες /7 διανυκτερεύσεις 580 Ευρώ.

Βρες καλύτερη προσφορά και με έπεισες. Πάντως με τα ίδια λεφτά μένεις Αράχωβα 4 ημέρες.

Μπράβο και θερμά συγχαρητήρια στον Κο Δρίβα και στην ΑΝΕΜ που προσπαθούν να αλλάξουν με τις προσφορές τους το κλίμα αυτό. Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλα χιονοδρομικά με χαμηλότερες τιμές διαμονής και τιμές lift pass.

Support your local resort-shop φωναζουν οι αμερικανοι...

Ξεκινας σαν συλλογος να αλλαξεις τη χιονοδρομια στην Ελλαδα...και αντι να κανεις εκδρομες στην Ελλαδα και να στηριξεις τη δικη σου σκηνη, κανεις στη γειτονικη αγορα...

Δε με νοιαζει αν βγαινει ρε φιλε 50 ευρω λιγοτερα...

Ξεκινησα σκι με την αποφαση οτι θα τα σκασω και δεν κλαιγομαι...Ειναι οι κανονες του παιχνιδιου και το σκασιμο ενας απο αυτους...

Αν εισαι συλλογος που λες οτι κανεις φθηνες εκδρομες...τοτε κανε οτι θες...αλλα αν εισαι συλλογος που λες οτι κοπτεσαι για το καλο της χιονοδρομιας στη χωρα σου και κανεις εκδρομες στη γειτονικη χωρα εισαι για γελια...δυστυχως...

580????Αυστρια 550 μας βγηκε φιλαρακο...

Η Αυστρια ομως δεν ειναι ανταγωνιστης μας,η Fiat δεν ανταγωνιζεται την Porsche,αλλα την Seat...γι'αυτο δεν με πειραζει η εκδρομη στην Αυστρια...

Δυστυχως ομως κανεις δεν παιρνει θεση σε αυτα,σε γραφουν στα φρυδια τους και κανουν οτι γουσταρουν...αλλα οσυλλογος κυριοοι απο τη στιγμη που δεν ειναι μαγαζι και δεν υπαρχει κεφαλι,ανηκει στο λαο του,δηλαδη στα μελη του...και πρεπει να περνουμε χαμπαρι τι γινεται...

John απλά να πω ότι συμφωνώ και επαυξάνω

Διαφωνώ με την εκδρομή στην "ανταγωνίστρια" Βουλγαρία καθώς κάθε ευρώ που θα πάει σε εκεί χιονοδρομικό θα στερηθεί από ένα εδώ. Το σ.κ. της Καθαράς Δευτέρας θα δώσω τα λεφτά μου στον Παρνασσό

Από την άλλη όμως εάν ο κόσμος θέλει να πάει Βουλγαρία τι να του πεις? Kαι έχουν και σωστά επιχειρήματα μιας και η ποιότητα του σκι δεν συγκρίνεται...

Πάντα έλεγα ότι αντί να τα δώσω"δίπλα" καλύτερα να πάω Άλπεις με 100 ευρώ παραπάνω ή να γυρίσω όλα τα χιονοδρομικά της Βορείου Ελλάδος με 100 ευρώ λιγότερο

Θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο πολλοί στα Ελληνικά και να τα βοηθήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε.

Και σχεδιάζω ήδη μια βδομάδα σκι με tour Ελληνικών Χιονοδρομικών καθημερινές. Stay tuned

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Να πανε Μιχαλη και να περασουν καλα...δε λεω...απλα να μη φαινεται συλλογικο...Γιατι οταν φαινεται συλλογικο ειναι σαν να προδιδουμε τους στοχους μας(προσωπικη μου αποψη)!

Προσωπική μου άποψη: Εάν 40 άτομα ζητάνε να πάνε bansko ο σύλλογος οργανώνει εκδρομή και πάει

Και κάψε και κάτι από την υπογραφή σου αδερφέ υπάρχει και κόσμος με αργή σύνδεση. Τουλάχιστον μην την βάζεις σε κάθε μύνημα(έχει επιλογή από κάτω)

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Αυτοι οι 40 προφανως δεν μπηκαν στο συλλογο για τους στοχους του αλλα για φθηνοτερες εκδρομες...τι να κανουμε...η αληθεια ειναι οτι δεν μπορεις να τους πεις και οχι...αλλα παρεκλινουμε απο το στοχο...

Απο τη στιγμη ομως που δεν ειμαστε μαγαζι,μπορουμε να τους γραψουμε στα φρυδια μας αυτους που ειναι εδω μονο για φθηνοτερες εκδρομες...γιατι στην τελικη θα ειναι διπλα στο συλλογο μονο οποτε παιζει φθηνη εκδρομη και οχι οταν πραγματικα θα χρειαζεται...οποτε τι να τους κανεις..,βεβαια αν εχεις πολυ λαο κερδιζεις γοητρο,η φωνη του σωστου μεσα απο τη δυναμη των τζαμπατζη λαου γινεται πιο δυνατη...φαυλος κυκλος...

Αυτοι οι 40 προφανως δεν μπηκαν στο συλλογο για τους στοχους του αλλα για φθηνοτερες εκδρομες...τι να κανουμε...η αληθεια ειναι οτι δεν μπορεις να τους πεις και οχι...αλλα παρεκλινουμε απο το στοχο...

γιατι στην τελικη θα ειναι διπλα στο συλλογο μονο οποτε παιζει φθηνη εκδρομη και οχι οταν πραγματικα θα χρειαζεται...οποτε τι να τους κανεις..

Τί διαβάζουν τα ματάκια μού; :evil::lol::lol: Φιλε Γιαννη, ξερεις να μου πεις σε παρακαλώ ποιοι οργανώνουν την εκδρομή στο Bansko; Με αυτα που λες υπονοεις οτι αυτοι δεν εναρμονίζονται με τους στοχους του συλλογου....

Προσωπική άποψη: Το θέμα των χιονοδρομικων του εξωτερικού σε σύγκριση με αυτα της χώρας μας έχει αναλυθεί διεξοδικά απο αυτό το φορουμ. Μια εκδρομή του Snowclub στο Μπανσκο ούτε θα ζημιώσει τα ελληνικά χ/κ κέντρα ούτε και θα γιγαντώσει τους Βούλγαρους. Οι ισορροπιες εχουν διαμορφωθεί προ πολλου και δύσκολα ανατρέπονται. Ισα Ισα που κατα την γνώμη μου θα μπορέσει να προσφέρει εμπειρίες σε πολλους απο εμάς, το να δούμε δηλαδή κάποια οργανωμένα χιονοδρομικά πολύ κοντά στα μέρη μας. Εξαλλου όπως έχω μάθει θα γίνουν και εκδρομές σε πολλά χιονοδρομικά της χώρας μας....

Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with...

Λες πως δε θα τα ζημιωσει...αυτο μου θυμιζει τη λογικη ''γιατι να πεταξω το χαρτι στα σκουπιδια,εγω θα σωσω το περιβαλλον''...Οτι πεις αλλα εγω δε συμφωνω...

αυτο μου θυμιζει τη λογικη ''γιατι να πεταξω το χαρτι στα σκουπιδια,εγω θα σωσω το περιβαλλον'

Ειναι ασχετο αυτο που λες, δεν γινεται να συγκρινεις την μολυνση του περιβαλλοντος με εισαγωγες και εξαγωγες προϊόντων (μην ξεχνας οτι ο τουρισμος ειναι εξαγώγιμο προϊόν). Ακομη και οι πιο ευαισθητες σε θεματα περιβαλλοντος χωρες κανουν εισαγωγες....

:shock::evil:

Τα λόγια σου Γιάννη μου είναι λόγια ατόμου που ευχαριστήθηκε και χόρτασε σκι αποκλειστικά για μια ολόκληρη βδομάδα. Ρώτα και αυτούς που λόγο υποχρεώσεων έμειναν πίσω.

Δε ξέρω καν αν θα πάω Βουλγαρία ωστόσο τα λεγόμενα σου και τα συμπεράσματα που μόνος σου βγάζεις ακούγονται πολύ παράλογα σε μένα!Αγαπάω το σκι και γουστάρω να κάνω και τα ταξιδάκια μου όταν και όπου μπορώ. Δε θα πηγαίνω κάθε μέρα..μια φορά το χρόνο θα πάω και για την εμπειρία, και για να ανοίξουν οι ορίζοντές μου και για χίλιους δυο λόγους.

Και στην τελική δεν καταλαβαίνω γιατί δε βλέπεις την Αυστρία ανταγωνιστικά. Και εσείς έξω τα ακουμπήσατε και εγώ έξω θα τα ακουμπήσω! Σ αυτά τα πράγματα δεν υπάρχει μέση οδός. Ή νοιάζεσαι για την οικονομία του κράτους σου ή όχι.

..και δε νομίζω να υπάρχει άτομο που γράφηκε στο σύλογο για να του παρέχονται φτηνές εκδρομές..

Δε λεω...πηρα ενα πολυ καλο overdose στην Αυστρια...

Σου αρεσουν τα ταξιδια?Και εμενα μου αρεσουν...αλλωστε σε ποιον δεν αρεσουν?

Κοιτα,ειναι λογικο να διαφωνουμε...αλλιως βλεπει το συλλογο ο καθενας...αλλος για τις εκδρομες,αλλος για την παρεα,αλλος για την βελτιωση της χιονοδρομιας,αλλος για φτηνες εκδρομες...και για αυτο οι αποψεις διαφερουν...

Προσωπικα το συλλογο τον βλεπω πρωτα για τους σκοπους του και μετα για το χαβαλε...βεβαια μιλαω αλλα δεν εχω κανει σχεδον τιποτα για το συλλογο περα απο το να τον συστηνω σε φιλους και γνωστους....δυστυχως ο τροπος με τον οποιο ειναι οργανωμενος δεν μου δινει την ευκαιρια...

Λες γιατι να μην ειμαστε ανταγωνιστες με την Αυστρια?

Λες εσεις εξω τα ακουμπησατε και εγω εξω θα τα ακουμπησω!

Λες δε νομιζεις να υπαρχει ατομο που να γραφτηκε στο συλλογο για φτηνες εκδρομες?

.....................Δεν μπορω να πω τιποτα...................................................

Ελπιζω να σε δω την Πεμπτη αν ερθω να σου εξηγησω...

Απο τη στιγμη ομως που δεν ειμαστε μαγαζι,μπορουμε να τους γραψουμε στα φρυδια μας αυτους που ειναι εδω μονο για φθηνοτερες εκδρομες...γιατι στην τελικη θα ειναι διπλα στο συλλογο μονο οποτε παιζει φθηνη εκδρομη και οχι οταν πραγματικα θα χρειαζεται...οποτε τι να τους κανεις..,βεβαια αν εχεις πολυ λαο κερδιζεις γοητρο,η φωνη του σωστου μεσα απο τη δυναμη των τζαμπατζη λαου γινεται πιο δυνατη...φαυλος κυκλος...

Γιάννη καλησπέρα!!!!!

Αν δεν σου κάνει κόπο σε παρακαλώ πες μας που ακριβώς στο καταστατικό του συλλόγου απαγορεύονται οι εκδρομές στην Βουλγαρία και επιτρέπονται αυτές στην Αυστρία :?: :?:

Όσο για τα "Φρύδια σας" νομίζω πως δεν βοηθάνε ιδιαίτερα στην χιονοδρομία και στην πρόοδο των Ελληνικών Χ/Κ :D !!!

Τέλος αν είμαστε τζαμπατζήδες ή και απλά συμφεροντολόγοι, προτείνω να μας διαγράψετε από το ΣΤΧ ή και ακόμη για να μη χάσει την δύναμή του ο Σύλλογος, να μας χρηματοδοτήσετε εσείς που δεν είστε τζαμπατζήδες και σας τρέχουν από τα μπατζάκια :shock::lol:

Ζητώ συγνώμη για το ύφος, αλλά μου αρέσει να κάνω σκι και δεν θέλω να με κοροϊδεύουν και να με πιάνουν κότσο οι διάφοροι ρεντρούμηδες στο κάθε χωριουδάκι που την είδαν ξενοδοχειάρχες 5 αστέρων.

Θέλω πάντα να έχω το δικαίωμα της επιλογής και της γνώμης και δεν επιτρέπω σε κανέναν να με χαρακτηρίζει όπως εσύ φίλε Γιάννη :shock:

Ελπίζω να ξανασκεφτείς την άποψή σου για αυτούς που προσπαθούν για να οργανώσουν μια ακόμη εκδρομή για τον Σύλλογο και φυσικά δεν θα σου κρατήσω καμιά κακία αν δεν έρθεις.

Φιλικά

Γιάννης ( ο Τζαμπατζής του συλλόγου)

Slowly the Much Oil !!!

προς John:

Την Πέμπτη δε θα με δεις(γιατί ειμαι θεσ. όχι αθ.) αλλά και να με έβλεπες δε διαθέτεις ισχυρά επιχειρήματα για να με μεταπείσεις. Και 1% δίκιο να έχεις, το χάνεις με τον τρόπο που εκφράζεσαι. Και πρόσεχε το αυτό, γιατί γιατί θα μείνεις μόνος σου εσύ και οι στόχοι σου.

Θα ήθελα να ακούσω την άποψή σου αν το Bansko ήταν 2ώρες απόσταση απο τη πόλη σου.

Θα ήθελα να ακούσω την άποψή σου αν το Bansko ήταν 2ώρες απόσταση απο τη πόλη σου.

Οπως ειναι απ' τη δική μας δηλαδή....

Να πανε Μιχαλη και να περασουν καλα...δε λεω...απλα να μη φαινεται συλλογικο...Γιατι οταν φαινεται συλλογικο ειναι σαν να προδιδουμε τους στοχους μας(προσωπικη μου αποψη)!

Ζητώ συγνώμη για το ύφος, αλλά μου αρέσει να κάνω σκι και δεν θέλω να με κοροϊδεύουν και να με πιάνουν κότσο οι διάφοροι ρεντρούμηδες στο κάθε χωριουδάκι που την είδαν ξενοδοχειάρχες 5 αστέρων.

Eτσι ειναι, να πληρώνουμε της Παναγιας τα μάτια στους ρεντούμηδες για να μην μας πουνε καποιοι τζαμπατζήδες, εχθρούς, και προδότες των στόχων του συλλογου...

Το οτι καποιος δεν ειναι τζαμπατζης,η του τρεχουν απο τα μπατζακια,δε σημαινει οτι πρεπει να τα σκαει για τους αλλους!!!

Δε χρειαζεται να διαβασεις το καταστατικο για να καταλαβεις αν η εκδρομη συμφαιρει...και επειδη δεν την απαγορευει το καταστατικο τι σημαινει?

Δηλαδη αν το καταστατικο σου ελεγε μην πας Καλαβρυτα δεν θα πηγαινες?

Εχετε καταλαβει ποτε γιατι πληρωνετε της Παναγιας τα ματια οπως λες Αριστομενη?Σιγουρα οχι...Γυριστε ολοα τα μαγαζια,μιληστε με τους ιδιοκτητες και θα καταλαβετε...

Επισης δεν εχετε καταλαβει κατι μου φαινεται...δε λεω να μην πας Βουλγαρια,πηγαινε,αλλα οχι συλλογικα!!!Απλο ειναι...

Εχετε καταλαβει ποτε γιατι πληρωνετε της Παναγιας τα ματια οπως λες Αριστομενη?Σιγουρα οχι...Γυριστε ολα τα μαγαζια,μιληστε με τους ιδιοκτητες και θα καταλαβετε...

Eγω έχω καταλάβει αλλα θα ήθελα να ακούσω και την δική σου γνώμη πάνω στο θέμα....

Επισης δεν εχετε καταλαβει κατι μου φαινεται...δε λεω να μην πας Βουλγαρια,πηγαινε,αλλα οχι συλλογικα!!!Απλο ειναι...

Θα πάμε συλλογικά και θα περάσουμε τέλεια, σαν παρέα που θα είμαστε.... :wink:

Eleni, τον John τον είχαν ζαλίσει όλες οι γυναίκες του συλλόγου στην ενότητα "ΓΥΝΑΙΚΕΣ". Οπότε καλά θα ήταν να μην ζαλίσει κι εσένα :D:D:lol::lol::P:D

JAPOW!!!

Φίλε John και εγώ διαφωνώ έντονα με αρκετά από αυτά που γράφεις αλλά αυτό το "συλλογικά" μου φαίνεται απίστευτο.Μέσα από το σύλλογο η φωνή σου έχει δύναμη και αν αυτό μεταφράζεται σε επίτευξη καλύτερης οικονομικής συμφωνίας για εκδρομές εξωτερικού γιατί να μην το εκμεταλευτείς;

Άποψή μου οτι η εκδρομή στο Solden άφησε μια πολύ καλή εντύπωση για το σύλλογο στον τόπο διαμονής.Φαντάζεσαι τι τιμή θα πετύχει (ο σύλλογος)αν ξαναπάει και άλλη χρονιά στο ίδιο μέρος;

Το βράδυ ελπίζω να ακούσω τις απόψεις σου.

Ωχ,εσυ και αν δε με καταλαβες...καλυτερα το θεμα να κλεισει εδω!!!

Μάλλον εσύ δεν εκφράζεις σωστά τις απόψεις σου και καταλαβαίνουμε άλλα από αυτά που θέλεις να πεις.

Σου ειπα εγω να μην επιτυχουμε καλυτερη οικονομικη συμφωνια?Διαχωρισα την εκδρομη στην Αυστρια σαφεστατα με καποιες αλλες...και ειπα και πολλα αλλα...αλλα παρακαλω τους moderators να σβησουν το post αυτο γιατι (ως συνηθως) δεν εχει νοημα.Ευχαριστω!

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Create New...