xrisa 5 Report post Posted January 7, 2004 ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΛΘΩ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ. ΨΑΧΝΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΠΑΡΕΑ... ή ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΩ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΕΣΑΣ... ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!!! ! Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted January 8, 2004 EXEIS DIKO SOY TOU TOU :?: :!: :?: :!: :?: MALLON O MIK THELEI PAREA GIA ROTA TON Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
Manthos 0 Report post Posted January 8, 2004 ΠΟΥ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ???? για Καλάβρυτα? Απο που θα ξεκινήσετε? και πότε?[/b] Quote Share this post Link to post Share on other sites
NIKOSXALKIDA 0 Report post Posted January 8, 2004 Τελικα ΜΙΚ θα ερθω και εγω(ειμαι ο αδερφος του Τασσου απο Χαλκιδα) Καλαβρυτα αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα αν θα ειναι Σαββατο η Κυριακη(μαλλον Κυριακη λογω καλυτερης προβλεψης καιρου). Αν δεν ακολουθησει ενας φιλος μου θα εχω δυο κενες θεσεις στο αυτοκινητο(Αν ναι μια). Εχε το υποψιν σου και σε περιπτωση που καποιος δεν εχει τροπο μεταβασης παρε το τηλ απο τον αδερφο μου και φερτον σε επαφη μαζι μου. (Θα ξεκινησω απο Αθηνα) Τα λεμε Καλαβρυτα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted January 8, 2004 ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΟΚ! ΒΡΗΚΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ SEE U UP AND DOWN THE SLOPES!!! Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted January 12, 2004 xrysa σορρυ που σου εστειλα αργοπορημενα αλλα δεν ειχα υπολογιστη μερες τωρα και ακομα το ε-μαιλ μου δεν το εχω φτιαξει και πηρα το μηνυμα του μικ μεσω του φορουμ χθες,σου εχω στειλει μηνυμα δες εκει που λεει για νεα μηνυματα Quote ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites