Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
kyr

Νοεμβρης 2017

Recommended Posts

Προβλεψη Κυριακης για Ορεινη Κορινθια εχουμε?........

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Ασε μας ρε. Λιακαδα Δυτικοκαιρος, κούμουλα αστάθειας, πιθανότητες λίγες για μεσημεριανή καταιγίδα

Edited by ΜΙΚ
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Παραθέτω ενημέρωση από άλλο site που διάβασα πριν λίγο:

Xιονόπτωση αυτή την ώρα στο Χ.Κ. Καϊμάκτσαλαν και τον Ολυμπο. Ασθενή χιονόπτωση είχαμε στο Χ.Κ. Βασιλίτσας.

Μας είχε προετοιμάσει άλλωστε ο ΜΙΚ.

• Like 1

Κύριε ΜΙΚ να πάω για τα πρόβατα?: Μάνο τελικά Κυριακή πρωί ξεκινάτε με λιακάδα και σύννεφα αστάθειας που θα πυκνώνουν. Επειδή περνάει χαμηλό (ένας μικρός τυφώνες μωρέ τόσο δα) πιο Νότια είναι πιθανό να σας κλέισει και να βρέξει.

Πολιτική προστασία. Σε ακτίνα 100-150 χλμ από τον Όλυμπο βλέπω τα τραγικά φαινόμενα σήμερα. Προσοχή ειδικά εκεί αλλά και σε όλη την Ελλάδα, η ένταση των καταγίδων μπορεί να είναι απίστευτη.

Χιονοδρομικά: Πιστεύω το Καιμάκ θα τρώει χιόνι για 24 ώρες ακόμα με παύση και έναρξη και έχει ελπίδες να φάει και σε κάποιο σημείο ισχυρή χιονοκαταιγίδα. Τα υπόλοιπα χιονοδρομικά νομίζω θα δουν τις κορφές τους μόνο αρκετά άσπρες, στα χαμηλά πιο πολύ βροχή θα πέφτει παρά χιόνι. Από Δευτέρα νέο σύστημα θα ρίξει κάποιο αξιοπρεπές χιόνι αλλά από μόνο του δεν ανοίγει χιονοδρομικό.

Συνοπτικά νομίζω Καιμάκ θα φτάνει το χιόνι για σκι ή πετροσκί και τα υπόλοιπα θα πρέπει να περιμένουν το επόμενο σετ χαμηλών που δυστυχώς δεν το βλέπω στον ορίζοντα μέχρι τις 3 Δεκέμβρη

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Εκεί σκιαρουμε σήμερα! Α ρε Μιχάλη, δεν είπες ότι θα έκανε άνοιγμα ο καιρός , να πετιομουνα για μερικές κατεβασιιες :-)

a553c585d6ee521ede043379b7eb6379.jpg

Sent from my Tab2A7-10F using Tapatalk

Edited by ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  • Like 6

Δε ρώτησες. Και πάλι δεν θες να σε βρει καταιγίδα εκεί πανω...

Μάνο: Αλλαγή πρόγνωσης για Ζήρεια. Συννεφιασμένο από το πρωί πιθανότατα να σας βρέχει, χιονάκι στη κορφή. Eλπίδες για ανοίγματα καιρού υπάρχουν.

Χιονοδρομικά: Φλούφλεψε πολύ η κακοκαιρία της Δευτέρας και δυστυχώς στην προοπτική μέχρι 3 Δεκέμβρη δεν βλέπω νέα κακοκαιρία.

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουμε κάπως για να κάνουμε σκιάκι φέτος.

Αύριο έχουμε ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας με ψυχρομετωπιάρικο καιρό που θα ρίξει κάποιες χιονοκαταιγίδες σχεδόν σε όλα τα χιοονοδρομικά μας αλλά δυστυχώς θα περάσει τόσο γρήγορα που δεν έχουμε ελπίδα κάποιο από αυτά που έχει κοτρώνες τώρα να πιάσει αξιοπρεπές χιονάκι για άνοιγμα. Το Καιμάκ με την όποια βάση έχει έχει πολλές ελπίδες αλλά άλλα είναι τα προβλήματά του εκτός από τη έλλειψη χιονιού.

Το πρόβλημα είναι ότι η επόμενη κακοκαιρία για εμάς πάει πολύ μακρυά στον ορίζοντα και είναι κρίμα γιατί η Ευρώπη έχει φέτος ωραία δυναική με παρέλαση χαμηλών και δυνατές καιρικές καταστάσεις να συμβαίνουν. Με τα σημερινά στοιχεία σίγουρα περνάμε σε καλό καιρό για όλη την επόμενη εβδομάδα και σίγουρα δεν περιμένουμε κάποιο χιόνι στα χιονοδρομικά μας. Αν δείτε τις διατάξεις έχουμε τόσο τέρατα χαμηλά Δυτικά από Αγλλία Ισπανία που επιμένουν και με τέτοιες διατάξεις εμείς ποτέ δεν έχουμε χαμηλό στη χώρα μας και χιόνια στα χιονοδρομικά.

Η αίσθησή μου είναι ότι θα πρέπει να περιμένουμε μετά τις 3 Δεκέμβρη για το επόμενο χιόνι απλά ελπίζω μέσα στη βδομάδα να αλλάξει αυτό και έρθει κάπως νωρίτερα. Είναι κρίμα γιατί φέτος (όπως και πέρσι και ακριβώς αντίθετα από πρόπερσι-παραπρόπεσι) οι διατάξεις και οι θερμοκρασίες και γενικά οι κινήσεις των χαμηλών θυμίζουν γερούς χειμώνες. Μέχρι τώρα το φάγανε ωραία οι Άλπεις το χιόνι ας ελπίσουμε την κρίσιμη στιγμή μέχρι τα μεσα Δεκέμβρη να γυρίσει λίγο ο τροχός να το φάμε εμείς.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 3

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μιχάλη σαν νέος στην κοινότητά μας και στο χώρο της χιονοδρομίας θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τις συνεχείς, έγκυρες και έγκαιρες καιρικές ενημερώσεις. Keep going που λένε και στο χωριό μου ...

• Like 2

Να σαι καλά και βάλε την πληρωμή

Καλή βδομάδα σε όλους. Τα ίδια και με τα σημερινά στοιχεία μέχρι 29 του μήνα απολαύστε υπέροχο καιρό για βόλτες και έχουμε κάποιες μικρές ελπίδες από 29 του μήνα να έρθει χαμηλό αλλά νομίζω ρεαλιστικά πάμε 3 Δεκέμβρη για να δούμε χιόνια στα χιονοδρομικά μας

Edited by ΜΙΚ
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Δε ρώτησες. Και πάλι δεν θες να σε βρει καταιγίδα εκεί πανω...

Μάνο: Αλλαγή πρόγνωσης για Ζήρεια. Συννεφιασμένο από το πρωί πιθανότατα να σας βρέχει, χιονάκι στη κορφή. Eλπίδες για ανοίγματα καιρού υπάρχουν.

Χιονοδρομικά: Φλούφλεψε πολύ η κακοκαιρία της Δευτέρας και δυστυχώς στην προοπτική μέχρι 3 Δεκέμβρη δεν βλέπω νέα κακοκαιρία.

Οκ οι προβλεψεις.... προλαβαμε το παραθυρο μεχρι τις 14:00. Μετα ο καιρος εκλεισε κ φαγαμε βροχα στο κατεβασμα.

Ευχαριστω.

Edited by kaps

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

post-7587-0-36093500-1511211275_thumb.jpg Σήμερα το πρωί στα 650μ. υψόμετρο, χιχιχιχ

Edited by tomi_lee
  • Like 3

Είδες τι καλό που είναι το ψυχρό μέτωπο.

Με τις βλακείες του Παρνασσού και τους διαλόγους με φίλους οδοντοτιάτρους δεν βρήκα χρόνο χτες να δω καιρό καλά. Ευτυχώς γιατί θα με είχε πιάσει κατάθλιψη από χτες.

Δεν πειράζει αδέρφια μην αυτοκτονήστε θα χιονίσει στα βουνά φέτος κάποια στιγμή, ας απολαύσουμε αυτή την υπέροχη λιακάδα που μας περιμένει τις επόμενες μέρες, ας βγούμε στα λιβάδια και ας παίξουμε στη φύση στις θάλασσες και στα δάση μιας και σκι δεν πρόκειται να κάνουμε σύντομα.

Δυστυχώς μέχρι την αλλαγή του μήνα δεν θα έχουμε τίποτα από χιόνια στα χιονοδρομικά και μάλλον ούτε μέχρι τις 3-4 Δεκέμβρη

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Να προσθέσω ότι τις πρώτες πρωινές ώρες θα έχει τρελό κρύο κυρίως στα γνωστά σεσημασμένα μέρη

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Είδες τι καλό που είναι το ψυχρό μέτωπο.

Με τις βλακείες του Παρνασσού και τους διαλόγους με φίλους οδοντοτιάτρους δεν βρήκα χρόνο χτες να δω καιρό καλά. Ευτυχώς γιατί θα με είχε πιάσει κατάθλιψη από χτες.

Δεν πειράζει αδέρφια μην αυτοκτονήστε θα χιονίσει στα βουνά φέτος κάποια στιγμή, ας απολαύσουμε αυτή την υπέροχη λιακάδα που μας περιμένει τις επόμενες μέρες, ας βγούμε στα λιβάδια και ας παίξουμε στη φύση στις θάλασσες και στα δάση μιας και σκι δεν πρόκειται να κάνουμε σύντομα.

Δυστυχώς μέχρι την αλλαγή του μήνα δεν θα έχουμε τίποτα από χιόνια στα χιονοδρομικά και μάλλον ούτε μέχρι τις 3-4 Δεκέμβρη

Ο Αρναούτογλου εχθές άφησε ελπίδες για αλλαγή καιρού από βδομάδα.....τηλεθέαση έψαχνε;

Φοβερο ηλιοβασιλεμα με διαυγεια και ορατοτητα απο την ανω γλυφαδα.

Τελικα ειναι μικρος ο σαρωνικος....

Νομιζα οτι εβλεπα και τον...ακατανομαστο...

Εχουν βαλει φουρφουρια στην κορυφη;

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Ναι από του μήνα 28 υπάρχει ελπίδα. Αν δεις χτες κάτι τέτοιο είχα γράψει. Μικρή ελπίδα αλλά για να το λεει ο Σάκης θα υπάρχει και σημερα

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Νομίζω ελπίδες για άνοιγμα χιονοδρομικού αυτό στις 28 του μήνα δεν έχει. Για μια στρώση χιονιού πράγματι μπορεί να την κάνει.

Δυστυχώς οι ελπίδες μας πάνε 3 Δεκέμβρη και μετά

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Νταξ δεν θα ριξουμε και μαυρο δακρυ.

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Nαι δε λέω, απλά σαν δυναμική (όπως είδατε και θα δείτε και στα κανάλια από διάφορες καταστροφούλες που θα γίνουν στην Ευρώπη) έχουμε και κυρίως είχαμε ωραίες καιρικές για να ανοίξουν τα χιονοδρομικά μας. Δεν μας έκατσε

Τη Δευτέρα είναι πράγματι ωραία η κατάσταση για τα χιονοδρομικά της Βόρειας Ελλάδας, φοβάμαι πολύ τις θερμοκρασίες αλλά πράγματι ΠισοδεροΒασιλίτσεςΚαιμάκ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις θα φάνε μια αξιοπρεπή δόση χιονιού. Νότια Ελλάδα κοντά στο 0 χιόνι

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Με τα σημερινά στοιχεία ξαναγυρνάμε στην προχτεσινή πρόγνωση. Απλά μικρή στρώση χιονιού (και αν) για τα χιονοδρομικά της Βόρειας Ελλάδας και για τη Νότια 0.

Θα έχει ωραίο κρύο την επόμενη βδομάδα αλλά δυστυχώς δεν θα έχει υετό μαζί.

Οι ελπίδες μας από 3 Δεκέμεβρη και μετά.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Η περίοδος που διανύουμε έχει αρκετά μπερδεμένες διατάξεις που μπορεί εύκολα να αλλάξουν και να μη γίνει τίποτα από τα παρακάτω. Με τα σημερινά στοιχεία έχουμε δυο σημαντικές διαταραχές και μια ψυχρή εισβολή ανάμεσα την επόμενη βδομάδα.

Δευτέρα χαμηλό στην Αδριατική θα μας απασχολήσει με ανεβασμένες όμως θερμοκρασίες, οπότε τρώνε κάποιο χιόνι όλα τα χιονοδρομικά εκτός από Παρνασσό Πήλιο. Στην αρχή του χαμηλού οι θερμοκρασίες στα χαμηλά των χιονοδρομικών και στα Καλάβυβρυτα δεν θα επιτρέπουν χιόνι αλλά αμέσως πέφτει αρκετά η θερμοκρασία και πιάνουν αξιοπρεπές χιονάκι.

Στην αλλαγή του μήνα την άλλη Παρασκευή νέο χαμηλό θα μας επισκεφτεί και χωρίς να προσδιορίσουμε ακόμα τι και πως μοιάζει να έχει ελπίδες να μας ρίξει καλά χιόνια όμως και πάλι με ανεβασμένες θερμοκρασίες.

Μετά ελπίζω και οι διατάξεις μοιάζουν έτσι να έρθουν κάνα δυο ακόμα χαμηλά να μας ανοίξουν τα χιονοδρομικά κανονικά.

• Like 3

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Καλημερα στα φιλαρακια μου απο την ζεστη ας πουμε Γενευη. Απο τι βλεπω φιλαρακια μου εδω το σκηνικο αλλαζει απο σημερα και απο ζεστη και μαλακο καιρο που εχουμε αυτες τις τελευταιες μερες αγριευει ασχημα ο καιρος που σημαινει οτι λογικα η παραλογα εσεις θα εχετε ζεστες για αρκετο καιρο ακομα. Αρα μηπως να ερθετε προς τα μερη μου καμμια βολτιτσα μπας και σκιαρουμε παρεακι. Λεω εγω τωρα....Λαππας ακουει, ρεεεεεεεεε. Παρε και τον Πατσιο και ανεβειτε :yes

• Like 2

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Γιούπιιιι ξεκινάει η σεζόν με μια παταγώδη αποτυχία πρόγνωσης από εμένα. Επίσης μόλις έγραψα ο spider ότι θα έχουμε ζέστη θα φάνε τρελό χιόνι τα χιονοδρομικά μας. Φιλάκια ζουζουνάκο μου, έλα εδώ ρε εκεί αν έρθουμε θα είμαστε επικίνδυνοι.

Πάμε για αξιοπρεπές έως εξαιρετικές ποσότητες χιονιού σε όλα τα χιονοδρομικά εκτός από Παρνασσό, Μαίναλο και Πήλιο που θα φάνε ψιλικοκό. Δεν ξέρω αν φτάνει για άνοιγμα κάποιου αλλά Καιμάκ πάλι θα πόνταρα να φτάνει το χιόνι για να ανοίξει πίστες και δεν θα απέκλεια Βασιλίτσα Πισοδέρι. Πάντα βέβαια με μόνο μια πρακτικά κακοκαιρία δύσκολο και πιθανότατα μιλάμε για πετροσκί.

Μετά όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά αλλά επειδή μάλλον θα συνεχίσω να πέφτω έξω, θα γράψω ότι η πρόγνωση είναι να μην χιονίσει στα βουνά μας για κάνα μήνα.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Γιούπιιιι ξεκινάει η σεζόν με μια παταγώδη αποτυχία πρόγνωσης από εμένα. Επίσης μόλις έγραψα ο spider ότι θα έχουμε ζέστη θα φάνε τρελό χιόνι τα χιονοδρομικά μας. Φιλάκια ζουζουνάκο μου, έλα εδώ ρε εκεί αν έρθουμε θα είμαστε επικίνδυνοι.

Πάμε για αξιοπρεπές έως εξαιρετικές ποσότητες χιονιού σε όλα τα χιονοδρομικά εκτός από Παρνασσό, Μαίναλο και Πήλιο που θα φάνε ψιλικοκό. Δεν ξέρω αν φτάνει για άνοιγμα κάποιου αλλά Καιμάκ πάλι θα πόνταρα να φτάνει το χιόνι για να ανοίξει πίστες και δεν θα απέκλεια Βασιλίτσα Πισοδέρι. Πάντα βέβαια με μόνο μια πρακτικά κακοκαιρία δύσκολο και πιθανότατα μιλάμε για πετροσκί.

Μετά όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά αλλά επειδή μάλλον θα συνεχίσω να πέφτω έξω, θα γράψω ότι η πρόγνωση είναι να μην χιονίσει στα βουνά μας για κάνα μήνα.

Υπάρχει περίπτωση να μην ζεστάνει όσο δείχνει από Πέμπτη?

Θα ζεστάνει 100%. Είπαμε φέτος πέφτω έξω. Δες τα ensemble είναι 50-50

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε