porfirio 1,476 Report post Posted February 12, 2018 Ισχύει για όσους έχουν δυνατότητα να πάνε σε φυσικά μαγαζιά, εγώ που δεν εχω., Μια χαρά ψωνίζω από τό νετ ή τελευταία τηλεφωνικά. Σπύρο ονΤσεγκας Πίος είναι; Γενικαν la sportiva ποιοι φέρνουν Ελλάδα; Φίλε Γρηγόρη, ο Δημήτρης ο Τσέγκας έχει το κατάστημα Escape στο Μαρούσι, και γενικά είναι ένα παιδί με πολλές γνώσεις επί του θέματος. Φέτος λοιπόν έφερε 2 μοντέλα της La Sportiva, τις Spectre 2.0 και τις ακόμη πιο τούμπανες synchro. Μπότα είναι το μοναδικό πράγμα που δεν θα αγόραζα ποτέ μέσω ιντερνετ.... Σπύρο πράγματι και απ΄τα βίντεο οι τρελογάλλοι είναι ένα test από μόνοι τους. Σκοπεύεις να περιμένεις για τις shift; Εγώ έχω καταλήξει στις tekton και είμαι σε φάση που μαζεύω τα χρήματα για την αγορά. Ξέρουμε σε τι τιμή θα παίζουν; Θα βάλω και το review στο google translate, ελπίζω να βγάλει νόημα. Φίλε Γιάννη, για φέτος πολύ αμφιβάλλω εάν θα προχωρήσω και σε δέστρα. Η υπέρβαση έγινε και αγοράστήκανε high end μπότες και θα είναι υπερβολικά δύσκολο να μπώ και σε άλλα έξοδα για High end δέστρες. Το μεγάλο μειονέκτημα των shift είναι ότι δεν έχουν βγεί ακόμη στην αγορά και εκτιμώ ότι θα πρέπει να τις αφήσουμε να περπατήσουνε λίγο για να δούμε πως πάνε. Τα πρώτα στοιχεία είναι καλά. Σύμφωνα με το άρθρο θα είναι διαθέσιμες από τον Σεπτέμβριο του 2018 στην τιμή των 449 ευρώ στην Γαλλία φαντάζομαι. Το μεγάλο πλεονέκτημα των Tekton είναι ότι έχουν ήδη περπατήσει στην παγκόσμια αγορά και απ' ότι φαίνεται η δέστρα είναι υπερτούμπανη. Την είδα από κοντά στο Escape οταν πήγα να πάρω τις μπότες μου και ειλικρινά φαίνεται για πάααααρα πολύ ποιοτική δέστρα.... Ετσι και αλλιώς για φέτος θα την βγάλω με τις Atomic Tracker που φοράνε ήδη τα Theory πάνω και στις οποίες κουμπώνουν μια χαρά οι La Sportiva, απλά είναι πολύ βαρύ το setup για την ανάβαση. 1 Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted February 12, 2018 Ισχύει για όσους έχουν δυνατότητα να πάνε σε φυσικά μαγαζιά, εγώ που δεν εχω., Μια χαρά ψωνίζω από τό νετ ή τελευταία τηλεφωνικά. Σπύρο ονΤσεγκας Πίος είναι; Γενικαν la sportiva ποιοι φέρνουν Ελλάδα; φιλε γρηγορη κ εγω στη κοζανη μενω που δεν εχει ουτε ενα μαγαζι να δοκιμασω...αλλα οταν ερχεται η ωρα θα παω μια ναουσσα, γιαννενα, θεσ/νικη κλπ... ο τσεγκας ειναι αυτος πανω στην κηφησιας???δεν ειχε πολλες μποτες που περασα τα χριστουγεννα... Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted February 12, 2018 φιλε γρηγορη κ εγω στη κοζανη μενω που δεν εχει ουτε ενα μαγαζι να δοκιμασω...αλλα οταν ερχεται η ωρα θα παω μια ναουσσα, γιαννενα, θεσ/νικη κλπ... ο τσεγκας ειναι αυτος πανω στην κηφησιας???δεν ειχε πολλες μποτες που περασα τα χριστουγεννα... Εγώ πρέπει να πάω Γιάννενα ή Καρπενήσι......μου πέφτουν λιιιιιγο μακρυά :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted February 13, 2018 (edited) φιλε γρηγορη κ εγω στη κοζανη μενω που δεν εχει ουτε ενα μαγαζι να δοκιμασω...αλλα οταν ερχεται η ωρα θα παω μια ναουσσα, γιαννενα, θεσ/νικη κλπ... ο τσεγκας ειναι αυτος πανω στην κηφησιας???δεν ειχε πολλες μποτες που περασα τα χριστουγεννα... Μέσα έπεσες)) Τώρα σίγουρα έχει. Αλπικού έχω την εντύπωση ότι έχει Fischer, η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολήθηκα καθόλου με αυτην την κατηγορία, και ορειβατικού / αλπικού τα δύο υπερόπλα της La Sportiva και δεν γνωρίζω εάν κατόπιν παραγγελίας μπορεί να φέρει και κάποια άλλο μοντέλο της εν λόγω εταιρείας....Και από ορειβατικές/κατάβασης δέστρες έχει σίγουρα τις Fritchi Tecton και τις Vipec Evo 12 τις οποίες και χάζευα την τελευταία φορά που είχα περάσει από το μαγαζί..... Ειλικρινά και οι δύο είναι κοσμήματα με την Tecton φυσικά να κλέβει την παράσταση... Πάντως έχω την εντύπωση ότι η τεχνολογία στα πέδιλα έχει μείνει ψιλοστάσιμη και εκεί που έχει πέσει όλο το βάρος της εξέλιξης είναι στο κομμάτι μπότας και δέστρας έτσι ώστε να έρθει πιο κοντά από ποτέ το ορειβατικό με το αλπικό σκι....Λεφτά να έχουμε , που δεν έχουμε, να χαλάμε δηλαδή)))) Edited February 13, 2018 by porfirio 1 Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted February 13, 2018 (edited) https://www.wildsnow.com/22228/fritschi-tecton-test-review/ http://www.blackdiamondequipment.com/en/ski-bindings-BD101232_cfg.html Edited February 13, 2018 by vaggelis 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites