pka 1,145 Report post #1 Posted February 28, 2018 Από τότε που ξεκίνησα να κάνω σκι (30+ χρόνια) ποτέ μα ποτέ δεν είχα πάει πέδιλο σε επαγγελματία για service. Έχω μερικά στοιχειώδη εργαλεία και τα κάνω μόνος μου. Οι ζημιές συνηθισμένες, που εύκολα διόρθωνα με λίγο κόφιξ. Πανιά βούρτσες, ένα καλούτσικο ακόνι για τις γωνιές, και όλα καλά. Φέτος όμως λίγο μετά τα Χριστούγεννα έπαθα μια ζημιά στο Χελμό που όμοια της δεν είχα ξαναδεί. Βρήκα σε μια βαθιά θαμένη κοτρώνα κάτω από τη Νεραιδόραχη και είπα ότι το καινούργιο μου rossignol sky 7 διαλύθηκε. Άνοιξε μια τεράστια τρύπα, σηκώθηκε ο πάτος 1-2 χιλ πάνω από το μαχαίρι και το κυριώτερο ξυλώθηκε το μαχαίρι και βγήκε 1 πόντο από το σκί. Πέρναγε δάχτυλο. Αναγκάστηκα να βαρέσω το μαχαίρι με το μπατόν για να μπει λίγο μέσα και να γυρίσω στο πάρκινγκ. Τα σκι τα είχα για πέταμα. Μέχρι που ο captain powder μου σύστησε τον Θωμά Σκλατινιώτη και το Bestboards.gr Δεν είχα μεγάλες ελπίδες και το αποφάσισα να πάω μόνο ένα μήνα αργότερα. Και ο επαγγελματίας τα έφτιαξε. Δηλαδή τι τα έφτιαξε, τα έκανε σαν καινούργια. Μου είπε μάλιστα ότι δεν ήταν και μεγάλη ζημιά ! Το μαχαίρι κολλήθηκε, ο πάτος μπήκε στη θέση του και ένα τμήμα του πάτου αντικαταστάθηκε. Ούτε ήξερα ότι μπορείς να μπαλώσεις τον πάτο. Εξαφανίστηκαν και αυτά τα ενοχλητικά βουλιάγματα στον πάτο, που γίνονται από παγάκια και πετρούλες και δεν είναι τόσο βαθιά για να γεμιστούν με κόφιξ. Είχα μάθει να ζω μαζί τους. Τα σκι έγιναν σαν καινούργια. Δοκιμάστηκαν και όλα λειτούργησαν άψογα. Τη διαφορά φυσικά την κάνει ο καλός μάστορας και τα κατάλληλα εργαλεία. Εξάλλου όπως λένε, τα εργαλεία κάνουν το μάστορα. Φαντάζομαι ότι στο μέλλον θα συνεχίσω να συντηρώ τα σκι μου μόνος μου. Αλλά σίγουρα μια στο τόσο θα τα πηγαίνω στο Θωμά τον Σκλατινιώτη για να μου τα κάνει σαν καινούργια. Σας τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Μόνο αν πάτε, πρώτα τηλέφωνο. Δουλεύει απογεύματα και εγώ πήγα απροειδοποίητα Σάββατο και το μαγαζί ήταν κλειστό και το αφεντικό στον Παρνασσό για σκι. Άσε που το μαγαζί δεν φαίνεται. Είναι ακριβώς εκεί που λέει, αλλά ταμπέλα δεν υπάρχει, βιτρίνα δεν υπάρχει, και εγώ ρώταγα γείτονες για να σιγουρευτώ. 17 Quote Share this post Link to post Share on other sites