vaterle 16 Report post Posted December 24, 2018 Μια χαρά δηλαδή. Εγώ πάω 28-30. Αλλά είμαι ανάμεσα στις γιορτές όποτε έχω τις επιφυλάξεις μου. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 24, 2018 Δεν θα έχει κοσμο Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaterle 16 Report post Posted December 24, 2018 Μακαρι να γουσταρουμε 3 μερουλες.... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted December 28, 2018 Έχει κανείς εικόνα από τις πίστες του χιονοδρομικού; Αξίζει να ανέβει κανείς; Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 28, 2018 Τι ενωεις αν αξίζουν; Αν είναι καλωστρομενες ; Αν δουλεύουν και πόσες ; Αν έχει κόσμο ; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted December 28, 2018 Τι ενωεις αν αξίζουν; Αν είναι καλωστρομενες ; Αν δουλεύουν και πόσες ; Αν έχει κόσμο ; Το ποιες δουλεύουν το τσεκαρα Πέπε. Αλλά αν θα μπορούσες να μου πεις απ' όσες λειτουργούν σε τι κατάσταση είναι από άποψη χιονιού (υπάρχει παγοποιηση; Υπάρχουν πέτρες; ) θα με βοηθούσες. Α, και από κόσμο ναι. Επικρατεί πανικός; Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 28, 2018 Κόσμο ακόμα δεν έχει ,στης 9-9,20 στη γόνδολα μαξ 10 λεπτά Χιόνι είναι λίγο σκληρό Πέτρες δεν έχει Έχει και φρεσκο χιόνι ,όχι μόνο τεχνητό,αλλά μέχρι σήμερα ήταν -14/-16 οι τερμοκρασιες και έχει σφίξει αρκετά 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted December 28, 2018 Μέχρι και χθες δεν είχε κόσμο για δεδομένα μπανσκου. Στα ψηλά το χιόνι καλύτερο..Ποιο χαμηλά ρίχνουν τα κανόνια αλλά μόλις φύγει το φρέσκο υπάρχει πάγος. Οι εναλλαγές από λίγο φρέσκο σε πάγο δυσκολεύουν την όλη κατάσταση . 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 29, 2018 Καλημέρα Σήμερα έχει αρκετό κόσμο! Στη γόνδολα αυτή τη στηγμη 10,40 έχει ουρά 30 λεπτά !! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 2, 2019 Εδώ χιονίζει πολύ !!! Κόσμο αρκετό μέχρι σήμερα στην γόνδολα ,μακάρι να έχουν φιγει οι περισσότεροι και αύριο να είναι καλιτερα !! Όπιος είναι εδώ ας γράψει 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted January 3, 2019 Εδώ χιονίζει πολύ !!! Κόσμο αρκετό μέχρι σήμερα στην γόνδολα ,μακάρι να έχουν φιγει οι περισσότεροι και αύριο να είναι καλιτερα !! Όπιος είναι εδώ ας γράψει Σήμερα είδα ουρά στην γόνδολα από 08:05, ενώ χονδροχιονιζε !! :-((( τσάι πρέπει να κερνούν, μην χαθεί κανένας από υποθερμία στο περίμενε :+))) Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 3, 2019 Εγώ φίλε σήμερα ανέβηκα με το βανάκι ,σε 15 λεπτά (10 λέβα) περισσότερα περίμενα να πάρω κάρτα πανό !! Από της 9,40 κάνω σκι,στα λιφτ δεν έχει κόσμο,αναμονή 2 λεπτά μαξ! Στης πίστες δεν έχει κόσμο ,άνετα χορης να κινδυνεύεις από αρχάριους ,σχεδόν όλο δουλεβει ,χιόνιζει αρκετά !! Ευχάριστα ,πρέπει να έχει φιγει αρκετός κόσμος 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 3, 2019 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted January 3, 2019 Εγώ φίλε σήμερα ανέβηκα με το βανάκι ,σε 15 λεπτά (10 λέβα) περισσότερα περίμενα να πάρω κάρτα πανό !! Από της 9,40 κάνω σκι,στα λιφτ δεν έχει κόσμο,αναμονή 2 λεπτά μαξ! Στης πίστες δεν έχει κόσμο ,άνετα χορης να κινδυνεύεις από αρχάριους ,σχεδόν όλο δουλεβει ,χιόνιζει αρκετά !! Ευχάριστα ,πρέπει να έχει φιγει αρκετός κόσμος Χρειάζεται να μου μάθεις πώς να "κινούμαι" για να ανεβαίνω γρήγορα τέτοιες μέρες πάνω :-) επάνω ουρες σεν έχω πετύχει ποτέ, απλά μπαχαλευουν γρήγορα οι πίστες ,όταν έχει πολύ κόσμο. Από βδομάδα θα αδειάσει και άλλο λογικά έτσι; ΥΓ καλή χρονιά Πέπε, σε βρήκε με φρέσκα χιόνια :-) 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 3, 2019 Δεν νομίζω να αδειάσει ,από 10 το μηνός έρχονται οι Σκοπιανοί ,Ροσοι ,τώρα φενετε ότι έχει κόσμο αλλά πανό δεν έχει ,στην 5 και στην 10 που γίνετε ο χαμός ,κατεβενες άνετα Quote Share this post Link to post Share on other sites
nkip005 0 Report post Posted January 6, 2019 καλησπέρα. επειδή έχω να πάω κάποια χρόνια στο μπάνσκο, λίγες ερωτησούλες: 1. τι ώρα ανοίγει η γόνδολα; 2. πόσο είναι το κόστος της για άτομα που ΔΕΝ θα κάνουν σκι; 3. για 4 ετών παιδί έχει τίποτα (έλκηθρα κλπ); Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis3011 101 Report post Posted January 7, 2019 (edited) Ξερει κανεις τι παιζει με το νεο συστημα με τη βινιετα?δε βρισκω στα βενζιναδικα Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 7, 2019 by giannis3011 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 7, 2019 Στα μαγαζιά της A1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 7, 2019 Αλλά δεν ξέρω αν θα σε σταματήσει κανείς ,για μας με τα βουλγαρικά αυτοκίνητα ,έχουμε πετιτοριο μέχρι 15/01 !! Σε όλα τα σύνορα έπρεπε να έχει αυτόματους πωλητές ελεκτρονικη βινιετα,αλλά άργησαν και τώρα έχουν δώσει μαλον φρεε Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 7, 2019 καλησπέρα. επειδή έχω να πάω κάποια χρόνια στο μπάνσκο, λίγες ερωτησούλες: 1. τι ώρα ανοίγει η γόνδολα; 2. πόσο είναι το κόστος της για άτομα που ΔΕΝ θα κάνουν σκι; 3. για 4 ετών παιδί έχει τίποτα (έλκηθρα κλπ); 1- 8 η ώρα 2-30 λέβα μόνο γόνδολα πάνω κάτω 3-έλκηθρα νοικιάζεις και κανείς κάτω για να μην πληρώσεις την γόνδολα ,αλιος ανεβενεις πάνω και εκεί πάλι έχει που να τσουλήσει το παιδί 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis3011 101 Report post Posted January 7, 2019 Αλλά δεν ξέρω αν θα σε σταματήσει κανείς ,για μας με τα βουλγαρικά αυτοκίνητα ,έχουμε πετιτοριο μέχρι 15/01 !! Σε όλα τα σύνορα έπρεπε να έχει αυτόματους πωλητές ελεκτρονικη βινιετα,αλλά άργησαν και τώρα έχουν δώσει μαλον φρεε Τελικα μπορεις να αγορασεις απο ιντερνετ bg toll η καπως ετσι..15 λεβα για μια βδομαδα.Μονο στο πρωτο βενζιναδικο στα συνορα δε σταματησα...Μετα κανα 4 τυχαια π σταματησα κ ρωτησα δεν ειχαν. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 7, 2019 Η ουρά σήμερα στης 9,30 ! Αναμονή 5-7 λεπτά !! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted January 7, 2019 Η ουρά σήμερα στης 9,30 ! Αναμονή 5-7 λεπτά !! IMG_0825.PNG Τελικά είχα δίκιο ότι θα αδειάσει! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
nkip005 0 Report post Posted January 7, 2019 pepe ευχαριστώ για τις απαντήσεις. κάτι ακόμη. αυτό το σάββατο τι ώρα να είμαι στη γόνδολα για να μην έχει ουρά. 8 ή 07:30 ή νωρίτερα? Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 7, 2019 8-8,15 Quote Share this post Link to post Share on other sites