Νικόλας MJT 194 Report post Posted December 13, 2018 Pepe πώς πάει πάνω; Δώσε ανταπόκριση. Μετράω τις ώρες για να ανέβω αύριο!! Quote <p style="text-align:center;"><span style="color:#ff0000;"><span style="font-size:14px;"><em><span style="text-align:center;background-color:rgb(34,34,34);">'''</span></em></span>Riding in the air nocturnal</span></p> <p style="text-align:center;"><span style="color:#ff0000;">Living free</span></p> <p style="text-align:center;"><span style="color:#ff0000;">Rip ride<span style="font-size:14px;"><em><span style="text-align:center;background-color:rgb(34,34,34);">''</span></em></span></span> Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 13, 2018 Ετοιμάζουν πλατό ,δεν ξέρω αν θα είναι αρκετό το χιόνι ομος για εκεί!! Την 1 /10/ θα εινα ανοιχτά και το σκι ρουτ ,δεν ξέρω τη Τομπα αλλά οι λεφτιεριδες φίλοι μου λένε ότι θα ανιξει ,χιόνι έχει, μπορεί να τη δώσουν για λίγες μέρες και μετά θα τη κλείσουν για τους άγονες για να την πρωετιμασουν !!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 13, 2018 Α και την 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 13, 2018 Σου αρέσουν οι μικρές ε; 35 Λέβα= 16 ευρώ δεν το λες και φθηνό Ναι Κώστα, μου αρέσουν όλες αλλά προτιμώ την 8 γιατί είναι 700 μέτρα πίστα με σταθερή κλίση και πολύ καλή για τεχνική -αγονιστικη προπονιση !!! 16 ευρώ σαν ποσό για της πίστες που είναι ανοιχτές τώρα είναι αρκετό,αλλά για το σκι που κανείς και τα χλμ που γράφεις δεν είναι -ψυχή δεν έχει στα λιφτ ,δεν περιμένεις ούτε 10 δεφτερα !! Για Παρνασσος με 30 ευρώ τι έχεις να πεις !!! :) 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted December 13, 2018 (edited) Ναι Κώστα, μου αρέσουν όλες αλλά προτιμώ την 8 γιατί είναι 700 μέτρα πίστα με σταθερή κλίση και πολύ καλή για τεχνική -αγονιστικη προπονιση !!! 16 ευρώ σαν ποσό για της πίστες που είναι ανοιχτές τώρα είναι αρκετό,αλλά για το σκι που κανείς και τα χλμ που γράφεις δεν είναι -ψυχή δεν έχει στα λιφτ ,δεν περιμένεις ούτε 10 δεφτερα !! Για Παρνασσος με 30 ευρώ τι έχεις να πεις !!! :) Δεν βαριέσαι το αγκυράκι όλη μέρα, ακριβά και τα 2 χιονοδρομικά. Ο Παρνασσός σώνεται με το 20 ευρώ την καθημερινή αρκεί να λειτουργεί όλο το βουνό, αλλιώς φέτος μόνο εξωτερικό. Καλές κατεβασιές Pepe. Με τσαντίζει που κλείνουν την Tomba πολλές ημέρες πριν, είναι η πιο ωραία πίστα μαζί με την Totorka και την κάτω μαύρη. Edited December 13, 2018 by kosaitis Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 13, 2018 Η Τομπα θα ανοίξει ,μέχρι και 15 /01 Πιστεβω θα την έχουν για το κόσμο ,εξερτατε από τι και ποσό χιόνι θα πέσε ,μετά θα αρχίσουν να την βρέχουν τη νύχτα και να την πατάνε !! Αυτός είναι ο χάρτης για προπονιση και άγονες 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted December 13, 2018 Για αγώνες στις 22-24 Φεβρουαρίου θα την κλείσουν 1,5 μήνα πριν; Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 13, 2018 Ναι! Έχει πολύ δουλια η πίστα για να είναι ετιμη Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted December 13, 2018 Για αγώνες στις 22-24 Φεβρουαρίου θα την κλείσουν 1,5 μήνα πριν; Δες εδώ https://www.youtube.com/watch?v=2JxwZolqA38 από το 15:40 για την προετοιμασία της La verte. 1 Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted December 13, 2018 Ναι! Έχει πολύ δουλια η πίστα για να είναι ετιμη Με τόσες λίγες πίστες που έχει το Μπάνσκο όμως, μικραίνει ακόμη πιο πολύ,σχεδόν το μισό, για 2 μήνες! Εγώ προσωπικά ,ούτε που πατάω τότε. Απορώ αν τα έχουν βάλει και κάτω και βλέπουν ότι κερδίζουν , με τους αγώνες.....ξέρω πολλούς σαν εμένα ,που δεν πηγαίνουν για 2 μήνες, εξαιτίας της προετοιμασίας, και κλεισίματος του μισού σχεδόν βουνού! Παραπάνω από μισό αν σε αρέσουν κόκκινο μαυρες!!! 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pka 1,173 Report post Posted December 14, 2018 Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Πέτρες και χόρτα. Για να δούμε αύριο που ανοίγει τι θα δώσουν. Κυριακή κοντή γιορτή. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted December 14, 2018 Με τόσες λίγες πίστες που έχει το Μπάνσκο όμως, μικραίνει ακόμη πιο πολύ,σχεδόν το μισό, για 2 μήνες! Εγώ προσωπικά ,ούτε που πατάω τότε. Απορώ αν τα έχουν βάλει και κάτω και βλέπουν ότι κερδίζουν , με τους αγώνες.....ξέρω πολλούς σαν εμένα ,που δεν πηγαίνουν για 2 μήνες, εξαιτίας της προετοιμασίας, και κλεισίματος του μισού σχεδόν βουνού! Παραπάνω από μισό αν σε αρέσουν κόκκινο μαυρες!!! Συμφωνώ για αυτό λέω πέθανε το παλιό Bansko ζήτω το νέο.+ Ένας ακόμα που δεν θα ξαναπάει. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted December 14, 2018 Συμφωνώ για αυτό λέω πέθανε το παλιό Bansko ζήτω το νέο.+ Ένας ακόμα που δεν θα ξαναπάει.Έτσι ήταν από το ξεκίνημα, δεν άλλαξε στην πορεία! Εγώ δεν πάω έτσι και αλλιώς Γενάρη ΦΛΕΒΆΡΗ, ΤΟΝ υπόλοιπο καιρό paραμενει χιονοδρομικαρα ... Ειδικά από Δευτέρα ,με φθηνό εισιτήριο ,αν δώσουν και άλλες πίστες, θα είναι ξερολουκουμο.....θα χαλάσω άδεια του 2019, λίγο πιο νωρίς μου φαίνεται :-) 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 14, 2018 Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Πέτρες και χόρτα. Για να δούμε αύριο που ανοίγει τι θα δώσουν. Κυριακή κοντή γιορτή. Capture2.JPG Capture 1.JPG Capture.JPG Καμία από αυτές δεν θα ανοίξει ! Θα δουλεύουν -1/10/8/Τομπα και το σκι δρωμο 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted December 14, 2018 Καμία από αυτές δεν θα ανοίξει ! Θα δουλεύουν -1/10/8/Τομπα και το σκι δρωμο πεπε ουτε πλατο, ουτε τοντορκα; μπαταξηδες γινανε μου φαινεται:-). εχουν μειωμενο εισητηριο και δεν ανοιγουν σχεδον τιποτα! ηθελανα τους ριξω χρημμα ,πριν τις γιορτες,αλλαμαλλον στο παμποροβο θα πανε,που μας σεβονται παραπανω.εκει αποαυριο ανοιγουν στοικιτε και κοκκινες προς τριθεσιο..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted December 14, 2018 (edited) Έτσι ήταν από το ξεκίνημα, δεν άλλαξε στην πορεία! Εγώ δεν πάω έτσι και αλλιώς Γενάρη ΦΛΕΒΆΡΗ, ΤΟΝ υπόλοιπο καιρό paραμενει χιονοδρομικαρα ... Ειδικά από Δευτέρα ,με φθηνό εισιτήριο ,αν δώσουν και άλλες πίστες, θα είναι ξερολουκουμο.....θα χαλάσω άδεια του 2019, λίγο πιο νωρίς μου φαίνεται :-) 2012,2013,2014,2015 δεν ήταν έτσι Edited December 14, 2018 by kosaitis Quote Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted December 14, 2018 (edited) πεπε ουτε πλατο, ουτε τοντορκα; μπαταξηδες γινανε μου φαινεται:-). εχουν μειωμενο εισητηριο και δεν ανοιγουν σχεδον τιποτα! ηθελανα τους ριξω χρημμα ,πριν τις γιορτες,αλλαμαλλον στο παμποροβο θα πανε,που μας σεβονται παραπανω.εκει αποαυριο ανοιγουν στοικιτε και κοκκινες προς τριθεσιο..... Αυτό έλεγα τελευταία δεν σέβονται τον πελάτη. Στο Μποροβετσ τον σέβονται ενώ στο Μπάνσκο είναι πως να αρπάξουμε το χρήμα. Παλιά έκλειναν 15-20 ημέρες μια πίστα πριν τους αγώνες τώρα 1,5-2 μήνες. Από στρώσιμο παλαιά ανακατευόταν καλά το τεχνητό τώρα το απλώνουν όπως τους βολεύει. Edited December 14, 2018 by kosaitis 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
thanasissin 353 Report post Posted December 14, 2018 Αυτό έλεγα τελευταία δεν σέβονται τον πελάτη. Στο Μποροβετσ τον σέβονται ενώ στο Μπάνσκο είναι πως να αρπάξουμε το χρήμα. Παλιά έκλειναν 15-20 ημέρες μια πίστα πριν τους αγώνες τώρα 1,5-2 μήνες. Από στρώσιμο παλαιά ανακατευόταν καλά το τεχνητό τώρα το απλώνουν όπως τους βολεύει. μήπως εχετε δει οτι τις τελευταιες μερες μονο εβαλε χιονι? Εγω βλεπω (παρακολουθώντας τις κάμερες καθημερινα) οτι ολο και φορτώνει, παλευουν με τα κανονια, ριχνει λιγο λιγο και το χιονοδρομικο δεν εχει καν ανοιξει επισημα 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 14, 2018 Αυτές οι πίστες ανοίγουν για αύριο για την έναρξη ,για της γιορτές ,αν χιονίσει οπος πάει θα ανοίξει όλο Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 14, 2018 15-20 μέρες για άγονες δεν έκλεινε ποτε,1 μήνα είναι το ελάχιστο ,όλο εξερτατε από τι χιόνι θα πέσει Quote Share this post Link to post Share on other sites
Νικόλας MJT 194 Report post Posted December 14, 2018 Βάζει τώρα pepe; Ελπίζω να μην έχουμε καμιά βροχή;;; Quote <p style="text-align:center;"><span style="color:#ff0000;"><span style="font-size:14px;"><em><span style="text-align:center;background-color:rgb(34,34,34);">'''</span></em></span>Riding in the air nocturnal</span></p> <p style="text-align:center;"><span style="color:#ff0000;">Living free</span></p> <p style="text-align:center;"><span style="color:#ff0000;">Rip ride<span style="font-size:14px;"><em><span style="text-align:center;background-color:rgb(34,34,34);">''</span></em></span></span> Share this post Link to post Share on other sites
pka 1,173 Report post Posted December 14, 2018 Καμία από αυτές δεν θα ανοίξει ! Θα δουλoεύουν -1/10/8/Τομπα και το σκι δρωμο Πριν μερικά χρόνια βρέθηκα στο Bansko με ανοιχτή τη 10 και κλειστό το πλατό και κυρίως κλειστή τη 5. Η κατάσταση ήταν απιστευτη. Στο πάνω μέρος, πριν τη πρώτη διασταύρωση ήταν ο ένας πάνω στον άλλο. Πολύ επικίνδυνα. Μας κτυπησαν και φύγαμε. Τώρα βέβαια θα είναι ανοικτή η τομπα. Αλλά πιθανολογώ ότι αυτοί που δημιουργούσαν το απίστευτο πρόβλημα στην ευκολη 10 δεν είναι από αυτούς που πάνε στη τομπα. Οι περισσότεροι ήταν με σνόουμπορντ. Και εγώ δεν θέλω να βγάλω τρεις μέρες ανεβοκατεβαίνοντας μόνο μια μαύρη πιστα για να γλυτώσω από αυτούς. Πάντως απορώ. Φέτος κρύο είχε. Κανόνια έχουν πολλά. Ανάλογα με την Ιταλία. Εκεί όμως θα ηταν τα πάντα ανοιχτά και αψογα ακόμα και αν δεν είχε χιονίσει από αρχές Νοέμβρη. Ενώ στο Bansko... Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 14, 2018 Σήμερα χιονίζει παρά πολύ ! Παλεβουν να ανοίξουν όσο περισσότερες πίστες για αύριο !!! Μέχρι 20 του μήνα θα ανοίξουν 90% της πίστες ! Η Τομπα θα κλείσει γύρο στης 10 Φεβρουαρίου !! Αυτό μου είπε φίλος -προπονιτης της ομοσπονδία !! Θα είναι καλά ,καλή διαθέσει θέλει και καλή παρέα !! 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted December 16, 2018 το ΣΚ 22-23/12 θα είναι ανοικτό έστω και με τεχνητό; δυο μήνες πριν είναι υπερβολικά πολύς χρόνος για να κλείσει μια πιστα . το πρόβλημα με την πολυκοσμία στις πιστες στο μπανσκο είναι τεράστιο και για αυτο έχω να πατήσω χρόνια 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 16, 2018 το ΣΚ 22-23/12 θα είναι ανοικτό έστω και με τεχνητό; δυο μήνες πριν είναι υπερβολικά πολύς χρόνος για να κλείσει μια πιστα . το πρόβλημα με την πολυκοσμία στις πιστες στο μπανσκο είναι τεράστιο και για αυτο έχω να πατήσω χρόνια Ναι Στάύρο λογικά θα είναι ανοικτό εκτός τυχόντων ακράίων καιρικών φαινομένων. Σήμερα έβαζε όλη την ημέρα χιόνι στο βουνό. Στο χωριό το μεσημέρι το γύρισε από χιονονερο σε χιόνι πατσαβουροειδές. μέχρι το σιμιτλι χιόνιζε. Σήμερα ανοικτή μόνο καρεκλα kolarski και τα 2 πιατάκια με 35 λεβα. Επίσης ειδα καποιες σχολες να στριβουν προς τομπα, αλλα κλειστη για κοινό. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites