kostas636 0 Report post Posted May 16, 2019 καλησπερα αρχαριος κι εγω και θελω να αγορασω μποτες δεστρες.μου προτειναν σε μαγαζι την εταιρεια ride.γνωριζει κανενας αν ειναι καλη και αν αξιζει να μου πει μια γνωμη? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted May 16, 2019 μια χαρα εινια...τι εννοεις μποτες δεστρες? σανιδα εχεις? Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
kostas636 0 Report post Posted May 16, 2019 οχι θα τα αγορασω ολα απλα ηθελα να δω για την μαρκα σε αυτα τα δυο γιατι μου ειπε οτι ειναι απο τις πολυ καλες μαρκες και σαν ασχετος ηθελα μια γνωμη.μου ειπε σανιδα movemnet 158 μποτες rook boa και δεστρες kx στα 430 ευρω.ειναι καλη η τιμη?ευχαριστω Quote Share this post Link to post Share on other sites
Powder Sucks 227 Report post Posted May 16, 2019 Τα Ride είναι πολύ καλά Το movemnet 158 δεν ξέρω τι είναι Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted May 16, 2019 Τα Ride είναι πολύ καλά Το movemnet 158 δεν ξέρω τι είναι https://themovementsnowboards.com/ Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted May 16, 2019 βασικα το σανιδι ειναι movement? The Movement was a snowboarding company in the Mervin Manufacturing family, existing only from 1995 to 1999. Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Powder Sucks 227 Report post Posted May 16, 2019 https://themovementsnowboards.com/ δεν τα ξέρω καθόλου Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lalakis81 94 Report post Posted May 16, 2019 Φαντάζομαι είδες αυτή τη σανίδα http://www.forward.gr/snowboard/boards-1/movement-158-2013.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostas636 0 Report post Posted May 16, 2019 ναι αυτη.σαν τιμη πακετου πως ειναι? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted May 16, 2019 2013????? ligo palia den einai? Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
kostas636 0 Report post Posted May 16, 2019 του ζητησα ενα σετ κοντα στα 400 ευρω και μου εδειξε αυτα που εστειλα στα 430.δεν ξερω καθολου γι αυτο ρωταω να μου πειτε τη γνωμη σας Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lalakis81 94 Report post Posted May 16, 2019 Εγώ θα σου πρότεινα να συνεχίσεις την έρευνα αγοράς χωρίς βέβαια να έχω άποψη για την σανίδα . Αν έχεις χρόνο δες και άλλα μαγαζιά για set up σε αυτά τα χρήματα . To καλό είναι ότι έχεις μία τιμή αναφοράς ώστε να κατευθύνεις τους πωλητές . Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted May 16, 2019 Ψαχνοντας στο διαδικτυο, οπως ειπε ο Turms, Movement Snowboards ηταν μια μαρκα στα '90. Ειναι αρκετα πιθανον αυτο του '13 να ειναι Κινεζια, με η χωρις τα trademark rights. Αν ειναι ετσι, ο,τι πληρωσεις παιρνεις, και λιγωτερο θα ελεγα. Αν στενευεσαι οικονομικα, θα σου προτεινα να παρεις μεταχειρω, απο γνωστο μαγαζι (Board Generation για παραδειγμα), γνωστη μαρκα, με κοσμητικα προβληματα (ρηχες γρατσουνιες, πανω και κατω). Αποψη μου βεβαια, ας σε συμβουλεψουν σε θεματα μεταχειρω οι σανιδιαρηδες του φορουμ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lalakis81 94 Report post Posted May 17, 2019 Καλημέρα για να σου απαντήσουμε και στο ερώτημα σου νομίζω ότι τα 430 ευρώ για το σετ για τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς είναι μια λογική τιμή. δεν μας είπες ποία δέστρα σου πρότεινε (ποίας χρονιάς ) γιατί kx έχει βγάλει αρκετές χρονιές . Η ride είναι από της πολύ καλές εταιρίες δεν υπάρχει αμφιβολία . Για την σανίδα εγώ δεν έχω άποψη ούτε για την εταιρία 51-50 . Τα μεταχειρισμένα είναι πάντα μια επιλογή (έχω κάνει πολύ καλές αγορές προσωπικά) αλλά Α)Πρέπει να είσαι αρκετά λεπτολόγος στην επιλογή και τα κριτήρια . Β)Σε γενικές γραμμές η ποιότητα των μεταχειρισμένων έχει πέσει παλιά - ακριβά τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα μάλλον δεν ανανεώνει ο κόσμος τον εξοπλισμό του τόσο συχνά όσο παλαιότερα .Πάντα υπάρχουν ευκαιρίες απλά θέλουν περισσότερο ψάξιμο. Μπότες δες και δοκίμασε αρκετές. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα περισσότερο 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostas636 0 Report post Posted May 17, 2019 ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες θα συνεχισω να το ψαχνω τοτε! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted May 17, 2019 οπως εχω πει πολλες φορες... παρε πρωτα μποτες...οι μποτες ειναι το νο1 .... αφου παρεις μποτες αρχισε να ψαχνεις για τα υπολοιπα... μην μπεις στο τρυπακι να παρεις σετ μποτες δεστρες σανιδα πακετο δωσε το 75% του χρονου σου για να αγορασεις μποτες και το υπολοιπο 25% για δεστρες σανιδα αν οι μποτες καθονται κουτι και με το 5150 μια χαρα θα κανεις...αν οι μποτες εινια μεγαλες η μικρες κλπ τοτε και 1.000 να δωσεις για την σανιδα θα εχεις θεμα. ειναι προτιμοτερο να δωσεις τα 300 απο τα 400 να παρεις μποτε που σου καθονται κουτι, και με τα 100 να παρεις ενα σετακι μεταχειρισμενο παρα να δωσεις 280 για το σετ και 120 για μποτες που στην πορεια θα αποδειχτουν προβλημα.... αυτη ειναι η αποψη μου....βασισμενη σε προσωπικα λαθη...επενδυσε παρα πολυ στις μποτες χρονο και χρημα... 3 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites