vangelis_k 4,473 Report post Posted January 28, 2020 (edited) Τιιιιιί να πω, κοιτάξτε που καταντήσαμε....... ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!! Αλλά άμα μπλέκεις με ΚΑΝΑΔΕΣ τι περιμενεις!!!!!!!χαχαχαχαχχχχχχχ Edited January 28, 2020 by vangelis_k 14 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
Gvk 316 Report post Posted January 28, 2020 Ξέρω ξέρω έχουν το σύνδρομο της καταδίωξης Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 28, 2020 Τα είπαν οι παραπάνω!!! Ρίχνει!! Sent from my iPhone using Tapatalk 15 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 29, 2020 αγαπημενο χκ το Val d'Isere. που μενετε παιδια? 2 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted January 29, 2020 Χθες 17 φορές, γεμάτη bumps. Μάρτυς μου το snow trace Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted January 29, 2020 αγαπημενο χκ το Val d'Isere. που μενετε παιδια?Κέντρο. Πιο ski-in ski-out μόνο με μαύρη πιστωτική. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 29, 2020 Παιδιά ξέχασε να σταματήσει να χιονίζει!! Μιλάμε επική πούδρα εντός εκτός ότι να ναι!!! Η χαρά του σκιέρ!!! Και μετά πάρτυ!!! Sent from my iPhone using Tapatalk 18 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 30, 2020 Κέντρο. Πιο ski-in ski-out μόνο με μαύρη πιστωτική. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σε ξενοδοχειο Πανο η σε διαμερισμα? Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted January 30, 2020 Σας τάπα???? δεν σας τάπα...... ΠΕΔΗΛΑΡΕΣ πέταγαν και στο βαθύ χιόνι!!!!!!! 2 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 30, 2020 σε ξενοδοχειο Πανο η σε διαμερισμα? Διαμέρισμα Ολγα!!! Τέλεια σήμερα με ήλιο το πρωί όποτε ταξιδέψαμε μέχρι την άκρη το Tignes!!! Εκείνη η μαύρη όμως ήταν απάτητο μαύρο χωράφι. 14 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted January 31, 2020 Ίσως το πιο αγαπημένο μου ΧΚ. Ανεβάστε μας και σημερινές ηλιόλουστες φωτογραφίες! Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Quote Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 31, 2020 Μάλιστα πρόεδρε!! Σήμερα κάναμε ανοιξιάτικο!!! Τα κάναμε όλα!!! Να είμαστε πάντα καλά!! Sent from my iPhone using Tapatalk 13 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted January 31, 2020 Ενταξει μιλαμε για βουναρα ατελείωτη! Πεδία απίστευτα απο άκρη σε άκρη! Η χαρά της πούδρας και του μπαχαλοχιονου σχεδόν όλη την βδομάδα οι Γάλλοι δε πατάνε σχεδόν τπτ... Προσωπικα μου άρεσε πολυ η πλευρά του tignes αλλα αυτα γουστα ειναι οποτε Το σημαντικότερο ειναι οτι περάσαμε όμορφα δεν είχαμε απρόοπτα και η παρέα ήτανε φοβερή με τρελό κέφι και πολυ καλη συγκατοικηση! Και σε αλλα με υγεία... 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted January 31, 2020 Ίσως το πιο αγαπημένο μου ΧΚ. Ανεβάστε μας και σημερινές ηλιόλουστες φωτογραφίες! Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ρωταγανε για σένα στο folie douce 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted January 31, 2020 ρωταγανε για σένα στο folie douceΛογικό... Εγώ το έχω χτίσει τόσα χρόνια...[emoji1229] Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Quote Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted February 1, 2020 Ενταξει μιλαμε για βουναρα ατελείωτη! Πεδία απίστευτα απο άκρη σε άκρη! Η χαρά της πούδρας και του μπαχαλοχιονου σχεδόν όλη την βδομάδα οι Γάλλοι δε πατάνε σχεδόν τπτ... Προσωπικα μου άρεσε πολυ η πλευρά του tignes αλλα αυτα γουστα ειναι οποτε Το σημαντικότερο ειναι οτι περάσαμε όμορφα δεν είχαμε απρόοπτα και η παρέα ήτανε φοβερή με τρελό κέφι και πολυ καλη συγκατοικηση! Και σε αλλα με υγεία... Μάλλον αντικειμενικά, για τους περισσότερους, μας αρέσει περισσότερο η πλευρά του Tignes. Επίσης, αξίζει να πάρει κανείς εκεί οδηγό βουνού και να σε μάθει απίστευτα περάσματα από βουνό σε βουνό! Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 6 Quote Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites