Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
pro-rad

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 6-9/1/05 (warning:photos)

Recommended Posts

Aντε και εγω μαλλον το Σαββατο...Κυριακη οχι για ευνοητους λογους!!!

Μολις επεστρεψα από επαγγελματικη συναντηση που ειχα στην Αραχωβα κ το βουνό ηταν φρεσκοχιονισμενο (+ κανα 5αρι cm :roll: ), φαινοταν αερας στην κορυφογραμμη Mαυρα Λιθαρια κ Σιδηρόπορτες απο το δρομο του Ζεμενού (ειχε εμφανεστατο powder spindrift στην κοψη) κ η ορατοτητα προς Κορινθιακο (Μοριά) κ εκατερωθεν ηταν εκπληκτική! 80 :lol:

Μακαρι να μην ειχε τοσο business αυτo το ταξιδι κ να ειχε περισσοτερο pleasure(ski :wink: )…

Καλα να περασουν οσοι ειναι πανω αυριο-μεθαυριο.

(sorry, αλλα δεν τολμαω να ανεβω με τοοοοοσο κοσμο. Θα εχει καλυτερο καιρο για πτηση :lol: )

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

exthes eimoun parnasso.

ston dromo poli xioni-pagos,anagastika alisides min sas pw kai stis 4 rodes :(

molis ftasame antikrisame oti to x.k einai klisto..

meta apo 1 wra mas dosan adeia na anevoume me diki mas eythini omws :evil:

12 eurw eisodos..ola kala..an kai poli krio-xionothiela -omixli, to eyxaristithikame..

to vouno evale exthes +15 pontous eipane...

Και εγω θα ανεβω επιτελους ή Πεμπτη ή Παρασκευη :lol::lol: για πρωτη φορα για φετος Παρνασσο και δευτερη για την σεζον μετα την Βασιλιτσα των χριστουγεννων που δεν ευχαριστηθηκα και τοσο.....

Παντως εχω μερικες αμφιβολιες για την παρεσκευη αφου το snow-forecast δινει το μεσημερι "some clouds" και απο προηγουμενες εμπειριες το φοβαμαι μην μας βγει σε καμια τρελη ομιχλη...... :roll:

Β16Α rulezzzz

Βάλτε με κι εμένα στους πιθανούς! Αν ο καιρός βοηθήσει για Παρασκευή.

Αλλιώς, όπως ξέρετε, με πολύ κόσμο δεν κάνω σκι, οπότε Σάββατο

ή/και Κυριακή ίσως ανέβω μόνο για καφέ στο σαλέ Κελλάρια για να σας δω.

Θα διανυκτερεύσει κανείς σας Αράχωβα κάποια βραδιά? Ίσως να μείνω για μια νύχτα -δεν ξέρω ποια.

Μετά από τηλεφωνική επιβεβαίωση με τον Pro-Rad,

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 12:00 ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΔΕΞΙΑ

όσοι δεν μας γνωρίζουν ας μου στείλουν PM για να τους δώσω κινητό.

Θα είμαι online μέχρι την Παρασκευή 17:00.

Μετά αναχωρώ για απάνω.

Τα λέμε στην κορφή του Παρνασσού

Χρίστος

...

Και εγώ πιστεύω να είμαι μαζί σας το Σάββατο

Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος :lol::lol:

Πάντες άνθρωποι του ειδέναι ορέγονται φύσει.

μέτρον άριστον

awmn #2033

iwn #96

1 ) K2 (smiling skier) :shock:

2 ) Makalu (red rocket) :shock:

3 ) pro-rad (the best equipment expert in town)

4 ) dommeli (με μόνιμο πονοκέφαλο από το χτύπημα του κεφαλιού του μπροστά από τον υπολογιστή)

5 ) panagiotis (school :?: :?: snowboard :?: :?: )

6 ) icedsun (πολεμικός ανταποκριτής του snowclub από την Αγόριανη)

7 ) gmak (ο σανιδάς μας)

8 ) madskier (κάτσεεεε στις πίστεεεεες)

9 ) cossie

10 ) antonis

11 ) george A.

(στείλτε μας pm για να ανταλάξουμε κινητά)

12 ) ccgr (ο γκρινιάρης)

13 ) Panosbanios (μαύρο πρόβατο)

14 ) Acidgurl (ροζ προβατίνα )

15 ) LINA

16 ) elekir (μαζι με lina)

Sorry παιδιά αλλά φοβάμαι ότι με το χαμό που θα γίνεται επάνω, θα μου βγει σε ξινό.

Ευτυχώς έχω στη διάθεσή μου το δεύτερο μισό του Ιανουαρίου να το ξεΣΚΙσω. Ελπίζω μόνο να μην μου τα χαλάσει ο καιρός. :shock:

Όσοι πάντως ανεβείτε καλά να περάσετε!

Εγώ θα κάνω παρέα στους τραυματίες, να μη νιώθουν μόνοι.

Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία.

Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.-

και εγω και εγω και εγω θα ειμαι παρνασσο αυριο(σ.σ. σαββατο 08/01).για πρωτη φορα φετος.αν και με κρεμασαν 2 φιλοι δεν πτοουμαι και θα ερθω μονος μου πανω!!που θα σας βρω,και πως?δεν ξερω προσωπικα κανεναν(ειμαι νεουδι τι να κανουμε?) :oops:

κυριακη θα ανεβει κανεις ???? ολοι σαββατο θα ανεβειται??

εγω θα ειμαι επανω κυριακη,αυριο δυστυχως δουλευω,οποιος λοιπον μπορει καιθελει να γνωριστουμε και να σκιαρουμε μαζι ας στειλει μηνυμα !!

:evil:

καλα να περασετε ολοι :P:P

AN ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ,ΑΛΑΦΙΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ,ΜΗΝ ΝΤΡΑΠΕΙΤΕ,ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ :evil::P:P:P

Αλυσίδες τι είναι αυτό φέτος ?

Οι αλυσίδες είναι ενα μεταλλικό πλέγμα το οποίο το βάζεις στους κινητήριους τροχούς όταν ανεβαίνεις στο βουνο και η πρόσφυσή του αυτοκινήτου σου είναι μικρή... :wink:

Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with...

΅Εγώ ανέβηκα χθες Πέμπτη. Πάλι καλά γιατί για σήμερα είπαν ότι θα ήταν χάλια ο καιρός. Και για αύριο επίσης. Οπότε: "που πάτε ρε σεις με την ομίχλη;;;;"

Χάσατε την καλύτερη πέμπτη του χρόνου... :D:D:lol::D

Επί 1,5 ώρα είμασταν κολλημένοι στο δρόμο λίγο μετά το λιβάδι και προχωρούσαμε σαν χελώνες, μέχρι που η αλήθεια φωτήστηκε. Κάμποσα αυτοκίνητα που έκαναν... τουρισμό, ήταν κολλημένα, σπάζοντάς μου τα νεύρα. Παρόλα αυτα, το έκανα το σνοουμπορντάκι μου!

Μάλλον θα ξανανεβώ στην κοπή πίτας, να σας φύγει η περιέργεια "ποιος διάολο είναι αυτός ο panagioti;" :D:D:D:lol:

JAPOW!!!

Γιατί είναι κάποιος περίεργος ;

Ανέβηκα κι εγώ την Πέμπτη , έφαγα το ίδιο κόλλημα με τον Παναγιώτη , 1 ώρα και, για να περάσω ένα κομμάτι 500 μέτρων που δημηιούργησε το πρόβλημα, με αποτέλεσμα να κάνω την πρώτη κατεβασιά στις 11:00. Άπειρος κόσμος , για την ακρίβεια έμαθα μετά ότι εκέινη τη μέρα ο Παρνασσός έκανε ρερκόρ 6000 άτομα( σκιέρ και επισκέπτες), με άμεσο αντίκτυπο τις μεγάλες ουρές στα λιφτ. Άξιζε όμως γιατί είχε καταπληκτικό καιρό και αρκετό χιόνι που μου επέτρεψαν να δοκιμάσω τα καινούρια μου πέδιλα. Σε άλλο σημείο θα αναφέρω τις εντυπώσεις μου γι αυτά. Δεν κατάφερα να συναντήσω τον pro-rad που ήταν πάνω και τον ccgr που είχε κάποιο "κόλλημα" αλλά βρέθηκα με τον porfirio και κάναμε μερικές κατεβασιές παρέα . Porfirio , donmeli και donmeli junior. Και τον ευχαριστώ που είχε την υπομονή να ακολουθεί τους ρυθμούς του junior και τους δικούς μου. Αλλά από αύριο που ο μικρός θα ανεβαίνει πλέον με τον σύλλογο ελπίζω να του το ξεπληρώσω με πολλές και γρήγορες καταβάσεις. By the way αύριο Κυριακή θα μαι πρωί πρωί πάνω και θα χω το νου μου για το ραντεβού στον Ηρακλή, αλλά και πιο νωρίς για όποιον θέλει.

Αλήθεια στο curling ντοπάρονται?

Domeli, την πέμπτη γινόταν της π...νας... Τεσπά, αύριο θα ανεβώ πιο νωρίς για να τελειώνω πιο νωρίς, θα ξαναμπώ αργότερα να τα πούμε

JAPOW!!!

Την Πεμπτη οποιος δεν την εκανε για νο6 ΕΧΑΣΕ και επηξε στις ατελειωτες ουρες του Ηρακλη. Εγω βγηκα απο την τηλεκαμπινα στις 11 παρα και με το θεαμα που αντικρισα την εκανα με τη μια για φτερολλακα. Πολυ καλυτερα! Δυστυχως ομως εχασα την ευκαιρια να γνωριστω με μερικους στα Κελλαρια. Σαν μερα και χιονι ηταν ΤΕΛΕΙΑ! Απο κοσμο... :arrow: .

Β16Α rulezzzz

ΚΑΘΩΣ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ FORUM ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΡΕΚΟΡ ΤΩΝ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟΧΗΣ :lol::D ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ! :D

ΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ! :twisted:

ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 5/1 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 8/1 ΗΜΟΥΝΑ ΠΗΛΙΟ. ΓΛΥΚΑ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ, ΤΡΟΜΕΡΗ ΘΕΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΟΜΩΣ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 9/1 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ, THANKS TO Mr LAPPAS :D , ΠΑΡΝΑΣΣΟ! ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΡΑ, ΦΟΒΕΡΟΣ ΗΛΙΟΣ, ΚΟΣΜΟΣ (ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ), ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ! ΤΡΕΛΑ ΓΚΑΖΙΑ, ΛΙΓΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΗΜΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΚ.

ΕΧΑΣΑΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ! :twisted: :twisted: :twisted:

ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό

πληροφορίες μόνο με pm

ΚΥΡΙΑΚΗ 9/1 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ, THANKS TO Mr LAPPAS :lol: , ΠΑΡΝΑΣΣΟ!

:oops: Έλα Αλέκο.... Πόση βενζίνη είπαμε ότι έχεις στο Bora; :lol:

Πάλι καλά που μας ξελάσπωσε ο Porfirio :!:

Make Parnassos Great Again!

ΛΟγω ενος πιομενου που επεσε το πρωι πανω στο αυτοκ μου χλωμο να ανεβω τελικα..αν καποιος εχει χωρο ας μου στειλει ενα πμ να με παρει μαζι του...Ευχαριστω...

ViVa GrEeCe!!!! :) :) :)

Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!!