Jump to content

Recommended Posts

Καλησπέρα !

πιστεβω δεν θα έχει πολύ κόσμο ,τα παιδιά μπορούν να κάνουν ατην banderishka poliana ,έχει αρκετές πίστες ,μην τους βγάλεις κάρτα αν δεν ανέβουν στης πάνω πίστες,δώσε 10 λέβα στον λιφτιερι και θα κάνουν στην σηγεκρομενη πιάτα !

• Haha 1

Γνωρίζει κανείς σε τι κατάσταση είναι το χιονοδρομικό ;;;

λεμε την Κυριακή να πάμε για μια τελευταία , για φέτος , φορά …

Edited by gvaf72

Ήμουν 15-16/Μαρτίου καί πέρασα τέλεια. Χιόνι πολύ καί σέ καλή κατάσταση μέχρι αργά, δούλευε όλο το βουνό μέχρι καί ski road κατέβηκα. Όσο και νά επηρεάστηκε πιστεύω θά είναι αξιοπρεπές.

Καθημερινή πήγα δεν είχε..... τώρα για ΣΚ δεν ξέρω. Ο κόσμος στην φωτογραφία είναι γιατί είχε ομίχλη ψηλά και μαζεύτηκαν όλοι κάτω.

Edited by iefs

Πολύ καλές συνθήκες ,πολύ λίγο κόσμο ,αναμονή στην γόνδολα 3-5 λεπτά ,στα λιφτ πάνω ούτε 1 λεπτό ,δουλεύουν η περισσότερες πίστες !

IMG_4953.jpeg

• Like 1

Καλησπέρα ,για Μάρτιο πως τα βλέπουμε τα πραγματα για Μπανσκο ... ; απο πλευρας θερμοκρασιών /χιονιού εννοώ...

fischer-progressor-f18-2016-17.png

Καλησπέρα θέλω να κλείσω και να ανέβω Μπάνσκο 8-11 Μαρτίου θα μπορούσα να έχω κάποια βοήθεια ως προς το που πρέπει να κλείσω ξενοδοχείο για να γλυτώσω λίγη ταλαιπωρεία ?

Κοντά στην γόνδολα να φανταστώ για να πηγαίνω με τα πόδια κάθε πρωί?

Η γόνδολα είναι το λίφτ στο κέντρο του Μπάνσκο με το μεγάλο Παρκινγκ?

ΕΠίσης από θέμα κόσμου τα ΣΚ παλεύεται ?

Edited by georgetziker

ski_nordica-dobermann-spitfire-ti-fdt-20

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • ωραία χθες Σάββατο σήμερα όμως ο αέρας μας τα χάλασε 🥺.  Και του χρόνου παιδιά !
    • Μία φαντατική μέρα σήμερα Σάββατο, χωρίς πολύ κόσμο, αναμονές 0, καλός κόσμος, αρκετοί γνωστοί, αρκετά παιδάκια, πολλά χαμόγελα και πολύ καλό αλλά λίγο γενικά χιόνι. Από όλες τις ποιότητες. Και χειμωνιάτικο ελαφρύ και παγωμένο και στουμπόχιονο. Από όλα. Δεν ξέρω αν θα αντέξει τους νοτιάδες τις επόμενες μέρες για να φτάσει μέχρι το επόμενο ΣΚ. Δύσκολο το βλέπω. Εγώ πάντως το αποχαιρέτισα για φέτος, αλλά αν γίνει κανένα θαύμα και φτάσουν το άλλο ΣΚ δε θα δυσκολευτώ να ξαναπάω 😛 Πολύ καλή λειτουργία, παντού πιστέρ, στρώσιμο διαστημικό, η νέα Στύγα μεγάλη υπόθεση ότι και να λέμε.  Ευχαριστούμε ΧΚΚ για τις όμορφες στιγμές φέτος, για την ειλικρίνεια, τη προσπάθεια, τη θετική διάθεση και το σεβασμό στα έξοδα που κάναμε για τη τρέλα μας. Και του χρόνου καλύτερα, με λίγη παραπάνω έμφαση στην ασφάλεια (όσον αφορά στους άσχετους καμικάζι). Το ότι αλλού είναι το χιόνι και αλλού το ΧΚ είναι γνωστό και φαίνεται στις φωτό παρακάτω, αλλά δεν είναι ευθύνη του ΧΚ. Άλλη ιστορία αυτή. Και του χρόνου!      
    • Εγω πανω απο 10 χρονια ειχα
    • Η τελευταία τους περιπέτεια είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή από τις προηγούμενες. Άφησαν το σκάφος τους επίτηδες να κολλήσει σε ένα φιόρδ στην Γροιλανδία και ξεχειμώνιαζαν μόνοι τους στον πάγο.    
  • Upcoming Events

No upcoming events found
  • Today's Birthdays

1. karragiorgia
      karragiorgia
      (55 years old)
    2. Kris
      Kris
      (47 years old)
    3. pierion musses
      pierion musses
      (30 years old)