vamvax 115 Report post Posted January 25, 2022 Χιονισμένες καλημέρες παιδιά!! Πολλοί απολαμβάνουν Ελβετίες και Γαλλίες, αλλά και η Βάρη καλή είναι Ξέρω ότι με αυτό το post, πολλοί θα τρίψουν τα μάτια τους (βλ. Χρ Λάππας), αλλά το επόμενο σοβαρό μου βήμα, είναι το ski. Επειδή η ζωή έχει δείξει πως ο σωστός εξοπλισμός, αυξάνει την ταχύτητα εκμάθησης και προόδου, είμαι στην διαδικασία αγοράς πέδιλων. Λόγω συνθηκών, "μπορώ" να αγοράσω μόνο Salomon. Στο site τους όμως, δεν μπορώ να βρω πέδιλα beginner-intermediate ή έστω σκέτο intermediate. Όλα τα μοντέλα All-mountain, είναι intermediate/advanced. Ψάχνω λάθος; Η σκέψη και αναζήτησή μου, είναι σε σωστό δρόμο; Ευχαριστώ. ΥΓ: Εάν υπάρχει ήδη αντίστοιχο Topic, παρακαλώ οι Admins να τα συγχωνευσουν. Γιάννης 1 Quote My Mind Is Drifting... Live to Ride Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted January 26, 2022 Χιονισμένες καλημέρες παιδιά!! Πολλοί απολαμβάνουν Ελβετίες και Γαλλίες, αλλά και η Βάρη καλή είναι [emoji12] Ξέρω ότι με αυτό το post, πολλοί θα τρίψουν τα μάτια τους (βλ. Χρ Λάππας), αλλά το επόμενο σοβαρό μου βήμα, είναι το ski. Επειδή η ζωή έχει δείξει πως ο σωστός εξοπλισμός, αυξάνει την ταχύτητα εκμάθησης και προόδου, είμαι στην διαδικασία αγοράς πέδιλων. Λόγω συνθηκών, "μπορώ" να αγοράσω μόνο Salomon. Στο site τους όμως, δεν μπορώ να βρω πέδιλα beginner-intermediate ή έστω σκέτο intermediate. Όλα τα μοντέλα All-mountain, είναι intermediate/advanced. Ψάχνω λάθος; Η σκέψη και αναζήτησή μου, είναι σε σωστό δρόμο; Ευχαριστώ.ΥΓ: Εάν υπάρχει ήδη αντίστοιχο Topic, παρακαλώ οι Admins να τα συγχωνευσουν. Γιάννης Μια χαρά είναι η Βάρη, με εξαιρετικές ταβέρνες και μόλις 2,5 ώρες από Παρνασσό-Καλάβρυτα κ λίγο παραπάνω για Βελούχι.Μία χαρά σκι intermediate έχει και η salomon, ψάξε το s/max 8. Γιατί πρέπει να πας σε all mountain και όχι πίστας μιας και είσαι αρχάριος? Ένα σκι σαν το max 8 είναι ο,τι πρέπει θεωρω. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites