Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
vamvax

Salomon Ski

Recommended Posts

Χιονισμένες καλημέρες παιδιά!!

Πολλοί απολαμβάνουν Ελβετίες και Γαλλίες, αλλά και η Βάρη καλή είναι ?

Ξέρω ότι με αυτό το post, πολλοί θα τρίψουν τα μάτια τους (βλ. Χρ Λάππας), αλλά το επόμενο σοβαρό μου βήμα, είναι το ski.

Επειδή η ζωή έχει δείξει πως ο σωστός εξοπλισμός, αυξάνει την ταχύτητα εκμάθησης και προόδου, είμαι στην διαδικασία αγοράς πέδιλων.
Λόγω συνθηκών, "μπορώ" να αγοράσω μόνο Salomon. Στο site τους όμως, δεν μπορώ να βρω πέδιλα beginner-intermediate ή έστω σκέτο intermediate. Όλα τα μοντέλα All-mountain, είναι intermediate/advanced. 

Ψάχνω λάθος; 
Η σκέψη και αναζήτησή μου, είναι σε σωστό δρόμο;

Ευχαριστώ.

ΥΓ: Εάν υπάρχει ήδη αντίστοιχο Topic, παρακαλώ οι Admins να τα συγχωνευσουν.

Γιάννης

• Like 1

My Mind Is Drifting...

Live to Ride

Χιονισμένες καλημέρες παιδιά!!
Πολλοί απολαμβάνουν Ελβετίες και Γαλλίες, αλλά και η Βάρη καλή είναι [emoji12]
Ξέρω ότι με αυτό το post, πολλοί θα τρίψουν τα μάτια τους (βλ. Χρ Λάππας), αλλά το επόμενο σοβαρό μου βήμα, είναι το ski.
Επειδή η ζωή έχει δείξει πως ο σωστός εξοπλισμός, αυξάνει την ταχύτητα εκμάθησης και προόδου, είμαι στην διαδικασία αγοράς πέδιλων.
Λόγω συνθηκών, "μπορώ" να αγοράσω μόνο Salomon. Στο site τους όμως, δεν μπορώ να βρω πέδιλα beginner-intermediate ή έστω σκέτο intermediate. Όλα τα μοντέλα All-mountain, είναι intermediate/advanced. 
Ψάχνω λάθος; 
Η σκέψη και αναζήτησή μου, είναι σε σωστό δρόμο;
Ευχαριστώ.
ΥΓ: Εάν υπάρχει ήδη αντίστοιχο Topic, παρακαλώ οι Admins να τα συγχωνευσουν.
Γιάννης

Μια χαρά είναι η Βάρη, με εξαιρετικές ταβέρνες και μόλις 2,5 ώρες από Παρνασσό-Καλάβρυτα κ λίγο παραπάνω για Βελούχι.
Μία χαρά σκι intermediate έχει και η salomon, ψάξε το s/max 8. Γιατί πρέπει να πας σε all mountain και όχι πίστας μιας και είσαι αρχάριος? Ένα σκι σαν το max 8 είναι ο,τι πρέπει θεωρω.
  • Like 3