Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
zap2000gr

Rossignol Bandit--Γνώμες

Recommended Posts

Τσάκισα το πέδιλό μου στο πετροσκί του Παρνασσού τα Θεοφάνεια και τώρα πάω για καινούριο...και μου έχει μπει στο μάτι το bandit και συγκεκριμένα το b2. Το προηγούμενό μου ήταν atomic c8. Μια σύγκριση των δύο θα ήταν αρκρτά διαφωτιστική και ευπρόσδεκτη.

Εγώ πάντως δύσκολα "το πήγαινα" το atomic ιφ γιου νοου γουατ αι μιν :?

Και έχω την εντύπωση ότι το bandit είναι αρκετά πιο ευέλικτο...

Τι έγινε ρε παιδιά ?

Αυτα θελω να παρω και εγω (τα :lol: - 20)απο μια μικρη ερευνα που εχω κανει εχω ακουσει τα καλυτερα....

ViVa GrEeCe!!!! :) :) :)

Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!!

Τα πέδιλα που είχες (Atomic c::) με τα πέδιλα που θες να πάρεις (Bandit B2),δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

Tα c:8 θεωρούνται ένα σχετικά "μαλακό" πέδιλο για εντός πίστας χρήση κυρίως.Λέω μαλακό γιατί υπάρχουν και τα c:9,και αν πάμε και σε κατηγορίες,υπάρχουν ακόμα πιο σκληρά.

Tα Bandit Β2 είναι εξ ορισμού freeride πέδιλο.Είναι η έννοια αυτής της κατηγορίας.Είναι για εντελώς διαφορετική δουλειά από τα c:8 και όπως καταλαβαίνεις έχει εντελώς διαφορετική συμπεριφορά.

Τα Β2 όντως είναι ένα από τα πιο αξιόλογα πέδιλα της κατηγορίας.

Αν θες να περάσεις σε πιο απάτητες καταστάσεις,αρκετά πιο απάτητες και πουδράτες θα έλεγα,τότε είσαι μέσα στην επιλογή.Αλλά ξαναλέω,μην το συγκρίνεις με το c:8 ,γιατί είναι εντελώς άλλη κατηγορία.

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

ΚΑΛΟ ΠΕΔΙΛΟ

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ C8

ΠΙΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ

ΕΙΤΕ ΟΝ PISTE ΕΙΤΕ OFF ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΣΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΛΑ ΣΟΥ!!!

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΤΙΝΑ ΣΤΡΟΦΗΣ.

ΥΓ: ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΚ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ENA FREERIDE CARBON

KAI ENA FREERIDE MALAKO SE ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ (116-77-106)ΜΕ

RADIUS 16-17 ΣΕ ΥΨΟΣ 169

TA ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΔΙΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ SIDECUT ME TA BANDIT ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ sIDECUT ΓΙΑ ΝΑ CARVAROUN ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

www.LINESKIS.com

Παιδιά thanks για την άμεση ανταπόκριση και ενημέρωση. Μερικές παρατηρήσεις:

Κάνω σκι σε επίπεδο 5-6, ύψος 189cm, βάρος 100kg.

Το κυριότερο πρόβλημά μου με το atomic είναι ότι θέλει αρκετά μεγάλη ταχύτητα για να αρχίσει να στρίβει εύκολα.

Εγώ προσωπικά το βρίσκω κούτσουρο και αρκετά νευρικό, και μου βγάζει την πίστη στις short turns. Είναι 180cm λέτε να φταίει αυτό? Αν μου απαντήσετε ότι όντως φταίει αυτό και ότι θα έπρεπε να είνα κοντύτερο για το ύψος και τα κιλά μου, παρακαλώ σχολιάστε την άποψη του πωλητή σε ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ κατάστημα της Αθήνας (ιφ γιου νοου γουατ αι μιν) ότι σε bandit θέλω 182 και όχι 176!!!!

Τι έγινε ρε παιδιά ?

Στο βαθύ ή απάτητο χιόνι χρειάζεσαι ένα πέδιλο που να έχει περισσότερο εκτόπισμα έτσι ώστε να "επιπλέει", σ'αυτά τα είδη χιονιού. Γι'αυτό και προτείνονται γενικότερα πιο ψηλά πέδιλα για την χρήση στα απάτητα. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στο 176 και το 182, δεν είναι δα και τόσο μεγάλη η διαφορά.

Αν θες να μπαίνεις στις ατέλειωτες Ελληνικές πούδρες :shock: πάρε τα 182 αν θες να είσαι περισσότερο on piste πάρε τα 1,76.

Να΄ξέρεις πάντως πως τα bandit είναι απαιτητικά πέδιλα και δεν απευθύνονται σε αρχάριους.Αν και νομίζω δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

Αν πάρεις τα bandit περιμένουμε να κάνεις post για να μας πεις πως σου φάνηκαν στην πίστα και εκτός.

:shock::evil: Υποθέτω ότι αστειεύεσαι με το "ατέλειωτες ελληνικές πούδρες" έτσι?

btw ,πιστεύω ότι θα με βολέψει ως πέδιλο αλλά θα προτιμούσα να το δοκιμάσω πριν το αγοράσω. Πάντως δεν νομίζω να έχω ιδιαίτερο πρόβλημα στο εκτός αφού να φανταστείς ότι με το c8 τα κατάφερα αρκετά καλά για πρώτες απόπειρες φέτος (θεοφάνεια στο απάτητο του Ηρακλή και του τριθέσιου) -- βέβαια μου βούλιαζε αρκετά. Α, και το c8 μου φαινότανε μεγάλο στο μήκος οπότε φαντάζομαι ότι το 182 θα με δυσκολέψει μάλλον παρά θα με βοηθήσει να βελτιωθώ. Πάντως δεν αγοράζω αν δεν δικιμάσω...700 ευρώ είναι αυτά, δεν είναι στραγάλια :roll:

Τι έγινε ρε παιδιά ?

Μμμμμ από ότι βλέπω το c:8 έχει διαστάσεις 106-64-98 R:16 στο 1.:shock:.

Το Radius που έχει σε σχέση με το μήκος είναι στο μέσο.Δηλαδή θέλω να πω ότι σίγουρα υπάρχουν και μικρότερα ,αλλά και μεγαλύτερα.Τα Β2 ας πούμε σίγουρα έχουν μεγαλύτερο γύρω στα 20-21m.Οπότε αν βρίσκεις ότι τα c:8 στρίβουν δύσκολα ή δεν πολυσυμπαθούν τις κοντές στροφές,φαντάσου τα Β2,που θεωρούνται και από τα πιο ευέλικτα της freeride κατηγορίας.

Ως προς την "κουτσουρότητα" δεν μπορώ να σου μιλήσω συγκεκριμένα.Το μόνο που έχω να πω είναι ότι τα Freeride είναι πιο μαλακά από ότι τα on-piste performance σίγουρα,αλλά σε σχέση με τα c:8 ,που ξαναλέω δεν είναι και ότι πιο σκληρό κυκλοφορεί ,δεν ξέρω.

Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω ,αλλά δε νομίζω να φταίει ούτε η σκληρότητα,ούτε το μήκος των c:8(πάντα σε σχέση με τις δικές σου διαστάσεις).Ίσως εσύ να κάνεις κάτι ψιλολάθος στην τεχνική σου για κοντές στροφές ή απλά δεν μπορείς να συνδιαστείς με τα συγκεκριμένα πέδιλα.

Ως προς το μήκος.Ο πωλητής σου πρότεινε το 1.82 με τη λογική που λεει ο batucada.Υποτείθεται ότι αφού επιλέγεις πέδιλο για απάτητο σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα η επιπλευσιμότητα και κυρίως η σταθερότητα και λιγότερο η ευελιξία και τα short turns.Οπότε δεν είναι παράξενο σε πέδιλα για απάτητο να παίρνουμε ένα νούμερο παραπάνω.Εξάλλου για να eισαι σtη θέση να πας στο απάτητο ,υποτείθεταi ότι ξέρεις ικανοποιητικό σκι,ώστε να μπορείς να κουμαντάρεις το παραπανίσιο μήκος και βάρος.

Εγώ είμαι 76 κιλά και 1.77 και τα αντίστιχα πέδιλα που έχω είναι 1.70.Οπότε το 1.82 δε μου φαίνεται ακραίο.Αν θες πραγματικά να λιώσεις σε απάτητα μάλλον αυτό είναι το μήκος σου.Πάντως αν θες απλά να περνάς από τα απάτητα,αλλά κυρίως να βρίσκεσαι σε πίστα ,τότε ναι το 1,76 ακούγεται πιο βολικό,αλλα τότε καλύτερα μη κοιτάς τα Β2,αλλά ίσως τα Β1 και γενικότερα freeride στην κατηγορία 70mm waist.Που γενικά για τις συνθήκες της Ελλάδας νομίζω ότι βολεύουν περισσότερο.

Πάντως ακόμα κι αν δεν έχουμε ΤΙΣ ΠΟΥΔΡΕΣ το απάτητο (crud) θέλει το κάτι παραπάνω σε μήκος,ώστε να προσφέρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σταθερότητα παρόλες τις ανωμαλίες του terrain.

Εγώ θα έλεγα μήπως θα έπρεπε δεις τα Metron της Atomic.Είναι ίσως τα μόνα freeridoειδή(δεν θα τα έλεγα αμιγώς freeride)που προσφέρουν πολύ μικρό turning Radius και είναι τα μόνα,που όπως διαφημίζει η ίδια η εταιρεία μπορείς να τα πάρεις ένα νούμερο μικρότερο από ότι άλλα freeride.Βέβαια,το κακό με τα Metron από reviews και γνώμες γνωστών που τα έχουν,είναι ότι έχουν μια αρκετά βαριά άισθηση και απαιτούν να τα οδηγείς με γραμμές -> carving.

Για τσέκαρε ,λοιπόν,τα mEtron που είναι σχεδιασμένα για κοντές στροφές ,που τόσο αποζητάς,ενώ το αυξημένο εμβαδό τους σου δίνουν την ευχαίρεια να πας ένα νούμερο πιο κοντό.

p1sst.jpg

Zox το πιθανότερο είναι να έχεις δίκιο σχετικά με την τεχνική μου. Μάλλον αυτό με "κρατάει πίσω" και δεν μπορώ ακόμα να εκτιμήσω σωστά τις δυνατότητες του κάθε πέδιλου.

Απλά δεν θέλω να πάω πάλι σε κάτι με λεπτό waist, γιατί υποψιάζομαι ότι αυτό μου δημιουργεί το πρόβλημα. Δηλαδή με το c8 νίωθω πάντα ένα "τσουνάμι" αστάθειας να με κατακλύζει στην μεσαία φάση της carve στροφής, όταν δηλαδή το σώμα σηκώνεται πιο όρθιο για να μεταφέρει το βάρος στην άλλη πλευρά. Και στην φάση αυτή, όλο το παιχνίδι παίζεται στο waist μέρος του πέδιλού, το οποίο το νιώθω σαν οδοντογλυφίδα κάτω απ' την πατούσα μου.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι δεν το "λιώνω" το σκι και ούτε αυτός είναι ο σκοπός μου.

Κάτι άλλο να μου προτείνετε?

Τι έγινε ρε παιδιά ?

Αν μπορείς τέσταρε.Δοκίμασε αν σου δοθεί η ευκαιρεία πέδιλα και κρίνε εσύ ο ίδιος.Από ότι καταλαβαίνω αποζητάς ένα πέδιλο φαρδύτερο απο τα 64mm του c:8.Ένα πέδιλο που να μην σου δίνει την αίσθηση "οδοντογλυφίδας" ,όπως λες κι εσύ.Αυτό όμως δεν συνεπάγεται ντε και καλά αγορά freeride πεδίλου.Υπάρχουν πέδιλα διάφορων κατηγοριών στην περιοχή των 70mm στη μέση από on-piste,cross,freeride...πέδιλα για αρχαρίους μέχρι expert.

Και κυρίως από ότι καταλαβαίνω είναι θέμα αίσθησης.Μπορεί ένα πέδιλο να σου δίνει εντελώς διαφορετική αίσθηση(τηρουμένων των αναλογιών),ενώ οι διαστάσεις και οι προδιαγραφές να μην διακαιολογούν κάτι τέτοιο.

Ας πούμε τα Volkl Supersport 5* (114-68-99) ,έχουν Radius 15.9 στο 1.75 και ανήκουν στην κατηγορία cross,ενώ τα volkl 724 EXS (110-71-97) R:18.7 /1.77ανήκει στην freeride κατηγορία.Βλέπεις ότι δύο πέδιλα που διαφέρουν μόλις κατά 3mm στο waist έχουν πολύ μεγάλες διαφορές.Διαφορές στην κατασκευή,στο sidecut,στην συμπεριφορά,σε όλα.

Αν πραγματικά θέλεις να ξεχυθείς στα απάτητα ,τότε Ο.Κ στρέψου στην αγορά ενός freeride πεδίλου.Αλλά αν απλά θες ένα πέδιλο με ποιο φαρδιά μέση και θες να κάνεις κυίως σε πίστα και καμιά φορά και εκτός,τότε έχεις κι άλλες επιλογές πέρα από το freeride.Τουλάχιστον στην περιοχή των 68-71mm waist.

Υ.Γ: ΑΠΑΤΗΤΑ έχει και η Αλάσκα,έχει και η Ελλάδα,αλλά καμία σχέση.

Υπόψην τα απάτητα της Ελλάδας για να τα χαρείς δεν χρειάζεται να φτάσεις σε extreme-freeride επιλογές.Κατά τη γνώμη μου(που απλα είναι γνώμη μου) κάτι πάνω από 77mm για σένα(και για τουςπερισσότερους από εμάς) θα ήταν υπερβολικό για χρήση στην Ελλάδα.Δηλαδή αυτό που θεωρείται skinny στην Δυτική Αμερική(πουδροπεριοχή),εδω στην Ελλάδα μπορεί να θεωρείται fat και αυτή είναι η κατηγορία των 76mm waist +_2mm.

Ας πούμε πέρσι στο St.Anton με πούδρα μέχρι την μέση μας,ακόμα και τα Bandit ΧΧ και τα Monster im 75 που έιχαμε,μάλλον θεωρούνταν skinny και αν μας έδιναν ένα ζευγάρι Pocket Rocket ίσως να είμασταν πιο άνετοι με 90mm waist και μαλακό flex.

Aλλά στα απάτητα της Στύγας(απάτητη πλαγιά στα Καλάβρυτα),που στην καλύτερη περίπτωση η πούδρα να φτάσει μέχρι το γόνατο και συνήθως είναι crud έως παγωμένο ή crispy,τότε δεν νομίζω να χρειάζεται κάτι πάνω από 75mm.Και εντάξει το φάρδος σου δίνει σταθερότητα,ειδικά σε άλματα(όπως και το παραπάνω μήκος),αλλα από εκεί και πέρα πάιζουν ρόλο και άλλα πράγματά,όπως η στρεπτική ακαμψία και το flex.Και σίγουρα τα Pocket Rocket δεν έχουν την στρ.ακαμψία των Monster,ούτε ρολλάρουν τόσο γρήγορα,λόγω μεγάλου waist(=90mm).Οπότε στη Στύγα οι συνθήκες είναι τέτοιες που πέδιλα όπως το Β1 ή το Β2(αν είσαι πιο hardcore),βολεύονται καλύτερα απο τα PR.

Οπότε κάθε πέδιλο στο στοιχείο του και τον αναβάτη του.

p1sst.jpg

Ωραία, με βλέπω για B1. Το μόνο που μένει είναι να δοκιμάσω τα δύο μήκη 176 και 182. Αν και δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια δυνατότητα για το συγκεκριμένο πέδιλο, τουλάχιστον απ΄ ότι μου είπαν σε κανά δυο μαγαζιά Αθήνα :shock: Thanks Zox

Τι έγινε ρε παιδιά ?

Εχω τα Β2 εδω και ενα χρονο και εχουν ταξιδεψει πολυ, εχουν φαει

πουδρες, ανοιξιατικο χιονι, παγους και πολλες πετρες.

Πρωτη διαπιστωση, για ελληνικες συνθηκες ενα mid-fat ειναι οτι

καλυτερο. Εκτος και εαν εισαι speed junkie, οποτε καλο ειναι να ξερεις

πως η μεγαλυτερη επιφανεια σημαινει μεγαλυτερη αντισταση αρα οι

φιλοι σου με τα GS θα σε περνανε για πλακα. Αλλα οταν το χιονι

μαλακωνει θα τους περνας εσυ για πλακα χαμογελωντας μεχρι τα αυτια

σου.

Οταν εχουν φρεσκο κερι πανε αερα ακομα και στην σουπα,

στριβουν ευκολα και σου δινουν μια αισθηση σταθεροτητας στις ευθειες.

Ομως, στο σκληρο χιονι, στα moguls και στις κλειστες στροφες θελουν

δυναμη απο την πλευρα σου. Ετσι εαν εισαι καλος σκιερ θα σε ανταμοιψουν

αλλιως το μπουρδουκλωμα ειναι δεδομενο, βεβαια γρηγορα θα

τα συνηθισεις. Και εγω με c:8 ημουν πριν και τωρα τα εχω σε παροπλισμο.

Επισης, στον παγο ειναι ΟΚ αρκει βεβαια να εχεις ακονισμενες τις ακμες

σου, το μικροτερο sidecut βοηθαει σε αυτο.

Για τα Β1, δεν εχω προσωπικη αποψη, αλλα σιγουρα χανεις σε μαλακο

χιονι (που περιλαμβανει και την συχνη σε εμας σουπα) κερδιζοντας σε

σκληρο. Ειναι θεμα προτιμησης και προσωπικου στυλ.

Οσο για την τιμη που εγραψες, αμαν αμαν, εαν εχεις κανεναν φιλο

στην Ευρωπη παραγγειλε τα. Στο Μοναχο τα αγορασα 500 μαζι με την

power 120.

Καλη τυχη,

Σπυρος

temporary info: Σπύρος Καββαδίας

ΑΑΑΑΑ...αυτό που περιγράφεις Σπύρο είναι αυτό ακριβώς που θέλω από τα σκι μου. Δεν με νοιάζει η ταχύτητα οπότε πιστεύω να με καλύψει το πέδιλο μια χαρά. Όσο για τις κλειστές στροφές, κάποιος φίλος μου είπε ότι δεν είναι στο στυλ μου και ούτε θα γίνει ποτέ, αφού δεν βοηθάει και η διάπλασή μου. Αντίθετα είμαι ότι πρέπει στις ανοιχτές carve στροφές, που όντως τα καταφέρνω καλύτερα.

Σε τι ύψος τα πήρες και τι ύψος/βάρος έχεις εσύ?

Τι έγινε ρε παιδιά ?

Μην ξεχνα΄με ότι εάν δεν έχει το πέδιλο αρκετο sidecut τότε ξαναγυρίζουμε στα σκι παλαιάς γενιάς που δεν γωνιάζουμε (carve) αλλά κάνουμε το γνωστό "παράλληλο". Οπότε σκέψου φίλε μου τι θες να κάνεις απο πλευρά τεχνικής γιατί το b1 που λες δεν είναι αυτό που λέμε carving ski με την τεχνική ένοια του όρου (μην παρεξηγηθώ)...

Θα πρέπει να ξαναγυρίσεις λίγο πισω στην τεχνική σου και να ξεσκονίσεις όσα ήξερες παλιότερα πριν από την έλευση των παραβολικών σκι.

Νομιζω ότι τα b2 έιναι καλύτερα σ'αυτό που ψάχνεις όπως σου είπα και σε προηγούμενο post.

Εχχμ...το παλιότερο που μπορώ να πάω πίσω είναι 4 χρόνια οπότε και άρχισα να κάνω συστηματικά σκι. 23 χρονών είμαι :) Βέβαια κάνω κάθε χρόνο 15 -20 φορές :lol::D οπότε έχω καταφέρει να ανέβω σε επίπεδο αρκετά γρήγορα.

Τώρα για τον όρο carving, απ΄ ότι ξέρω είναι οι ανοιχτές στροφές με σκι σχεδόν παράλληλα και να αφήνουν μια καθαρή παραβολική γραμή στο χιόνι (σαν ουρά). Όσον αφορά στα πέδιλα, να σου πω την αλήθεια δεν είμαι τελείως σίγουρος για το τι αντιπροσωπέυει ο κάθε χαρακτηρισμός, αλλά σε γενικές γραμμές ξέρω ότι όσο πιο πολύ sidecut έχει το πέδιλο τόσο πιο κατάλληλο είναι για short turns.Παρόλα αυτά, έχω δει σε αρκετές περιπτώσεις να χαρακτηρίζουν carving τόσο long όσο και short/fast turns.

Πάντως για το b1 έχεις απόλυτο δίκιο κι εγώ δεν νομίζω ότι αυτό το πέδιλο μπορεί να βγει ικανοποιητικά εκτός πίστας. Συνεπώς, αν είναι κάποιος να πάρει ένα on piste σκι, γιατί να πάει σε freeride 80-20 και όχι σε καθαρό carving?

Άρα έχω καταλήξει στο b2 και ευχαριστώ πολύ όλους για τις πολύ χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες.

Ελπίζω να σας συναντήσω στον Παρνασσό μετά την επερχόμενη κακοκαιρία

(Επίσης το δηλώνω από τώρα ότι έτσι και πάρει το μάτι μου έστω και ένα χαλικάκι σε πίστα, έλυσα μπότες, πήρα τα b2 στην πλάτη και πήγα σπίτι μου σε χρόνο dt :):) )

Τι έγινε ρε παιδιά ?

Για το τι υψος χρειαζεσαι εμπιστευσου τον πωλητη. Εγω ειμαι 180/90 και πηρα

τα 176. Μετα απο 30 μερες χρησης ειναι ΟΚ (τα σκι, οχι το βαρος μου !).

Καλη αγορα λοιπον και περιμενουμε εντυπωσεις,

Σπυρος

temporary info: Σπύρος Καββαδίας

Οπότε εγώ πάω για 182 ασυζητητή. Εννοείται με το που θα τα πρωτοφορέσω, θα ενημερώσω για τις πρώτες εντυπώσεις.

Φίλε saltfox, θα ήταν εύκολο να με βοηθούσες να ξεκαθαρίσω αυτό το ζήτημα του carving? Γιατί στην πραγματικότητα εγώ ξέρω πολύ καλά τι ακριβώς είναι η τεχνική αυτή και μάλιστα πως ξεκίνησε και πως εξελίχτηκε (από παλαίμαχο και πολύ γνωστό έλληνα χιονοδρόμο).

Αυτό που με εκνευρίζει όμως είναι ότι όπου και να γυρίσω, ακύω και μια διαφορετική γνώμη. Θα ήταν λοιπόν ενδιαφέρον να ανοίξουμε μια τέτοια συζήτηση αλλά σε διαφορετικό thread.

Τι έγινε ρε παιδιά ?