Jump to content

demand

Χρήστης Forum
 • Content Count

  352
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

demand last won the day on June 22

demand had the most liked content!

Community Reputation

908 Excellent

About demand

 • Birthday 10/05/1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Φύλο
  Male

Recent Profile Visitors

2,142 profile views
 1. 6 Le Deux Alp (Δεκέμβρης), 7 Τignes-Val d Isere (Μάρτης), 2 Παρνασσοί και καμια 15αριά Καλάβρυτα με highlight την επικ πουδρομέρα/αργία που έσκαβα για να φύγω απο τη Πανόρμου. Χαλάλι ένας κόβιντ και ο ώμος που με ταλαιπωρεί από μια κακή (καλή μάλλον :D) σαβούρδ τέλη Μάρτη. Καλό και σύντομο καλόκαιρι!
 2. Τελικά δεν άλλαξε ποτέ το τόπικ. Kαλά πήγε αυτό... (όχι όντως καλά πήγε 😆) Για Σάββατο ΧΚΠ τι βλέπουν οι μάγοι από καιρό και τα λοκάλια από χιόνι ?
 3. Στο πάνω πάρκινκγ Φτερόλακκας εκδίδεται κανονικά εισιτήριο ή πρέπει να έχει κάποιος ήδη κάρτα και απλά του τη φορτίζουν εκεί ?
 4. " . . . Εγκατάσταση νέου αναβατήρα, μη αποσυμπλεκόμενης λειτουργίας, ο οποίος θα ονομάζεται Άρτεμις ΙΙ με ανοιχτά φορεία (καρέκλες) 4 θέσεων (Νέος συρόμενος σε νέα μικρού μήκους χάραξη). Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 18, 25 εκατ. ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24 %, . . . " Nα ρωτήσω, η υφιστάμενη Άρτεμις τι θα γίνει? Δε θυμάμαι τι έχει γραφτεί. Στο κείμενο γράφει για νέο συρόμενο σε νέα χάραξη. Αυτό σημαίνει θα έχουμε 1. τον εναέριο Αρτεμις 2 προς καταφύγιο (αν θυμαμαι καλά), 2. την υφιστάμενη άγκυρα όπως είναι ΚΑΙ 3. νέο συρόμενο σε νέα χάραξη ή αντικατάσταση του 2. από το 3. ?
 5. Η προήγουμενη Τετάρτη
 6. Νομίζω θα ταίριαζε πολύ Run to the hills να παίζει απο τα μεγάφωνα.
 7. ?? Τι μέρα αυτή χτες. Χιόνι αφρός, κόσμος καθημερινής (και ας ήταν αργία ?), 7/7 με Άρτεμη απο πρωί και επική Στύγα. Το φτυάρι για να ξεπαρκάρω από Αμπελόκηπους και να ξαναπαρκάρω άξιζε. Ευχαριστούμε το κρατικό μηχανισμό που κράτησε όλους τους Αθηναίους που θέλανε να φάνε πούδρες σπίτι τους και τους υπέυθυνους για το δρόμο για Καλάβρυτα + Χ/Κ για την άψοψη κατάσταση.
 8. Το πρωί φύσαγε αρκετά και σε συνδιασμό με την ομίχλη το κρύο έτσουζε. Πολύ. Κατά τις 12 έβγαλε ήλιο κ και τελικά καθάρισε εντελώς (~14.00). Ψηλά μου φάνηκε ξυρισμένο, κέρδισε πιο πολύ χαμηλά και όπου είχε γούβα (άρα κ Στυγα πίστα θα έχει βάλει). Χιόνι ψιλοστουμπηγμένο εκτός, αλλά τσούλαγε αρκετά. Πίστα φοβερή, πάμε για τριήμερο φωτιά. Δυστυχώς, νο φώτος έκανα αμάν να ζεστάνω τα χέρια μου ? Λογικά αύριο άγκυρα από νωρίς και από Σάββατο (ίσως και αύριο μεσημέρι?) Στύγα, με την εικόνα που είδα. Μπορεί και να κάνω λάθος.
 9. Αύριο φοβόμαστε αέρα ΧΚΚ ?
 10. Έχεις κάποιο συγκεκριμένο παράδειγμα από χιονοδρομικό προϊόν του εξωτερικού που λέει ότι σε περίπτωση αδυναμίας λειτουργίας όχι λόγω του ίδιου χκ αλλά ανωτέρας βίας, ή ακόμα πιο συγκεκριμένα λόγω της πανδημίας, θα παρέχει επιστροφή χρημάτων? Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
 11. Τα βράχια στη Στύγα έχουν γίνει ισάδι. 'Ετσ όλο το χειμώνα δεν έγινε ποτέ. Απίστευτο
 12. Έτυχε να ακούσω μόλις για τον άνθρωπο αυτό. Ο θάνατός του προβλημάτισε αρκετά τους επιστήμονες, γιατί ήταν κατα τα άλλα υγιέαστατος. Η εξήγηση που δίνουν είναι ότι πιθανόν ο ιός τον βρήκε σε στιγμή που το ανοσοποιητικό του ήταν πεσμένο. Μη ξεχνάμε ότι μετά απο μεγάλη σωματική καταπόνηση οι άμυνες πέφτουν αισθητά. Ενώ λοιπόν η σωματική άσκηση βοηθάει να χτίσεις ανοσία, το να το παρακάνει κανείς αυτή τη περίοδο με σκληρές προπονήσεις κ έντονη δραστηριότητα δεν ειναι σοφό. Αν σε βρει ο ιός, πρέπει να σε βρει δυνατό γιατί αποδεικνύεται αρκετά ύπουλος ακόμα κ για τους υγιείς.
 13. The Ultimate Guide to Free Ski Videos via powder.com Καλή καραντίνα!
 14. 9 χρονών. . . https://instagram.com/walker_shredz?igshid=bbjsb1zz1znb Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
 15. Κώστα μήπως εννοείς Σάββατο ?? Πολύ καλή μέρα, πράγματι! Ό,τι έπεσε, βοήθησε πολύ στην ποιότητα η οποία κράτησε και χτες. Το χιόνι είχε κάτσει πιο πολύ στη πλαγιά της αγκυρας ενώ η Στύγα στις καρέκλες απο την 11 κ κάτω είχε πιασει σε μια φαρδιά λωρίδα αρκετή για να το ευχαριστηθείς. Πιο πάνω...απλά επιβίωση. Πίστες επίσης πολύ καλές, χωρίς πέτρες. Ανοιξιάτικο έβγαλε η πλαγιά δεξιά της Νεφέλης κατα τις 14.00, ό,τι έπρεπε για "σβήσιμο".
×
×
 • Create New...