gatz 6,724 Report post Posted May 26, 2023 Σχεδιάζεται για τον Ιανουάριο εκδρομή στην Αυστρία Δεν θα ειναι εκδρομή του συλλόγου ‘αλλα θα μπορούν να πάρουν μέρος και μέλη του συλλογου Οσοι ενδιαφέρονται μπορούν να μου στείλουν email στο gatzaros@gmail.com για να ενημερώνονται μέσω των MME. Οι πρώτες προτάσεις ειναι για Serfauss και για Sallbach 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
real_president 0 Report post Posted May 29, 2023 Ενδιαφέρει και εμένα Quote Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,724 Report post Posted May 29, 2023 Επειδή δεν σε γνωριζω στείλε μου ένα email Δεν θα ήθελα η συζήτηση να γίνει μέσα στο φορουμ Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted May 29, 2023 4 hours ago, real_president said: Ενδιαφέρει και εμένα Θερμή παράκληση όπως διορθώσετε το τηλέφωνο σας καθώς είναι λάθος και δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την εγγραφή σας Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted May 29, 2023 θα ηθελα μια ενημερωση για την εκδρομη μια και με ενδιαφερει κοστος- διαμονη - τροπος μεταφορας κλπ Κατα πασα πιθανοτητα αν δεν αλλαξει κατι θα με εχετε μαζι σας Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,724 Report post Posted May 29, 2023 Νίκο προς το παρών μαζεύω προσφορές από ξενοδοχεία μολις έχω ενδεικτικό κόστος θα σε ενημερωσω 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted June 16, 2023 Εχουμε κατι νεωτερο για την εκδρομη Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted June 27, 2023 Ελαβα το μυνημα σου κωστα για το κοστος της εκδρομής Θα περιμενω και την προταση του συλλόγου και θα αποφασίσω Εχω ειδη κανονίσει 1 βδομάδα και παλι για τον γιαννη και 10 μερες Μεζεβ μαζι με τους βορείους που γινετε τουρ σε διαφορα χκεντρα Μια μερα tinies μια μερα aboriaz μια μερα san moni και της υπολοιπες στην mezey Έσκισα στο αγγλικο ετσι κωστη Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted June 28, 2023 9 hours ago, PRESIDENT said: Ελαβα το μυνημα σου κωστα για το κοστος της εκδρομής Θα περιμενω και την προταση του συλλόγου και θα αποφασίσω Εχω ειδη κανονίσει 1 βδομάδα και παλι για τον γιαννη και 10 μερες Μεζεβ μαζι με τους βορείους που γινετε τουρ σε διαφορα χκεντρα Μια μερα tinies μια μερα aboriaz μια μερα san moni και της υπολοιπες στην mezey Έσκισα στο αγγλικο ετσι κωστη Εγώ πάλι έχω κανονίσει πάλι για τον Βαγγέλη μια βδομάδα με τους νότιους. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted June 28, 2023 Οι εκδρομές του συλλόγου στις Άλπεις από ότι μας λένε βοηθά το σύλλογο στην διεύρυνση τον μέλλον με νεαρά άτομα που λαχταρούν να ζήσουν το glamor των Άλπεων οικονομικά 11 hours ago, PRESIDENT said: Μεζεβ Α βρε Νίκο και ο Παρνασσός μάζεβ μαζεβ σύννεφα και μας χαλάει την εγχώρια γκλαμουρια ,αλλά μιας και εδώ ο σύλλογος θέλει σώνει και καλά τα Χριστούγεννα στην Αυστρία δεν μπορώ να τους φανταστώ κάπου όλου εκτός από το Lech, εγώ Χριστούγεννα κλασικά Αμφίκλεια , γουρουνόπουλο στον ξυλόφουρνο , γαλοπούλα γεμιστή , λαχανοντολμάδες και Νεμέα Grand Cuvee, αλλά και τον γείτονα από τον Πολύδροσο Αργυρίου προς το παρόν έχουμε καλοκαίρι με ψάρια ,όστρακα ,και Μαλαγουζιά …..! καλά να περνάτε όλοι και εγώ καλύτερα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted June 28, 2023 On 5/26/2023 at 2:16 PM, gatz said: Σχεδιάζεται για τον Ιανουάριο εκδρομή στην Αυστρία Δεν θα ειναι εκδρομή του συλλόγου ‘αλλα θα μπορούν να πάρουν μέρος και μέλη του συλλογου Οσοι ενδιαφέρονται μπορούν να μου στείλουν email στο gatzaros@gmail.com για να ενημερώνονται μέσω των MME. Οι πρώτες προτάσεις ειναι για Serfauss και για Sallbach υποθέτω εννοείς είτε Serfaus είτε Saalbach ? (oxi Sallbach.. .??) Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,724 Report post Posted June 28, 2023 Ναι αποφασίσθηκε serfaus Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted June 28, 2023 9 hours ago, vaggelis said: ... εγώ Χριστούγεννα κλασικά Αμφίκλεια , γουρουνόπουλο στον ξυλόφουρνο , γαλοπούλα γεμιστή , λαχανοντολμάδες και Νεμέα Grand Cuvee, αλλά και τον γείτονα από τον Πολύδροσο Αργυρίου προς το παρόν έχουμε καλοκαίρι με ψάρια ,όστρακα ,και Μαλαγουζιά …..! καλά να περνάτε όλοι και εγώ καλύτερα Oρθως! Αν υπαρχει ακομα η Γκριζα Αρκουδα στην Αγοριανη, ειχε αρκετα ενδιαφερουσες (σχεδον πρωτοτυπες) προτασεις για αγριογουρουνο, για μανιταρια και αλλα... Κατι το ξεχωριστο για τους παρεπιδημουντες στην Παρνασσιδα!... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted June 29, 2023 20 hours ago, gatz said: Ναι αποφασίσθηκε serfaus ναι e? ενδιαφέρwν... έχω περιέργεια να ακούσω τις απόψεις σας μετά το ταξίδι. όχι ότι είναι άσχημο απλά είναι κάπως διαφορετικό Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted July 11, 2023 Το θεωρώ από τα καλύτερα χιονοδρομικά, σαν πεδίο. Πολύ καλές πίστες, φανταστική θέα, must επιλογή για οικογένειες, πολύ καλά σαλέ, εξαιρετικό νυχτερινό show Στα μείον η διασκέδαση. Η πλατεία του χωριού σας έχει πολύ καλύτερη. Τσουχτερές τιμές στη διαμονή 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,869 Report post Posted July 12, 2023 22 hours ago, Δεν Ξενερώνω! said: Στα μείον η διασκέδαση. Η πλατεία του χωριού σας έχει πολύ καλύτερη. εαν εννοεις το serfaus ....νομιζω το αδικεις....δεν το εψαξες Quote μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted July 12, 2023 On 7/11/2023 at 1:47 PM, Δεν Ξενερώνω! said: Το θεωρώ από τα καλύτερα χιονοδρομικά, σαν πεδίο. Πολύ καλές πίστες, φανταστική θέα, must επιλογή για οικογένειες, πολύ καλά σαλέ, εξαιρετικό νυχτερινό show Στα μείον η διασκέδαση. Η πλατεία του χωριού σας έχει πολύ καλύτερη. Τσουχτερές τιμές στη διαμονή τσουχτερές? λίγα λες.... εμενα οι τιμές μου φαίνονται λες k πας στο Lech Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites