ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 14, 2005 Φορεμένες 6 φορές Ιδανική για αρχάριο έως μέτριο σκιερ Μαύρο χρώμα 150 ευρώ Ελένη Τηλ:6973699444 (Προφανώς δεν είναι δικές μου) Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted January 14, 2005 Φορεμένες 6 φορές Ιδανική για αρχάριο έως μέτριο σκιερ Μαύρο χρώμα 150 ευρώ Ελένη Τηλ:6973699444 (Προφανώς δεν είναι δικές μου) Και καλά το νούμερο δεν μου φάνηκε περίεργο , αλλά ο ΜΙΚ και μόνο 6 φορές φορεμένες γινετε :?: :?: :?: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 14, 2005 Ιδανική για αρχάριο έως μέτριο σκιερ (Προφανώς δεν είναι δικές μου) Γιατί; Ο χαρακτηρισμός σου πάει γάντι... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Aristomenis 1 Report post Posted January 14, 2005 Γιατί; Ο χαρακτηρισμός σου πάει γάντι... Είσαι αλήτης.... :wink: Quote Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 17, 2005 Το χιούμορ σας περνάει μια μεγάλη κρίση Αλλά επειδή το δικό μου είναι μια χαρά με 1 ευρώ DVD τούμπες Λάππα με παραπέντε με μοναδικά ηχητικά εφέ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted January 17, 2005 Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites