Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
Nikos

Πότε να ανέβουμε???

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους!!

Μήπως μπορεί να κάνει κανείς μια εκτίμηση για το πότε μέσα στη βδομάδα θα είναι καλή μέρα για να απολαύσουμε τις πούδρες που έχουν γεμίσει τα βουνά μας? Είμαι φοιτητής και λόγω εξεταστικής θα θυσιάσω 1 πολύτιμη μέρα διαβάσματος...πότε θα είχα περισσότερες πιθανότητες να χαρώ σκί? Είμαι στην Πάτρα οπότε τα (μισητά) Καλάβρυτα αποτελούν πρώτο προορισμό αλλά δεν αποκλείω και τον Παρνασσό..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Φιλικά

Νικος

papadakn-portes2_3.jpg

Μετεωρολογικός Σταθμός Νέας Κηφισιάς

Nea Kifisia Weather Station

Locus-delicti.com Blog

Nikos θα σου λεγα να ανεβεις 1-2 μερες αφου σταματησει η χιονοπτωση για να μην εχεις προβλημα με την μετακινηση.....αλυσιδες,καθυστερηση,κλπ.

Και γω στην ιδια φαση με σενα ειμαι .......και μαλλον θα παω καλαβρυτα πεμπτη......να προλαβω αλλη μια μερα πριν την εξεταστικη τωρα που θα χει και ωραιο χιονι :lol:

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Αξίζει μια μέρα άδεια για τόσο καλή πουδροκατάσταση

Από Τετάρτη και μετά μάλλον

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Nikos, εγώ τουλάχιστον σε καταλαβαίνω γιατί είμαι κι εγώ φοιτητής και μόνο κανά δυο Σάββατα μπορώ να θυσιάσω. Όπως είπε και ο ΜΙΚ, μάλλον από Τετάρτη και μετά. Εκείνη την μέρα απότι φαίνεται, στον Παρνασσό θα επικρατεί συννεφιά αλλά ορατότητα ok για σκι. Αλλά Τετάρτη έχουμε εξετάσεις.... :twisted: :twisted:

ΥΓ: Ίσως αν κάποια μέρα έχω εξετάσεις μετά τις 5.30, καταφέρω να την σκαπουλάρω για να πάω να δώσω το μάθημα με τα ρούχα του σκι και τον επόπτη να λέει: "που διάολο ήσουν εσύ;;;;;;;;;;; Οι άλλοι σκοτώνονται στο διάβασμα κι εσύ κοιτάς την διασκέδαση;;;;;;;;; Άντε μη σε κόψω"

Φανταστείτε την σκηνή... 8):P:D8)

JAPOW!!!

Δυστυχώς Τετάρτη λίγο δύσκολο λόγω υποχρεώσεων....σκέφτομαι για αύριο Τρίτη, να το επιχειρήσω ή θα πέσω σε χιονοθύελλα?

Ευχαριστώ

papadakn-portes2_3.jpg

Μετεωρολογικός Σταθμός Νέας Κηφισιάς

Nea Kifisia Weather Station

Locus-delicti.com Blog

Και εγώ για Τετάρτη προσανατολίζομαι αλλά θα εξαρτηθεί από τον καιρό .Κανείς άλλος για Παρνασσό;

Ως τώρα για Τετάρτη μάλλον είμαστε οι εξής:

1) Arisk

2) PaniosBanios

3) Makalu

4) Porfirio?

5) Mik?

Πάντως και για Τρίτη το συζητάω....

Για ρίχτε ιδέες...

Φιλικά

Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ

Παναγιώτης

Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας

IPB Image

Tρίτη

Το χιονοδρομικό παγωμένο

Υποθέτω κλειστό και να ανοίξει θα έχει προβλήματα

Από την άλλη μπορεί να ανοίξεις τον κομπιούτερ και να δεις ένα παράδεισο να δουλεύει.

Είναι ρίσκο

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

1) Arisk

2) PaniosBanios

3) Makalu

4) Porfirio?

5) Mik?

Για ρίχτε ιδέες...

Φιλικά

Παναγιώτης

Κάτι άκουσα ότι το αφεντικό του ccgr θα του δώσει άδεια.

...

1) Arisk

2) PaniosBanios

3) Makalu

4) Porfirio?

5) Mik?

Για ρίχτε ιδέες...

Φιλικά

Παναγιώτης

Κάτι άκουσα ότι το αφεντικό του ccgr θα του δώσει άδεια.

Αν ανοίξει ο 'Οδυσσέας' θα έρθει κι ο Οδυσσέας. :) :wink:

Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!!

Πάντως, τόσο καιρό που δουλεύει ο Τηλέμαχος, τον Τηλέμαχο (Tilt) δεν τον είδαμε πάνω :wink:

Αν γράψουν οι Σάκης / ΜΙΚ / Άρης / Aexon / Ορελή Αμούρ (με το κληρονομικό χάρισμα) ποια από τις Τετάρτη - Πέμπτη θα έχει καλύτερο καιρό για σκι, θα σας πω πότε θα ανέβω. Πάντως και τις 2 το βλέπω χλωμό γιατί έγινε ένα μπέρδεμα με τα μαθήματα.

Make Parnassos Great Again!

για Τετάρτη έχω έναν ενδοιασμό: η Φτερόλακκα θα είναι κλειστή :)

αλλά αν ανοίξει ο Οδυσσέας πάσο.

vae victis

Πάντως, τόσο καιρό που δουλεύει ο Τηλέμαχος, τον Τηλέμαχο (Tilt) δεν τον είδαμε πάνω :wink:

Αν γράψουν οι Σάκης / ΜΙΚ / Άρης / Aexon / Ορελή Αμούρ (με το κληρονομικό χάρισμα) ποια από τις Τετάρτη - Πέμπτη θα έχει καλύτερο καιρό για σκι, θα σας πω πότε θα ανέβω. Πάντως και τις 2 το βλέπω χλωμό γιατί έγινε ένα μπέρδεμα με τα μαθήματα.

Χαλαρααα Τετάρτη...

Τρίτη: Χιονόπτωση (ελαφρά) σταματάει νωρίς το πρωί(6-7-:D. Ομίχλη με σύννεφο κολλημένο πάνω στον Παρνασσό(για εκεί δε λέμε :?: ). Ορατότης 0. Αξάφνου το σύννεφο διαλύεται και έχετε την τέλεια μέρα για σκι. Τι ώρα θα γίνει αυτό δεν έχω ιδέα. H εκτίμηση αυτη στιγμή είναι 11-12. Θα κοιτάξω αργά το βράδυ αλλά και πάλι νομίζω δεν προβλέπεται με τίποτα το τι ώρα θα ανοίξει ο καιρός.

Άνεμοι ασθενείς

Τετάρτη: Η τέλεια μέρα για σκι. όμως κατά το μεσημέρι θα έρχονται σύννεφα από τα δυτικά. Επίσης μπορεί να είναι όλο το απάτητο βιασμένο :)

Αύριο θα ξέρουμε τι ώρα θα χαλάσει ο καιρός αλλά προς το παρών επιτρέπει το καλύτερο σκι της ζωής μας(και μετά έχουμε συνάντηση)

Πέμπτη:Κλειστό λόγο χιονοθύελλας

Έχει πλάκα να ψάχνεις το joker :lol:

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Τετάρτη και ο MAC επάνω με αλλον έναν ή και 2 φίλους από Γαλαξείδι, για τα φρέκα! :shock:

Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία.

Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.-

Θα είμαι κι εγώ Τετάρτη για τον ίδιο ακριβώς λόγο (για τα φρέσκα :shock: )

Λέω να ανέβω με skibus γιατί δεν παίζει τουτού (έμεινε μπαταρία).

Τι έγινε ρε παιδιά ?

Βρε Zap πες που μένεις μπας και σε βολέψουμε σε κανένα δικό μας αυτοκίνητο. Κρίμα είναι να πας αργά με το skibus :shock:

Φιλικά

Παναγιώτης

Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας

IPB Image

Και εγώ αν ανέβαινα (το λιγουρεύομαι αλλά...) την Τετάρτη, με skibus... Προτιμώ 1000 φορές το αυτοκίνητο αλλά τι να κάνουμε... :shock:

JAPOW!!!

Για πεμπτη αν υπαρχει χωρος ειμαι και εγω εδω!!! 8):D:D

ViVa GrEeCe!!!! :) :) :)

Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!!

Panios μένω μελίσσια και είμαι πολύ κοντά στην κηφησίας στο ύψος του γερμανού (διασταύρωση που παλιά αν έκανες αριστερά ερχόμενος από Αθήνα έμπαινες μαρούσι). Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον αλλά θα έχω και τα σκι μου μαζί και τις μπότες και γενικά είναι μπούγιο η όλη φάση και ξεβόλεμα γι αυτόν που θα με πάρει μαζί αν έχει κι άλλα άτομα. Πάντως, έχουν υπάρξει φορές που μου την είχε βαρέσει και πήγα μόνος με το car για σκι αλλά δίσταζα να προτείνω στο φόρουμ ride σε όποιον ενδιαφερόταν γιατί ψιλοδίσταζα να σου πω την αλήθεια (ε, δεν έχω γνωριστεί και με κανέναν...) Άλλα τώρα μου δωσες θάρρος και (από την ερχόμενη Παρασκευή οπότε και θα φτιαχτεί το τουτού) όταν πάω μόνος εννοείται ότι όποιο μέλλος του φόρουμ έίναι άcarο (τι λέω το άτομο :? ) θα είναι ευπρόσδεκτο 8)

Τι έγινε ρε παιδιά ?

Παίδες κατα πάσα πιθανότητα θα είμαι κι εγώ πάνω. Λόγω απρόσμενου 8) προβλήματος του αυτοκινήτου μου δεν είναι ακόμα σίγουρο. Αν ανέβει κανείς απο Αμφίκλεια κι εχει χώρο ας μου στείλει pm να το κανονίσουμε.

Οδυσσέας

Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!!

OK κι εγώ Τετάρτη.

Με skibus λέω να πάω. Πήρα τηλέφωνο τον Κλαουδάτο, τα ίδια με πέρισι, ώρες-στάσεις-τιμή(12Ε). Θα πάρω αύριο να κλείσω για Τετάρτη.

Ο Χαλούλος δεν ανεβαίνει, άλλη ιδέα 8) :?:

Αν ανεβαίνει κάποιος που τηρεί τα όρια ταχύτητας της τροχαίας και θέλει να με φορτώσει...

Εγώ αν τελικά καταφέρω να έρθω (εξαρτάται και από τη φατριά μου! ) θα το πάρω από Καλιμάρμαρο. Κλαουδάτος, όπως κι εσείς. Αν γίνεται, σα σας γνωρίσω κι εγώ επιτέλους

ΥΓ: Μάλλον θα είστε αρκετά μεγαλύτεροι μου, αλλά πώς να το κάνουμε...

JAPOW!!!