zap2000gr 0 Report post Posted January 17, 2005 Άρα δεν παίζει να πάρουμε καναν υπνάκο στην διαδρομή ε? Αστιεύομαι φυσικά. Α, εγώ πρώτη φορά θα πάω με skibus, ξέρει κανένας τι παίζει από καθυστερήσεις?Δηλ. τι ώρα περίπου ακούγεται το δεύτερο "κλικ" από τις δέστρες και αρχίζει η κατάβαση? Quote Τι έγινε ρε παιδιά ? Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted January 17, 2005 Του Κλαουδάτου δεν ξέρω γιατί αλλά φτάνει αργότερα από τα υπόλοιπα skibus. Κανονικά η προγραμματισμένη άφιξη είναι γύρω στις 9.00-9.30 αλλά ποτέ δε ξέρεις. Όταν πήγα των Φώτων, έφτασε 11.00 λόγω... κίνησης! Πάντως, κάνεις τον υπνάκο της ζωής σου! (εγώ έχω την τάση να μην κοιμάμαι εν κίνηση... ) Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted January 18, 2005 Τρελό update Τετάρτης (αν μας κάτσει τελικά ο καιρός μαζευτήκαμε πολλοί) 1) Arisk 2) PaniosBanios 3) Makalu 4) Porfirio 5) Mik 6) Ccgr 7) Vassilis Gmak 9) John Nikolaou 10) Mac & 2 φίλοι του 13) Thanos 14) Lilly 15) Zap2000gr 16) Panagiotis 17) Odysseas 18) Pro-Rad Πολύς λαός για καθημερινή Άντε να δούμε πόσοι θα μαζευτούμε τελικά (καμιά 10ριά μας έχω σίγουρους) :wink: Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Y.Γ. Κ'αν σου κάτσει? (το joker, τώρα που κέρωσα χθες στο Δημήτρη, τούμπες θα κάνω) Thnx m8 Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 18, 2005 Από την άλλη μπορεί να ανοίξεις τον κομπιούτερ και να δεις ένα παράδεισο να δουλεύει. Είναι ρίσκο Χάρηκα που σας γνώρισα όλους. Πέταξα τον κομπιούτερ από το παράθυρο και με διώξανε από τη δουλειά μου. Ο καιρός άνοιξε 7.47 ακριβώς και η μάνα μου εχει πάρει το αμάξι με τις μπότες μέσα. Τι χριστούγεννα και πρωτοχρονιά αυτό είναι καταστροφή Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted January 18, 2005 Θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί ή θα βρεθούμε πάνω; :roll: Έχω χώρο για άλλους 2 στο δικό μου αμάξι΄(παράκληση μη καπνίζοντες γιατί έχω και αναπνευστικά προβλήματα). Quote Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted January 18, 2005 #EMO_ALT_ Γ..ω τ. μ..α σ.υ & τ. π....α σ.υ σ.........ε !@#$%^&* Άει σιχτήρ, θα μπορούσα να ήμουν εκεί τώρα.... Το "Το Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Υ.Γ. Θα πετάξω τα Winduguru & Snowforecast στο Κάδο Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted January 18, 2005 ΑΝΟΙΚΤΟ Τηλεκαμπίνα (Τετραθέσιος Εναέριος) Αίολος (Διθέσιος Εναέριος) Βάκχος (Τριθέσιος Εναέριος) Παίζεται αν θα ανοίξει Περικλής (Μονοθέσιος Συρόμενος) Φίλε Panios δεν έχει σχεδον τίποτα ανοιχτό Παρνασσό εκτός και αν μιλάς για εκτος πίστας. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 18, 2005 ΑΝΟΙΚΤΟ Τηλεκαμπίνα (Τετραθέσιος Εναέριος) Αίολος (Διθέσιος Εναέριος) Βάκχος (Τριθέσιος Εναέριος) Παίζεται αν θα ανοίξει Περικλής (Μονοθέσιος Συρόμενος) Φίλε Panios δεν έχει σχεδον τίποτα ανοιχτό Παρνασσό εκτός και αν μιλάς για εκτος πίστας. Γιατί σκόπευες να πατήσεις πίστα :?: Το αυγό θα ανεβοκατεβαίναμε όλη μέρα γμτ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted January 18, 2005 ΑΝΟΙΚΤΟ Τηλεκαμπίνα (Τετραθέσιος Εναέριος) Αίολος (Διθέσιος Εναέριος) Βάκχος (Τριθέσιος Εναέριος) Παίζεται αν θα ανοίξει Περικλής (Μονοθέσιος Συρόμενος) Φίλε Panios δεν έχει σχεδον τίποτα ανοιχτό Παρνασσό εκτός και αν μιλάς για εκτος πίστας. Γιατί σκόπευες να πατήσεις πίστα :?: Το αυγό θα ανεβοκατεβαίναμε όλη μέρα γμτ Έχει πλάκα να ψάχνετε τον arisk κάτω από τόνους χιονιού. :roll: :roll: ΜΙΚ κοίτα μην με παρατήσετε πουθενά γιατί εγώ δεν το κατέχω το σπορ όπως εσείς Quote Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted January 18, 2005 Τελευταίο update: 1) Arisk 2) PaniosBanios 3) Makalu 4) Porfirio 5) Mik 6) Ccgr 7) Vassilis Cool Gmak 9) John Nikolaou 10) Mac & 2 φίλοι του 13) Thanos 14) Lilly 15) Zap2000gr 16) Panagiotis 17) Odysseas 1Cool Pro-Rad EXEI ΔΩΘΕΙ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΝΟΠΟΥΛΟ (ΟΠΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ, ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΣΑΣ ΧΕΡΙ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΦΑΝΑΡΙ ΓΙΑ ΚΗΦΙΣΣΙΑ). Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΞΙΑ, ΣΤΑ 200 ΜΕΤΡΑ. ΩΡΑ: 5:30 ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ, ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ (ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ 4ΚΙΝΗΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ) ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 5:45, ΛΥΠΑΜΑΙ, ΕΧΑΣΕ Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
geoxk 0 Report post Posted January 18, 2005 χαιρετω το foroum!!! εχει μηπως κανεις καλυτερη πληροφορηση για καιρο στον παρνασο? λεω να ανεβω κ εγω αυριο αλλα μολις ειδα snow camera και δε μου αρεσε καθολου η εικονα Quote Share this post Link to post Share on other sites
zap2000gr 0 Report post Posted January 18, 2005 Ωραία, τότε να κανονίσουμε να βρεθούμε και στο βουνό αυτοί που θα είστε με τουτού και εμείς από το skibus. Άν και νομίζω ότι αύριο θα παίζει snowclub private event στον Παρνασσό γιου κατς μι, ντοντ γιου?? :wink: :wink: Υ.Γ. Πήρε το μάτι μου κάτι μερακλήδες στην snowcam σήμερα, να κατεβαίνουν με V προς τον διθέσιο.....δεν πιστεύω να μαγάρισαν όλη την πουδρίτσα άι γουίλ κίλ μαισέλφ Quote Τι έγινε ρε παιδιά ? Share this post Link to post Share on other sites
zap2000gr 0 Report post Posted January 18, 2005 Ωραία, τότε να κανονίσουμε να βρεθούμε και στο βουνό αυτοί που θα είστε με τουτού και εμείς από το skibus. Άν και νομίζω ότι αύριο θα παίζει snowclub private event στον Παρνασσό γιου κατς μι, ντοντ γιου?? :wink: :wink: Υ.Γ. Πήρε το μάτι μου κάτι μερακλήδες στην snowcam σήμερα, να κατεβαίνουν με V προς τον διθέσιο.....δεν πιστεύω να μαγάρισαν όλη την πουδρίτσα άι γουίλ κίλ μαισέλφ ΜΙΚ γι αυτό τις μπότες από δω και πέρα πάντα μαζί σου. Σε μπρελόκ. Quote Τι έγινε ρε παιδιά ? Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted January 18, 2005 Tελικά θα έρθω κι εγώ, παίζει όμως να το ακυρώσω τελευταία στιγμή Αν έρθω, με κλαουδάτο από καλιμάρμαρο. zap2000gr, τσέκαρε τα pm Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
george A. 89 Report post Posted January 18, 2005 ΑΝΤΕ ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΝΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ PRIVATE ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΑΔΕΙΑ Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted January 18, 2005 Ρε παιδιά, είδα πως αύριο θα έχει ομίχλη και λοιπά με μέτριους νοτιάδες. Μήπως δεν θα είναι καλή μέρα; Ο Ηρακλής μάλλον δεν θα ανοίξει Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
zap2000gr 0 Report post Posted January 18, 2005 Εχμμμμ....το skibus δεν απαντάει :? :? :? :? Quote Τι έγινε ρε παιδιά ? Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted January 18, 2005 Τι ώρα πήρες τηλέφωνο; Αν ήταν ώρες που τα μαγαζιά ήταν κλειστά, τότε την πάτησες. Θα έρθεις τελικά; Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted January 18, 2005 Τελικά εγώ "μπιφτεκώθηκα" από τη δουλειά και δεν θα καταφέρω να ακολουθήσω αύριο.... Καλά να περάσετε ρε τυχερόπαιδα και μακάρι να κάνετε το σκι της χρονιάς (που λέει ο λόγος) Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted January 18, 2005 να κάνετε το σκι της χρονιάς Θα ήταν αν είχαμε 6μέτρα ψιλοπατημένο χιόνι με πούδρα και έναν υπέρλαμπρο ήλιο... Τέτοια μόνο το 2003 είχες Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted January 18, 2005 Παιδια τελικα εγω θα απουσιασω λογω εκτεταμενων υποχρεωσεων.. Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
zap2000gr 0 Report post Posted January 18, 2005 Κι εγώ δεν θα ανέβω τελικά. Panagioti check pm Quote Τι έγινε ρε παιδιά ? Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted January 18, 2005 Έκλεισα με Κλαουδάτο, από "Αθήναιον" Αμπελόκηπους. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 18, 2005 Xμμμμ Μοντέλα δείχνουν κλείσιμο καιρού 10.30 το πρωί(input 6 το απόγευμα) Δορυφορική δείχνει τα πλησιέστερα cirrus στην Κεφαλλονιά οπότε κλείσιμο καιρού 12.45(input 11.40 τώρα) Μας κάνει 4 ώρες πούδρα Το πολύ πολύ μέσα στο δάσος τζιπάκια έχουμε αν δεν χορτάσουμε 5.30 Λαινόπουλο υπάρχουν κενές θέσεις Σε 7 ωρίτσες δηλαδή Ξανασκεφτείτε το όσοι ακυρώσατε γιατί και σήμερα τζάμπα τη χάσαμε τη μέρα mοderator σβήσε το κινητό το πρωί Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted January 18, 2005 Αν και ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα ανεβώ σε λίγες ωρίτσες, βλέπω προγνωστικά που προσανατολίζονται για Παρασκευή. Τι λέτε; Αν δεν έρθω, μάλλον ή Παρασκευή, ή Κυριακή θα είμαι πάλι πάνω. Θα είναι κανείς; Να μην είμαι μόνος μου δηλαδή (έχω από την μια ξέφρενη επιθυμία για snb και από την άλλη την σχολή σήμερα... :twisted: ) Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites