messner 1 Report post Posted January 21, 2005 Τσακωμοί στις ουρές με αγενέστατες, χοντρές, "δασκάλες" του σκι χαχα παλι φασαρια!!!?σωστος! Quote drop cliffs, not bombs Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted January 22, 2005 Απ 'οτι φαίνεται ο καιρός θα μας κάνει το χατήρι και αύριο Κυριακή. Θα είμαι από πολύ νωρίς στα Κελλάρια 8:00+ και θα χαρώ για παρέα . ΠΜ όποιος ενδιαφέρεται. Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
dimitris 0 Report post Posted January 22, 2005 την κυριακη θα ειμαι εγω παρνασσο !!!! αν θελετε στειλτε μηνυμα για να κανονισουμε να βρεθουμε να γνωριστουμε και να σκιαρουμε παρεα Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted January 22, 2005 Εγώ απ`ότι κατάλαβα, αύριο τις πρώτες ώρες θα επικρατεί συννεφιά με πιθανότητα ελαφριάς χιονόπτωσης. Μόνο προς το μεσημέρι θα ανοίξει ο καιρός. Λέτε; Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
dimitris 0 Report post Posted January 22, 2005 Εγώ απ`ότι κατάλαβα, αύριο τις πρώτες ώρες θα επικρατεί συννεφιά με πιθανότητα ελαφριάς χιονόπτωσης. Μόνο προς το μεσημέρι θα ανοίξει ο καιρός. Λέτε; λεμε,λεμε,λεμε αντεε αυριο ολοι στο βουνο !!! στειλτε pm να κανονισουμε να συναντηθουμε . Quote Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted January 22, 2005 ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! Τα μπλόκα των αγροτών ίσως να δημιουργήσουν προβλήματα στην κίνηση για Αράχωβα.Σήμερα είχαν κλείσει για κάποιο διάστημα (περίπου μισή ώρα ) την διασταύρωση για Ορχομενό και συζητάνε να κλείσουν αύριο τον περιφερειακό της Λιβαδειάς στο ύψος της πρώτης εισόδου της πόλης (οπώς ερχόμαστε απο Αράχωβα) κατά την επιστροφή γύρω στις 16:00 δημιουργόντας πρόβλημα σ' αυτούς που επιστρέφουν. Το καλό είναι ότι υπάρχουν αρκετές παρακαμπτήριες που δυστυχώς όμως δεν έχουν σήμανση. Αν προκύψει λοιπόν τέτοιο θέμα ( το απόγευμα θα πάρουν απόφαση και δυστυχώς δε θα είμαι on-line για ενημέρωση ) ρωτήστε ντόπιους ή στον Κούρο (την γυάλινη καφετέρια πριν τη Λιβαδειά) να σας κατατοπίσουν. Πιθανόν και η τροχαία να ρυθμίζει την κυκλοφορία. Ας ελπίσουμε ότι τελικά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Κατα τ άλλα καλή αντάμωση στα βουνά Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted January 22, 2005 Τότε πηγαίνετε από Αμφίκλεια Καλά ρε παιδιά, ειδήσεις κ εφημερίδες λένε για μπλόκα από Λαμία και πάνω. Τότε όλοι στο δρόμο στις 6.00 (6.00 να είστε δλδ στην διαστραύρωση για Κάστρο...) Ποιός θα πάει με πούλμαν; Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
zap2000gr 0 Report post Posted January 22, 2005 Σημείωση: Βουνό τέλειο, καιρός άψογος, Panios δεν σου ξαναλέω ανέκδοτα την ώρα που οδηγάς, Best Ever σου υπόσχομαι να μην ξεχάσω το άλμα-μαμάπετάω-φτούσουγαμώτωφαινότανπιοχαμηλόαπόκάτω-σκάωμεκώλοκαιμεταμεπλάτη-άντεφλώροισειράσαςτώρα. O best ever πρέπει να χει ηλεκτονικό χέρι, δεν εξηγούνται αλλιώς τα πατηλίκια που έκανε (πραγματικά υπέροχα). Ά, να γραφτεί στα πρακτικά του ρεκόρ γκίνες ότι στις 21-1-05 εγκαινιάστηκε καινούριο άθλημα στον Παρνασσό : Lift-Flying. Τον εφευρέτη του (Πέτρος) ακόμα προσπαθούν να τον ξεμπερδέψουν από το συρματόσχοινο του Τηλέμαχου (σε περίπτωση που αναρωτήθηκαν μερικοί γιατί δεν δούλευε σήμερα). Όσο για μένα, πέρασα πανέμορφα, γνώρισα και άλλους παλαβούς χιονάνθρωπους, είδα από πολύ κοντά τον καλύτερο κάρβερ που έχει πάρει ποτέ το μάτι μου σε πίστα να με χαιρετάει με το μπατόν σηκωμένο την ώρα που παίρνει στροφή με 122132 km/h (ναι, ήταν ο makalu!!!), έπαθα τρελή ηλίαση γιατί (κλασσικά) βαριόμουν να βάλω αντιηλιακό και πήρα μια γεύση για το πώς θα έπρεπε κανονικά να είναι τα μαγαζιά στην Καλιφόρνια. Τα ξαναλέμε στο βουνό (ή στην θάλασσα, άλλωστε δίπλα είναι :wink: ) Quote Τι έγινε ρε παιδιά ? Share this post Link to post Share on other sites
george A. 89 Report post Posted January 23, 2005 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟ ΚΕΛΑΡΙΑ Κ ΦΤΕΡΟΛΑΚΑ ''ΣΑΒΒΑΤΟ'' ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΩ !!!!ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ !!!!ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΑΚΙ Ο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΜΕ ΑΕΡΑ !!!!!ΠΑΝΤΩΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΚΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ !!ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΕΡΑ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ !!!!ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
best-ever 1 Report post Posted January 23, 2005 Η δικη μου εκδοχη για την Παρασκευη ειναι καπως διαφορετικη..... 1) Δεν παρατηρησα αναρμοστη συμπεριφορα κατα την κινηση του RAV club κατα αναβαση-καταβαση Παρνασσου και επομενως καθε κατηγορια θεωρειται αβασιμη! 2) Αν και οι συνθηκες ηταν οπως τις περιεγραψαν δυστυχως δεν μπορω να πω οτι ευχαριστηθηκα ιδιαιτερα την μερα, μιας και τα "καλα" λιφτ δεν λειτουργουσαν και το βουνο ηταν σχετικα βαρετο με τον ηρακλη και τον τηλεμαχο ουσιαστικα και χωρις ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΜΑ :roll: κυριε ZAP62354426232548228323greecekatiktl .......... 3) Ο PaniosBanios ειχε διαρκως την εμμονη οτι δεν ετρεχε και εκανε σταση παρα μονο για να τραβηχτει η λογοκριμενη φωτο 4) Αισθανθηκα πολυ λιγος διπλα στον "great" Makalu αν και πηρα το αιμα μου πισω οτι φορεσε το telemark :roll: ..........LOL Υ.Γ. 1 ηταν η πρωτη μου φορα στο βουνο με συμφορουμιτες και ανυπομονω για την επομενη γιατι κολλησα και εγω. 2 μεγαλη μορφη ο zap που αποτελει εγγυημενη λυση για ατελειωτο γελιο στο βουνο και οχι μονο :!: :!: Quote Β16Α rulezzzz Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted January 25, 2005 Για να μην ανοίγω άλλο topic, συνεχίζω εδώ: Αυτό το Σ/Κ που δεν θα γίνει κάποια εκδρομή, ποιός θα ανεβεί Παρνασσό; ΥΓ: Μην κάνετε λίστες, γιατί στο τέλος δεν θα είναι κανείς στον Λαινόπουλο Αυτό το topic αφορά τους Αθηναίους και μόνο Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 25, 2005 Και αυτό το Σαββατοκύριακο όλοι Παρνασσό ακούω ε :?: Μπα παιδιά δεν θα είναι καλά θα έχει ρίξει και άλλο ένα(1) μέτρο χιόνι και θα έχει μείνει μια(1) πέτρα στο βουνό ανάμεσα στις πούδρες. Μην ανεβειτε να με δείτε να τις πατάω :twisted: Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος Πατσιος 1 Report post Posted January 25, 2005 ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΚΗ 8Α ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΝΩ!!!! ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ??? Quote ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ....ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ......!!! Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted January 25, 2005 Εγώ κλασικά Κυριακή πρωί θα είμαι πάνω . Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted January 25, 2005 Μάλλον Σάββατο θα είμαι εγώ πάνω. Για Σάββατο είπαμε με τους φίλους μου αλλά μπορεί να γίνει Κυριακή. Την Πέμπτη θα ξέρω (όλα εξαρτώνται από τον καιρό) Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites