Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted December 21, 2024 Νέα μόδα στα ισοθερμικά. Από ότι φαίνεται, τα διχτυωτά (όχι καλσόν με φιογκάκια) διώχνουν πολύ πιο εύκολα την υγρασία όπως θα περίμενε κανείς, αλλά επίσης κρατούν περισσότερη ζέστη . Όχι συγκλονιστικά περισσότερη, αλλά αρκετά για να καταλάβει κανείς διαφορά. 2 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted February 7 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted February 17 Δε ξέρω αν είναι νέα μόδα, αλλά εγώ ένα αντίστοιχο που είχα πάρει με αραιή ύφανση (όχι δικτυωτό δλδ) πίσω στο 2015 από τον Δημητριάδη και δεν το είχα φορέσει, το έχω καταευχαριστηθεί σε χιονοδρομικούς καιρούς χωρίς υπερβολικό κρύο (έως -5 δλδ) και πολύ περισσότερο μέσα από παντελόνι κανονικό σε συνθήκες χειμερινές όταν οδηγώ μηχανή. Totally recommended που λένε και στα Σουδενά... Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites