Jump to content

Recommended Posts

Καλωσορίζουμε στον Ελληνικό Σύλλογο Τουριστικής Χιονοδρομίας το μέλος Sinix,  που είναι νέα χιονοδρόμος με πολύ αγάπη για το σκι!

Ευγενία, καλωσήρθες στον σύλλογο και το forum του Snowclub!

• Like 4

Make Parnassos Great Again!

5 hours ago, Χρήστος Λάππας said:

Καλωσορίζουμε στον Ελληνικό Σύλλογο Τουριστικής Χιονοδρομίας το μέλος Sinix,  που είναι νέα χιονοδρόμος με πολύ αγάπη για το σκι!

Ευγενία, καλωσήρθες στον σύλλογο και το forum του Snowclub!

Ευχαριστω πολυ για την αποδοχη!!

• Like 1

Καλώς ήρθες 

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

Βρε βρε καλώς τηνα και δω στα παλιά μου λημέρια. Σίγουρα θα περάσεις σουπερ εδώ με όλα τα παιδιά. Σου εύχομαι τα καλύτερα😃

• Like 1
  • Love 1

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

On 1/8/2025 at 3:58 PM, spider said:

Βρε βρε καλώς τηνα και δω στα παλιά μου λημέρια. Σίγουρα θα περάσεις σουπερ εδώ με όλα τα παιδιά. Σου εύχομαι τα καλύτερα😃

οπα ρε spider

• Haha 1

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • ωραία χθες Σάββατο σήμερα όμως ο αέρας μας τα χάλασε 🥺.  Και του χρόνου παιδιά !
    • Μία φαντατική μέρα σήμερα Σάββατο, χωρίς πολύ κόσμο, αναμονές 0, καλός κόσμος, αρκετοί γνωστοί, αρκετά παιδάκια, πολλά χαμόγελα και πολύ καλό αλλά λίγο γενικά χιόνι. Από όλες τις ποιότητες. Και χειμωνιάτικο ελαφρύ και παγωμένο και στουμπόχιονο. Από όλα. Δεν ξέρω αν θα αντέξει τους νοτιάδες τις επόμενες μέρες για να φτάσει μέχρι το επόμενο ΣΚ. Δύσκολο το βλέπω. Εγώ πάντως το αποχαιρέτισα για φέτος, αλλά αν γίνει κανένα θαύμα και φτάσουν το άλλο ΣΚ δε θα δυσκολευτώ να ξαναπάω 😛 Πολύ καλή λειτουργία, παντού πιστέρ, στρώσιμο διαστημικό, η νέα Στύγα μεγάλη υπόθεση ότι και να λέμε.  Ευχαριστούμε ΧΚΚ για τις όμορφες στιγμές φέτος, για την ειλικρίνεια, τη προσπάθεια, τη θετική διάθεση και το σεβασμό στα έξοδα που κάναμε για τη τρέλα μας. Και του χρόνου καλύτερα, με λίγη παραπάνω έμφαση στην ασφάλεια (όσον αφορά στους άσχετους καμικάζι). Το ότι αλλού είναι το χιόνι και αλλού το ΧΚ είναι γνωστό και φαίνεται στις φωτό παρακάτω, αλλά δεν είναι ευθύνη του ΧΚ. Άλλη ιστορία αυτή. Και του χρόνου!      
    • Εγω πανω απο 10 χρονια ειχα
    • Η τελευταία τους περιπέτεια είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή από τις προηγούμενες. Άφησαν το σκάφος τους επίτηδες να κολλήσει σε ένα φιόρδ στην Γροιλανδία και ξεχειμώνιαζαν μόνοι τους στον πάγο.    
  • Upcoming Events

No upcoming events found
  • Today's Birthdays

1. karragiorgia
      karragiorgia
      (55 years old)
    2. Kris
      Kris
      (47 years old)
    3. pierion musses
      pierion musses
      (30 years old)