lina 0 Report post Posted January 24, 2005 ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ Υψος 1.60 Βαρος 60 Επίπεδο 4 θα λεγα συμφωνα με την κατασταση που δινει περιοδικο σκιαρω ΟΝ PISTE και πλεον μ αρεσει το σλαλομ πλεον μιας και πριν το μονο που με γοητευε ηταν να κατεβαινω οσο πιο γρηγορα μπορουσα την πιστα. οποτε ΣΛΑΛΟΜ πλεον. το Σαββατο 22/01/05 νοικιασα μποτες technica και σκι carving 1.50 Το υψος πιστευω οτι το βολευτηκα αφανταστα αφου σε συγκριση με τα 1.70 που ειχα πριν για ταχυτητα αυτα μου φανηκαν "παιχνιδακι" και απολαυσα σλαλομ, αρα το 1.50 με 1.55 πιστευω οτι ειναι οτι πρεπει για μενα εεε? Τωρα όσον αφορα τις μποτες χμ ηταν οπως ειπα technica και μου ξεσκισαν τα ποδια , τα γονατα τα καλαμια και τους τετρακεφαλους καθως ναι μεν ηταν το σωστο νουμερο αλλα κλεινοντας τες μου εκοβαν την κυκλοφορια του αιματος με αποτελεσμα για να καταφερω να απολαυσω εστω την μερα μου στα καλαμια τις ειχα αφησει λυμενες και μονο το ζωναρι της κραταγε κλειστες. Επισης ειχανε μεγαλη κλιση και ακομα και ακινητη να ημουνα θα λεγα οτι χαρη στα γονατα και στους τετρακεφαλους στεκομουνα ορθια. Ειλικρινα δεν το χα ξανασυναντησει αυτο , καηκανε οι μυς μου. Την κυριακη δεν μπορουσα ουτε να περπατησω. Οποτε τερμα η ιδεα του να νοικιασω για να μπορεσω να παρω αυτο που μου αρμοζει γιατι αυτο δεν θελω να το ξαναζησω... Θελω να διαθεσω εως 700 με 800 ευρω και να παρω κατι καλο με αξιοπιστια στις στροφες ακομα και κλειστες. Σας κουρασα εε? απλα προσπαθησα εξ αρχης να σας δωσω τα κριτηρια εκτος απο κλαουδατο και δημητριαδη που εγω γνωριζω που αλλου μπορω να κοιταξω ??? 80 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Quote Share this post Link to post Share on other sites
jimmys 2 Report post Posted January 24, 2005 πεδιλα κατα την γνωμη μου απο online καταστηματα εξωτερικου(ευρωπη).πολυ μεγαλυτερη ποικιλια και πολυ χαμηλοτες τιμες.μποτες σιγουρα απο εδω γιατι πρεπει να προβαρεις αρκετα μοντελα και για καμποση ωρα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted January 25, 2005 ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ εκτος απο κλαουδατο και δημητριαδη που εγω γνωριζω που αλλου μπορω να κοιταξω ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ PRO-RAD ski&snowboard shop Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted January 25, 2005 Γειά σου Lina, αφού όπως λες σ' ενδιαφέρει το slalom η κατηγορία των ski που θα πρέπει να ψάξεις είναι αυτή των slalom-carver που το κύριο χαρακτηρηστικό τους είναι το μικρό radius και το έντονο sidecut. Κυμαίνεται μεταξύ 11-13 μέτρα. Όλες οι εταιρίες διαθέτουν τέτοια μοντέλα κι εσύ θα κρίνεις ποιό ταιρίαζει στη τσέπη και στο στύλ σου. Εγώ (1.70/70Kg) έχω ένα Head WC iSL σε 160 με radius 11.3 m και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος . Φοβερό κράτημα στις στροφές , είτε σε πάγο είτε σε μαλακό χιόνι. Άμεσο στις αντιδράσεις του χωρίς όμως να τιμωρεί το κάθε μικρό λαθάκι. Δες κι εδώ τις ενυπώσεις μου . http://www.snowclub.gr/modules.php?name=Fo...iewtopic&t=2183 Για το μήκος πιστεύω ότι με τις διαστάσεις σου θα μπορούσες και να καταίβεις απ το 1.50 στο ~1.45 μιας κι αυτού του είδους τα πέδιλα τα φοράς ακόμα πιο κοντά απ ότι συνήθως. Εγώ θα είχα προτιμήσει για πάρτη μου το 1.55 αλλά είχε εξαντληθεί. Για αγορά ρώτα τους επαγγελματίες που συμμετέχουν στο forum, συνήθως κάνουν γενναίες εκπτώσεις, ή εναλλακτικά στο internet αρκεί να προσέξεις δυο πραγματάκια. 1) Ν' αγοράσεις από κράτος-μέλος της ΕΕ για να μην έχεις δασμούς. 2) Να ξεκαθαρίσεις τα έξοδα αποστολής για να μην σου έρθει καμιά κεραμύδα. Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
lina 0 Report post Posted January 25, 2005 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , ΘΑ ΡΙΞΩ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ HEAD ΚΑΙ ΓΩ , ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ή ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ PRO- RAD ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted January 25, 2005 ΣΤΗ ΣΤΕΛΝΩ ΜΕ PM ΔΗΜΗΤΡΗΣ Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,603 Report post Posted January 25, 2005 Γειά σου Λίνα Η συμβουλή που δίνω σε όλες είναι η εξής Μπότες πρώτα και το κυριότερο. Μπες σε ότι μαγαζι βρεις πρόχειρο και βάζε συνέχεια ζευγάρια με flex 40-60. Aν θες δοκίμασε και τις λεγόμενες soft κάθε μάρκας αλλά προσοχή όχι τις πιο μαλακές της σειράς soft γιατί είναι υπερβολικά μαλακές. Ο λόγος είναι ότι συνήθως οι γυναίκες προτιμούν την άνεση και το να μην πονάνε καθόλου όλη μέρα από εμάς που....είμαστε άντρες και πονάμε Πέδιλα: C7 ή C9 από ΑΤΟΜΙC ανάλογα με το αν νιώθεις αισιόδοξη ή όχι. όσες τα πήραν μείναν ευχαριστημένες. Από άλλες μάρκες αν και δεν έχω παραδείγματα ROSSI SAPHIR αλλά και η Fisher έχει ένα ωραίο γυναικείο . Μήκος 140-150 είσαι μάλλον προς τα κάτω Σε γενικές γραμμές πάνω από 500 δεν χρειάζετε να ξοδέψεις Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted January 25, 2005 Σωστός ο ΜΙΚ γα τις μπότες αλλά θα διαφωνήσω για τα πέδιλα. τα C της Atomic είναι allround πέδιλα καθώς και όλα τα πέδιλα σε γυνεικίες εκδόσεις. Δεν λέω ότι είναι κακά πέδιλα αλλά υποψιάζομαι ότι δεν είναι το στύλ που ψάχνει η Lina. Απ ότι είπε την ενδιαφέρει το σλάλομ και γι αυτό πιστεύω ότι θα χρειαστεί radius <13m και άψογο κράτημα σε όλες τις συνθήκες κάτι που κανένα allround δεν προσφέρει σ' αυτό το βαθμό γιατί δεν είναι ο ρόλος του. Πιστεύω ότι θα χρειαστεί να διαλέξει ανάμεσα σε καθαρόαιμα slalomcarver ( μη σας μπερδεύει ο όρος carver, όλα τα πέδιλα έτσι είναι πλέον) . Εκτός κι αν η Lina εννοεί κάτι άλλο κι εγώ δεν έχω καταλάβει καλά. Lina ??? Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted January 25, 2005 Μήκος 140-150 είσαι μάλλον προς τα κάτω MIK 140 ειναι πολυ κοντο 150 και πανω Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted January 25, 2005 140 όντως είναι λίγο κοντό , όχι όμως απαγορευτικό . Πάνω από 150 είναι όμως μακρύ. Ιδανικό πιστεύω ότι είναι 145-150 καθώς το ύψος του σκιερ δεν είναι πλέον ο καθοριστικός παράγοντας για την επιλογή αλλά το βάρος του και ο τρόπος με τον οποίο κάνει σκι. Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,603 Report post Posted January 25, 2005 Mε ύψος 1.60 :?: Καλά εσύ ξέρεις καλύτερα απλά με την τεχνολογία στα σημεινά πέδιλα και τα γκάζια που λογικά θα ρίξει μια γυναίκα πιστεύω καλά είναι. Από όσο έχω δει από τις φίλες μου πάντα Να κλείσουμε στο 1.47 :?: :twisted: Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
lina 0 Report post Posted January 25, 2005 ΒΑΣΙΚΑ ΤΑ 1.50 ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΙ ΜΠΟΤΕΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΛΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ ΔΥΟ ΔΥΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΩ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ALLROUND ΠΕΔΙΛΑ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΤΟ ΣΛΑΛΟΜ ΠΛΕΟΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΩ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΩΣ ΤΟ ΛΙΦΤ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ . ΑΥΤΑ ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,603 Report post Posted January 25, 2005 Το θέμα είναι τι radius πέδιλα θα επιλέξεις να πάρεις 11-19 μέτρα πρακτικά είναι η απορία Εάν πάρεις 11-13(short slalom πέδιλα) θα καρβάρεις πάρα πολύ ωραία με κλειστές στροφές αλλά κινδυνέυεις να πάρεις λίγο "απόλυτο" πέδιλο που σε περίεργο χιόνι θα σε περιορίζει. Νομίζω, χωρίς να σε ξέρω ότι πιο κατάληλη είναι η κατηγορία 14-16(all-round) για σένα και για γυναίκες που τις ενδιαφέρει και τα πέδιλα να καρβάρουν άνετα αλλά και να μην είναι σχετικά "άγρια" 17 και πάνω δεν έχεις ιδιαίτερο λόγο να πάρεις Γνώμη μου Και για την ταχύτητα που αναφέρεις C7 1.48 ή αντίστοιχο πέδιλο θα είναι μούρλια άντε 1.49 Δημήτρη(κοίτα ρε που μετράμε τα εκατοστά) Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
lina 0 Report post Posted January 25, 2005 ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ, ΘΑ ΒΑΣΙΣΤΩ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΩ ΟΤΙ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ . ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ΤΗΣ ΘΑ ΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ.... Ε ΡΕ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted January 25, 2005 Γενικοτερα πιστευω οτι μπορεις να δεις απο 148-155 αναλογα με το πεδιλο Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,603 Report post Posted January 25, 2005 Γενικότερα πιστεύω ότι μπορείς να δεις από 1.44 έως 1.51 ανάλογα με το πέδιλο Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted January 25, 2005 Allround πέδιλα είναι αυτά που όπως λέει και το όνομά τους απευθύνονται σε ανθρώπους που ψάχνουν κάτι για κάθε τεραίν και κάθε στύλ, χωρίς ιδιαίτερς απαιτήσεις, με ότι αυτό συνεπάγεται σε συμβιβασμούς στους επι μέρους τομείς. Δεν θα πηγαίνει απάτητα όπως ένα freeride, δεν θα στρίβει όπως ένα slalom, δεν θα έχει την σταθερότητα στα γκάζια όπως ένα Race ή Gs . Θα τα κάνει όλα εώς ένα βαθμό.Άλλα περισσότερο κι άλλα λιγότερο καλά. Απ την άλλη ένα πέδιλο συγκεκριμένης κατηγορίας , στην προκειμένη περίπτωση slalom, κάνει αυτό για το οποίο είναι φτιαγμένο στο μέγιστο βαθμό χωρίς συμβιβασμούς.Είναι καθαρά θέμα επιλογής του τί είσαι διατεθιμένος να κάνεις. Στην πράξη βέβαια έχω να πω ότι τα δικά μου πέδιλα , και πολύ πιθανόν και άλα της ίδιας κατηγορίας , με πήγαν και σε απάτητο χωρίς να βουιλάξω μέχρι το γόνατο και με κατεβάσαν μια χαρά όταν χρειάστηκε. @ ΜΙΚ δεν καταλαβάινω την επιμονή σου στη γυναικεία μετριότητα όσο αφορά τα γκάζια. Μου έχουν τύχει γυναίκες οι οποίες όχι μόνο κατεβαίναν μαλιοκούβαρα που μόνο που τις έβλεπα μ' 'επιανε ένα κατι τίς. Πιστεύω ότι αν η lina είναι αποφασισμένη για slalom ας το κάνει και δεν θα βγεί χαμένη. Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,603 Report post Posted January 25, 2005 @ ΜΙΚ δεν καταλαβάινω την επιμονή σου στη γυναικεία μετριότητα όσο αφορά τα γκάζια. Μου έχουν τύχει γυναίκες οι οποίες όχι μόνο κατεβαίναν μαλιοκούβαρα που μόνο που τις έβλεπα μ' 'επιανε ένα κατι τίς.Πιστεύω ότι αν η lina είναι αποφασισμένη για slalom ας το κάνει και δεν θα βγεί χαμένη. Επίπεδο 4 θεωρώ ότι όλα τα σύγχρονα πέδιλα μπορούν να την καλύψουν απλά όσο πιο απόλυτο είναι τόσο πιο δύσκολα θα ανέβει γρήγορα επίπεδο Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted January 25, 2005 Γενικότερα πιστεύω ότι μπορείς να δεις από 1.44 έως 1.51 ανάλογα με το πέδιλο Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted January 25, 2005 1.50 είναι μια χαρά μήκος. Όλες οι εταιρείες έχουν στην γκάμα τους και γυναικείες εκδόσεις τόσο σε πέδιλα ,όσο και μπότες .Με πρωτοπόρο τη Rossignol,η οποία φέτος λάνσαρε 12 γυναικεία μοντέλα!!!!!!! Οι γυναίκες είναι πιο ελαφριές και λιγότερο δυνατές από τους άντρες και έχουν χαμηλότερο κέντρο βάρους.Αυτά είναι τα δεδομένα για την σχεδίαση των πεδίλων.Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι οι γυναίκες ,επειδή δεν βασίζονται στην δύναμη των μυών τους όσο οι άντρες,σε intermediate επίπεδο μπορεί να έχουν και περισσότερο στυλ και να στηρίζονται περισσότερο στην τεχνική.Από αυτό καταλαβαίνεις ότι τα γυναικία πέδιλα δεν είναι κατώτερα από τα "κανονικά",απλά είναι φτιαγμένα με γνώμονα τις γυναικίες ανάγκες. Έτσι οι γυναικείες εκδόσεις τείνουν να είναι μαλακότερες στην κατασκευή και ελαφρότερες.Επίσης αλλάζει και η κατανομή σκληρότητας(flex pattern).To σκληρότερο μέρος του πεδίλου πάει κάπως προς τα πίσω ή η δέστρα μετακομίζει πιο μπροστά.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα πέδιλα να στρίβουν πιο εύκολα. Τα γυναικεία πέδιλα έχουν διαφορές από τα "κανονικά".Αλλά για να μην είμαστε απόλυτοι,δεν υπάρχει και ο κανόνας ότι οι γυναίκες πρέπει ντε και καλά να έχουν γυναικεία πέδιλα.Απλα τις περισσότερες τις βολεύουν. Επίσης,τα γυναικία πέδιλα σε καμία περίπτωση δεν είναι τα φλώρικα πεδιλάκια.Σε πληροφορώ ότι υπάρχει και γυναικία έκδοση top freeride ή και cross μοντέλου. Εκεί που για μένα δεν πρέπει να κάνεις κανένα συμβιβασμό είναι στο θέμα μπότας.Εδώ τα πράγματα είναι δεδομένα.Πρέπει να πάρεις γυναικίες μπότες..Δεν είναι όπως στα πέδιλα που μια στιγμή και το "unisex" μπορεί να σε βολέψει.Οι γυναικείες μπότες έχουν εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό,γιατί το γυναικίο σώμα έχει διαφορετική ανατομία. Οι γυναικείες μπότες έχουν συνήθως σε σχεση με τις ανάλογες αντρικές: Μικρότερο βάρος Έχουν κοντύτερο cuff και διαφορετικό liner.Όλα αυτά γιατί ανατομικά το πόδι της γυναίκας είναι διαφορετικό από του άντρα.Έχετε στενότερες φτέρνες π/χ. Επίσης υπάρχει περίπτωση το σημείο της φτέρνας να είναι ελαφρώς ανασηκωμένο.Αυτό βοθάει στο κεντράρισμα τυ βάρους πάνω στα πέδιλα,γιατί οι γυναίκες έχουν πιο χαμηλό κέντρο βάρους. Ξεκίνησε από τις μπότες.Αν βρεις αυτή που σου κάνει τέλεια,δώσε όσα όσα.Είναι μακράν το πιο σημαντικό κομμάτι του εξοπλσμού.Μετά κοίτα και πέδιλα.Ξαναλέω ότι σε 1.50 θα είσαι μια χαρά.Επειδή σε βλέπω και μπριζομένη με τις κοφτές στροφές,μπορείς να επιλέξεις ένα πέδιλο με μικρό turning radius.Οπότε κοίτα και για μεγάλο sidecut.Υπάρχουν πολλά μοντέλα,τα οποία στηρίζονται σε κορυφαία "unisex".Αλλά στην τελική και "unisex" πέδιλο να πάρεις μπορεί να μην έχει ςκάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα,ειδικά τώρα που υπάρχουν και ρυθμιζόμενες δέστρες. Επίσης ,ας απαντήσει και καμιά snowclubίτισσα..... Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
lina 0 Report post Posted January 25, 2005 ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΠΟΤΕΣ ΘΑ ΨΑΞΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΑΡΤΕΚΤΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΖΩ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ SLALOM ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ . ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΠΑΤΗΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΟΚΟΥΒΑΡΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ 1.70 TYROLIA . ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΣΛΑΛΟΜ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΠΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΚΟΣΜΙΑ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ "ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ" ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ.!!!!!!! ΟΠΟΤΕ ΜΕΝΩ ΣΤΟ 1.50 +/- ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΛΑΛΟΜ ΕΙΤΕ ΚΟΦΤΟ ΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ..... ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΑΠ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΥ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ Quote Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted January 25, 2005 αγαπητη Λινα, (πρεπει να εχουμε γνωριστει απο κοντα στις 2/1 στον Παρνασσο) εγω για το μονο που μπορω να σου πω ειναι για τις μποτες μου, οι οποιες ειναι με flex 65. ειναι οι δευτερες μποτες που αγοραζω, μοντελο Lowa ετος 2000, τοτε που ακομα δεν ειχα μεγαλη σχεση με παραλληλο κτλ οφειλω να πω οτι τοτε μου φαινοντουσαν παρα πολυ σκληρες, αλλα με τα χρονια και την καλυτερευση την τεχνικης, τωρα πια ειναι αρκετα καλες και επισης δειχνουν οτι κρατανε στις ταχυτητες. το θεμα ειναι οτι τα τελευταια χρονια, αισθανομαι οτι ειναι ενα με μενα. αυτα για τις μποτες. οσον αφορα τα πεδιλα, νομιζω τα παιδια πρεπει να σε βοηθησαν αρκετα. καλες κατεβασιες φιλικα νανα Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
vaggie 1 Report post Posted January 25, 2005 ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ, ΘΑ ΒΑΣΙΣΤΩ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΩ ΟΤΙ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ .ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ΤΗΣ ΘΑ ΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ.... Ε ΡΕ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ..... Δοκίμασε Salomon Ellipse W, πιστεύω ότι θα βρείς σίγουρα αυτό που θέλεις. Σκληρό υλικό στα σημεία που χρειάζεται, εσωτερικά full fleece, κατασκευασμένες ειδικά για μορφολογία γυναικείου ποδιού. Για περισσότερες πληροφορίες μπες www.salomonski.com. Ελπίζω να τις βρεις. Quote Don't count the years ... count the memories!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,603 Report post Posted January 25, 2005 Aγαπητή Λίνα Το τμήμα ειδικών ερευνών του snowclub εντόπισε ευτυχισμένη γκαζιάρα carver γυναίκα με Fisher s-move 7.7(από τπ πρωί της έχω στείλει μύνημα ) Νομίζω θα σε ικανοποιήσουν σαν πέδιλα και εσένα Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted January 26, 2005 Παραθέτω έναν κατάλογο με τα Slalom πέδιλα των εταιριών 1) Head WC iSL 2) Atomic SL9 3) Rossignol 8S Oversize 4) Voelkl P60 Slalomcarver 5) Dynamic VR17 Slalom 6) Dynastar Omecarve 8 7) K2 mach SL Race Stoeckli Laser Sl 9) Fisher RC4 race SC 10) Elan SL Η σειρά είναι τυχαία. Αυτά είναι τα μοντέλα που πιστεύω θα μπορούσε να κυνηγήσει η Lina αν αποφασίσει ότι θέλει ένα καθαρόαιμο slalom πέδιλο σωρίς συμβιβασμούς. Υπάρχουν βέβαια και τα extra -super-duper slalom μοντέλα 'οπως Head WC Isl RD, Atomic sl11, Rossignol 9S Oversize κλπ. κλπ. τα οποία όμως απαιτούν πολύ καλή τεχνική ,αντοχή και υψηλό επίπεδο και δε θα τα συνιστούσα. Ακόκα θα 'θελα να αναφέρω ότι τα Race μοντέλα (είτε slalom είναι αυτά είτε GS ) έχουν συνήθως ποιοτικότερη κατασκευή από τα allround μοντέλα , με πυρήνα από ξύλο,σκληρότερες και πιο παχιές λάμες, καλύτερα υλικά επιφάνειας και μέθοδο κατασκευής sandwich. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και σταθερότητα στα χαρακτηριστικά του πέδιλου σε flex και torsion. Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites