geoxk 0 Report post Posted January 26, 2005 μπορει καποιος να μου πει πως θα μπορεσω να προσθεσω σε pm μου, μερος απο pm καποιου αλλου? δηλ. αυτο που λεει: π.χ. ο geoxk εγραψε: κ ακολουθει πλαισιο με τα γραφομενα του geoxk (ή που να ανατρεξω για να δω πως γινεται) thnx in adv Quote Share this post Link to post Share on other sites
Acidgurl 10 Report post Posted January 26, 2005 Πας στο post από το οποίο θες να αναφερθείς και "μαυρίζεις" το κομμάτι το οποίο θες. Δεξί κλικ "copy". Πας πίσω στο PM που πας να γράψεις, πατάς το κουμπάκι "quote" δεξί κλικ "paste" και μετά πάλι το "quote". Quote The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P.Lovecraft) Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 26, 2005 Kάνε new post και πάτα τα κουμπάκι πανω του quote και αντέγραψε αυτά που θα σου βγάλει στο pm ή σε ένα word. Δουλέυει και στο url, Img κλπ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
geoxk 0 Report post Posted January 26, 2005 Πας στο post από το οποίο θες να αναφερθείς και "μαυρίζεις" το κομμάτι το οποίο θες. Δεξί κλικ "copy". Πας πίσω στο PM που πας να γράψεις, πατάς το κουμπάκι "quote" δεξί κλικ "paste" και μετά πάλι το "quote". ευχαριστω για την αμεση πληροφορηση ΜΙΚ κ Acidgurl!! αλλη μια ερωτηση: αυτο που λεει ο geoxk εγραψε: :?: πως γινεται? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 26, 2005 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
geoxk 0 Report post Posted January 26, 2005 ευχαριστω ξανα για την αμεση πληροφορηση ΜΙΚ!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 26, 2005 ΜΙΚ γιατί έβαλες φωτογραφία της κοπέλας μου χωρίς να με ρωτήσεις στο σανίδι Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted January 26, 2005 ΖΑΡΕΣ ΜΟΥ Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
Acidgurl 10 Report post Posted January 26, 2005 Έλεος πως κάνετε έτσι? Έχουμε και μικρά παιδιά στο site Quote The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P.Lovecraft) Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted January 26, 2005 Παιδιά βγάλτε τη φωτογραφία γιατί με έπιασε η μαμά μου να την κοιτάζω και καταλαβαίνετε....και αφού έχω κλείσει τα 18...τί να πεί κανείς.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted January 26, 2005 Τα παιδιά που έχουμε είναι μόνο ο Αλέξης Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
geoxk 0 Report post Posted January 26, 2005 παιδια, οποτε θελετε να σας τη γνωρισω!!! εχει απιθανο.... χαρακτηρα :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 26, 2005 By the way, έχω παρατηρήσει ότι ορισμένα μέλη του forum περιλαμβάνουν κάποιο δεσμό στο μήνυμα τους, ο οποίος όμως δεν εμφανίζεται ως διεύθυνση, αλλά απλά γράφει κάντε κλικ εδώ. Πως γίνεται αυτό; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Statler 0 Report post Posted January 26, 2005 Χρήστο, πάνω δεξιά εκεί που γράφουμε τα μυνήματα υπάρχει "κουμπί" URL. ¨οπως και για τις φωτογραφίες λοιπόν, βάζεις το link που θές και γράφεις το κείμενο που θές να φαίνεται στον αναγνώστη. Αν βάλεις τον κέρσορα επάνω στο "κουμπί" URL έχει και οδηγίες σύνταξης. Δές παράδειγμα : snowclub κεντρική σελίδα Quote I'd rather be skiing my... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 26, 2005 Thank you. Much obliged... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 26, 2005 Kάντε κλικ εδώ και προσέξτε το πρόσωπο του Χρήσου Λάππα παραθέτω κομμένeς τις υpόλοιπες 6 φωτογραφίες που τραβήξαμε για να επιλεγεί μια που θα μπει στο site για την εκδρομή. Όλα τα υπόλοιπα μέλη του συλόγου τη μια κοίταγαν αλλού την άλλη μίλαγαν την τρίτη ήταν χάλια. Χρήστο μήπως έχεις κάνει μοντέλο? Και φυσικά κάνοντας quote αυτό το μύνημα μπορείς να δεις πως ακριβώς γίνονται αυτά τα παιχνιδάκια. Αχ δεν άντεχα είχαμε ρίξει τόσο γέλιο με κάποιον έπρεπε να το μοιραστώ Αυριο toumpeslianas.com Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 26, 2005 Το μόνο που λείπει, είναι το αστεράκι στο δόντι Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites