Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
MakisM

Καλησπερα σε ολους - Μακης

Recommended Posts

Χαιρετω τα μελη του club.

Κανω σκι καταβασεων 3 σαιζον, κυριως Παρνασσο. Ειμαι μελος του ΕΟΣ Αχαρνων (χιονοδρομικο), μαλλον ο γιος μου ειναι, και αποφασισα να μαθω και γω αλπικο σκι στα 49 μου. Nordic κανω πολλα χρονια, γιατι για ενα διαστημα ζουσα Νορβηγια.

Το επιπεδο μου ειναι intermediate (λογω βαρους και ηλικιας) και ειμαι ευχαριστημενος με αυτο (λογω βαρους και ηλικιας...). Ο εξοπλισμος μου ειναι μεταχειρισμενος και μαλλον παλιος (φανταζομαι οτι αν κλαπει και πιασουν τον κλεφτη, θα τον πανε μεσα για αρχαιοκαπηλεια). Δεν βαριεσαι, σιγα-σιγα, μαθαινω απο τα postings, καποτε θα παρω και σκι carve...

Φιλικα

ΜακηςΜ

Ο εξοπλισμος μου ειναι μεταχειρισμενος και μαλλον παλιος (φανταζομαι οτι αν κλαπει και πιασουν τον κλεφτη, θα τον πανε μεσα για αρχαιοκαπηλεια). Δεν βαριεσαι, σιγα-σιγα, μαθαινω απο τα postings, καποτε θα παρω και σκι carve...

Μια σαιζόν πριν και θα είμασταν 2 οι "συντηρητές αρχαιοτήτων" :lol: .

Πιστεύω θα βρείτε καλή παρέα για intermediate κατεβασιές (me included).

Όσο για την Νορβηγία, δεν ξέρω πώς είναι να ζείς εκεί, αλλά το 10ήμερο που πέρασα και τα 2500km που έκανα εκεί θα μου μείνουν αξέχαστα (όπως και οι τιμές της ... ΜΠΡΡΡΡ!!!!).

Ραντεβού στα Χ/Κ λοιπόν ή σε ΣΤΧσυναντήσεις. :roll:

I'd rather be skiing my... IPB Image

ΟΠΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΑΠΟ 30 SOMETHING ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ 40 SOMETHING!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ Κε ΜΑΚΗ. :lol::lol::cry:

ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό

πληροφορίες μόνο με pm

Δεσποινις Χρυσα,

Μακη με λενε...

Το οπα παει για 50something, καθοτι αρχισα σκι προ 3ετιας στα 49 μου...

:cry::(:lol::lol: :twisted:

Φιλικα

ΜακηςΜ

Το οπα παει για 50something, καθοτι αρχισα σκι προ 3ετιας στα 49 μου...

:lol::lol::cry::( Αξιος ο φίλος Μάκης :!: Εύχομαι στα επόμενα 50 χρόνια ζωής που σου απομένουν να ξεσκιστείς στο σκι και να αναπληρώσεις τα 50 χωρίς αυτό το υπέροχο σπορ...(εγω τουλάχιστο προσπαθω να αναπληρώσω τα 25 χαμένα χρόνια... :( )

Καλως ήρθες... :(

Υ.Γ.Γράφεις και στο snowreport, ετσι δεν είναι :?:

With great mountains, comes great skiing!

Αχ στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα.Χρήστος 37 ετών.Κάνω σκι εδώ και 3 χρόνια.Ακόμη τρώω πολλές τούμπες αλλά τώρα που είδα το μήνυμά σου Μάκη αναθάρησα πλήρως.

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

:( Χρήστο & Μάκη καλώς ήρθατε.

Don't count the years ... count the memories!!!

Μάκη καλώς όρισες κι από μένα. Επιβεβαιώνεις το ρητό ότι η ζωή αρχίζει μετά τα 50 και μπράβο σου. Κι εγώ δεν είμαι από τους πιτσιρικάδες του club, άργησα να δω το φως μου, αλλά τώρα έχω βάλει πλώρη ν αναπληρώσω 35 χρόνια α-σκι-α .

Αλήθεια στο curling ντοπάρονται?

ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΣΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΙΣΤΙΚΑ! ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ :(:D

ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό

πληροφορίες μόνο με pm

Σας ευχαριστω ολους για το καλωσορισμα. Αυτο το φορουμ απο την πρωτη ματια μου αρεσε σαν ταμπεραμεντο.

Ναι γραφω καμμια φορα και στο snowreport γι' αυτο κρατησα και το nickname, με χαρα μου αναγνωρισα πολλους συμπασχοντες απο περυσι που εχουν μετακομισει εδω.

Ελπιζω να συναντηθουμε στο βουνο (Παρνασσο παμε κυριως με τον ΕΟΣ Αχαρνων) η σε καποια συναντηση του ΣΤΧ. Μεχρι να βρω τα κατατοπια για φωτο, υπογραφες, emoticons κλπ, για αναγνωριση, στο βουνο φοραω μαυρο καπελακι με γεισο και αυτια και κατι γενεια απο κατω (δικα μου αυτα τα τελευταια). Οποιος υποψιαζεται ας δωσει γνωριμια, θα χαρω πολυ.

Donmelli η υπογραφη σου ειναι απιθανη!!! Μου φτιαχνει το κεφι καθε φορα που την βλεπω...

Λοιπον, θα τα πουμε σε αλλες σελιδες του φορουμ, εχω πολυ διαβασμα μπροστα μου :wink:

Φιλικα

ΜακηςΜ