Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
Guest

Bandit B3, B2

Recommended Posts

Guest

έχει κάποιος εμπειρία από τα συγκεκριμένα μοντέλα;

συμπεριφορά του Β3 εντός;προβληματική;

συμπεριφορά του Β2 εκτός;μήπως είναι η λύση ή είναι λίγο κι από τα δύο (εντός-εκτός);

Μόλις πήρα τα B2. Τα Β3 ίσως είναι παραπάνω από προβληματικά εντός και παρόλο που για αυτά πήγαινα με έπεισαν να σκεφτώ λογικά.

Τουλάχιστον αυτό άκουγα από πολλές πλευρές

Τη Δευτέρα θα report

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

B2 ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ

Β3 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΙ

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

ΦΙΛΙΚΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

www.LINESKIS.com

Τα B3 με waist 94mm και radius 25.5m (1.85m) κάνουν μόνο για off-piste, και αυτό όχι στα Ελληνικά βουνά.

Τα B2 τώρα, με waist 76mm και radius 18.5m (1.82m) έχουν ιδανικά χαρακτηριστικά για all-around πέδιλο. Ίσως η μόνη ένσταση μου είναι ότι είναι σχετικά μαλακά, αλλά πάλι αυτό έχει να κάνει με το βάρος του σκιέρ, την τεχνική του, και τελικά το προσωπικό του γούστο.

Όποτε μάλλον σε βλέπω για τα B2, εκτός και αν σκοπεύεις να κανείς σκι στην Αλάσκα.

Δεν έχει σημασία το ΠΟΥ άλλα με ΠΟΙΟΥΣ...

Τα Β2 είναι μαλακά αλλά: Μαλακό πεδιλάκι στην πούδρα χρειάζετε για να βρίσκεις ρυθμό. Με το που λυγίσουν μιας και μπρος και πίσω δέχονται 10 κιλά ενώ στο κέντρο δέχονται 60 έχουν την τάση για rebound. Αυτό σημαίνει ότι με κάποιο ρυθμό ουσιαστικά έχει ένα ελατήριο μου σε πετά επάνω απλά χρησιμοποιόντας το μαλακό χιόνι και την ιδιοσυχνότητα(πσσσσσ) του πεδίλου.

Στα (σπασμένα πλέον) Κnessl rail S3 η συχνότητα ήταν περίπου στον ρυθμό του guzzi των Μασάι σε κάτι dynastar που νοίκιασα waist 74 ήταν λίγο πιο γρήγορα ενώ στα SL9 απλά δεν υπήρχε και να υπήρχε θα ήταν κάτι σε tiesto

Μαλακό χρησιμέυει και στα άλματα (προσγειώσου με race πέδιλο στραβά και θα δεις) ενώ μαλακό=ελαφρύ πράγμα καλό για άλματα και πούδρα

Δημήτρη και tsaky σκοπεύω να κάνω και σκι στην Αλάσκα :cry:

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

MIK πες ποτέ φεύγουμε για το trip ???

(ALASKA, VALDEZ - RULES)

Εχει ξανασυζητηθεί το θέμα και συμφωνώ με τους προηγούμενους, τα B2 είναι καλύτερα για τις συνθήκες μας.

Προσωπικά θα έπερνα τα Β2 πριν μια βδομάδα και έκανα αρκετό ψάξιμο.

( Τελικά μετετράπει το Β2 σε volkl p60 sc για slalom)

Για off piste περιμένω να δω και τα movement (του pro rad) να δω τι πουλιά πιάνουν ή τι πουδρες πιάνουν για να αποφασίσω. Ουτως ή αλλως τα off piste δεν είναι για μια season. Τα πάιρνεις και τα φοράς για τουλάχιστον 3 χρόνια ΙΜΟ.

ΥΓ Για την σκληρότητα συμφωνώ με τον Mr M. (aka Mikalis)

Σας παραθέτω τι βρήκα στο http://www.freeride.nu/forum/thread.php?t=18904 ...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Here's what I got from a friend a while back (I edited the supersecret stuff out) after some speculation about the B4:

I went to our Rossi clinic the other night. The B4 is not a myth. It is actually the old B3, now called the B4. It is not new. But what is new, is the new B3. What they've done is made a B2.5. The dimensions of this ski is somewhere in between the old B2 and B3. Rossi felt that the dimensional difference between the 2 and 3 was to great. So they made something that would fit in between. By doing this, they had to make the old B3 the new B4, and the new B2.5 the new B3. These won't be out till January, I think.

Are you confused yet?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Με πρόλαβε ο Tsaky...Ουσαστικά δεν φτιάχνεται κάτι ακόμα πιο fat πό τα υπάρχοντα Β3,απλά μπαίνει κάτι ανάμεσα στα Β2-Β3.Το Β3 μετονομάζεται,ας το πούμε,σε Β4 και το νέο Β3 ,έχω διαβάσει,από foroum εξωτερικού,ότι θα κυμαίνεται μεταξύ των :lol:-82mm waist.

Τα Β3 είναι για Αλάσκα καταστάσεις.Τα ελληνικά βουνά πολύ απλά δεν χωράνε αυτό το τέρας.Τα Β2 μάλιστα,αποτελει μια λογική λύση για τον Έλληνα απατητάκια.Μέσα σετην πίστα θυμίζουν σε συμπεριφορά gs.

Μιχάλη καλορίζικα και περιμένω μια κοντρούλα με τα Monster... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

. Ουτως ή αλλως τα off piste δεν είναι για μια season. Τα πάιρνεις και τα φοράς για τουλάχιστον 3 χρόνια ΙΜΟ.

Μπορείς να το πεις στις πέτρες του Παρνασσού και τον Καλαβρύτων αυτό γραπτά. Να σου δώσω τη διευθυνση να στείλεις μια επιστολή μπας και το εμπεδώσουν και επιτρέψουν παράταση ζωής :cry::lol::lol::lol::lol:

Μιχάλη καλορίζικα και περιμένω μια κοντρούλα με τα Monster... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ε όχι και κόντρες στην εκπαίδευσή σου. Κάτσε να μάθεις πρώτα :lol:

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω και εγώ "ελατήριο"σαν τον ΜΙΚ. :lol::cry::lol::lol::lol:

p1sst.jpg

Μπορείς να το πεις στις πέτρες του Παρνασσού και τον Καλαβρύτων αυτό γραπτά. Να σου δώσω τη διευθυνση να στείλεις μια επιστολή μπας και το εμπεδώσουν και επιτρέψουν παράταση ζωής

Η εγγυηση ισχυει για πάνω απο 1 μέτρο χιόνι (στα Καλάβρυτα δεν ισχύει με τίποτα, έχουν τοπικούς ΄νομους) :lol:

Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω και εγώ "ελατήριο"σαν τον ΜΙΚ.

Και ξέρεις Στάθη, μετά το pop δεν έχει stop...

Για το Β4 υπάρχει όντως αυτή η φημολογία ότι αντικαθιστά το Β3 και κάνουν κάτι σε ενδιάμεσο. Μαλλον θέλουν να χτυπήσουν τα 724 που φέτος πήγαν πολύ καλά...

Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω και εγώ "ελατήριο"σαν τον ΜΙΚ. :lol::cry::lol::lol::lol:

Και απο πότε παρακαλώ εγινε ο ΜΙΚ ελατήριο???????/

ΜΙΚ σε περιμένω για πουδροκατάσταση όποτε θες !!!!!

Just name the place!!!!

Dathanas BAndit XX the powder machine!!!!!

Φερε και τον αναπνευστήρα μαζί σου μπορεί να τον χρειαστείς

alexphotos_2.jpg

Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω και εγώ "ελατήριο"σαν τον ΜΙΚ. :shock::D:D:D:D

Και απο πότε παρακαλώ εγινε ο ΜΙΚ ελατήριο???????/

ΜΙΚ σε περιμένω για πουδροκατάσταση όποτε θες !!!!!

Just name the place!!!!

Dathanas BAndit XX the powder machine!!!!!

Φερε και τον αναπνευστήρα μαζί σου μπορεί να τον χρειαστείς

alexphotos_2.jpg

Σωστός ο Παππούς :cry:

Φιλικά

Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ

Παναγιώτης

Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας

IPB Image

Εδώ πρέπει να αναφερθεί ότι την 26 Δεκεμβρίου του 2003 στα 3-5 Πηγάδια ο μικρός ΜΙΚ έκανε τα πρώτα του βήματα στο απάτητο με δάσκαλο τον μεγάλο master dathanas. 17 πουδρομέρες αργότερα...

Aystria-Pasxa2004%20026.jpg

Δάσκαλε καλά τα πάω ακολουθώ τα χνάρια σου...διδάσκω και άλλους τώρα

Β2 ΧΧ 2005

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

ο μικρός ΜΙΚ έκανε τα πρώτα του βήματα στο απάτητο με δάσκαλο τον μεγάλο master dathanas.

Tιιιιιιιι :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΜΟΥ...ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΟΥ :!: :!: :!:

Dathana I need lessons :!: :!: :!: :!: Άρα κι εσύ ανήκεις στην συνομοταξία των "ελατηρίων"....βέβαια στο επίπεδο "αναπνευστήρα".

p1sst.jpg

:D:evil::evil::evil:

Τώρα που ειμαστε λαός πρέπει κάποια στιγμή να κανονίσουμε καμία εξόρμηση τρελή με μόνο απώτερο σκοπό την πουδρα.

Είναι και άλλοι απο το σύλλογο που κατέχουν την τέχνη οπότε επιβάλεται...

Μιας και το θέμα έχει πάει στο freeride δυο ενδιαφέροντα link απο τα καινούρια μοντέλα 05/06

http://www.snow-fr.com/forum/index.php?sho...t=0entry44033

http://armadaskis.com/0304/Mall/ViewItem.p....php4?item_id=4

Αλήθεια στο curling ντοπάρονται?