Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
donmeli

Xιόνια στη Λιβαδειά.

Recommended Posts

Έντονη χιονόπτωση από το πρωί μέσα στην πόλη της Λιβαδειάς και σ' όλο το νομό γενικώτερα. Προβλήματα κυκλοφορίας στις ορεινές και χειρότερα απ΄όλα η επαρχία Θήβας.

Αλήθεια στο curling ντοπάρονται?

νομιζω οτι πρεπει να εισαι ο μοναδικος στην περιοχη που θα ανοιγει σαμπανιες με τα εντονα καιρικα φαινομενα!!!!!

(περιμενωντας να φορτωσει το βουνο και αλλο χιονακι )

:lol::P:P

Είμαι , είμαι αλλά το κρατάω κρυφό γιατί δεν το αντέχω το ξύλο.

Donmeli αν έχεις κάποια πληροφορία για την κατάσταση του δρόμου απο την έξοδο της Εθνικής οδού εως το χιονοδρομικό προς το απόγευμα,αν μπορείς ανακοίνωσε τη διότι σκέφτομαι να ανέβω αύριο στον Παρνασσό.

Είμαι , είμαι αλλά το κρατάω κρυφό γιατί δεν το αντέχω το ξύλο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ :lol::P:P:P:P

ΤΥΧΕΡΟΙ ΤΗ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΘΕΑ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ

www.LINESKIS.com

Αυτή τη στιγμή 12:40 η χιονόπτωση βρίσκεται σε ύφεση και η δρόμοι σε καλή κατάσταση. Από εθνική μέχρι Λιβαδειά κανένα πρόβλημα. Τα προβλήματα εντωπίζονται στον Καρακόλιθο και στο Ζεμενό τα οπoία για την ώρα είναι προσβάσιμα. Κανείς όμως δεν ξέρει τη επιφυλλάσει η νύχτα. Σε καμιά περίπτωση δεν θα ξεκινούσα χωρίς αλυσίδες και χωρίς να ξέρω πως τοποθετούνται ( το ΄δα κι αυτό).

Μια λύση είναι πριν ξεκινήσεις να πάρεις το 2261 0 100 το τοπικό 100 για πληροφορίες.

Θα ανέβω να το πατήσω δεν πα να έχει 3 μέτρα χιόνι ο δρόμος

Πολύ μου αρέσει η πουδρίτσα με βορειοανατολικό

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μόλις γύρισα απο Αράχωβα (17:00) όλος ο δρόμος είναι πεντακάθαρος ,δεν κατάφερα όμως να μάθω τί παίζει απο κει και πάνω μέχρι το χιοοδρομικό. Παρ΄όλα αυτά πρσοχή τις πρώτες πρωινές ώρες λόγω παγετού.

Τριτη πρωϊ και ο ουρανός είναι καταγάλανος με όλη την περιοχή ντυμένη στα λευκά όπου φτάνει το μάτι. Ελικώνας, Παρνασσός θαμμένοι στο χιόνι και το κρύο τσουχτερό. Απο δώ βλέπω τον Παρνασσό χωρίς ίχνος σύννεφου και ο αέρας ανύπαρκτος.Βέβαια δεν ξέρω τί παίζει από νέφωση και ομίχλη στο Χιονοδρομικό απο δώ όμως δείχνει να 'ναι καταπληκτική μέρα για σκι. Κι εγώ να το ατενίζω από τη δουλειά :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Καταλαβαίνετε τώρα το Avatar μου????

Κι εγώ τελικά δεν ανέβηκα,αν και είχα κλείσει θέση στο skibus,λόγω προβλήματος της τελευταίας στιγμής...

Να σου δανείσω το Avatar μου?

Να σου δανείσω το Avatar μου?

Έχεις avatar με άτομο που πηδάει απο ταράτσα;Τέτοιο μου χρειάζεται...

suicide.gif

Αυτή σου κάνει?!?!?!?

The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P.Lovecraft)

5.5.JPG

Τριτη πρωϊ και ο ουρανός είναι καταγάλανος με όλη την περιοχή ντυμένη στα λευκά όπου φτάνει το μάτι. Ελικώνας, Παρνασσός θαμμένοι στο χιόνι και το κρύο τσουχτερό. Απο δώ βλέπω τον Παρνασσό χωρίς ίχνος σύννεφου και ο αέρας ανύπαρκτος.Βέβαια δεν ξέρω τί παίζει από νέφωση και ομίχλη στο Χιονοδρομικό απο δώ όμως δείχνει να 'ναι καταπληκτική μέρα για σκι. Κι εγώ να το ατενίζω από τη δουλειά :cry::cry::cry::lol::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Καταλαβαίνετε τώρα το Avatar μου????

Όχι μωρέ μην το λες, ούτε πούδρες είχε, ούτε ήλιο, ούτε ζέστη, ούτε καλή παρέα..... Χάλια περάσαμε, χάλια σου λέω...

Φιλικά

Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ

Παναγιώτης

Υ.Γ. Θα βγει πάλι ο Ζιώτης (ΜΙΚ) και θα λέει ότι ήταν το καλύτερο powder day της χρονιάς. Η πλάκα θα είναι ότι αυτή τη φορά θα έχει δίκιο :!: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας

IPB Image

Υ.Γ. Θα βγει πάλι ο Ζιώτης (ΜΙΚ) και θα λέει ότι ήταν το καλύτερο powder day της χρονιάς. Η πλάκα θα είναι ότι αυτή τη φορά θα έχει δίκιο :!:  8)  :)  :D  :D  :D  :D

Μπα το σαββατοκύριακο ανάμεσα στα έλατα ήταν καλύτερα...και δεν είχα και να ξεθάβω εσάς :D:D:D:D

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Panio ανιτπαρέρχομαι τα κακεντρεχή σχόλια σου και θα δείξω ανωτερότητα. Αλλά άμα σε πετύχω θα σου ξηγήσω εγώ να παίζεις με τον πόνο μου.

Στο θέμα μας τώρα .Από χτές το βράδυ (Τετάρτη) χιονίζει ασταμάτητα σε όλη τη περιοχή. Το τοπίο Σκανδιναβικό και οι δρόμοι με πολλά προβλήματα.Στο τσάκ μου ξέφυγε ο κάδος σήμερα το πρωί , με αλυσίδες παρακάλώ .Δεν πειράζει θα ξαναπροσπαθήσω το μεσημέρι :cry::)

Και μια φωτό έτσι για να πάρετε μια γεύση από την κατάσταση.

normal_IMAGE_00005~0.jpg