nanad 101 Report post Posted February 7, 2005 αχ... ειχα πει σε καποιους φιλους οτι θα ανοιγα αυτο το topic εχτες το βραδυ αλλα δυστηχως ξαφνικα με πηρε ο υπνος. Λοιπον. νομιζω οτι αυτο το σκ ή πσκ για καποιους, ηταν απο τα πιο ομορφα που εχουμε περασει γενικοτερα και σε αυτο συνεβαλαν τα εξης: 1) το τοπιo ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. το ειχα δει σε φωτος αλλα ειναι εντελως διαφορετικο να το βλεπεις απο κοντα. δεν ειχα ξανακανει σκι αναμεσα σε αγριες λευκες και πραγματικα το μονο χρωμα που βλεπαμε για ολο το διαστημα ηταν το ασπρο. αντε, για τον μικ ασπρη πουδρα... 2) το καταφυγιο ηταν συμπαθητικο πραγματικα, τουλαχιστον το δικο μου δωματιο ηταν και διπλα στην τραπεζαρια οποτε δεν ειχα και σκαλες 3) το τζακι ηταν παντα αναμενο, τα ατομα που δουλευαν εκει μας εξυπηρετησαν μια χαρουλα και ο κ. Πανος μας (φυσικα ο κ. Δριβας), ηταν εκει για να φροντιζει τυχον προβληματακια. το highlight του σκ ηταν το βραδυνο σκι που σαν εμπειρια ηταν MONAΔΙΚΗ!!! μουσικουλα, ποτακια, σωστος φωτισμος, πολυ καλυτερος καιρος απο το πρωϊ (καλη ορατοτητα, ελαχιστη χιονοπτωση, καθολου κρυο/αερας), εκπληκτικο χιονι καλα στρωμενο. καναμε 4 ωρες και θελαμε κι αλλο, κι αλλο... χαρηκαμε που ειδαμε παλι τα παιδια απο πανω (δεν γραφω την απαγορευμενη λεξη ), πολλα περαστικα σε ολους που χτηπησαν λιγακι, μπανιος, μυρτω, stubaigeorge (ελπιζω να μην ξεχασα κανεναν). αλλα και στον προεδρο που με πυρετο ηταν εκει και την καλλι που θα κανει εγχειρηση την αλλη εβδομαδα. οπως επισης, χαρηκαμε που το φλουρι απο την πιτα το κερδισαν τα παιδια απο την Ελληνικη Ομαδα Διασωσης. αχ τι αλλο να πω... ααα να μην ξεχασω να πω οτι χαρηκα που ηρθαν καινουργια μελη σε αυτην την εκδρομη, θανο, κωστα, τον tsaky με την κουκλα του και ελπιζω να περασατε καλα μαζι μας. μπραβο στα παιδια για την διοργανωση, με τις οποιες δυσκολιες που ειχε γενικα αυτη η εκδρομη, αλλα ειχαμε ολοι μας καλη διαθεση και το χαρηκαμε πολυ. (ακομα και στο ξεχιονισμα των αυτ/των) ευχαριστω τον μικ για την βοηθεια στην παρθενικη μου αποπειρα στις πουδρες ΤΟΥ (και που μας αφησε κι εμας να δουμε πως ειναι αυτην η αισθηση...) και στα αλλα δυο παιδια (δεν θυμαμαι ονοματα) που με βοηθησαν να σηκωθω 3 φορες που κολλησα ασχημα...(ακομα εκει θα ημουνα) αυτα τα ολιγα. θα τα ξαναπουμε πανω. φιλικα νανα υστ. ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια, Λαππας, Porfirio, Μπανιος, Tsaky, που με την σωστη οδηγηση φτασαμε πισω μια χαρουλα, γρηγορα και με ασφαλεια, και με απιστευτα γέλια στην διαδρομη (στον Σπυρο μονο μην ξαναδωσετε CB, ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ!) Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 7, 2005 Λές να το συζητήσουμε εδώή στο Ραντεβού στα βουνά :?: Ατιγράφω: Χιόνιζε χιόνιζε χιόνιζε και μετά χιόνιζε. Κάποια στιγμή χιόνισε πολύ κιόλας. Μετά έφυγε ο Λάππας και έβγαλε ήλιο Τρελή παρέα και το κέφι ατελείωτο. Η πίττα νόστιμότατη και ότι πρέπει μετά από 4 ώρες σκι στους -10 Οι Βολιώτες snowclubites χρόνια περίμεναν να μάθουν ορισμένα μέλη του ΣΤΧ πούδρα ώστε με την κλασσική τους κολοφαρδία να ρίξει την καλύτερη πούδρα εδώ και χρόνια στο Πήλιο. Απάτητες διαδρομές μέσα από τις Αγριόλευκες και όλα τα τολμηρά μέλη του συλλόγου το διασκέδασαν και ανεβηκαν δυο επίπεδα στο απάτητο. Βραδυνό σκι απίστευτο μέσα σε χιονοθύελλα(και όταν λέμε χιονοθύελλα εννοούμε ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑ). Κανέις νομίζω δεν θα ξεχάσει αυτό το βραδυνό σκι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο χιονοδρομικό από εμένα που μας έδειξε τι πάει να πει μάχη με το χιόνι, τον πάγο και τον καιρό. Μάχη με τις περιορισμένες δυνατότητες σε θέματα να σημάνουμε όλες τις πίστες και να τα μαζέψουμε πριν τα θάψει το χιόνι. Μάχη με το να ανοίξουμε το κέντρο με τον "τσαμπουκα" παρόλο που οι υπάληλοι είναι αποκλεισμένοι στη Ζαγορά και ο διευθυντής να κάνει βάρδυα στο λιφτ. Και ευχαριστούμε που κάναμε το βραδυνό και μας έμειναν αξέχαστες αναμνήσεις ενώ πραγματικά δεν γινοταν βραδυνό σκι με ΑΥΤΗ τη χιονοθύελλα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Νίκο στο καταφύγιο για όλα όσα έκανε Ευχαριστούμε και μακάρι να είχε και άλλα Σαββατοκύριακα ο χρόνος να ξανάρθουμε αν και κάτι μου λέει... Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
tsaky 28 Report post Posted February 7, 2005 Χάρηκα που σας γνώρισα όλους από κοντά, περάσαμε φανταστικά... -Για να ανέβουν κάποιοι από το parking στο καταφύγιο έκαναν τους χιονάνθρωπους, ενώ κάποιοι άλλοι ανέβαιναν με το ratrack, τι να κανείς αυτά έχει η ζωή... ??? -ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν μέλη οι κοπέλες με τα snowboards που ήταν στο καταφύγιο το Σάββατο και την Κυριακή !!! -Χαιρετώ την συμμορία της εθνικής οδού... -Porfirio: Ποτέ θα ξαναβάλουμε αλυσίδες ??? Quote Δεν έχει σημασία το ΠΟΥ άλλα με ΠΟΙΟΥΣ... Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted February 7, 2005 Σε όλα τα παραπάνω έχω να προσθέσω: - Πολύ σπρώξιμο για να ανέβουν τα αυτοκίνητα στο parking :? - Είναι μακριά ακόμα το καταφύγιο; - Οδυσσέα πόσο βαθιά πάει το μπατόν; - Πολύ σκάψιμο για να απελευθερωθούν τα αυτοκίνητα και κάποιοι να βάλουν αλυσίδες, ενώ άλλοι έκοβαν βόλτες με τα tanks τους στο parking. - Σπρώξτε ρε παιδιά να ξεκολήσει το αμάξι του προέδρου! - Έχετε δει πως κατεβαίνουν με σκι και τις βαλίτσες στο χέρι; Παιδιά πάντα καλά να είμαστε και προσοχή από τραυματισμούς, προπαντώς χαζούς (τ' ακούτε κάποιοι στη Θεσσαλονίκη Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 7, 2005 Και πως τα πέρασε το χιονοδρομικό Πέμπτη, Παρασκευή 3,4/2/05 Χιόνι, παγωνιά, ισχυρός βοριάς, ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΧΚΠ. Προετοιμασία κέντρου για κανονική λειτουργία το Σ,Κ έν μέσω χιονοθύελλας Σάββατο 5,6/2, Κυριακή. Παγωνιά, -9 βαθμοί κελσίου, μέτριος βοριάς,ομίχλη, ελαφρά χιονόπτωση Λειτουργία όλων των εναέριων αναβατήρων Π1,Π2,Π3. ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ. Λες και σε πείσμα του Βοριά , 200 περίπου χιονοδρόμοι ΖΕΣΤΑΝΑΝ ΤΟ ΧΚΠΗΛΙΟΥ όλη τη μέρα . Αέρας , χιόνι, παγωνιά, περιορισμένη ορατότητα όχι μόνο δεν ματαίωσαν το προγραμματισμένο ΝΥΚΤΕΡΙΝΟ του Σαββατόβραδου, αλλά μας χάρισαν πρωτόγνωρες εμπειρίες μιας άγριας χειμωνιάτικης νύκτας, διευρύνοντας το "ψυχικό μας ορίζοντα" που μέχρι προχθές "έβλεπε" μόνο μέχρι ήρεμες νύκτες με έναστρο ουρανό + φεγγάρι. Μυστικό του όλου ανεξήγητου με την "παραδοσιακή λογική" φαινόμενου ήταν η έλευση στο βουνό των Κενταύρων της παρέας του SNOWCLUB, μιας παρέας που χωρίς να το επιδιώξει , έδειξε ότι ξέρει να ζεί και να χαίρεται το βουνό και το χιόνι , υπό όλες τις συνθήκες! Μιάς παρέας που τείνει να εξαπλωθεί και να θέσει στο τραπέζι της ελληνικής χιονοδρομίας όλα τα "δύσοσμα" προβλήματα προκειμένου να εξυγιανθούν.Φαίνεται ότι ο "χαβαλές" στην πίστα έχει το υγιές του αντίβαρο δηλ. την αυστηρή αλλά και εποικοδομητική κριτική στο τραπέζι! H Κυριακή 6/2 ξημέρωσε χιονίζοντας ήρεμα , είχε κοπεί ο δυνατός βοριάς.Το φρέκο χιόνι που δεν προλάβαινε να διαστρωθεί ψήλωνε...ευκαιρία για όσους αγαπούν την πούδρα . Δρόμοι ανοικτοί, αναβατήρες ανοικτοί , πρόσωπα χαμογελαστά!!! Τα χαμογελαστά πρόσωπα ήταν και η ανταμοιβή των εργαζομένων του ΧΚΠηλίου, που κουράστηκαν για να διαφυλάξουν και να προσφέρουν την απρόσκοπτη λειτουργία του ΧΚΠηλίου στους φίλους του<br> Και ενώ οι φίλοι του snowclub αναχώρησαν το μεσημέρι μετα την κοπή της πίττας τους ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ, εμείς τους ευχόμαστε ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ και να τύχουν να απολαύσουν το Πήλιο και με λιακάδα, για να καταλάβουν κάτι ακόμα απο την μαγεία του. Π.Δ Εγώ ακόμα πιστεύω ύστερα από 6 επισκέψεις στο βουνό ότι είναι ψέματα και διαφημιστικό τρικ ότι φαίνετε το Αιγαίο Από τη παρέα γκαντέμηδες μόνιμα είναι Lapp, Aris, Vera, Madskier, MIK και Odysseas. 6 στα 6 ομίχλη Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted February 7, 2005 Πραγματικα ηταν μια πολυ ομορφη εμπειρία ,ΚΑΙ αυτη η εκδρομη του συλλογου.. Ειδικα για αυτους που καναν σκι Να επισημανω μερικα αξιομνημονευτα στοιχεια.. 1.Η αξιοθαυμαστη προσπαθεια του κ.Δρίβα να λειτουργησουν ολα, οσο το δυνατον καλυτερα και να μεινουν ολοι ικανοποιημενοι ενω οι συνθηκες ηταν απιστευτα δυσκολες καθως και για το ρατρακ που επιστρατευσε για να μας ανεβασει το βραδυ 2.Φλουρι στην βασιλοπιττα βρηκε ΚΑΙ η Γιάννα(ΙΤ) αν δε κανω λαθος.. Μικ τι παιζει?Μας φαγαν μπαμπεσικα??Παντως ομολογω οτι ηταν απο τις πιο νοστιμες που εχω φαει 3.Ευχαριστω την Acidgurl που μου εφερε πρωινο οταν ημουν καρφωμενος στο κρεββατι και ολα τα παιδια που βοηθησαν να ξεθαψουμε το αυτοκινητο μου 4.Συγνωμη σε οσους τυχον κολλησα κρυωμα :twisted: 5.Παρατηρησα ενα ντεφορμαρισμα του Porfirio στην κοψιδομαχια κατι που ελπιζω να ειναι εντελως παροδικο 6.Χαρηκα που βρεθηκαμε και παλι με ολα τα παιδια και επισης που γνωριστηκαμε αυτους που δεν ειχε τυχει εως τωρα οπως Τsaky,Moonsoda,Acidgurl,Aggelica ,Γιωτα,κτλ Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 7, 2005 Όσοι έχουν δει τις αγριολευκες χιονισμένες ξέρουν ότι το θέαμα κόβει την ανάσα. Καταπληκτική εκδρομή με ατέλειωτο σκι / snowboard μέσα σε απίστευτες ποσότητες φρέσκιας πούδρας. Φτάνοντας το Σάββατο στο χιονοδρομικό το πάνω πάρκινγκ είχε λίγο χιόνι (όχι αρκετό όμως για να κολλήσεις, εκτός αν το παρωνύμιο σου άρχιζε από Porfiri...). Όταν πήγαμε να πάρουμε τα αυτοκίνητα χιόνι ήταν λίιιιιιγο περισσότερο. Φτυαράκια λοιπόν, και αρκετός ιδρώτας μέχρι να καταφέρουμε να ξεθάψουμε και να περάσουμε αλυσίδες. Το σκι του Σαββάτου ήταν καλό, πάνω σε πολύ φρέσκο χιόνι, αλλά με πολύ αέρα. Πολύ καλύτερο ήταν το νυχτερινό γιατί με τους προβολείς έβλεπες σαφώς πιο μακριά, αν και είχε πάρα πολύ κρύο. Η επιστροφή στο σαλέ με το τζάκι να καίει τεράστια κούτσουρα και την παρέα σε τρελά κέφια συνοδεύτηκε από λιτό γεύμα (όπως πάντα) για να μην χαλάσουμε την δίαιτα μας. Στις 2 μέρες που ήμασταν στο Πήλιο, δεν σταμάτησε στιγμή να χιονίζει. Τα φαινόμενα εντάθηκαν όμως από το πρωί της Κυριακής ευτυχώς χωρίς αέρα, χαρίζοντας μας τοπία συγκλονιστικής ομορφιάς. Μέσα σε συνθήκες σχετικά περιορισμένης ορατότητας, αλλά στην οποία δεν χανόσουν λόγω των δέντρων, κάναμε το σκι της ζωής μας. Ακόμα και όσοι δεν αρέσκονται στο απάτητο (όπως η αφεντιά μου) ανακάλυψαν την ομορφιά του να τσουλάς πάνω σε παρθένο χιόνι. Βέβαια, όταν έπεφτες, απλά θαβόσουν, αν και, αν κρίνω από τον εαυτό μου, ακόμα και οι τούμπες σε τόσο βαθύ απάτητο ήταν απολαυστικές. Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στον διευθυντή του χιονοδρομικού, κύριο Πάνο Δρίβα, ο οποίος μας έδειξε στην πράξη ότι όταν υπάρχει θέληση ακόμα και στις δυσκολότερες συνθήκες ο χιονοδρόμος θα φύγει ευχαριστημένος από το Χ.Κ. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά του χιονοδρομικού που πάντα με το χαμόγελο στο πρόσωπο κατάφεραν παρά τις αντίξοες συνθήκες να μας κάνουν να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας. Ένα μεγάλο μπράβο στους χειριστές των εκχιονιστικών (ούτε και εγώ ξέρω πόσα συναντήσαμε στον δρόμο) οι οποίοι κατάφεραν παρόλο που χιόνιζε ασταμάτητα να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς. Εξυπακούεται ότι το απογευματάκι της Κυριακής έγινε η απαραίτητη στάση στα Χάνια για να φορτώσουμε τις μπαταρίες μας σε ταβέρνα της περιοχής. Η επιστροφή στην Αθήνα είχε ατέλειωτη πλάκα. Παρόλο που ήμασταν ένα καραβάνι από πέντε αυτοκίνητα νιώθαμε ότι βρισκόμασταν σε πούλμαν χάρη στην επικοινωνία με τα VHF. Περάσαμε καταπληκτικά αν και έχω αρχίσει και εγώ να αναρωτιέμαι αν το Πήλιο έχει κοντά θάλασσα :wink: Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Επίκεντρος 1 Report post Posted February 7, 2005 Λοιπόν, φύγατε από Πήλιο και όλοι πιστεύαμε ότι θα μας αφήνατε πίσω ήλιο και καθαρό ουρανό, όπως πέρισυ. Αντί αυτού, έχουμε και λέμε: * 30 cm φρέσκο από χθες το απόγευμα μέχρι σήμερα στο ΧΚ * χιόνι στο Βόλο το βράδυ, για μισή ώρα τα σκέπασε όλα (και δρόμους) * χιόνι απίστευτο αυτή την ώρα και στο Βόλο, με σφοδρότητα στα Β.Π. Όσον αφορά το Σ/Κ: Ποιός λέει ότι η "τρέλλα δεν πάει στα βουνά"; Σκί με τέτοια χιονοθύελλα εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι. Δεν ξέρω και το ΧΚ αν θυμάται να δουλεύει με τέτοιες συνθήκες (και με το μισό προσωπικό αποκλεισμένο στα χωριά...). Στο νυκτερινό ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΛΥ, μου βάλαν σφήνα την ετήσια γιορτή της εταιρίας και κοπή πιτας και δεν μπόρεσα.... Όπως δεν μπόρεσα να εξασφάλίσω τη μουσική που θα έπρεπε, καθώς ο dj και ο επιχειρηματίας είχαν ευλόγως τις ...ενστάσεις τους (λόγω καιρού). Ένα μήνυμα βγαίνει από όλα αυτά, το συζητούσαμε με τον Π.Δ.: Το snowclub ήταν το κίνητρο αυτό το Σ/Κ και έγιναν πράγματα ωραία και αποτελεσματικά, από όλες τις πλευρές. Έτσι πρέπει να γίνονται τα πράγματα κάθε φορά, με θετική προσέγγιση και χωρίς να τα εμποδίζει κανείς, ούτε ο καιρός. Αντί για ένα Σ/Κ με κλειστό ΧΚ είχαμε ένα Σ/Κ με πολλή-πολλή χιονοδρομία και μόνον ευχαριστημένους ανθρώπους (επισκέπτες, χιονοδρόμους, επαγγελματίες, υπαλλήλους). Ας περάσει αυτό το μήνυμα παντού και ακόμη περσσότερο στους επισκέπτες εκείνους που ξεκινούν για το βουνό κάθε Κυριακή μεσημέρι μόνον όταν έχει ήλιο, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται στις ουρές και να ταλαιπωρούν και αυτούς που ξεκίνησαν από τις 4 το πρωί... Τα βουνά είναι φιλόξενα κάθε μέρα και σχεδόν υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Ας μην το ξεχνάμε αυτό. Ακόμη ας μην ξεχνάμε ότι η απόλαυση δεν απαιτεί μαξιμαλιστικές υποδομές, αλλά μαξιμαλιστικές διαθέσεις και καλή παρέα. ...και όπως φαίνεται στο snowclub αυτό έχει γίνει τρόπος ζωής. Καλή συνέχεια. Στέλιος Quote Όριο ο ουρανός Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted February 7, 2005 Οτι και να πώ είναι λίγο.... Απίστευτη εκδρομή με ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ κέφι, πολύ καλή παρέα ( μία απο τα ίδια δηλαδή)....... Πάντως είναι γραφτό να μην δούμε καλή μέρα σε αυτό το βουνό...... Το νυχτερινό ήταν υπέροχο, αν και οι καιρικές συνθήκες λίγο δύσκολες, το χιόνι ατελείωτο....... Ευχαριστώ τον Snowspirit και τον Mac για το σπρώξιμο 50 μέτρα πριν απο το χιον/κο, καθώς επίσης και για το ξεθάψιμο του αυτοκινήτου την Κυριακή το μεσημέρι ( παιδιά του χρόνου σας το υπόσχομαι , θα βάλω χιονολάστιχα), ενώ κάποιοι άλλοι περνάγανε απο μπροστά μας με κάτι τουμπανιασμένα 4Χ4 και μας κάνανε και πλάκα ( έ ΤSAKY :?: :?: ) ......... Το κλίμα στο σαλέ υπέροχο....το φαγητό όμως ρε παιδιά σαν να ήταν λίγο....οι υπάλληλοι του χιον/κού εξυπηρετικότατοι και ένας διευθυντής να κόβει συνέχεια βόλτες στις πίστες παρ'ολο που οι συνθήκες ήταν αρκετά δύσκολες....... Αυτά τα ολίγα.....άντε και πότε είπαμε ότι είναι η επόμενη εκδρομή :?: :?: Φιλικά Σπύρος Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
I.T. 0 Report post Posted February 7, 2005 Παιδιά ήταν σούπερ!!!! (κι ας ήμουν & ψιλοσυναχωμένη. Μασάν ωρέ τα παλληκάρια του ΣΤΧ??? Γκουχ-γκουχ!) Παρ'ό,τι με έχουν καλύψει γενικότερα οι προ-γράφοντες, έχω να προσθέσω & τα εξής: ... εάν το τοπίο αυτό το ΣΚ σας έκοψε την ανάσα όπως σε μένα ... με αυτό το χιόνι που είχε (και συνέχιζε να βάζει ασταμάτητα), & εάν πετυχαίναμε το Χ/Κ με πλήρη διαύγεια (όπως το πέτυχα εγώ των Φώτων) ... έπρεπε να πάρουμε μαζί μας και ηρεμηστικά να'χουμε, γιατί με τόση ομορφιά ... το καρδιακό επεισόδιο δεν το γλυτώναμε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!! 2.Φλουρι στην βασιλοπιττα βρηκε ΚΑΙ η Γιάννα(ΙΤ) αν δε κανω λαθος.. Λάθος Άρη! Η Γιάννα (ΙΤ) "οικονόμησε" μόνο ένα ξεβουλωτικό μύτης Otrivin σε σπρέυ, 2 χαπάκια Comtrex cold χρώματος πράσινου για το συνάχι & τρία πακέτα χαρτομάντηλα! Το 2ο φλουρί το κέρδισε η μικρή Ελένη (όχι το κορίτσι μας από την Έδεσσα ... η άλλη!) :wink: Quote Γιούρια! Ντουγρού & μη φοβού! Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted February 7, 2005 Αντί για ένα Σ/Κ με κλειστό ΧΚ είχαμε ένα Σ/Κ με πολλή-πολλή χιονοδρομία και μόνον ευχαριστημένους ανθρώπους (επισκέπτες, χιονοδρόμους, επαγγελματίες, υπαλλήλους). Φανταστειτε οτι το πρωι της Κυριακης οταν ξεκινησα απο το ξενοδοχειο στα Χανια για το χ.κ.,η κοπελα στη ρεσεψιον(παρενθεση -το ξενοδοχειο "Τοξοτες" ηταν αψογο σε ολα του-το συνιστω ανεπιφυλακτα),μου ειπε το χ.κ δεν θα δουλευει σημερα... λογω της πολυ εντονης χιονοπτωσης.Που να ξερε οτι δεν καταλαβαινουμε τιποτα... :wink: Φτανοντας στο parking κατα τις 10,ερημια...Βλεπω τον Επικεντρο(χαρηκα πολυ για τη γνωριμια)στη μεση του parking να εκθειαζει τον βορειοανατολικο Μου λεει"αλλες 3 ωρες ετσι και θαφτηκαμε.."Και τι θα κανουμε σκι ετσι ?απαντω εγω.Βεβαιως ειπε και ετσι πειστηκα Μετα ακολουθησε ενα απιστευτο powder party(την εκφραση την ακουσα απο τον MAC και μαρεσε)με ωραιο finale την κοπη της πιτας σε πολυ ωραια ατμοσφαιρα. Χαρηκα και εγω που γνωρισα οσα μελη προλαβα(tsaky.MAC,porfirio,MIK,xrisa,liana,paniobanio,Επικεντρος,Θεοφιλος,thanos ,Ποπη,και αλλους που δεν θυμαμαι τωρα) καθως και τον κ.Δριβα που πραγματικα ετρεχε-φροντιζε για ολα.Το παραδοξο ηταν πως με οποιον γνωριζομουν ηταν σαν να τον ηξερα ηδη... Ηταν η πρωτη μου εκδρομη με το συλλογο και περασαμε πολυ ωραια και εγω και η wife.. (στο γυρισμο μου ελεγε πως ειμαστε τελειως τρελοι οι snowclubitες -δεν φανταζοταν ποτε οτι θα εκανε σκι με τετοιο καιρο...). Quote Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted February 7, 2005 Παιδια ολα ηταν πολυ ομορφα.... ΤΕΛΕΙΑ.... Ευχαριστω τον συλλογο.. Συμφωνω με τυος προλαλλησαντες.... Νανα ημον και εγω....αλλα δεν πειραζει καλη καρδια.... Ευχαριστουμε τον κυριο Δριβα...και τα παιδια του βουνου... Υ.Γ.1 την επομενη φορα στο πηλιο θα κλεισουμε και extra barman για να μεινει το καταφγιο οσο θελουμε ανοιχτο..Ετσι Βερα? Υ.Γ.2 Αν θελει ας με ξανα ακολοθησει ετσι το Punto... Παιδια εκτος των καλαβρυτων ηταν η πρωτη μου εκδρομη με τον συλλογο (για αυτο και γαφτηκα αρχικα) Ευχαριστω που ειμαι μελος.... Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
AGELICA 0 Report post Posted February 7, 2005 Ηταν πραγματικά ενα Super ΣΚ. Ο καιρός ήταν φοβερός και το τοπίο μαγευτικό! Χάρηκα που είδα γνωστές φατσούλες και που γνώρισα νεες. Ευχαριστώ τα παιδια που κατέβηκαν μαζί μου την Κυριακή μετά την κοπη της πιτας (νοστιμότατη) για την υπομονή τους. :oops: (αν δεν πεσεις δεν μαθαίνεις) Φιλιά σε όλους. SEE YOU ALL SOON Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted February 7, 2005 Λοιπόν..έχουμε και λέμε 1) Μια άψογη παρέα, γεμάτη ενέργεια, που τα μέλοι της μοιράζονται την ίδια αγάπη για το βούνο , και σε κάνει όλες τις στιγμές να νοιώθεις σαν να είσαι μέρος της καιρο (Παρόλο που συνολικά υπάρχεις στο χώρο 4-5 μέρες, ε...ακόμα και αν καποιοι γκρινίαζουν που κάνεις snowboard ). 2) Ένα πανέμορφο χιονοδρομικό που οι διαδρομές (ακόμα και όταν πλέον πίστευες οτι όλο και κάποιο κομμάτι σου θα μείνει πάνω στο καρεκλάκι απο το κρύο) ήταν απόλαυση και δέν μπορούσες να σταματήσεις. 3)Μιά ομάδα ανθρώπων να πασχίζει (και πάντα με καλή διάθεση) να κρατήσει το χιονοδρομικό σε καλή λειτουργία, παρόλο που ο καιρός ήταν κόντρα για τα καλά , για να περάσουμε εμείς καλα... 4) Ένα βράδυνο σκί (χμμμ..snowboard..) ..ΑΨΟΓΟ είναι μόνο ένα μικρό δείγμα του πώς είδε ένα "φρέσκο" μέλος το σαββατοκύριακο. Παιδία ευχαριστώ πολύ Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted February 7, 2005 Λοιπόν..έχουμε και λέμε 1) Μια άψογη παρέα, γεμάτη ενέργεια, που τα μέλοι της μοιράζονται την ίδια αγάπη για το βούνο , και σε κάνει όλες τις στιγμές να νοιώθεις σαν να είσαι μέρος της καιρο (Παρόλο που συνολικά υπάρχεις στο χώρο 4-5 μέρες, ε...ακόμα και αν καποιοι γκρινίαζουν που κάνεις snowboard ). 2) Ένα πανέμορφο χιονοδρομικό που οι διαδρομές (ακόμα και όταν πλέον πίστευες οτι όλο και κάποιο κομμάτι σου θα μείνει πάνω στο καρεκλάκι απο το κρύο) ήταν απόλαυση και δέν μπορούσες να σταματήσεις. 3)Μιά ομάδα ανθρώπων να πασχίζει (και πάντα με καλή διάθεση) να κρατήσει το χιονοδρομικό σε καλή λειτουργία, παρόλο που ο καιρός ήταν κόντρα για τα καλά , για να περάσουμε εμείς καλα... 4) Ένα βράδυνο σκί (χμμμ..snowboard..) ..ΑΨΟΓΟ είναι μόνο ένα μικρό δείγμα του πώς είδε ένα "φρέσκο" μέλος το σαββατοκύριακο. Παιδία ευχαριστώ πολύ Eιδες που σου ειπα πως εστω και μονος εν θα χασεις? αυτο για να το βλεπουν τα νεα μελη... Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted February 7, 2005 Μια εκδρομή του συλλόγου που ήταν όπως όλες τρομερή :!: :!: Εμείς (moi,vera και eleni,dimanast) φτάσαμε εν μέσω χιονοθύελλας παρασκευή βράδυ. Ευχαριστούμε το ΧΚ που έστειλε το ρατράκ να μας μεταφέρει στο καταφύγιο,γιατι αν ανεβαίναμε με τα πόδια θα γινόμασταν αγαλματάκια απο το κρύο και το χιόνι.. Χάρηκα πολύ που ξαναείδα πολλά μέλη του συλλόγου (τους νιώθω πλέον φίλους μου) και που γνώρισα κι άλλα νεα μελη (thanos,tsaky,moonsoda). Αν ξεχνάω κάποιον ας με συγχωρήσει. :oops: MAC το μπατόν πήγαινε πάνω απο 1.5 μέτρο βάθος :wink: tsaky ε,ναι λοιπόν... ήμουν κι εγώ στο ρατράκ Να προσθέσω οτι πρώτη φορά χρειάστηκε να 'ξεθάψω' το αμάξι μου. Πραγματικά ίδρωσα,όπως και όλα τα παιδιά που βοήθησαν να βγάλουμε τα αυτοκίνητα. Το τραπέζωμα που ακολούθησε μου θύμισε τραπέζι γάμου Τελικά ποιόν παντρέψαμε ρε παιδιά?? :wink: Περάσαμε φανταστικά και ανυπομονώ για την επόμενη εκδρομή. ΥΓ: Να ζητήσω ένα συγνώμη απο ολα τα παιδιά γιατι μετα τις τελευταίες φωτογραφίες έφυγα αμέσως για το αμάξι μου και δεν χαιρέτησα κανέναν. Είχε παγώσει η πόρτα βλέπετε και έτρεξα να δω τι θα κάνω... Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted February 7, 2005 ....Το τραπέζωμα που ακολούθησε μου θύμισε τραπέζι γάμου Τελικά ποιόν παντρέψαμε ρε παιδιά?? :wink: ... Εγω παντως ειχα φυγει νωριτερα.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted February 8, 2005 Θανουλη, δεν ειναι οτι δεν σε θυμομουνα και δεν εγραψα για σενα, απλα ανεφερα τους αλλους γιατι στο ενα χερι ειχαν το τιμονι και στο αλλο το VHF... ΦΥΣΙΚΑ εσυ ησουν το πιο ησυχο παιδακι της συμμοριας με τα αυτ/τα!!! ...και ησουν και απασχολημενος με το ασπρο Punto... Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted February 8, 2005 ΦΥΣΙΚΑ εσυ ησουν το πιο ησυχο παιδακι της συμμοριας με τα αυτ/τα!!! ...και ησουν και απασχολημενος με το ασπρο Punto... Τα σιγανά ποταμάκια να τα φοβάσαι! :wink: :roll: Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 8, 2005 Ακόμη ας μην ξεχνάμε ότι η απόλαυση δεν απαιτεί μαξιμαλιστικές υποδομές, αλλά μαξιμαλιστικές διαθέσεις και καλή παρέα. ...και όπως φαίνεται στο snowclub αυτό έχει γίνει τρόπος ζωής. Αυτό κανονικά θα πρέπει να το κορνιζάρουμε. :wink: Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 8, 2005 Σάββατο 7 η ώρα το πρωί σε έκτακτο δελτιο του ΜEGA 27 άτυχοι χιονοδρόμοι παρέμειναν αποκλεισμένοι στο λεωφορείο που τους μετέφερε για 7 ώρες μέχρι τα εκχιονιστικά της νομαρχίας, η ομάδα διάσωσης και η ΕΜΑΚ να τους βρούνε και να τους απεγκλωβίσουν. Ο Ελληνικός Σύλλογος Τουριστικής Χιονοδρομίας έθεσε σε κίνδυνο τα μέλη του και απορούμε πως ένας σύλλογος μπορεί παίρνει τέτοιες αποφάσεις. Η θερμοκρασία ήταν -11 βαθμοί κελσίου και επικρατούσε χιονοθύελλα Για να περάσουν τον χρόνο οι άτυχοι νεαροί που τους μετέφεραν υλικά πρώτης ανάγκης με το ρατράκ του χιονοδρομικού, ανάγκασαν τον χειριστή να φτιάξει ένα άλμα δίπλα στο ακινητοποιημένο λεωφορείο ενώ στις πρώτες τους δηλώσεις οι εγκλωβισθέντες δήλωσαν ότι θα ήθελαν ένα λίγο μεγαλύτερο άλμα και καλύτερη κάλυψη από κάμερες. Μερικές φορές θες να γυρίσει ο χρόνος πίσω να πάρεις τη σωστή απόφαση...Sorry Guys Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
tsaky 28 Report post Posted February 8, 2005 Φώτο και σχολεία στο άλμπουμ μου ... http://www.snowclub.gr/modules.php?name=co...nails&album=155 Quote Δεν έχει σημασία το ΠΟΥ άλλα με ΠΟΙΟΥΣ... Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted February 8, 2005 ακομα χειροτερα για εμενα...VHF τιμονι Punto.... αλλα τα παλικαρια του snowclub ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ!!!! Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted February 8, 2005 Πραγματικά για μία ακόμη φορά περάσαμε καταπληκτικά με τα παιδιά του συλλόγου και για δεύτερη χρονιά το Πήλιο μας φιλοξένησε άψογα, παρ' ότι ο καιρός δεν μας έκανε το χατίρι. Χάρηκα που γνώρισα και από κοντά κάποια παιδιά που δεν ήξερα, όπως τη Νανά, τη Λιάνα, τη Βέρα, την Γιάννα και γενικώς όλα τα κορίτσια του συλλόγου αλλά ρε γμτ πρόλαβα και παντρεύτηκα. Επίσης ξαναχάρηκα που είδα τον Οδυσσέα, τον Άρη, το Γιώργο (Stubai) και τον ΚΥΡΙΟ Λάππα. Δεν χάρηκα που ξαναείδα τον Πρόβατο (δεν υπήρχε λόγος άλλωστε να ξανασυναντηθούμε) ούτε και τον Μikάλη. Δεν περίμενα να δω τον Ανδρέα και επίσης περίμενα τον Σπύρο σε καλύτερη φόρμα (στο φαγητό). Ελπίζω να πέρασε το συνάχι της Γιάννας και ο πρόεδρος να είναι πλέον εντελώς καλά. Τέλος πρέπει να ευχαριστήσω κι εγώ τον κ.Δρίβα για τις φιλότιμες προσπάθειες που έκανε για να είναι όλα στην εντέλεια. Την επόμενη φορά ελπίζω να καθήσουμε δύο ημέρες παραπάνω. Δι' ευχών σας.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted February 8, 2005 Πραγματικά για μία ακόμη φορά περάσαμε καταπληκτικά με τα παιδιά του συλλόγου και για δεύτερη χρονιά το Πήλιο μας φιλοξένησε άψογα, παρ' ότι ο καιρός δεν μας έκανε το χατίρι.Χάρηκα που γνώρισα και από κοντά κάποια παιδιά που δεν ήξερα, όπως τη Νανά, τη Λιάνα, τη Βέρα, την Γιάννα και γενικώς όλα τα κορίτσια του συλλόγου αλλά ρε γμτ πρόλαβα και παντρεύτηκα. Επίσης ξαναχάρηκα που είδα τον Οδυσσέα, τον Άρη, το Γιώργο (Stubai) και τον ΚΥΡΙΟ Λάππα. Δεν χάρηκα που ξαναείδα τον Πρόβατο (δεν υπήρχε λόγος άλλωστε να ξανασυναντηθούμε) ούτε και τον Μikάλη. Δεν περίμενα να δω τον Ανδρέα και επίσης περίμενα τον Σπύρο σε καλύτερη φόρμα (στο φαγητό). Ελπίζω να πέρασε το συνάχι της Γιάννας και ο πρόεδρος να είναι πλέον εντελώς καλά. Τέλος πρέπει να ευχαριστήσω κι εγώ τον κ.Δρίβα για τις φιλότιμες προσπάθειες που έκανε για να είναι όλα στην εντέλεια. Την επόμενη φορά ελπίζω να καθήσουμε δύο ημέρες παραπάνω. Δι' ευχών σας.... Ότι είσαι ανώριμος , ανεύθυνος και άσχημος νομίζω πως όλοι το γνωρίζουν . Το να παρατάς όμως μόνο του έναν άνθρωπο στο κόμβο της Κορίνθου της 4.00 το πρωί με 2C , να περιμένει άσκοπα κάποιο παιδάκι που νόμιζε φίλο του και να δηλώνει ότι πέρασε και καταπληκτικά νομίζω πως είναι τουλάχιστον ντροπή Αλέξη. ΥΓ Τώρα κατάλαβα γιατί σε θεωρούν όλοι παιδί Αλέξη. ΥΓ 2 Να τον χαίρεστε ΥΓ 3 Συγνώμη σε όλους που δεν κατάφερα να είμαι στην πίτα του συλλόγου μας , αλλά ανωτέρω λόγοι δεν κατέστησαν δυνατή την παρουσία μου . Quote Share this post Link to post Share on other sites