Dank 0 Report post Posted February 8, 2005 καλησπερα επειδη τα βρηκα φθηνα απο το ιντερνετ κ θελω να τα παρω ξερετε ποιο ειναι το σωστο υψος? το υψος του αγκωνα απο το εδαφος ειναι 115εκατοστα thanx!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted February 9, 2005 αν εισαι 184 τοτε παρε μπατον 130cm Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
loretan 0 Report post Posted February 9, 2005 Ποσο φθηνα τα βρηκες στο internet , γιατι εδω κανουν απο 15-25 ευρω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dank 0 Report post Posted February 9, 2005 tis atomic ta vrika 45lires k ta 2 kalh timh mou fanike k ta pira telika se 120cm akriva les? Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted February 9, 2005 Ο «Θάνος» στην Ερμού (κατω απ΄την πλατεια της Καπνικαρέας) εχει τα κιτρινα Αtomic SL, €20. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Dank 0 Report post Posted February 9, 2005 εγω πηρα τα carve ασημι ακριβα λες? Quote Share this post Link to post Share on other sites
loretan 0 Report post Posted February 9, 2005 Μην ψαχνεις αφου τα αγορασες αν ειναι ακριβα η φθηνα. Τωρα τελειωσε. Απλα εχε υπ' οψιν σου οτι σε φθηνα πραγματα δεν συμφερει να τα παιρνεις απο το εξωτερικο αφου μονο τα μεταφορικα ανεβαζουν αρκετα την τιμη. Με 60 ευρω παντως αγοραζεις και σπαστα μπατον στην Ελλαδα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted February 9, 2005 ..ξερετε ποιο ειναι το σωστο υψος?.. 110 cm = 150 cm bis 159 cm 115 cm = 160 cm bis 167 cm 120 cm = 168 bis ca. 175 cm 125 cm =176 cm bis 184 cm 130 cm =185 cm bis 193 cm Το παραπανω το βρηκα σε γερμανικο site.Πιστευω πως καπως ετσι εχουν τα πραγματα. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
stef 0 Report post Posted February 9, 2005 ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΦΙΔΑΚΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΙΣΙΑ ??? συμφωνα με τα παραπανω, εγω με 1.79 θελω 1.25 αλλα εχω 1.20 :twisted: Να αλλαξω τι λετε, γιατι νομιζω στις μαυρες there is a problem indeed... Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted February 9, 2005 ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΦΙΔΑΚΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΙΣΙΑ ??? Για βελτιωση της αεροδυναμικης,ωστε να μην χανονται κλασματα του δευτερολεπτου(πολυ σημαντικα σε αγωνες),σε συγκεκριμενα αγωνισματα.π.χ ελευθερα,super g,αλλα και slalom.Σε καθε τεχνικη αντιστοιχει διαφορετικο μπατον. Μιλαμε για εξειδικευμενα πραγματα ομως που απευθυνονται αποκλειστικα σε αθλητες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted February 9, 2005 ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΦΙΔΑΚΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΙΣΙΑ ??? Αυτά είναι για αγώνες super g και ελεύθερης κατάβασης. Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
Dank 0 Report post Posted February 9, 2005 μπορω ακομη να τα ακυρωσω γιατι μολις μου στειλαν οτι συνολο με τα μεταφορικα πανε 75λιρες σχεδον 100ευρω νομιζω παρα πολλα καλυτερα να βρω απο εδω καποια τα τηλεσκοπικα ειναι δλδ καλυτερα? Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted February 9, 2005 μπορω ακομη να τα ακυρωσω γιατι μολις μου στειλαν οτι συνολο με τα μεταφορικα πανε 75λιρεςσχεδον 100ευρω νομιζω παρα πολλα καλυτερα να βρω απο εδω καποια τα τηλεσκοπικα ειναι δλδ καλυτερα? Ακομα δεν τα ακυρωσες?? :roll: Εκτος απο πανακριβα,πηρες και πολυ κοντα για το υψος σου. Με 110ευρω(τοσο ειναι οι 75 λιρες) ξερεις τι παιρνεις?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dank 0 Report post Posted February 9, 2005 αν ηξερα δεν θα τα κοιταζα εξ' αρχης! χεχε!! για διαφωτισε με...τι μπορω να παρω? κ τι υψος δλδ λες εσυ? ειμαι 184 κ οι αγκωνες ειναι στο 115 ευχαριστω! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted February 9, 2005 Τα τηλεσκοπικά έχουν το πλεονέκτημα ότι προσαρμόζονται ακριβώς στο ύψος σου, και ότι επειδή μαζεύουν, πλεονεκτούν σε περιπτώσεις που ο χώρος στο αυτοκίνητο is at a premium. Α, και βέβαια, είναι πιο pull mour... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted February 9, 2005 αν ηξερα δεν θα τα κοιταζα εξ' αρχης! χεχε!! για διαφωτισε με...τι μπορω να παρω? κ τι υψος δλδ λες εσυ? ειμαι 184 κ οι αγκωνες ειναι στο 115 ευχαριστω! Αφου οπως λες εισαι αρχαριος,πηγαινε σε ενα μαγαζι με ειδη ski διαλεξε ενα απλο ζευγαρι μπατον(αυτα που σου αρεσουν εμφανισιακα μαλλον)και παρτο σε 125 ή 130.Μαλλον 130 καλυτερα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted February 9, 2005 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΛΙΜΑΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ 1.25 ή ΚΑΙ 1.30. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΟΝ ΧΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΜΠΑΤΟΝ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ 15€ ΚΑΙ ΜΕ 20€. (ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΑ. Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
Dank 0 Report post Posted February 9, 2005 ναι οντως παρα πολλα τελικα τα ακυρωσα θα παω απο εδω να δω τι παιζει κατι φθηνο οντως μου ειναι υπεραρκετο Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted February 9, 2005 Θα σου προτεινα Carbon δε στραβωνουν αλλα ειναι λιγο πιο ακριβα... Αυτο που εχει παρα πολυ σημασια σε ενα button ειναι η ΛΑΒΗ, εαν ειναι απο καλο υλικο θα ειναι ζεστα στο χερι σου αλλιως θα ειναι σαν να κρατας 2 παγακια... Ειμαι 1,85 τα button μου ειναι 1,10 (για να με αναγκαζουν να καθομαι πολυ μπροστα) το κανονικο μου ειναι γυρω στο 1,18. Γνωμη μου το 1,30 θα σε κραταει πολυ ορθιο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dank 0 Report post Posted February 9, 2005 k pou borw na vrw carbon stin athina? Quote Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted February 10, 2005 sto pro-rad ski shop, αλλά δεν νομιζω ότι είναι η καλύτερη αγορά για καινούργιους σκιέρ. καλύτερα να πάρεις ένα καλό αλουμινένιο που είναι και πιο οικονομικό! Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
loretan 0 Report post Posted February 10, 2005 Αγορασε ενα ζευγαρι φθηνα μπατον (20 ευρω) και μην το πολυσκεφτεσαι. Αλωστε στο επιπεδο που καταλαβαινω οτι βρισκεσαι δεν νομιζω οτι εχεις λογο να αγορασεις ακριβα μπατον. (Αληθεια ξερεις να τα χρησημοποιεις στην καταβαση , εγω εχω κανει αρκετα μαθηματα ακομα και αποκλειστικα στην χρηση μπατον και παρ'ολα αυτα καποιες φορες τα χανω). Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted March 7, 2005 ..ξερετε ποιο ειναι το σωστο υψος?.. 110 cm = 150 cm bis 159 cm 115 cm = 160 cm bis 167 cm 120 cm = 168 bis ca. 175 cm 125 cm =176 cm bis 184 cm 130 cm =185 cm bis 193 cm Το παραπανω το βρηκα σε γερμανικο site.Πιστευω πως καπως ετσι εχουν τα πραγματα. Σε αναζητηση μου γαι αγορα μπατον,βρηκα εναν αλλο πινακα που διαφερει απο τον προηγουμενο.Τωρα ποιο ειναι το σωστο... :roll: Εγω παντως ειμαι 178 και βολευομαι με 125.Ο πρωτος πινακας φαινεται λιγο πιο "λογικος". Ο δευτερος: 110 (155 - 165 cm *) 115 (166 - 172 cm *) 120 (173 - 182 cm *) 125 (183 - 189 cm *) 130 (190 - 196 cm *) Και ακομα ενα που μολις βρηκα So ermitteln Sie die richtige Länge: Ihre Körpergröße in cm - 55 cm = Stocklänge in cm Δηλ. Υψος-55 εκ.= σωστο υψος μπατον π.χ σε μενα 178-55=123 Φαινεται οτι ερχεται πιο κοντα με τον πρωτο πινακα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
stef 0 Report post Posted March 16, 2005 Εγω ειχα παρει κατι ατομικ 20 ευρο, και μου εγιναν λαμπογιαλα... ΤΟ ενα εχει στραβωσει αρκετα ( το μαζεψα οσο μπορουσα..) ΤΟ αλλο ειναι καπου στη ΣΤΥΓΑ κομμενο στα 2 σαν βουτηρο.... Το αλλαξα τζαπμε με ενα σαλομον used.. Τα carbon δεν στραβωνουν? Ποσο εχουν δηλαδη ??? Thanks Oσο για τα ακριβα, αν και αυτα στραβωνουν η σπανε (πχ σε μια very high speed πτωση), θεωρω τελειως μαμακια την αγορα τους.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Επίκεντρος 1 Report post Posted March 16, 2005 Σημεσία δεν έχει τόσο το "ποιά", όσο το "πώς". Πώς τα πιάνουμε και τί τα κάνουμε. 1 Quote Όριο ο ουρανός Share this post Link to post Share on other sites