nanad 101 Report post Posted March 8, 2005 >Για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα αρκεί να είσαι: ............................ >Πώς θα κάνεις ευτυχισμένο ένα άνδρα: > >1. κάθησέ του. >2. μη του τα πρήζεις. συμπερασμα (μετα απο χρονια ερευνας) = οι αντρες ικανοποιουνται τελικα μονο με κατι κοπελες που μενουν ολες μαζι σε κατι σπιτακια, με φωτακια απ εξω... εντελως φιλικα Αντρικο Γιατι, σου φαίνεται παράξενο :?: :?: :?: Τι κακό εχουν οι τσιγγάνες :?: Παίζουν κάτι ωραίες εκει εξω.....Βλέπε Φωτεινή (Fame story 1), Eiρήνη Μερκούρη...κλπ..κλπ.. :wink: γρηγορη, συγνωμη αλλα δεν εχω ασχοληθει με τσιγγανες. προφανως εχεις ασχοληθει εσυ... (ολοι ξερουμε για τι μιλαμε) και κωστη (moonsoda) γιατι τελικα δεν πληρωνετε να παρετε αυτο που θελετε και ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ να μας πρηζετε???? ξεκαθαρισμενα πραγματα (ξεκαθαρισμα = αγνωστη λεξη για αντρες) Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted March 8, 2005 γιατι μας αρέσουν οι εκπλήξεις Ψηεερς Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted March 8, 2005 γιατι μας αρέσουν οι εκπλήξεις Ψηεερς ΑΡΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΓΙΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟΙ... ΨΗΕΕΡΣ ΕΠΙΣΗΣ Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
CGWolf 0 Report post Posted March 8, 2005 Απόδειξη οτι οι άντρες δεν μπορουν-ή καλυτερα δεν γινεται να καταλάβουν τις γυναίκες: ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ Σ'ΕΝΑ ΛΥΧΝΑΡΙ.ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΒΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΖΙΝΙ.ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΠΝΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΖΙΝΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΟΥ ΛΕΕΙ -ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ ΜΙΑ ΕΥΧΗ. ΑΠΟΡΡΗΜΕΝΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΛΕΕΙ: -ΜΑ ΡΕ ΤΖΙΝΙ,ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ!?!?!?! -ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΟ ΤΖΙΝΙ.ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΛΑ,ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΛΗΘΙΝΗ. ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙ ΣΤΟ ΤΖΙΝΙ: -ΞΕΡΕΙΣ,ΕΠΕΙΔΗ Μ'ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΝΩΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ,ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΚΙ ΕΓΩ Ο ΚΑΗΜΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΩ ΠΑΝΤΟΥ. -ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ.ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΖΙΝΙ.ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΑΜΕΣΩΣ. ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ: -ΜΗΠΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ? ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΑΤΑΕΙ ΤΟ ΤΖΙΝΙ: -ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ 2 Η 3 ΛΩΡΙΔΕΣ ΑΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ? Quote Da Wolf,howling in da night!!! Share this post Link to post Share on other sites
nikosoikski 0 Report post Posted March 8, 2005 Kαλόόόόόόόόόόόό Οι γυναίκες πρέπει να παραδεχτούμε οτι είναι το ισχυρό φύλο αλλά οι αντρες το ισχυρότερο :twisted: . Τι κάνει μια γυναίκα με σκί στα πόδια πάνω στη κορυφή μιας πίστας στο χιονοδρομικό; -Πέρνει τηλέφωνο τον δάσκαλο. Ενώ εείς τα αρσενικά κλείνουμε τα μάτια (αν δεν ξέρουμε) και όπου μας βγάλει. Γιαυτό και το πρωί στα χιονοδρομικά οι άντρες είναι περισσότεροι και το μεσημέρι οι γυναίκες!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 8, 2005 Oi σνοουκλαμπιτισες ειναι μαχιμες, ελα το τριημερο 25ης να της δεις στη Βασιλιτσα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Firefly 0 Report post Posted March 8, 2005 (ξεκαθαρισμα = αγνωστη λεξη για αντρες) Mmmm...don't be so sure... Quote Taste with your eyes Feel with your head And think with your heart... Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted March 9, 2005 (ξεκαθαρισμα = αγνωστη λεξη για αντρες) Mmmm...don't be so sure... για αναλυσε τι εννοεις ακριβως? γιατι εγω σχεδον ολους οσους γνωριζω απλα ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ... Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted March 9, 2005 Βρε νανουκα γιατι εισαι τοσο αρνητικη...??????? Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted March 9, 2005 Βρε νανουκα γιατι εισαι τοσο αρνητικη...??????? εεε ολο και καποιους λογους θα εχω θανουλη... δεν νομιζεις? ασε που αρνητικη δεν ειμαι, απλα η ερευνα, εδειξε καποια συγκεκριμενα αποτελεσματα. εξαλλου ειμαι απο αυτες τις γυναικες που πιστευω οτι χωρις την ενωση/συντροφικοτητα ανδρων/γυναικων, δεν υπαρχει ισορροπια. Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
CANADIAN_GIRL 1 Report post Posted March 9, 2005 μαζι σου nanad...τι να κανουμε ειμαστε συντροφικες γυναίκες... Quote ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ? Share this post Link to post Share on other sites
Firefly 0 Report post Posted March 9, 2005 I think ότι αν δεν αποκτήσεις ισορροπία με τον εαυτό σου δε θα καταφέρεις ποτέ να αποκτήσεις ισορροπία με κάποιον άλλο. για αναλυσε τι εννοεις ακριβως? γιατι εγω σχεδον ολους οσους γνωριζω απλα ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ... Well, αν ανήκεις σ'αυτές που πέφτουν στους αναποφάσιστους φρόντισε να αλλάξεις γρήγορα κατηγορία ή τελοσπάντων να μην τους αφήνεις να διαλέγουν εκείνοι. Play the game in your rules! :wink: Εγώ αντιθέτως πως τα καταφέρνω και πέφτω στους ξεκαθαρισμένους??... :roll: Quote Taste with your eyes Feel with your head And think with your heart... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 9, 2005 γιατι εγω σχεδον ολους οσους γνωριζω απλα ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ... Ααχ Νανα, πρεπει να δης λιγο τα πραγματα και απο την ανδρικη (παιδικη;..) σκοπια. Αντιθετα απο την πολυ γρηγορη και ρηχη εκτιμηση, που επαξια υπαινιχθησαν οι προλαλησασες (.;. καινουριο μου βγηκε αυτο;..), οι αντρες μπορει να ειναι αρκετα πιο πολυπλοκες και συνθετες προσωπικοτητες. Κατι σαν το διαμαντι να πουμε, με πολλες πλευρες. Οκ, πιο πολυ σαν το κρεμμυδι, με πολλα στρωματα. Εξω, εξω ειναι το κοκινο, ο ψηλος με το γυαλι και το υφος cool που λεμε. Αυτο ειναι γιατι θελει να σε πλησιασει (η να τον πλησιασεις, να πλησιαστειτε τελος παντων) σε δημοσιο μερος. Πρεπει να υπαρχει η βιτρινα, για να ξεχωρισει απο τα αλλα κρεμμυδια στο καφασι. Το πηρες λοιπον το κρεμμυδι και το πας στην κουζινα. Βγαζεις λοιπον το εξωτερικο στρωμα που ολοι ξερουμε οτι δεν τρωγεται ουτως η αλλως (α και που'σαι, οταν λεω κουζινα δεν εννοω κρεβατοκαμαρα..μιλαμε για το πως μαγειρευεται η σχεση, και πως αποκαλυπτεται η προσωπικοτητα..του κρεμμυδιου). Εδω περναμε στα ιδιαιτερα χαρακτηριστικα του καθε κρεμμυδιου, αλλο μυριζει, αλλο τσουζει, αλλο σε κανει να δακρυζεις περισσοτερο η λιγοτερο. Και αυτο αλλαζει στα διαφορα στρωματα του κρεμμυδιου. Παντως ενα πραγμα ειναι σιγουρο, στο κεντρο του το κρεμμυδι εχει μια τρυφερη καρδια!! Ποιος θα το περιμενε απο ενα κρεμμυδι με σκληρο πετσι, εντονη μυρωδια, που τσουζει τα ματια και σε κανει να κλαις!!!... :? :? Μα λοιπον γιατι αυτη η τρυφερη καρδια στο κεντρο του κρεμμυδιου στα κανει ετσι και γιουβετσι . Πολλοι λογοι :? :? Κατ' αρχην αν προσεξες, το κρεμμυδι σαπιζει απο μεσα προς τα εξω!! Sorry, τα τυχερα της εκλογης. Μετα υπαρχουν και ολα τα αλλα κρεμμυδια (οι φιλοι του) και δυστυχως η ευτυχως, το στιφαδο ειναι βαρυ φαγητο (και πολυ κακο για το κουνελακι). Στο στιφαδο τα κρεμμυδια ολα προσδιδουν την ιδια αποψη, απλως πρεπει να σ' αρεσει :oops: :oops: Λοιπον Νανα, ειναι θεμα συνταγης, και τεχνικης (αλλα γι'αυτο θα επανελθω) Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Firefly 0 Report post Posted March 9, 2005 Μάκη προσωπικά συμφωνώ μ'όλα αυτά, κι είμαι σίγουρη ότι όλοι οι άντρες κρύβουν μια πολυ (πολύ! ) τρυφερή καρδια όμως αν δεν είναι διατεθειμένοι ή έτοιμοι να την δείξουν εμείς δε μπορούμε να κάνουμε και πολλά. Όσο κι αν θέλουμε. Δυστυχώς οι άνθρωποι δεν είναι κρεμμύδια να τα ξεφλουδίζεις όσο και όποτε θέλεις...πρέπει να ανοίξουν από μόνοι τους. Φιλικά Μανουέλα Quote Taste with your eyes Feel with your head And think with your heart... Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted March 9, 2005 Μάκη προσωπικά συμφωνώ μ'όλα αυτά, κι είμαι σίγουρη ότι όλοι οι άντρες κρύβουν μια πολυ (πολύ! ) τρυφερή καρδια όμως αν δεν είναι διατεθειμένοι ή έτοιμοι να την δείξουν εμείς δε μπορούμε να κάνουμε και πολλά. Όσο κι αν θέλουμε. Δυστυχώς οι άνθρωποι δεν είναι κρεμμύδια να τα ξεφλουδίζεις όσο και όποτε θέλεις...πρέπει να ανοίξουν από μόνοι τους. Φιλικά Μανουέλα Μπα, μην το λες, υπάρχουν μερικές γυναίκες που άμα σου κάτσει (που λέει και η διαφήμιση) σε ανοίγουν σαν κονσέρβα Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
CGWolf 0 Report post Posted March 9, 2005 Μπα, μην το λες, υπάρχουν μερικές γυναίκες που άμα σου κάτσει (που λέει και η διαφήμιση) σε ανοίγουν σαν κονσέρβα Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Αν και Λύκος,θα συμφωνήσω με το προβατο.Αρκει να βρεθει η καταλληλη (ή για γυναίκα,ο καταλληλος, γιατι λειτουργει both ways). Quote Da Wolf,howling in da night!!! Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted March 10, 2005 firefly, καλα τα λες λογω μικρης ηλικιας... αν δεις τα πραγματα σε μερικα χρονακια, θα πεις "...μα καλα εγω ειμαι αυτη, που καποτε ελεγα αλλα...??? " αχ μικρη μου πυγολαμπιδα, ειναι ολα ΤΟΣΟ σχετικα γιατι πανω απ' ολα παιζει ρολο αν αγαπας/ερωτευτεις/τρελλαθεις με καποιον και τοτε, δυστηχως παρα πολυ δυσκολα κανεις παιγνιδι στην δικη σου περιοχη. Μακαρι να εχουμε επαφη μετα απο χρονια, για να ερθεις να μου πεις "νανα, ειχες δικιο τελικα", οχι για να διαψευτεις τοσο, οσο για να νιωσεις το feeling αυτο που σου λεω, που κατα βαθος, ειναι υπεροχο!!! μακη, συμφωνω με αυτα που λες, ετσι ειναι τα πραγματα, αλλα απλα εγω λεω οτι πανω απ ολα πρεπει ο αλλος να θελει να ανοιχτει, και τοτε (συμφωνα με τον μπανιο) ολα θα γινουν ευκολα... ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΝ ΜΕΡΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΕΛΕΙΑ. Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
Firefly 0 Report post Posted March 10, 2005 καλα τα λες λογω μικρης ηλικιας... αν δεις τα πραγματα σε μερικα χρονακια, θα πεις "...μα καλα εγω ειμαι αυτη, που καποτε ελεγα αλλα...??? " Αυτό το περίμενα ότι θα το ακούσω κι ελπίζω πραγματικά να έχεις δίκιο κι όταν μεγαλώσω ( ) να αλλάξουν τα πράγματα (ή να τα βλέπω εγώ αλλιώς!) γιατί προς το παρόν βλέπω ελάχιστους ανθρώπους να είναι διατεθειμένοι να ερωτευθούν/αγαπήσουν/τρελλαθούν, κι όχι μόνο 20χρονους αλλά και μεγαλύτερων ηλικιών. Φυσικά και δεν είναι εύκολο να παίζεις στη δική σου περιοχή...ειδικά αν είσαι τρελαμένη! Εγώ όσες φορές τρελάθηκα τη πάτησα, κι έτσι έμαθα να μη τρελαίνομαι... Μπα, μην το λες, υπάρχουν μερικές γυναίκες που άμα σου κάτσει (που λέει και η διαφήμιση) σε ανοίγουν σαν κονσέρβα Σαφώς...εννοείται αυτό!Αλλά όπως είπες κι εσύ...μερικές! :wink: (αν και πάλι νομίζω ότι εξαρτάται ΚΑΙ από το πόσο έτοιμος είσαι εσύ να ανοιχτείς!) Quote Taste with your eyes Feel with your head And think with your heart... Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted March 10, 2005 O καθένας έχει τον γερμανό του....έτσι και εμείς ... κάποια κάπου κάποτε θα κάνει την ζημιά και τα δίνουμε όλα... μέχρι τότε ομως... Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
CANADIAN_GIRL 1 Report post Posted March 10, 2005 Moonsoda μην μου πεις οτι μεχρι τωρα δεν εχεις νιωσει ετσι?Εγω το εχω ωιωσει και ειναι πολυ καλη εμπειρια να περασεις απο ολες τις συναισθηματικες φασεις. Αυτο ειναι ωριμότητα. Να μαθεις με τον καιρο να ελεγχεις συναισθημα και λογικη. Αν και εμενα μου αρεσει να ζω εντονα και οποτε εχω ψυχικα αποθεμα τα δινω απλοχερα σε οποιον το αξιζει... Quote ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ? Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted March 10, 2005 Λίγο πολύ όλοι μας το έχουμε δοκιμάσει το φρούτο... αλλά για κάποιο λόγο δεν έμεινε φρέσκο όσο καιρό πιστέυαμε... so... :wink: Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted March 11, 2005 Είχα κι εγώ να πώ αρκετά πράγματα, αλλά φοβόμουν -μάλλον ακόμα φοβάμαι - μη με μαλώσουν μετά οι κ.διαχειριστές και άλλοι, μην πω καμιά βλακεία ή κάτι άλλο. Αλλά όπως και με την Firefly, μπορεί και εγώ όταν μεγαλώσω να αλλάξω την αντίληψή μου και να λέω: "μα καλά, εγώ τα έλεγα αυτά τότε..." Με λένε Παναγιώτη, είμαι μικρότερος απ`ότι φαίνεται και δεν γράφω σε τέτοια topic διότι μπορεί να προκαλέσω ένα από τα μεγαλύτερα μπάχαλο σε forum στην νεότερη ιστορία του Internet... CUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted March 11, 2005 Με λένε Παναγιώτη, είμαι μικρότερος απ`ότι φαίνεται και δεν γράφω σε τέτοια topic διότι μπορεί να προκαλέσω ένα από τα μεγαλύτερα μπάχαλο σε forum στην νεότερη ιστορία του Internet... CUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU μμμπππρρρρρ ανατριχιασα... βρε παναγιωτη μην τα λες τοσο αποτομα, θα μας πιασει η καρδια μας και ειμαστε και μιας καποιας ηλικιας... Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
Guest noni Report post Posted March 11, 2005 "Τι ακριβώς θέλουν οι γυναίκες ;" (Ακολουθεί ένα χαριτωμένο παραμυθάκι.) Μια μέρα, ύστερα από μία πολύ σκληρή μάχη ο βασιλιάς Αρθούρος πιάστηκε αιχμάλωτος και οδηγήθηκε στον άρχοντα ενός γειτονικού βασιλείου. Ο νικητής βασιλιάς, συγκινήθηκε από τη γενναιότητα και τον ενθουσιασμό του νεαρού Αρθούρου και του υποσχέθηκε να τον αφήσει ελεύθερο αν κατάφερνε να απαντήσει στο παρακάτω πολύ δύσκολο ερώτημα: "Τι ακριβώς θέλουν οι γυναίκες ;". Ο Αρθούρος θα είχε στη διάθεσή του ένα χρόνο για να απαντήσει στο δύσκολο ερώτημα κι αν δεν κατάφερνε να βρει ικανοποιητική απάντηση, θα καταδικαζόταν σε θάνατο. Ένα τέτοιο πρόβλημα που θα έφερνε σε αμηχανία και τον πιο σοφό άνθρωπο, φάνηκε στο νεαρό βασιλιά δυσεπίλυτο, έχοντας όμως ως εναλλακτική λύση μόνο το θάνατο, δέχτηκε την πρόκληση και επέστρεψε στο βασίλειό του. Από τη μέρα εκείνη άρχισε να ρωτάει τους πάντες. Την πριγκίπισσα, τις πόρνες, τους ιερείς, τις δεσποινίδες της αυλής και δε συμμαζεύεται, κανείς όμως δεν του έδωσε ικανοποιητική απάντηση. Αυτό που του συνέστησαν οι περισσότεροι ήταν να απευθυνθεί σε μια γριά μάγισσα που κατοικούσε στην περιοχή, η οποία σίγουρα θα ήξερε τη σωστή απάντηση, αλλά θα την έδινε έναντι πολύ ακριβού ανταλλάγματος καθώς ότι ήταν πασίγνωστη για τις υπέρογκες ανταμοιβές που απαιτούσε, όταν ζητούσαν τη γνώμη της. Ο χρόνος περνούσε μέχρι που έφτασε η τελευταία μέρα κι ο βασιλιάς Αρθούρος δεν είχε άλλη επιλογή από το να επισκεφτεί τη γριά μάγισσα και να συμβουλευτεί τη γνώμη της. Η γριά δέχτηκε να απαντήσει αλλά μόνο με τον όρο να πάρει για άνδρα της το Gawain, τον πιο γενναίο από τους Ιππότες της Στρογγυλής Τραπέζης και καλύτερο φίλο του βασιλιά Αρθούρου.! Η ιδέα προκάλεσε φρίκη στο βασιλιά. Η γριά είχε μια γαμψή καμπούρα, ήταν απαίσια, είχε μόνο ένα δόντι, βρώμαγε σα βόθρος, συχνά, δε, έκανε κάτι χυδαίους θορύβους. Δεν είχε συναντήσει ποτέ του ένα τόσο απωθητικό ον. Αρνήθηκε να πληρώσει. Δεν μπορούσε να καταδικάσει τον καλύτερο του φίλο να επωμισθεί για λογαριασμό του ένα τόσο δυσβάστακτο φορτίο. Ο Gawain, πληροφορήθηκε την πρόταση της μάγισσας και ζήτησε ακρόαση από το βασιλιά λέγοντάς του ότι καμία θυσία δεν ήταν για αυτόν τόσο μεγάλη προκειμένου να γλιτώσει τη ζωή του Βασιλιά του και της Στρογγυλής Τραπέζης κι ότι ήταν πρόθυμος να δεχτεί τη γριά για γυναίκα του. Έτσι ανακοινώθηκε κι ο γάμος τους και η γριά απάντησε επιτέλους στο ερώτημα: "Αυτό που θέλει στην πραγματικότητα μια γυναίκα είναι να είναι αφέντης της ζωής της". Όλοι συμφώνησαν ότι από το στόμα της γριάς μάγισσας βγήκε μια πολύ μεγάλη αλήθεια κι ότι σίγουρα η ζωή του βασιλιά δεν διέτρεχε πλέον κανέναν απολύτως κίνδυνο. Όντως ο γείτονας βασιλιάς χάρισε στον Αρθούρο τη ζωή του και του εγγυήθηκε πλήρη ελευθερία. Τι έγινε όμως με τον Gawain και τη γριά μάγισσα; Ο Αρθούρος διακατέχετο από ανάμικτα συναισθήματα ανακούφισης και αγωνίας ενώ ο Gawain συμπεριφερόταν όπως πάντα με ευγένεια και γενναιοφροσύνη. Η μάγισσα αντιθέτως επέδειξε τη χειρότερη συμπεριφορά. Έτρωγε με τα χέρια, ρευόταν, αεριζόταν κι έφερνε τους πάντες σε αμηχανία με τη συμπεριφορά της. Την πρώτη νύχτα του γάμου ο Gawain ετοιμαζόταν να περάσει τη χειρότερη νύχτα της ζωής του, γενναίος όμως καθώς ήταν το πήρε απόφαση και εισήλθε στο συζυγικό δωμάτιο. Τότε διαπίστωσε πως τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Μπροστά στα μάτια του, στο συζυγικό κρεβάτι ήταν ξαπλωμένη ημίγυμνη, η ομορφότερη γυναίκα που είχε δει ποτέ του. Ο Gawain έμεινε έκθαμβος. Όταν ξαναβρήκε μετά από λίγα λεπτά τη μιλιά του, ρώτησε τη μάγισσα τι ακριβώς της είχε συμβεί. Η μάγισσα του απάντησε πως ήταν πολύ γλυκός κι ευγενικός μαζί της, όταν είχε την απωθητική της μορφή και γι' αυτό θέλησε να του δείξει και την άλλη της μορφή, την όμορφη, κι ότι τη μέρα θα είχε τη μία και τη νύχτα την άλλη. Τον ρώτησε, λοιπόν, ποια από τις δύο μορφές επιθυμούσε να έχει τη μέρα και ποια τη νύχτα. Τι οδυνηρό δίλημμα! Ο Gawain μπήκε σε σκέψεις. Τι να ήταν καλύτερο; "Να έχει στο πλευρό του μια πανέμορφη γυναίκα τη μέρα, τότε που τον βλέπουν οι φίλοι του κι όλος ο κόσμος και μια κακάσχημη και απωθητική μπαμπόγρια τη νύχτα" ή "να 'χει μια μπαμπόγρια τη μέρα και τη νύχτα να χαίρεται τη συντροφιά μιας τόσο πανέμορφης και γοητευτικής νεανίδος"; Εσείς τι θα διαλέγατε; Η τελική επιλογή του Gawain απέχει ένα κλικ στο παρακάτω κουμπί... ...αλλά μην απαντήσετε αν δεν επιλέξετε τη δική σας απάντηση. Απάντηση Ο Gawain είπε στη μάγισσα ότι θα την άφηνε αυτή να επιλέξει για τον εαυτό της. Μόλις το άκουσε αυτό, η μάγισσα του χαμογέλασε και του ανακοίνωσε ότι θα ήταν όμορφη όλη τη μέρα κι όλη τη νύχτα επειδή τη σεβάστηκε και την άφησε να είναι αφέντης του εαυτού της. Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας; Δεν έχει σημασία αν η γυναίκα σου είναι όμορφη ή άσχημη, αν είναι έξυπνη ή χαζή αφού.... ...κατά βάθος είναι πάντα μια μάγισσα.! Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggie 1 Report post Posted March 16, 2005 Άντρας: Να σε κεράσω ένα ποτό; Γυναίκα: Βασικά θα προτιμούσα να μου δώσεις τα λεφτά Άντρας: Είμαι φωτογράφος. Ψάχνω για ένα πρόσωπο σαν και το δικό σου! Γυναίκα: Είμαι πλαστική χειρουργός. Ψάχνω για ένα πρόσωπο σαν και το δικό σου Άντρας: Καλησπέρα. Δεν είχαμε βγει ραντεβού μια φορά; Ή μήπως δύο; Γυναίκα: Μάλλον μία φορά. Δεν κάνω ποτέ το ίδιο λάθος δύο φορές Άντρας: Μα πώς γίνεται να είσαι τόσο πολύ όμορφη; Γυναίκα: Μάλλον ο Θεός μου έδωσε και το δικό σου μερίδιο ομορφιάς Άντρας: Θα ήθελες να βρεθούμε αυτό το Σάββατο; Γυναίκα: Λυπάμαι. Θα έχω πονοκέφαλο αυτό το Σαββατοκύριακο Άντρας: Βλέποντας το πρόσωπό σου, πρέπει να γυρίζουν πολλά κεφάλια!! Γυναίκα: Και βλέποντας το δικό σου, πρέπει να γυρίζουν αρκετά στομάχια! Άντρας: Έλα, μην είσαι ντροπαλή, ζήτα μου να βγούμε! Γυναίκα: Βεβαίως, βγες έξω Άντρας: Πιστεύω ότι θα μπορούσα να σε κάνω πολύ ευτυχισμένη... Γυναίκα: Γιατί; Φεύγεις; Άντρας: Τι θα απαντούσες αν σου ζητούσα να με παντρευτείς; Γυναίκα: Τίποτα. Δεν μπορώ να μιλάω και να γελάω ταυτόχρονα. Άντρας: Μπορώ να έχω το ονοματάκι σου; Γυναίκα: Γιατί, δεν έχεις δικό σου; Άντρας: Θέλεις να πάμε να δούμε μια ταινία; Γυναίκα: Όχι, την έχω δει. Άντρας: Κούκλα μου που ήσουν όλη τη ζωή μου;;; Γυναίκα: Κρυβόμουν από εσένα... Άντρας: Νομίζω ότι κάπου σε έχω ξαναδεί! Γυναίκα: Όντως. Γι' αυτό το λόγο δεν έχω ξαναπάει εκεί. Άντρας: Η θέση δίπλα σου είναι άδεια; Γυναίκα: Ναι, και θα είναι και η δικιά μου αν καθίσεις. Άντρας: Λοιπόν, τι δουλειά κάνεις; Γυναίκα: Μιμούμαι γυναίκες... Άντρας: Το κορμί σου είναι σαν ναός! Γυναίκα: Λυπάμαι, δεν έχω λειτουργία σήμερα. Άντρας: Άν μπορούσα να σε δω γυμνή, θα μπορούσα να πεθάνω ευτυχισμένος. Γυναίκα: Άν σε έβλεπα γυμνό, πιθανώς θα πέθαινα από τα γέλια! Άντρας: Που κρυβόσουν όλη τη ζωή μου;;; Γυναίκα: Εκεί που θα είμαι και στην υπόλοιπη ζωή σου - στα πιό τρελά όνειρά σου. Quote Don't count the years ... count the memories!!! Share this post Link to post Share on other sites