Treleo 0 Report post Posted February 20, 2005 ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ 3 - 5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΕΚΕΙ... ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ? (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΣΑΒΒΑΤΟ?) ΠΌΣΟΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ... ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΟΛΟ? ΣΑΝΙΔΙΑ Ή ΠΕΔΙΛΑ... :roll: ΞΕΚΙΝΑΩ: Είμαι για Σαββατοκύριακο, αλλα θα πάω απο Παρασκευή βράδυ, απο Αθήνα και μάλλον θα πάρω snowboard... :twisted: ΑΛΛΟΣ? Quote 2 FAST 4 U ΠΟΥΔΡΑ, ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ..! Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted February 20, 2005 Εγώ θέλω να είμαι μόνο για Σάββατο, κανένας που θα ανεβεί μονοήμερη; Ή εστώ πούλμαν που θα μας ανεβάσει εκεί αυθημερόν; Ξέρω, μεγάλη η διαδρομή, αλλά δεν γίνεται αλλιώς Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted February 20, 2005 απο παρασκεύη Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted February 20, 2005 Παρασκευη ΣΚΙ!!! Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted February 20, 2005 Θα είμαι το Σαββατοκύριακο επάνω, από Σάββατο πρωί (καθώς θα ανέβω με ΙΤ & Χρήστο Λάππα) και θα κάτσουμε Σάββατο βράδυ, θα κάνουμε σκι και την Κυριακή και θα επιστρέψουμε Αθήνα. Ski & οι 3 μας. Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο του Φόρουμ" Παναγιώτης Υ.Γ. Επίσης ξέρω ότι θα ανέβει και ο ΜΙΚ μαζί με κάποιους άλλους, αλλά θα περιμένω να απαντήσει ο ίδιος στην ενότητα αυτή. Υ.Γ.2 Το σκέφτεται και ο Porfirio :wink: (ανέβα Σπύρο!) Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted February 20, 2005 Porfirio μεσα... Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
tsaky 28 Report post Posted February 21, 2005 Απο παρασκευη και εγω... Quote Δεν έχει σημασία το ΠΟΥ άλλα με ΠΟΙΟΥΣ... Share this post Link to post Share on other sites
vaggie 1 Report post Posted February 21, 2005 Κι εγώ από Παρασκευή ... αν δεν με ξεχάσει o Tsaky Quote Don't count the years ... count the memories!!! Share this post Link to post Share on other sites
Treleo 0 Report post Posted February 21, 2005 AN BAΛΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΛΥ ΠΡΩΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ... :wink: ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ? :roll: Tηλ.: 2108003500 - 6936058121 :arrow: Τhanos... Aλλος??? :?: Quote 2 FAST 4 U ΠΟΥΔΡΑ, ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ..! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 21, 2005 ΜΙΚ JEY HELEN OK Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted February 21, 2005 Τreleo, and me Κρέτα θέση μέχρι αύριο μεσημέρι Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 21, 2005 ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ :?: :?: :?: :?: :?: :?: Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted February 21, 2005 Θα σας περιμένουμε κάτω απο την μαυρη μουριά. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Χάρης 0 Report post Posted February 21, 2005 Καλά ρε ΜΙΚ, πλάκα κάνεις; Εμείς στα πηγάδια ανεβαίνουμε για ψίλου πήδημα (για να κάνουμε σκι φερειπείν). Τώρα δε θα'ρθούμε που θα πλακώσει και η νότια γαλατία; Τον γουστάρουμε τον τζερτζελέ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
C 370 Report post Posted February 21, 2005 Μονοήμερη (Σάββατο) για Πηγάδια είμαι μέσα ... C/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted February 22, 2005 Τα Πηγαδια ειναι 1 ωρα απο Θεσσαλονικη..Λιιιγο παραπανω απ οσο κανουμε καποιοι(κι εγω αναμεσα τους) για να παμε το πρωι στην δουλεια μας..Οποτε λογικο ειναι οι περισσοτεροι απο Θεσσαλονικη να ειμαστε αυθημερον..Υποπτευομαι και Σαββατο και Κυριακη.. Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted February 22, 2005 Treleo, ακύρωσε την θέση στο αμάξι σου. Δεν μπορώ να έρθω για πολλούς λόγους Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Aristomenis 1 Report post Posted February 22, 2005 Καλά ρε panagiotis, 800 post έχεις σε 5 μήνες και δεν θα έρθεις ούτε εδώ; Ασε που απ ότι έμαθα δεν σε έχει γνωρίσει κανένας. Τί χαζά ειναι αυτά τα "ακύρωσε τη θέση" Θα έρθεις και θα πεις κι ένα τραγούδι... (θα σου πώ απο κοντά ποιο) Quote Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with... Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted February 22, 2005 Ο ΜΙΚ με έχει γνωρίσει Είχα πει ότι αν είναι να έρθω πηγάδια, θέλω να έρθω μονοήμερη. Το γεεγονός ότι φτιάχτηκε πάρκο, με έκανε να ξανασκεφτώ την εκδρομή, αλλά ακούω για σκατόκαιρο και στην ομίχλη δυσκοκεύομαι γιατί το 99% των φορών που ήμουν σε βουνό, πετύχαινα καλό καιρό. Αν δεν είμαι Παρνασσό το διήμερο (Τετάρτη και Πέμπτη), θα έρθω στην συνάντηση Αλλά με κάποιες επιφυλάξεις, διότι μάλλον πρώτη φορά θα γνωρίσετε άτομο κάπως διαφορετικό από τ`άλλα :wink: Σας λέει τίποτα η φράση "δεν μιλάω από τηλέφωνο, στείλτε sms"; Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Treleo 0 Report post Posted February 22, 2005 Ισως καλύτερα έτσι γιατί προέκυψε κάτι σοβαρό και πιθανόν να μήν καταφέρω να ανέβω καθόλου... Ελπίζω βέβαια όλα να πάνε καλά και να τα καταφέρω να είμαι με όλη την παρέα πάνω... :roll: έχω ενημερώσει σχετικά τους άμεσα ενδιαφερόμενους... Quote 2 FAST 4 U ΠΟΥΔΡΑ, ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ..! Share this post Link to post Share on other sites
messner 1 Report post Posted February 22, 2005 maybe to σαββατο αν βρω μεταφορικο.. Quote drop cliffs, not bombs Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος Πατσιος 1 Report post Posted February 23, 2005 κι εγω 8α ερθω +1 ατομο!!..ski κι οι 2..Σαββατο πρωι θα ξεκινησω...τι ωρα λετε να αναχωρισουμε??? Quote ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ....ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ......!!! Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted February 23, 2005 Προτεινω αναχωρισει σαββατο ολοι την ιδια ωρα απο λαινοπουλο για να κυθουν τυχον προβληματα.... Αυριο μεσημερι θα ξερω αν θα με βαλετε σε κανενα πορμπαγκαζ η θα με βρητε εκει.... Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites