advanced 0 Report post Posted March 16, 2005 Χερετίζω την παρέα σας! Διαβάζω αρκετό καιρό τo forum σας και μόλις έκανα εγγραφή! Καλησπέρα σε όλους λοιπόν! Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted March 16, 2005 Καλισπέρα! Στοιχεία; Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted March 16, 2005 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ADVANCED! ΑΝΑΦΕΡΣΟΥ :twisted: Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
advanced 0 Report post Posted March 16, 2005 Καλισπέρα! Στοιχεία; Στοιχεία = ;. Μάλλον είμαι νέος ακόμα και δεν τα "πιάνω" γρήγορα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
advanced 0 Report post Posted March 16, 2005 Ok I got the point ! (Αφού διάβασα τις αυτο-συστάσεις αλλων!). Είμαι ο Γιώργος απο Αθηνα και κάνω περι τα 10 χρόνια σκι αλλα όχι συστηματικα. Τα τελευταία 3 χρόνια μου ξαναμπήκε το μικρόβιο και πηγαίνω για σκί πιο συχνά και φέτος θα κάνω και την πρώτη εξόρμηση στο εξωτερικό. Αυτά! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Statler 0 Report post Posted March 16, 2005 Αυτό θα πεί θερμό καλοσόρισμα... Σιγά μην πάρει και κάμψεις . Καλώς ήρθες advanced :wink: . Στοιχεία : πές αν θές που μένεις, σε ποιά Χ/Κ σε βρίσκουμε, επίπεδο σκι η snb, να μάθουμε παραπάνω πράγματα για σένα. Σύντομα και μέλος του συλλόγου να σε δούμε . Το σίγουρο πάντως είναι ότι όπου και αν κινείσαι χιονοδρομικά, θα βρείς παρέα. Καλά να περάσεις μαζί μας... Quote I'd rather be skiing my... Share this post Link to post Share on other sites
advanced 0 Report post Posted March 16, 2005 Εντάξει αφού λοιπόν έκανα τις κάμψεις μου, :twisted: , είμαι σε normal επιπεδο (υποθέτω), αλλά δεν με βοηθάνε τα πέδιλά μου να βελτιώσω την τεχνική μου. Και για να ευθυμήσουμε λίγο, κάνω σκί με ίσια fischer πολύ παλιά racing πέδιλα (συγκεκριμένα "SGS" (κόκκινα)) που είναι κούτσουρα! (Ναι υπάρχουν και τέτοιοι τύποι στα βουνά που κατεβένουν με "ξύλα" στα πόδια τους!!!). Ετοιμάζομαι βέβαια να αντικαταστήσω τον εξοπλισμό μου σύντομα και να υιοθετήσω την νέα τεχνολογία. Όσο για Χ/Κ αποφεύγω τον Παρνασσό, συμπαθώ τα Καλάβρυτα και μου αρέσει πολύ η Βασιλίτσα αλλά πέφτει κομματάκι μάκρια. Οχι οτι έχω επισκευτεί άλλα δηλαδή, αλλά λέμε τώρα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
CANADIAN_GIRL 1 Report post Posted March 16, 2005 KΑΛΩΣ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΑΣ... Quote ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ? Share this post Link to post Share on other sites
STEFANIANAG 0 Report post Posted March 16, 2005 Καλως ηρθες στο σνοουκλαμπ. Καλη τυχη!!!!!!!!! Στεφανια Quote ''THE MOON CRIED SILVER TEARS, WHEN THE SUN DIED AWAY. THOSE TEARS FELL THROUGH THE TENDER NIGHT SKY. AND STOPPED UP THERE FOREVER'' Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 16, 2005 Καλως ηρθες, ειδες τα κοριτσια μας χαρα? :oops: Πεμπτη 17/3 εχουμε συγκεντρωση/καφε/videakia more info :arrow: http://www.snowclub.gr/modules.php?name=Fo...iewtopic&t=2834 θα χαρουμε να τα πουμε απο κοντα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
advanced 0 Report post Posted March 16, 2005 Ευχαριστώ ιδιαίτερα για το καλωσόρισμα. Δυστυχώς αύριο αδυνατώ να παρευρεθώ αλλά θα δώσω το παρόν στο εγγύς μέλλον! Quote Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted March 16, 2005 welcome welcome!!!! Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Treleo 0 Report post Posted March 16, 2005 Εντάξει αφού λοιπόν έκανα τις κάμψεις μου, :twisted: , είμαι σε normal επιπεδο (υποθέτω), αλλά δεν με βοηθάνε τα πέδιλά μου να βελτιώσω την τεχνική μου. Και για να ευθυμήσουμε λίγο, κάνω σκί με ίσια fischer πολύ παλιά racing πέδιλα (συγκεκριμένα "SGS" (κόκκινα)) που είναι κούτσουρα! (Ναι υπάρχουν και τέτοιοι τύποι στα βουνά που κατεβένουν με "ξύλα" στα πόδια τους!!!). Ετοιμάζομαι βέβαια να αντικαταστήσω τον εξοπλισμό μου σύντομα και να υιοθετήσω την νέα τεχνολογία. Όσο για Χ/Κ αποφεύγω τον Παρνασσό, συμπαθώ τα Καλάβρυτα και μου αρέσει πολύ η Βασιλίτσα αλλά πέφτει κομματάκι μάκρια. Οχι οτι έχω επισκευτεί άλλα δηλαδή, αλλά λέμε τώρα! Έλα βρε συνάδερφε... μήν τρελαίνεσαι για την καινούργια τεχνολογία... και εγώ της παλιάς σχολής είμαι... και μετά απο πολλές δοκιμές της καινούργιας τεχνολογίας... με βλέπω να επιμένω στην παλιά... :wink: Μπορεί να θέλει πιό πολλά "πόδια" για να στρίψεις παράλληλο... αλλα τουλάχιστον κάνεις τα πάντα... με την καινούργια τεχνολογία... πρέπει να εχεις άλλα για πίστα και άλλα για εκτός.... άλλα για το ένα... άλλα για το άλλο... κτλπ... κτλπ... :? Welcome και απο εμένα... ΑΑΑααα και τα πέδιλα που έχεις είναι φοβερά... έστω και κούτσουρα...! :wink: Quote 2 FAST 4 U ΠΟΥΔΡΑ, ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ..! Share this post Link to post Share on other sites
black_cat 0 Report post Posted March 17, 2005 Χερετίζω την παρέα σας! Διαβάζω αρκετό καιρό τo forum σας και μόλις έκανα εγγραφή! Καλησπέρα σε όλους λοιπόν! NEW MEMBER WELCOMES OLD SKIER Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggie 1 Report post Posted March 17, 2005 Καλώς ήρθες Advanced και καλές καταβάσεις Quote Don't count the years ... count the memories!!! Share this post Link to post Share on other sites
CGWolf 0 Report post Posted March 17, 2005 Welcome to the zoo!!! ooops to the club εννοουσα Quote Da Wolf,howling in da night!!! Share this post Link to post Share on other sites
STEFANIANAG 0 Report post Posted March 17, 2005 Καλως ηρθες,ειδες τα κοριτσια μας χαρα? :oops: . Αισθανομαστε πιο παλιες εμεις της εβδομαδας , γι'αυτο! Quote ''THE MOON CRIED SILVER TEARS, WHEN THE SUN DIED AWAY. THOSE TEARS FELL THROUGH THE TENDER NIGHT SKY. AND STOPPED UP THERE FOREVER'' Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted March 17, 2005 Welcome! και ... Ψηεερς Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites