Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
best-ever

Τελευταια πουδρα!!

Recommended Posts

Στοιχημα οτι ολοι περιμενατε να ανοιξει η σελιδα με την αγωνια να μαθετε που ποτε και πως :!: ......

Ε, λοιπον, θα περιμενουμε ολοι μαζι μεχρι να μας ενημερωσουν οι αρμοδιοι! :evil::(

Παντως , ριχνοντας μια ενδεικτικη και μονο ματια για την ταση του καιρου , στο snow-forcast, φαινεται στον οριζοντα (μαλλον τεταρτη και μετα), μια ποσοτητα χιονιου, ικανη να προσφερει δυνατες συγκινησεις δεδομενης της πεσμενης διαθεσης και τα δεδομενα της εποχης.........

Αλλα και παλι,...μια ματια στο snow-forecast εριξα οποτε...

:arrow: No pain...

No hurt....

WE'LL GO DREAMI'N...... :!: :?

Β16Α rulezzzz

Λέγαμε ότι θα ξαναχαλάσει ο καιρός, νομίσαμε ότι θα ήταν την περασμένη βδομάδα -μήπως το νόμιζα λανθασμένα; - αλλά γενικά περιμένουμε ένα σίγουρο χάλασμα. Τα στοιχεία απο site αυτό δείχνουν αλλά όχι για πότε ακριβώς.

JAPOW!!!

Δεν έχω την απόλυτη γνώση να μιλήσω μετεωρολογικά αλλά από την εμπειρία μου τόσα χρόνια στο βουνό θεωρώ ότι ένα μικρό γύρισμα το χρωστάει ο καιρός.

Στο snow-forecast βλέπω στο 6ήμερο μία τέτοια μεταβολή.

Άλλωστε η τόση ζέστη των τελευταίων εβδομάδων κάθε άλλο παρά φυσιολογική ήταν για Μάρτη μήνα.

Θα δείξει…

"Να δεις τι σού χω για μετά..."

Εγώ κοιτάζοντας την 6ημερη του εν λόγω site προχθές(που ήταν free-day λόγω Πάσχα καθολικών) έδινε χιόνια σε όλα τα χκ μας. Περισσότερο ευνοημένα φαίνονται και πάλι τα χκ της βόρειας Ελλάδας. Συγκεκριμένα δίνει 51cm χιονόπτωσης για το καιμάκ και 22 για Παρνασσό. Βέβαια δεν είναι για να το πολυπιστεύουμε αφού έχω διαπιστώσει ότι προβλέπει την τάση αλλά με τα εκατοστά δεν τα πάει καθόλου καλά αφού δεν τα έχει πιάσει ούτε μια φορά φέτος. Ελπίζοντας στα καλύτερα...

Your dreams are now been fulfilled, let's get up or let's get ILL!!

Οντως παιδια παμε για εναν 2ο μικρο χειμωνα με διαρκεια μεχρι τις αρχες της αλλης εβδομαδας.

Πιθανον μαλιστα να ασπρισει και παλι ακομη και η Θεσσαλονικη

Αλλα επειδη τον Μαρτιο τα μοντελα οτι δινουν μπορει να το παρουν πισω σε μια ωρα,ας ειμαστε λιγο επιφυλακτικοι..

απλα ειμαστε αισιοδοξοι οτι ολα θα πανε καλα

ΩΡΑ 11:20...

Χ/Κ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΟΓΩ ΕΝΤΟΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ...

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η ΕΛΠΙΔΑ ΣΒΗΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΚΟ ΧΙΟΝΙΟΥ!!

ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ?

user posted image

Για να δούμε...αν έχουμε την χαρά.....

Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ

καλα βρε συ κωστα μονος σου θα πας στις πουδρες????? :lol::lol::lol::P

Και εγώ τί κάνω βρε..? Γίδια φυλάω? :lol:

2 FAST 4 U

ΠΟΥΔΡΑ, ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ..!

Έχω μια παρατήρηση να κάνω, όχι κακιά, αλλά ίσα που βελτιώνει την εικόνα του snowforecast.

Δεν παρατηρήσατε ότι τον τελευταίο χρόνο (τουλάχιστον από Γενάρη και μετά) είναι περισσότερο μέσα στις προβλέψεις από άλλες χρονιές;

Εγώ δεν εμπιστευόμουν το site επειδή στο παρελθόν δεν έδινε και πολύ αξιόπιστα στοιχεία αλλά τελευταία έχει κερδίσει την προσοχή μου

JAPOW!!!

Έχω μια παρατήρηση να κάνω, όχι κακιά, αλλά ίσα που βελτιώνει την εικόνα του snowforecast.

Δεν παρατηρήσατε ότι τον τελευταίο χρόνο (τουλάχιστον από Γενάρη και μετά) είναι περισσότερο μέσα στις προβλέψεις από άλλες χρονιές;

Εγώ δεν εμπιστευόμουν το site επειδή στο παρελθόν δεν έδινε και πολύ αξιόπιστα στοιχεία αλλά τελευταία έχει κερδίσει την προσοχή μου

ΤΟ GFS έχει ανανεώσει σε μεγάλο βαθμό τα "λάθη" που είχε τα τελευταία χρόνια σε κυκλογενέσεις και καταστάσεις με μεγάλη ενέργεια στην ατμόσφαιρα για τον Ελληνικό χώρο. Το snow-forecast από εκείεπάιρνει. Ουσιαστικά δεν καταλάβεναν και το μοντέλο δεν υπολόγιζε ότι εδώ είναι Ελλάντα και αν μπει ο Μαίστρος....ΘΑΒΕΙ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ

Ελπίζω σε μερικά χρόνια να δούμε την αλήθεια (pilio a big dumb of snow 80cm πχ) ενώ τώρα ότι βλέπεις πρέπει να πολλαπλασιάσεις επί 10

Επαναλαμβάνω ότι το snow είναι 12-18 ώρες πίσω από την τελευταία δυνατή πληροφορία που μπορείτε να έχετε

Όσο για την επιδείνωση του καιρού υπομονή πάντως οι βοσκοί και γενικά οι άνθρωποι των βουνών(αλλά και τα runs) μας δίνουν powdeer days για καιρό ακόμα...

Το καλό και απολαυστικό ΣΚΙ τώρα αρχίζει(έχω βαρεθεί να το λέω)

Και κύριε Δρίβα...αν ρίξει κάνα δίμετρο να έρουμε ή κλείσατε οριστικά :?:

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Kατα τις 12 το βράδι να κάνουμε όλοι μαζί μια προσευχή.Εγώ έχω κανονίσει για αυτήν την Κυριακή και την επόμενη Τετάρτη Καιμάκτσαλαν.Ας ελπίσουμε να βοηθήσει ο θεός.

Η προσευχή μάλον έπιασε μιας και στο snowreport.gr λένε πως από Πέμπτη "χαλάει" :( ο καιρός και θα έχουμε χιόνια στα πιο πολλά χιονοδρομικά.

Yeahhhhhhh :(:Idea::( :wink: