Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Guest

ΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΚΑΡΥΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΡΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Recommended Posts

τελικα παιδια εκτος του οτι γελασα με την ψυχη μου με το συγκεκριμενο τοπικ "δεν μου εχει συμβει μεχρι τωρα αλλα ποτε μην λες ποτε". νομιζω οτι υπαρχει μια εκδοχη του να κανεις σκι και να το ευχαριστηθεις.

κανονιζεις με ενα φιλαρακι να παρεις μια μερα αδεια ενοιτε καθημερινη "που δεν θα μπορει εκεινη" και περνατε μια τελεια μερα στο βουνο γιατι στην επιστροφη δεν σας εγγυωμαι την εξελιξη τις νυχτας. η ουσια ειναι ομως οτι θα εχεις περασει μια τελεια μερα στο βουνο.

Γέλασα με την ψυχή μου!!! :rolleyes:;):lol:

Κάτι αντίστοιχο για αρχάριο (και αρνητικό με το σκί) άντρα έχουμε;;

Δώστε κανένα φώς βρε παιδιά!!!!

Μπορούμε να φτάσουμε ώς την άκρη του σύμπαντος. Το θέμα είναι να κάνουμε το πρώτο βήμα.

ξεκαρδιστικό, και χαριτωμένο το βρίσκουμε όλοι... το αντίστροφο όμως είναι το worst case scenario, άχαρο που να ντρέπεσαι να τον κυκλοφορείς, και αν αρχίσει να εφαρμόζει σενάρια εξοικονόμισης... και αποθήκευσης... ενέργειας τον σουτάρουμε χωρίς ενοχές :)

φυσικά και καλό είναι να μη λέμε μεγάλες κουβέντες... απλά παρασύρθηκα απ' το thread :P

Ρούλα

"Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra

Είναι γεγονός οτι ποτέ δεν ακουμε τις συμβουλές εμπειρότερων και τελικά....κάνουμε του κεφαλιού μας...!! :P Λέμε ¨ναι-ναι κατάλαβα ...αα έτσι μάλιστα....γιατί το έιχα απορία...αα ωραία λοιπόν τώρα εντάξει...¨και μολις πάμε να το κανουμε ....καταληγουμε να κανουμε αυτό που αρχικά μας είχε καρφωθεί στο μυαλό. :D .που βέβαια..είναι λάθος...αλλά δεν το παραδεχόμαστε :P:) !!!

Οσον αφορά τον ρουχισμό εεε εγω προσωπικά ήθελα και θέλω όλα να είναι οσο το δυνατό ταιριαστά και κολλήτα!!!! Πχ το παντελόνι μου φαίνετε φαρδύ όπως και το μπουφάν...έτσι λοιπόν όταν πήγα στον Δημήτρη(mammut) και δοκίμαζα του έλεγα ¨σίγουρα είνα καλό...μήπως είναι πολύ φαρδύ και δεν με κολακεύει?? ¨Μα είναι παντελόνι του σκι όχι για να πας για καφέ ;)¨!!!Μα το λευκό με φωτίζει πιο πολύ το μαύρο μάλλον είναι αδιάφορο....αχ εκείνη σε εκείνη την μάρκα μου αρέσει το χρώμα...μά είναι καλύτερη ποιότητα αυτή που σου δίνω να μου λέει...έβαζα-έβγαζα..εε το 3ωράκι το έφαγα εκεί μέχρι να με πείσουν :P Ετσι και όταν αγόρασα μπότες έλεγα στον Θάνο... ¨ξέρεις Θάνο τα ρούχα μου είναι μαύρα οπότε δεν θέλω και τις μπότες το ίδιο γιατι θα είμαι σαν χήρα!! τα πέδιλα πρέπει να πηγαίνουν με τις μπότες καπως βρε παιδί μου.....¨αχ αυτό έχει πορτοκαλί που δεν μ'αρέσει το χρώμα ...το άλλο είναι μωβ και δεν ταιριάζει με τις μπότες και θα είμαι σαν Barbie(φιλενάδα δεν εννοώ εσένα βέβαια) με μωβ-ροζ και τέτοια ...το άλλο είναι πολύ σκούρο μπλέ και δεν ταιριάζει με άσπρες μπότες και μάυρα ρούχα....κτλ...και τέλος εγω στο βουνό βάφομαι λίγο....μια γυναίκα πρέπει να αισθανετε καλά όπως νομίζει εκείνη!!...............

Μετα απο όλα αυτά ο συντροφός μου δεν με έχει σκοτώσει......ακόμα τουλάχιστον........... εστω και αν σε όλες τις διαδικασίες ήταν παρών.....και να πω την αλήθεια μου αν ξανάμπαινα σε όλες αυτές τις διαδικασίες θα ημουν μάλλον το ίδιο σπαστική :P:P:P , συγνώμη αλλά είναι η αλήθεια!!! :lol::lol:

Τέλος ευχαριστώ πολύ όλους για την υπομονή τους.... :lol::)

Ξεκαρδιστικό το post του 2004 και πολύ ρεαλιστική και γλαφυρή η περιγραφή…

Απαντάω λοιπόν από την μεριά μου (μια που πήρα και συγχαρητήρια προχτές από γνωστό μου πορωμένο σκιέρ για το πόσο γρήγορα βάζω τις μπότες του σκι μα αέρα και χιονόνερο στο πάρκινγκ του ΧΚΠ.)

ΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΚΑΡΥΔΩΣΕΤΕ ΤOΝ “SUPER SKIER” ΓΚΟΜΕΝO ΣΑΣ ή πώς να μην γίνετε μπίλιες με το ζευγάρι σας όταν πάτε για σκι…

Προσθέτω 2-3 συμβουλές για άντρες super χιονοδρόμους που η κοπέλα τους ξέρει λιγότερο ski/sb και γενικά επιθυμεί να περάσει μια όμορφη χαλαρή μέρα στο χιονοδρομικό, ενώ δεν επιθυμεί (ούτε επιθυμούσε ποτέ) να καταταγεί στις ειδικές δυνάμεις…

1. Για την αρχάρια: Εκτός από τον δάσκαλο με βλάχικη προφορά (πολύ δύσκολο, αφού οι περισσότεροι δάσκαλοι που ξέρω εκτός από κούκλοι είναι και πολύ ενδιαφέροντες τύποι και χωρίς καμία προφορά…) καλό είναι να μην την αφήσετε και με τον κολλητό σας… (οι κολλητούς σας) που πιθανόν να ξέρουν λίγο παραπάνω από εκείνη αλλά όχι αρκετό για να carv-άρετε μαζί… Η «ανιδιοτελής» βοήθεια μετά από μικρές ή μεγαλύτερες πτώσεις «δένει» και τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ολέθρια για την σχέση σας… την φιλία σας… γενικά οι κοινές εμπειρίες δημιουργούν διάφορα περίεργα «δεσίματα».

2. Για την όχι πια αρχάρια: όπου έχει ξανάρθει και η σκέψη της καλής εξήγησης τύπου: «γλυκιά μου θα κάνουμε για μια ώρα σκι χωριστά και μετά πάλι μαζί θα είμαστε συνέχεια» φαίνεται καλή λύση, αλλά: αν η μια ώρα γίνουν τρεις και αποφασίσει μόνη της να δοκιμάσει «κάτι καινούργιο» (δυσκολία πίστας εννοώ) και την μαζέψουν από εκεί τίποτα μια χαρά snowboard-άδες, μην μου παρεξηγηθείτε! Έτσι; Πεσμένη γυναίκα στο χιόνι ήταν… τι να κάνει κι αυτή; Γεμάτο καλοθελητές «ιππότες» είναι το βουνό και η αναλογία αγόρια – κορίτσια χμ…

3. ΜΗΝ κάνετε τον «δάσκαλο» του σκι στην κοπέλα σας ακόμα και αν είστε πιστοποιημένος δάσκαλος. Παιδιά αυτό είναι super sos! Ειλικρινά απορώ πως την πατάτε! Εσείς, αν εκείνη ήξερε καλύτερο ski/sb, θα το δεχόσαστε να σας διορθώνει συνέχεια; Προφανώς και όχι (αγαπημένοι μου Ελληνάρες!) και ξέρω και ζευγάρι που έχει ρίξει ομηρικούς καυγάδες πάνω στο θέμα… Αφήστε την σχέση σας ήσυχη, αν κυλάει καλά! Υπάρχουν τόσα άλλα να μοιραστείτε! Έλεος! Άλλωστε σχετικό άρθρο έγραφε πόσο λάθος είναι να προσπαθούμε να μάθουμε τους φίλους μας ski/sb και πόσο τεράστια ΕΥΘΥΝΗ!

Άρα: Στο βουνό τεστάρετε τον εξοπλισμό σας (τα άψυχα δηλαδή, σκι/ sb, στολή, λάστιχα αυτοκινήτου κλπ.) και όχι την σχέση που σας ενδιαφέρει, γιατί μετά δεν θα φταίει ούτε το άθλημα, ούτε το βουνό!

Σημείωση της (όχι πια αρχάριας) συγγραφέως: ανεβαίνω με φίλες αρχάριες στο ΧΚΠ και υπάρχει μια χαρά συνεννόηση μεταξύ μας. Απλό: τα λέμε στον καφέ και στην διαδρομή μια χαρά, κάνω και μια δυο φορές τον Αίολο μαζί τους (γιατί τις φιλενάδες μου τις νοιάζομαι και θέλω να δω ότι πάνε καλά) και μετά ΜΟΝΕΣ τους μου λένε: «δεν πας Ηρακλή τώρα να κάνεις και λίγο σκι και θα βρεθούμε στον καφέ!».

Μήπως αυτό δείχνει ότι η κατανόηση θέλει τρόπο και όχι κόπο; (και κυρίως όχι πίεση!)

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

εγώ πάντως διαφωνώ με την τρίτη συμβουλή της Βιβής

"Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra

Vivaski σοβαρολογείς με τα γραφόμενα σου;

Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι!

εγώ πάντως διαφωνώ με την τρίτη συμβουλή της Βιβής

Ρουλα η Βιβη εχει 1000% απολυτο μα τελειως απολυτο δικιο! Ποτε δεν μαθαινεις την γυναικα της ζωης σου να:

1) Οδηγει

2) Να κανει σκι

3) Να κανει ιστιοπλοϊα

Παρε δασκαλο! Η ζημια ειναι λιγωτερη! :rolleyes::huh::P

Vivaski σοβαρολογείς με τα γραφόμενα σου;

Εγω πιστευω οτι σοβαρολογει! και εχει απολυτο δικιο!

Για να εξηγουμαι:

Η γυναικα της ζωης σου περιμενει:

1) Να εισαι μεταδοτικος σαν δασκαλος

2) Να εισαι τρυφερος μαζι της κατα το μαθημα

3) Να εισαι γοητευτικος

4) Να της συγχωρεις τα λαθη της

Εσυ απο την γυναικα της ζωης σου περιμενεις:

1) Να ειναι εξυπνη

2) Να ειναι επιδεκτικη μαθησεως

3) Να ειναι υπακουη

4) Να σε ευγνωμονει για τη σοφια που της μεταδιδεις...

Τι γνωμη εχεις... γλιτωνεις το χωρισμο;

Χλωμο!

Οι επαγγελματιες δηλαδη κλεφτες θα γινουνε;

Φιλικα

ΜακηςΜ

• Like 1

Κάτσε να δω αν καταλάβα και καλά. Εννοεί ότι ξέρω γω αν ο κολλητός σου αναλάβει να μάθει σκι στην γκόμενα-σύζυγο-κοπέλα σου(όπως θές πέστην) κινδυνεύεις να την χάσεις;

Εγω πιστευω οτι σοβαρολογει! και εχει απολυτο δικιο!

Για να εξηγουμαι:

Η γυναικα της ζωης σου περιμενει:

1) Να εισαι μεταδοτικος σαν δασκαλος

2) Να εισαι τρυφερος μαζι της κατα το μαθημα

3) Να εισαι γοητευτικος

4) Να της συγχωρεις τα λαθη της

Εσυ απο την γυναικα της ζωης σου περιμενεις:

1) Να ειναι εξυπνη

2) Να ειναι επιδεκτικη μαθησεως

3) Να ειναι υπακουη

4) Να σε ευγνωμονει για τη σοφια που της μεταδιδεις...

Τι γνωμη εχεις... γλιτωνεις το χωρισμο;

Χλωμο!

Οι επαγγελματιες δηλαδη κλεφτες θα γινουνε;

Φιλικα

ΜακηςΜ

Δεν πάμε στα χκ μόνο και μόνο για το άθλημα! Πάμε και για να ξεφύγουμε για λίγο από τα ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ! Αυτά που έγραψες δηλαδή! :rolleyes:

Ο κατάλογος του Μάκη είναι τέλειος! Δεν υπάρχει!

ΟΚ! πρέπει όμως να απαντήσω γιατί μάλλον παρεξηγήθηκα!

Συμφωνώ λοιπόν απόλυτα με τον Μάκη Μ. εκ πείρας και ως «παθούσα»:

Τα παραπάνω ισχύουν σαφώς και για την ιστιοπλοΐα (x 1000 λόγω πολύ περιορισμένου χώρου) και για τα μαθήματα οδήγησης.

Ναι! Γι’ αυτό υπάρχουν οι επαγγελματίες δάσκαλοι, καλοί ή κακοί ΠΑΝΤΩΣ επαγγελματίες._ Αν δεν μας αρέσουν πάμε αλλού…

Τώρα, σαφώς όποιος θέλει δοκιμάζει και θα χαρώ να μάθω ότι είχα άδικο.

Απλά λέω, ότι την μέρα που πάμε να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα, ίσως να μην ενδείκνυται να τεστέρουμε την σχέση μας!

Γνώμη μου!

Τα λέμε αύριο live (μάλλον γαι πιο σοβαρά θέματα)!

H γυναίκα μου δεν πήρε ποτέ δάσκαλο και την έμαθα μια χαρά σκι απο το "τι χρώμα είπαμε είναι το χιόνι?" ... μάλιστα όταν ξεκίνησε επρεπε σε 4 μέρες να είναι έτοιμη για ταξίδι στην Αυστρία, άρα τα μαθήματα ξεκίνησαν σε υπερεντατικους ρυθμους... και μέχρι και προχθές 12 χρονια μετά που δοκιμάζαμε κάποια πραγματάκια στην κόκκινη του Ηρακλη δεν αντιμετώπισε ποτέ πρόβλημα η σχέση μας...

μάλλον οι γυναίκες φταίνε :unsure:

Μάλλον Nickel μάλλον! :unsure:

Πάντως χαίρομαι που το ακούω πραγματικά, και φαίνεται το πράγμα... αν και από το λίγο που γνώρισα την Nickelina!

Μπράβο!

Η κεντρική ιδέα του άρθρου που δημοσιεύσαμε "Οι δέκα χειρότερες συμβουλές" βασίζεται σε ακριβώς αυτή τη λογική, όταν φίλοι διδάσκουν φίλους, δίνουν ένταση στη μεταξύ τους σχέση.

Μιά συμπληρωματική άποψη είναι ότι κάνοντας μάθημα με επαγγελματία δάσκαλο, εκτός του ότι ο δάσκαλος γνωρίζει την συγκεκριμένη μεθοδολογία εκμάθησης και έχει εκπαιδευτεί πάνω σε αυτή, υπάρχει ένα μεγάλο κεφάλαιο που δρά τόσο πρακτικά, όσο και ψυχολογικά. Η πληρωμή. Οταν έχουμε πληρώσει για κάτι, (και μάλιστα ακριβά) προσπαθούμε να αποσβέσουμε, να εκμεταλευτούμε το έξοδο όσο το δυνατόν πιο αποδοτικά. Έτσι συγκενρωνόμαστε, προσπαθούμε, επιμένουμε, υπομένουμε, αλλά και σεβόμαστε περισσότερο έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζουμε.

Από τη μερια του ο δάσκαλος αν είναι πραγματικά επαγγελματίας, δεν θα προσπαθήσει να αποκομίσει κανένα "παράπλευρο" όφελος, παρα μόνο να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερα και αποδοτικότερα τη δουλειά του.

Το συγκεκριμένο άρθρο θα το βρείτε εδώ:

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=10033

Ευτυχία δεν είναι η απουσία προβλημάτων,

είναι η ικανότητα αντιμετώπισής τους

(κλεμμένο)

Από τη μερια του ο δάσκαλος αν είναι πραγματικά επαγγελματίας, δεν θα προσπαθήσει να αποκομίσει κανένα "παράπλευρο" όφελος, παρα μόνο να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερα και αποδοτικότερα τη δουλειά του.

Τι παράπλευρο όφελος, Χρήστο;

Make Parnassos Great Again!

Χαρακτήρισα απλά το όφελος αν κάποιος βρεί την ευκαιρία για γνωριμία με κοπέλες που έρχονται μόνες τους για σκι ή για μάθημα. Υπάρχουν και αυτές.

(κλεμμένο)

christem όταν πρόκειται για την γυναίκα σου/συντροφό σου το να την βαλεις 2-3 φορές σε δάσκαλο δεν σημαινει οτι θα μάθει σκι, μαζί σου θα κάνει και εσύ θα την βοηθάς μέσα στα χρόνια και θα την διορθώνεις και πρέπει να βρεις τον τρόπο.

Η λύση βρίσκεται στη μέση πρώτα απ'ολα πρεπει οι γνώσεις σου να είναι τέτοιες ώστε να εμπνεουν εμπιστοσυνη αλλά και να αποδίδουν αυτα που λές, δευτερον οταν μιλάς στην/ον συντροφό σου πρέπει να έχεις τον απαραίτητο σεβασμό και να φέρεσαι οπως θα εκανες με κάποιον πελάτη σου και όχι να επηρεάζεσαι απο την οικια σχεση που έχεις, τρίτον δεν κάνουν τα λεφτά την διαφορά αλλά η διάθεση να μάθει/κάνει σκι αν δεν θέλει μια περιουσια να χαλάσεις δεν θα μάθει.

Το βασικότερο που πρέπει να έχει ο "δασκαλος" είναι πείρα,ΥΠΟΜΟΝΗ (μεχρι αναισθησιας),και διάθεση να μάθει τον άλλο...

για δεύτερη φορά σήμερα το βράδυ θα πρέπει να γράψω ότι κάποιος άλλος έγραψε τις σκέψεις μου! (πρώτη Μάκης Μ)

ΟΚ! Συμφωνώ με τον Πάνο 100%

Ευχαριστώ και καληνύχτα σας!

Πρέπει να κλείσω τον ρημαδο-Η/Υ. Πάλι μπροστά του θα σκευρώνω αύριο...

Βιβ

Αυτά τα χαρακτηριστικά αναφέρω και εγώ ως επαγγελματισμό. Ο δάσκαλος θα βοηθήσει μόνο στα πρώτα βήματα -συνήθως κρατάει μία ή δύο ώρες δυστυχώς. Το θέμα της πληρωμής απλά λέω ότι ενεργεί ψυχολογικά να πιέσπουμε λίγο παραπάνω τον εαυτό μας για να μάθουμε. Αν μας μαθαίνει ο κολητός μας, η σχέση μας ή κάποιος συγγενής μας, συνήθως ο χαβαλές και η πλάκα βρίσκει περισσότερο χώρο.

(κλεμμένο)

Απ' ότι κατάλαβα, το θέμα από χαβαλέ ξεκίνησε και έγινε σοβαρή συζήτηση πάνω στο θέμα της εκμάθησης από δάσκαλο ή από κάποιο άτομο γνωστό(ίσως και πολύ κοντινό-σχέση).

Από τη μικρή μου εμπειρία σε χιονοδρομικά, έχω παρατηρήσει ότι κάποιες γυναίκες ή και άντρες ακόμα, θέλουν να πετάνε τα λεφτά τους(30-40-50 ευρώ ανάλογα το χιονοδρομικό) σε μαθήματα με δασκάλους, γιατί νιώθουν μεγάλη σιγουριά.Βρε δε πα να τους παρακαλάς να τους δείξεις πέντε έξι απλά πράγματα, αυτοί εκεί, γιατί είναι περισσότερο ψυχολογικό το πρόβλημα.Αυτή η σιγουριά που λέμε.Λεφτά για πέταμα..

Φέτος πήρα το πρώτο μάθημα (1 ώρα) έτσι δοκιμαστικά...Αυτά που μου είπε ο δάσκαλος με βοήθησαν ο.κ, δε λέω, μια χαρά, αλλά κάνοντας 2-3 κατεβασιές με παιδιά από το snowclub, έμαθα πολλά περισσότερα. chrisstem thanks... :unsure::mellow:

Σίγουρα συμφωνεί ο Spider, από μια κουβέντα που είχαμε.. Ο spider είναι μια ακόμα περίπτωση αντίστοιχη με το nickel. Κατάφερε και έκανε με ελάχιστα ατομικά μαθήματα τη Spiderwoman, μία αξιοπρεπή skier.

Είναι καθαρά προσωπική μου άποψη ότι...Είναι περισσότερο θέμα εκπαιδευόμενου για το αν εμπεδώνει(και πόσο γρήγορα) αυτά που του λέει ο δάσκαλος ή ο φίλος-η..

Στο κάτω κάτω της γραφής δεν έχουν όλοι τις ίδιες σωματικές-αθλητικές ικανότητες.

Έχω φιλαράκι που κάνει snowboard 2 χρόνια, χωρίς καμία εξέλιξη...Μα καμία εξέλιξη όσο και αν το προσπαθεί, όσα μαθήματα κι αν έχει κάνει..

Από εκεί και πέρα ο καθένας(άντρας ή γυναίκα) πρέπει να δουλεύει ατομικά, σκεφτόμενος αυτά που του λένε οι εμπειρότεροι skier.

Σίγουρα πρέπει να πηγαίνει συχνά σε χιονοδρομμικά και όχι 1 φορά το μήνα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κάνουμε τουριστικό ski και όχι επαγγελματικό..Η διασκέδαση πάνω απ' όλα ρε.........

Ωπα-ωπα! :P Μπερδεψες τα πραγματα.

Λεμε να μην προσπαθησεις να μαθεις απο τον καλο σου (η την καλη σου) σκι.

Τζαμπα μαθηματα απο τον Nickel η τον Jey η τον Christem η τον ΜΙΚ η... η... ειναι ΠΟΛΥ αποτελεσματικα! ;)

Ακομα και εγω μπορει να σου δωσω ενα tip που λεει ο λογος :unsure::lol::lol:

Η γυναικα μου τον ΜΙΚ τον ακουσε!

Εμενα δεν καταδεχεται να ακουσει ουτε οτι 'μου ειπε ο Jey οτι τα μπατον τα χτυπαμε ετσι...' η οτι 'ο Nickel μου ειπε οτι το εξωτερικο γονατο πρεπει να ειναι εκει...' Αν της πω δε 'κανε αυτο ετσι...' η απαντηση ειναι ασε με να κανω σκι οπως γουσταρω εγω... :mellow:

Φιλικα

ΜακηςΜ

Ωπα-ωπα! :P Μπερδεψες τα πραγματα.

Λεμε να μην προσπαθησεις να μαθεις απο τον καλο σου (η την καλη σου) σκι.

Τζαμπα μαθηματα απο τον Nickel η τον Jey η τον Christem η τον ΜΙΚ η... η... ειναι ΠΟΛΥ αποτελεσματικα! ;)

Ακομα και εγω μπορει να σου δωσω ενα tip που λεει ο λογος :unsure::lol::lol:

Η γυναικα μου τον ΜΙΚ τον ακουσε!

Εμενα δεν καταδεχεται να ακουσει ουτε οτι 'μου ειπε ο Jey οτι τα μπατον τα χτυπαμε ετσι...' η οτι 'ο Nickel μου ειπε οτι το εξωτερικο γονατο πρεπει να ειναι εκει...' Αν της πω δε 'κανε αυτο ετσι...' η απαντηση ειναι ασε με να κανω σκι οπως γουσταρω εγω... :mellow:

Φιλικα

ΜακηςΜ

Φίλε Μάκη αυτό το έχω ζήσει και εγώ πολύ έντονα .Ακριβώς όπως τα λες :P

Μου ξύπνησες αναμνήσεις...Αχ αυτές οι γυναίκες... ;)

Τόση ανασφάλεια πια που οφείλουν να δείχνουν οι άντρες... απλά έλεος! Η γυναίκα που "πέφτει" ελαφρά την καρδία στον εκπαιδευτή, κολλητό, σανιδά, δεν χρειάζεται το βουνό για να στην κάνει!